تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: در سال تولید ملی قرار داریم. کالای خوب ایرانی می شناسید؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
سلام
پنیر پیتزا کالا هم خالیش خوشمزه اس هم توی غذا...
پفک نمکی هم فوق العاده اس اون قدیمی ها هنوزم هست امتحان کنید...Big Grin

متاسفانه من ادکلن ایرانی ندیدم اگه بود خیلی به صرفه تر بود...

بعد یه سوال:مگه پودر لباسشویی پرسیل خارجی نیس؟واسه چی تلوزیون تبلیغش میکنه؟

مامانم هم گفت نرم کننده لباس Airi و هاله خوبه.
Big Grin
من دیدم روی بسته Airi نوشته بود کارخونش تو قزوینه مطمئن شدم ایرانیه...
وقتی در سال تولید ملی قرار داریم یعنی آی ملت از کالای ایرانی حمایت کنین همین.
[تصویر: 2841a_.GIF]

نوکیا هم از اول نوکیا نبود، ازش حمایت شد و شد نوکبا...
اگه فقط کالای خوب ایرانی رو بخریم که هنر نکردیم!!
راستش
پفک و چیپس چی توز
روی دستشون هیچی نیومده
اینو جدی میگم
من به هزار تا چیپس و پفک خارجی عوضشون نمیکنم

تبلت های ایرانی هم همینطور
اون ها هم عالی هستن

در ضمن این ها هم هستن
ماست و دوغ و ماست موسیر آپادا هم حرف ندارهBig GrinBig GrinBig Grin

بستنی های دایتی هم محشرهBig GrinBig GrinBig Grin

خدایی به بستنی و ماست و دوغ های خارجی شرف دارنBlush
تبلت ایرانی هم یکی هست که جدیدا گفتن ایرانی نیست؟؟؟
کسی میدونه بالاخره هست یا نه؟
میخواستم کودتا کنم یه دونه بخرم وقتی گفتن ایرانی نیست ناامید شدم سامسونگ خریدم.
(۱۴/آبان/۹۱ ۲۱:۳۷)Castiel نوشته است: [ -> ]تبلت ایرانی هم یکی هست که جدیدا گفتن ایرانی نیست؟؟؟
کسی میدونه بالاخره هست یا نه؟
میخواستم کودتا کنم یه دونه بخرم وقتی گفتن ایرانی نیست ناامید شدم سامسونگ خریدم.

در زمینه تبلت دوستان اینجا بحث کردن: http://forum.bidari-andishe.ir/showthread.php?tid=17492
پستهای آخری گفته شده که ایرانی نیست

اگر هدفتون از خرید کمک به تولید ملیه، خوب اصولا قرار نیست یک کالا همه چیزش ساخت ایران باشه. حتی اگر مونتاژ بشه، یک قدم به سمت تولید داخلیه
بالاخره نیازی نیست همه بشینن از اول چرخ رو اختراع کنن Smile
بسم الله الرحمن الرحیم
به من گفتند سخته ، نرو ، نمیشه ، توی این مملکت کسی بها نمی ده ، گفتم نه، میرم جلو ، تمام سعیم رو می کنم ، من هم می تونم مثل خیلی شرکت های بزرگ از صفر شروع کنم ، توکل می کنم بر خدا ، ان شاء الله که لنگ نمی مونم.
با کمک دوستم کار رو شروع کردیم ، اوایل نمی دونستیم در چه زمینه ای فعالیت کنیم ، مواد غذایی ، تجهیزات آزمایشگاهی و ...، به نتیجه رسیدیم، شاخه ای از کار تولید رو شروع کردیم که تازگی داشت و کمتر کسی واردش شده بود.ایده های جدید ، تفکرات بکر،دفتر کوچیکی اجاره کردیم ، حدودا ماهی 100 تومن ، صبح سرباز بودم ، بعد از ظهر میومدم سر کار ، درآمدی نداشتیم ، باز هم از پدرم پول می گرفتم ، شریکم هم از داشته هاش میگذاشت و سعی می کردیم ایده های نومون رو به ظهور برسونیم.اون زمان هنوز تکنولوژی LED جدید بود ،و کمتز کسی ازش اطلاع داشت ، ما به هتلی پیشنهاد دادیم با هزینه کمی نورپردازی داخلیش رو متحول کنیم ، اما قبول نکرد ، به این در و اون در می زدیم ، اما کسی این تکنولوژی رو نمی پسندید.ما مونده بودیم و خرج های کرده و درآمد کسب نشده.
گذشت و گذشت ، تا دولت یک باره قیمت برق رو بالا برد ، و استفاده از منابع نوری قدیمی رو ممنوع اعلام کرد ، ما هم خوشحال ، اومدیم کار رو شروع کنیم ، دیدیم ناگهان تعداد زیادی شرکت ،شروع به کار کردند ، همه هم در زمینه فعالیت ما ، ما محصولمون رو واقعی جلوه می دادیم ، اما اون شرکت ها LED رو یک تکنولوژی فضایی و باور نکردنی! ، حتی صدا و سیما هم کم نگذاشت ، و برای رقبای تازه کار ما تبلیغ رایگان می کرد ، می گفت ایران برای اولین بار به تکنولوژی ساخت لامپ های فوق کم مصرف دست پیدا کرده ، و جزو چند کشور اول جهان هست!Huh ، واقعا توی ذوق من خورد ، از اون طرف رقبای ما با رنگ کردن گنجشک و فروختن جای قناری رشد اقتصادی و در نتیجه رشد زیربنیادی می کردند ، و ما هم چنان به دلیل صداقتمون عقب رونده می شدیم.بعضی رقبا هم با یک سری کار بیفایده و من درآوردی با پشتوانه مالی شون ثبت اختراع می کردند و مردم رو بیشتر محود حرف های تخیلی خودشون می کردند.اوضاع همین طور بدتر و بدتر می شد، تا این که خدا خواست و یک مرد پیدا شد ، یک مسابقه گذاشت ، و ما که در این چند ساله از نظر بار علمی قدرتمند شده بودیم ، در بسیاری از این مسابقات برنده شدیم ، اما مشکل این بود که پول نداشتیم برای شروع تولید این همه جنس.مدتی گذشت و ما کارها رو از دست می دادیم ، تا این که ناگهان شهرداری موافقت کرد با پیش پرداخت ، ما کاری که چند ماه کار داشت با خون دل هر چه سریع تر تمام کردیم ، اما دریغ از پرداخت درست ، پرداخت ها خورد خورد بود و رفته رفته داده می شد و عملا دوایی برای درد بی پولی ما نبود و رشدی حاصل نمی شد.این روال همین طور ادامه پیدا می کرد ، و باز هم خبری از پول مناسب برای رشد نبود ، اندک سرمایه ای رو که داشتیم ، در کاری اطراف حرم سرمایه گذاری کردیم ، و به وعده شهرداری که قول داده بود پرداخت نقد داشته باشه اعتماد کردیم ، با تمام بد بختی در ماه رمضان کار رو جمع کردیم ، جوری که الآن از سختی کار مدت زیادی هست مریض هستم ، اما به پول دادن که رسید ، رئیس امور مالی عوض شد و رئیس جدید موافقت نکرد با پرداخت! سرتون رو درد نیارم ، هنوز خیلی حرف مونده ، اما این شد نتیجه عشق به وطن و ....
دوستان ، نمی خوام بحث سیاسی بکنم ، مشکل مسئولین باشه برای بحث دیگه ای ، اما روی من با مردمه ، شمایی که ممکنه فردا مسئول شید ، شمایی که می رید محصول می خرید،شمایی که سرمایه دارید.
من از زندگیم زدم ، زندگی که به راحتی می تونسم مرفهامه باشه ، هم موقعیت شغلی داشتم، هم اندک سرمایه برای زندگی ، اما از این ها زدم ، کار راحت روهم نخواستم ، فقط با هدف رشد کشورم ، چون عاشق کشورم بودم ،اما یک سری از مردم با نا آگاهیشون ، با گول خوردنشون ، بی مطالعه بودنشون ، یک سری از مردم با سرمایه گزاری های قارچی و متغیر ، یک سری مردم در نقش مسئول با بی اعتنایی شون ، و یک سری دیگه هم با کمک به واسطه ها ، امثال من رو به بم بست رسوندند ، در حالی که با کمی توجه من می تونستم رشد کنم ، و زیر بال و پرم تعداد بیشتری نیرو رو ساپورت کنم ، نه این که شرمنده همین ها بشم.
دوستان من ، اگر من به زمین بخورم ، فقط من به زمین نخوردم ، اقتصاد کشور به زمین خورده ، و اگر اقتصاد کشور به زمین بخوره ، پولدارترین افراد هم رو به انحطاط می رند ، پس بیاید ، حداقل فکر کنید ، به جای گشتن دنبال جنس ارزون ، به جای باور کردن حرف افراد چرب زبان ، که خیلی هاشون انگیزه های ضد دینی دارند ، با تفکر جنس ایرانی بخرید.
من که دیگه معلوم نیست به کجا بکشه کارم ، اما شما سعی کنید نگذارید امثال من به وضعیت من نزدیک بشند.
[تصویر: 6xvel0a2vb0rfxsey4b.jpg]

[تصویر: vv1c9gw30yz0cb88it24.jpg]

اگه گوشی ارزون قیمت میخواین، به جای خرید محصولات شرکت صهیونیستی نوکیا(مانند گوشی 11-00) از گوشی های ارزون قیمت این برند ایرانی استفاده کنید:

[تصویر: 3xspptf1df7u24mazpg.jpg]

چرا پولی که باید بره تو جیب کارگر یا کارمند ایرانی!! میریزین تو کیسه ی شرکتی مثل

نوکیا!!!! تا تبدیل به بمب بشه بریزه سر مردم بیگناه؟؟!
نقل قول:لارس ولف (یکی از مدیران ارشد نوکیا) در مصاحبه ای با روز نامه صهیونیستی ارشلیم پست می گوید «از آنجایی که در پروژه داخلی ما به نام «پروژه اسرائیل»، شبکه اسرائیل یکی از اهداف ماست و همچنین سازمان اقتصادی و مرکز تحقیقات نوکیا نیز حساب ویژه ای بر روی اسرائیل باز کرده، ما اسرائیل را به عنوان چشم انداز و دور نمای تمام اهداف نوکیا می دانیم.»

(۲۷/آبان/۹۱ ۲۱:۱۲)دل خسته نوشته است: [ -> ]تا این که ناگهان شهرداری موافقت کرد با پیش پرداخت ، ما کاری که چند ماه کار داشت با خون دل هر چه سریع تر تمام کردیم ، اما دریغ از پرداخت درست ، پرداخت ها خورد خورد بود و رفته رفته داده می شد و عملا دوایی برای درد بی پولی ما نبود و رشدی حاصل نمی شد.این روال همین طور ادامه پیدا می کرد ، و باز هم خبری از پول مناسب برای رشد نبود ، اندک سرمایه ای رو که داشتیم ، در کاری اطراف حرم سرمایه گذاری کردیم ، و به وعده شهرداری که قول داده بود پرداخت نقد داشته باشه اعتماد کردیم ، با تمام بد بختی در ماه رمضان کار رو جمع کردیم ، جوری که الآن از سختی کار مدت زیادی هست مریض هستم ، اما به پول دادن که رسید ، رئیس امور مالی عوض شد و رئیس جدید موافقت نکرد با پرداخت! سرتون رو درد نیارم ، هنوز خیلی حرف مونده ، اما این شد نتیجه عشق به وطن و ....
سلام
دوست عزیزم، یکی از چیزهایی که خیلی مواقع در قراردادهای ما ایرانیها رعایت نمیشه، این حدیثه:

امام علی(علیه السلام) می‌فرمایند: دوستی کنید مانند برادران، معامله کنید مانند بیگانگان

مثلاً برای شراکت، باید بشینن همون اول همه چیز رو تعیین کنن، از حدود وظایف و اختیارات گرفته تا نحوه تقسیم سود. ولی این کار رو نمیکنن و بعداً با شریکشون به مشکل میخورن.

البته شما و شریکتون خوب با هم کنار اومدین. در مورد شما، باید قرارداد قانونی کامل می‌داشتید(نمیدونم داشتید یا نه) و همچنین پیش پرداخت و چندین نوبت پرداخت. بطوری که هیچ وقت پولی که گرفتین از کاری که انجام دادین خیلی کمتر نباشه. حالا اگه طرف مشکل داشت میشه طوری تنظیم کرد که بیشتر از کار انجام شده هم نباشه.

ممکنه یه مشتری بیاد تمام مبلغ رو از پیش پرداخت کنه، ولی اینطوری درست نیست که کسی بیاد بدون تضمین پرداخت برای کسی کار کنه. فکر نمی‌کنم هیچ شرکت موفقی باشه که پروژه‌های بزرگ رو شروع کنه یا ادامه بده، بدون اینکه پول اون قسمت از کار رو قبلاً گرفته باشه. یه نفر تو فامیلمون می‌شناسم که تو چندتا معامله به طرفهاش اعتماد بیجا کرد، و چندین بار هم کلاه سرش گذاشتن. آن طور که امام علی(علیه السلام) می‌فرمایند، در معامله جای تعارف و رودربایستی نیست.

پس دوست عزیز، نگید "این شد نتیحه عشق به وطن"
بفرمایید "این شد نتیجه اعتماد بیجا به بنی بشر"

إن‌شاءالله من هم مثل شما بتونم در راه بکار گرفتن دانش قدم بردارم.
(۲۶/بهمن/۹۱ ۲۲:۱۴)درست پسند نوشته است: [ -> ]سلام
دوست عزیزم، یکی از چیزهایی که خیلی مواقع در قراردادهای ما ایرانیها رعایت نمیشه، این حدیثه:

امام علی(علیه السلام) می‌فرمایند: دوستی کنید مانند برادران، معامله کنید مانند بیگانگان
سلام
دوست خوبم ممنون
اما ما چاره ای جز این کار نداشتیم ، و الا کاری که به زحمت برنده شده بودیم رو از دست می دادیم.ولی خوب راست می گید ، ان شاء الله دیگه این اشتباه رو تکرار نخواهم کرد.
محصولات پارس خزر مخصوصا چرخ گوشتش فوق العاده عاليه وخيلي بهتر از نمونه هاي خارجيشه...

مزايا
1. قدرت بالا
2.قيمت مناسب
3.جنس خوب

[خدایی به بستنی و ماست و دوغ های خارجی شرف دارنBlush

مگه خارجي ها هم ماست ودوغ دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhHuhHuh

به نظرمن افرادي كه علاقه به بازي هاي كامپيوتري دارن محصولات ايراني رو هم خريداري كنن.

به عنوان مثال همين مير مهناي خودمون يا گرشاسب و........

من بازي كردم خوب بوده كيفيتش هم با بازي هاي خارجي برابري ميكنه
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع