تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: در سال تولید ملی قرار داریم. کالای خوب ایرانی می شناسید؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
من هم میخوام چند تا کالای ایرانی معرفی کنم که خیلی از خانم های خانه دار باهاش سروکار دارن و متأسفانه و متأسفانه زیاد توی بازار هم نیست. اما با خرید بیشتر ما شاید بیشتر تولید بشه:
1. دستکش حری تکس
این دستکش مشابه نمونه های خارجی نیست و خیلی از اون ها بهتره.
نمونه هایی مثل arix و latex بازار رو گرفته، در حالی که توشون یه پودری داره که برای اکثر خانمهای ایرانی حساسیت زاست. اما دستکش ایرانی اون پودر رو نداره و خیلی خیلی راحت وارد دست میشه. برای استفاده های یکبار مصرفی عالیه. (یعنی امتحانش رو خوب پس داده)
2. فوم ظرفشویی اکیتو
این فوم چند تا مزیت به مایع های ظرفشویی داره. یکیش اینه که برای خانمهایی که حساسیت های زیادی دارند، مثل من، برای دستهاشون خطری ایجاد نمیکنه.
ظرف ها رو هم عالی میشوره.
آب کشیدن ظرف ها هم به دلیل عدم ماسیدن روی ظروف بسیار راحت تره.
بوی تند هم نداره که گلوی شما خانم خونه رو بسوزونه.
3. دستمال میکروفیبر مهسان
این دستمال از دستمالهای مشابه چینی کلفت تر و بادوام تره و به مراتب بهتر از اونا کار میکنه که تا چند وقت پیش که توی بازار بود ارزون تر هم بود.
4. پلوپز پارس خزر
از تمام پلوپزهای موجود در بازار بهتره و خدمات پس از فروشش هم حرف نداره.
و من الله التوفیق
دستكش هاي رز مريم خودمون هم بسيار خوب ومقاوم هستند

نوشابه هم شادنوش بهترين گزينه است و از كوكاكولا و فانتا وپپسي كه اسرائيلي هم هستند خيلي خوشمزه تره...

يا علي
(۲۳/تیر/۹۱ ۱۱:۵۶)revenger نوشته است: [ -> ]سلام

من یه شامپو خیلی خوب با قیمت مناسب میشناسم که یکی از اساتید شیمی دانشگامون معرفی کرده بود و بعد استفاده از اون فهمیدم واقعا جنس خوبی داره
وقتی که بحث شامپو سر کلاس پیش اومد بچه ها شروع کردن اسم شامپو خارجی گفتن که استادمون گفت پولتون رو خرج این اشغالا نکنید و چندتا شامپو نام برد که همه ایرانی بودند و متاسفانه فقط اسم این یکی تو ذهنم موند.

اسم این شامپو فولیکا هستش

بهترین مدل اون هم کافئین دارش هست.

[تصویر: 21.jpg]

امیدوارم بعد از استفاده کچل نشیدBig GrinBig Grin
سلام بر دوستان عزیز

آقا من باید یه تشکر کنم از جناب revenger عزیز
خداییش من شامپو های مختلفی رو امتحان کردم ( کچلی و 1000 درد Big Grin )
اما فولیکا یه چیز دیگه است.امتحان کنید،ضرر نمی کنید.
(شوخی کردم، کچل نیستم ولی دارم میشم)

هم تولید داخله، هم با کیفیت Smile

سلام دوستان

من کفش نادر مصرف می کنم. خیلی هم راضی هستم. قبلی رو که خریدم سه سال کار کرده هنوز هم زنده است. جفتی 35 تومن بود.

الان ولی کمی گرون شده، جفتی 70 تومن خریدم، من راضی هستم و به نظرم می ارزه. راستی کفش شوپا و باران هم خوبن من تست کردم ولی نادر تو وزن بهتره خیلی سبکتره.

ضمناً من سعی می کنم تمام کالاها رو ایرانی بخرم. تو بازار که برای کیف پسرم می گشتم به فروشنده ها می گفتم کیف ایرانی می خوام. می گفتند همشون چینی هستند. من هم سرم رو بالا می گرفتم و می گفتم برای جنس نجس چینی پول خرج نمی کنم حاضرم چند برابر قیمت بخرم ولی ایرانی باشه.
با سمه تعالی
سلام
(۲۹/بهمن/۹۱ ۲۲:۱۴)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]
. تو بازار که برای کیف پسرم می گشتم به فروشنده ها می گفتم کیف ایرانی می خوام. می گفتند همشون چینی هستند. من هم سرم رو بالا می گرفتم و می گفتم برای جنس نجس چینی پول خرج نمی کنم حاضرم چند برابر قیمت بخرم ولی ایرانی باشه.

سلام علیکم
کیف ایرانی هست الحمدلله مطلب زیر را بخوانید هم پسرانه هم دخترانه

کیف، برچسب، جامدادی ایرانی فرهنگی!

کیف مدرسه، برچسب، و غیره ایرانی ، با طرحهای فرهنگی! خوابم یا بیدار؟
[تصویر: 598427_S8bquy0L.jpg]
این محصولات که با نام تجاری قاصدک روانه بازر شده اند شامل کیف مدرسه، برنامه هفتگی، انواع برچسبها و طرحهای مختلف دفتر مشق و نقاشی می شوند. تلاش موسسه خیبر فقط ارائه محصولاتی با تصاویر و نقش و نگارهای جدید نبوده است. بلکه این مجموعه سعی دارد تا شخصیتهایی را خلق کند که بتوانند سبک زندگی ایرانی و اسلامی را ترویج دهند. کاری که اگر موفق شوند، کارستان خواهد بود

.
[تصویر: header1.jpg]
ثنا و ثمین دو دختر 6 و 10 ساله با سبک زندگی ایرانی اسلامی هستند که تصاویر آنها بروی لوازم‌التحریر، کیف و ... منتشر شده است تا در مقابل نمونه‌های غربی ارائه شود. محصولات ثنا و ثمین متنوع بوده و از میان آنها می‌توان به دفتر، کیف، جامدادی، پوستر، برچسب و برنامه کلاسی و... اشاره کرد. همچنین لوازم

التحریر برادر این دو دختر یعنی سینا نیز به زودی رونمایی می‌شود.
[تصویر: 598427_7H19OrZp.jpg]
این قسمت رو از وبلاگ هوران پیدا کردم :
در عکس برگردانهای ثَنا و ثَمین میبینیم که ثَنا و ثَمین هم مثل دختران دیگر فعال هستند. مثلا، ثَنا به ما نشون میده که وقتی چادر سرشه هم میتونه عکاسی کنه، رانندگی کنه و یا به سفر بره. ثَمین هم با اینکه کوچــکتره اما او هم برای خودش چادری مخصوص داره. ثَنا و ثَمین هر دو مُحجبه و با حجابند و همیشه در کنار همند. آنها علاوه براینکه برای کارهای عبادیشون، مثله نماز خواندن و قرآن خواندن ، اهمیت قائل هستند به مطالعه ، به هنر، به تحصیل، به اینکه تمیز و مرتب باشند، به ورزش و سلامتیشون هم اهمیت میدند .

از نظر من ثَنا و ثَمین ، دختران پر شور و پر انرژی هستند که همه ی دختران میتوانند از آنها ایده بگیرند.

البته از منظر فرهنگی من به بعضی قسمتهای کارشان ایراد دارم، مثلا چرا صفحه اول قسمت دخترانه شان، باید یک دخترخانم 10 ساله جلوی میز آرایش باشد؟ ظاهرا اندکی بیش از حد لازم به زیبایی ظاهری و فعالیت بیرون از خانه اهمیت داده‌اند؛ اما باز از باربی و ... که بهتر است!
[تصویر: ghasedakk.jpg]

این لینک شما را به لیست محصولات این گروه می برد :
http://ghasedakk.ir/pack/list.html

این گروه ظاهرا در کرج هستند و از این طریق می توانید با آنها تماس بگیرید :
تلفن 32211033 - 026 پست الکترونیک
info@ghasedakk.ir
(۲۹/بهمن/۹۱ ۱۴:۵۹)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]

هم تولید داخله، هم با کیفیت Smile

اگه بخوام براتون قضیه رو بشکافم متوجه میشید که اون طوری ها هم که فکر میکنی نیست دوست عزیز.
برای اینکه وارد این سایت شوید نیاز به کامپیوتر دارید. کیس و محتوایت آن ، مانیتور، موس کیبورد و کلیه وسائل جانبی هیچکودوم نه تنها ایرانی نیستند بلکه با تکنولوژی کشور دشمن ساخته میشوند. حتی همین انجمن که شما استفاده میکنی طراحی و تولید آن خارجی است (http://www.mybboard.com)

فقط موند اینترنت که اونم میدونید دیگه!
(۸/اسفند/۹۱ ۲۰:۵۳)Mohammad نوشته است: [ -> ]اگه بخوام براتون قضیه رو بشکافم متوجه میشید که اون طوری ها هم که فکر میکنی نیست دوست عزیز.
برای اینکه وارد این سایت شوید نیاز به کامپیوتر دارید. کیس و محتوایت آن ، مانیتور، موس کیبورد و کلیه وسائل جانبی هیچکودوم نه تنها ایرانی نیستند بلکه با تکنولوژی کشور دشمن ساخته میشوند. حتی همین انجمن که شما استفاده میکنی طراحی و تولید آن خارجی است (http://www.mybboard.com)

فقط موند اینترنت که اونم میدونید دیگه!
سرمایه گذاری برای تولید محصولاتی که در ان مزیت نسبی نداریم چیزی جز هدر دادن پول و وقت نیست!!!

برای تولید قطعات رایانه چقدر سرمایه باید خرج کرد تا پا بگیره
دوباره سالی چقدر هزینه کنه تا بتونه رقابت کنه
اخر سر هم ورشکست
خب این چه فایده داره !!!!
مزیت نسبی کشور ما در فراوردهای نفتی- پتروشیمی- شمیایی- گردشگری ....است
اومدم بگم...
من چند هفته پیش خواستم یه گوشی ساده بخرم
و فقط و فقط برای حمایت از کالای داخلی و این حرف ها رفتم گوشی دیمو خریدم
.
.
الان مثل ... پشیمونمAngry

وسط صحبت هی صدا قطع و وصل میشه
گوشی رو میزنی شارژ خاموش میشه
و موقعی که گوشی زنگ میخوره فقط چند ثانیه ال سی دی روشن میشه .
و چند تا مشکل دیگه ...

صد رحمت به گوشی چینی
کلا نخرین آقا نخرین که پشیمون میشین
از من گفتن بود

فردا هم میخوام هدیه یه گوشی بخرم
مجبورم برم مارک نوکیا بخرم
همه مون میدونیم که قابلمه های تفلون جیززن و سرطان زا هستن.
امروزه قابلمه های استیل جایگزین شدن و طرفداران زیادی هم پیدا کردن.
اما از بین مارک های خارجی با کیفیت های خوب و عالی، یه مارک ایرانی بهتون معرفی میکنم که محصولاتش معرکه است.
استیل پارس قابلمه ها و زودپزهایی محشر داره.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع