شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
چینی حمید به نظر من کیفیتش خیلی بالا رفته.
اوایل سنگین بودن و رنگ و طرح جالبی نداشتن ولی الان هم سبک شدن با طرحهای زیبا رنگ آمیزی های متنوع.
پارس خزر هم یه برند عالی ایرانی لوازم خانگیه. کیفیت و کارایی محصولاتش خیلی بالاست.
لامپ های کم مصرف "نما نور آسیا"
در خرید این محصول دقت کنید چون مشابه چینی!!! هم داره.
دقت کنید حتماً NAMA NOOR باشه.
سلام دوستان عزیز ....
راستش میخوام محصولی رو معرفی کنم که یک برند ایرانیه که تقریبا تازه شروع به کار کرده ...
همیشه یکی از معضلات من آخر شب زدن نخ دندون بوده ...!!!
نخ دندونهای خارجی مثل oralB قسمتش خیلی بالاست و نخ دندونهای ایرانی مثل سپید و ... شاید کیفیتشون به مدلهای خارجی نرسه ... اما اخیرا نخ دندون و مسواکهایی رو ایران میزنه ( شایدم قدیمیه و من تازه دیدم ) به نام PATRIX ...
این حرف رو با قاطعیت میزنم که با اولین بار استفاده کردن از این مارک دیگه از مارکهای خارجی استفاده نمیکنید ..
هم زیبایی دو چندان نسبت به مدلهای خارجی داره و هم ضد حساسیت هستش و بسیار مقاوم ....
امتحان کنید به حرفم میرسید ...
(۳/مرداد/۹۱ ۲۱:۵۲)soshiant نوشته است: [ -> ]سلام دوستان عزیز ....
راستش میخوام محصولی رو معرفی کنم که یک برند ایرانیه که تقریبا تازه شروع به کار کرده ...
همیشه یکی از معضلات من آخر شب زدن نخ دندون بوده ...!!!
نخ دندونهای خارجی مثل oralB قسمتش خیلی بالاست و نخ دندونهای ایرانی مثل سپید و ... شاید کیفیتشون به مدلهای خارجی نرسه ... اما اخیرا نخ دندون و مسواکهایی رو ایران میزنه ( شایدم قدیمیه و من تازه دیدم ) به نام PATRIX ...
این حرف رو با قاطعیت میزنم که با اولین بار استفاده کردن از این مارک دیگه از مارکهای خارجی استفاده نمیکنید ..
هم زیبایی دو چندان نسبت به مدلهای خارجی داره و هم ضد حساسیت هستش و بسیار مقاوم ....
امتحان کنید به حرفم میرسید ...
نخ دندان
ارکید هم خوب هستش.
سلام
میشه لطفا باز هم کالای باکیفیت ایرانی رو معرفی کنید؟
به خصوص محصولات ارایشی و بهداشتی.....
ممنون میشم.
(۵/مرداد/۹۱ ۱۱:۵۵)نور نوشته است: [ -> ]سلام
ممنون میشم.
سلام
در مورد لوازم آرایشی بهداشتی ، بعضی از دکترهای متخصص پوست مطرح و معروف که از اساتید دانشگاه هم هستند ، میگن که ایرانی خیلی بهتر هست ، دنبال مارکهای خارجی رفتن زیاد صحیح نیست اما متاسفانه فکر میکنیم باید چیز گرون و خارجی بگیریم
من مثال میزنم از چند تا از این کالاها
مثلا مرطوب کننده عطرآگین یا آوند و سینره واقعا خوب هستند ، مارکهای دیگه هم هست
یا از کرمهای ضد آفتاب میتونم سینره رو معرفی کنم که هم قیمت مناسبی داره هم کالای خوبی هست ، البته محصولات دیگه هم داره
میتونید سایتشون رو مشاهده فرمایید :
http://www.cinere.ir/fa
از بین خمیر دندانها هم ...
ما پونه و نسیم و آ.ب.ث رو که استفاده میکنیم راضی هستیم
من همیشه آدامس که میخواستم بخرم ریلکس میخردیم که ساخت ترکیه است
چون هیچ آدامسی مثل ریلکس طعم روتا آخر حفظ نمیکنه
اما این حفظ طعم فقط مختص آدامسهای تعنایی شه
جدیدا یه ادامس خردیم به خیال اینکه همون ریلکسه اما جلدش عوض شده به اسم وایت(آخه ریلکس هم محصولی به اسم وایت داره) خریدم دیدم مال شرکت مینو خودمونه اولش گفتم سرم کلاه رفته
وقتی خریدم خیلی راضی بودم وبه نظرم عالی بود
اما علت اینکه من میگم از ریلکس بهتره اینه که تمام طعمهای این آدامس موندگاره
من طعم دیگه ش رو هم امتحان کردم خوب بود و موندگار
(۵/مرداد/۹۱ ۱۱:۵۵)نور نوشته است: [ -> ]سلام
ممنون میشم.
کرم "جی". این یکی که خیلی معروفه و از دوران بچگی تا الان توی خونه ما پیدا میشه.
البته کرم مرطوب کننده داروگر هم خیلی خوبه.
مخصوصاً زمستان که پوست دستم ترک میخوره خیلی مفید هست.
در مورد آدامس وایت با شما موافق نیستم.
کیفیت جالبی نداره نسبت به ادامس Orbit
بنده چون پاستیل خیلی مصرف می کنم (قابل توجه دوستان ورزشکار) تقریباً همه جور پاستیلی رو امتحان کردم.
واقعاً هیچ پاستیلی طعم پاستیل شیبا رو نداره.
در ضمن خدمت دوستان عرض کنم که در مورد مواد غذایی به علامت "حلال" روی بسته بندی دقت داشته باشن.
سلام......
من نوشیدنی های ایستک رو اکیدا توصیه می کنم......
انصافا از هر نمونه خارجی و داخلی دیگه ای بهتره.....