شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
من توی یه تایپک دیگه گفته بودم ، اینجا هم بگم شاید مفید واقع بشه.
به نظر من عشق معنوی ، عشق به هم نوع توی هر زمینه ای خیلی کم شده یا از بین رفته.
فکر کنم اخرین نسلی که این صفات رو دارن نهایتا تا اوایل دهه 70 باشه.
خدا وکیلی ما هنوز ابجی دوستمون مثل ناموس خودمون واسمون مقدسه ، ولی الان ادم یه رفتار هایی رو از بعضی نوجوونا یا جوونای جدید میبینه که انگار نه انگار خودشون خواهر دارن.
از یه طرف اون دوسته میخواد بگه که خیلی خودمونی و آپدیته ، میاد خیلی راحت و زشت با خواهر دوستش حرف میزنه و ... و از یه طرف داداش خواهره ، روش نمیشه چیزی بگه که نکنه دستیش بهم بخوره یا بهش بگن امل !
این امل اگه به بی غیرتیه ، من از همه بی غیرت ترم .
به نظر من هر کسی که جدا" عاشق باشه ، نه چیزایی که الان بشون میگن لاو(love)، منظورم اینه که عاشق زندگی ، عاشق انسانیت ، عاشق هم دردی و ... باشه مطمئنا حواسش به خودش هست که چطوری باید زندگی کنه. حالا چه خانم باشه و چه اقا.
وگرنه پوشش خیلی از مردم کشور های غیر مسلمان ، از بعضی از مردم به اصطلاح مسلمون ایران بهتره.
منم با سوشیانت عزیز موافقم
یعنی چی تقصیر رو گردن اینو اون نندازیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی هم باید بندازیم
12 سال از عمرمون روزی 6ساعت در اختیار نظام اموزشی بودیم
جوون ما که درس دینی رو از ابتدایی تا خود پیش دانشگاهی 20 شده باید بگه من خدا رو قبول ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این چه کتاب اشغالیه که نتونسته خدا رو به شخص بفهمونه؟؟؟؟؟
نصف کتاب سوم دبیرستان درباره امام زمان هستش ولی خدایی یکی از شما با اون کتابا عاشق امام زمان شدید؟؟؟؟؟؟؟؟
به شخصه فقط حفظشون کردم فقط و فقط حفظ
اونم از صداوسیما گاگول که از وقتی به دنیا اومدیم داره پرستاران پخش میکنه درحالی که ما در حسرت یه برنامه مهدوی مردیم...
مردیم تو رسانه ملی که در هفته ساعتهای زیادی رو صرف برنامه های پوچ و تکراری میکنه رائفی پور رو ببینیم که داره درباره همین حجاب صحبت میکنه...
نه دوستان این اقایون خراب کردن
به هرکس میخواد بر بخوره بخوره ولی حاج اقایان گرام گند زدن
نه اقتصاد داریم
نه فرهنگ
لابد تقصیر مردمه؟؟؟؟؟؟
با این گندهای اقتصادی از ملت یه مشت دزد به بار اوردن
با گندهای فرهنگی یک عالمه بدبختی
خدا میدونه اگه تا الان مقام معظم رهبری بالای سر مملکت نبود چه بلایی سرمون میومد
به قول اون دوستمون اگه امام زمان ظهور نکنه این انقلاب به یه قرن نکشیده فرو میریزه
میدونی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون اشغالایی مثل حسین بشیریه که یه زمانی تو دانشگاه اسلامی امام صادق تدریس میکردن رفتند برای فروپاشی ملت ایران طرح ریزی میکنن و یه مشت اشغال ریاکارم تو مملکت ناخواسته بهشون کمک میکنن
بی خیال
فقط خودش باید بیاد
فقط خودش
ممنون از همه ی دوستان
از همه ی نظرات که هوشمندانه بود و دردی از دردهای جامعه رو بیان کرد.
یه سوال از دوستان
تا حالا سفر خارجه رفتید ؟
ترکیه
مالزی
امارات و کشورهای مسلمون نشین ؟
رفتید و یا شنیدید
از اسلامشون
از رفتار و کردارشون
از حجابشون
از نماز و روزشون ...
دیدید چگونه آدم هایی هستن ؟
دیدید چگونه اسلام داری میکنن ؟
حالا یه سوال دیگه
تا حالا دیدید کسی ادعایی بکنه، کاری انجام بده که خلاف اصولش هست ؟
یعنی مثلا من بگم من کشورم رو خیلی دوست دارم و حاضرم واسش جون بدم
ولی در زمان جنگ فرار کنم ...
ادعایی بکنم که ازش بر نیام
بگم من فلانم ، من بهمانم ...
و آخر کار برسه به : من آنم که رستم بود پهلوان ...
دیدید یه یهودی روز شنبه بره کار کنه ؟
یا یه مسیحی روز 1شنبه نره کلیسا ؟
یه مثال اجتماعی تر
کسی یه اداره ای استخدام میشه
به جای اینکه سر وقت بره سر کار
1 روز دیر بره
روز زود بیاد
به جای انکه مرتب و منظم باشه
با لباس شلخته و نامنظم بیاد
تو محیط اداری به جای راه انداختن کار ارباب رجوع به کارای شخصیش برسه ...
خب این یعنی چی ؟
یعنی این فرد نسبت به اصول کارش بی اعتنا و بی اعتقاد هست
وظیفه ی اصلیش رو انجام نمیده
این کارمند به درد نمیخوره، چون اصول رو رعایت نمیکنه...
حالا این کارمند بره رو فروع مانور بده
واسه ی رییس چایی ببره
دم فلانی رو ببینه
هوای فلانی رو داشته باشه ...
این کارمند به درد نمیخوره، چون روی اصول ایراد داره و اصول رو زیر پا گذاشته .
این مثال کار مند که زدم، دقیقا مسلمونی ِ ما و وضع کنونی ِ جامعست ...
یارو سرتاسر سال عرق میخوره
17تا GF داره، همه کاری هم با هم میکنن ...
بعد محرم سیاه میپوشه و زنجیر میزنه ...
این زنجیر بخوره تو سرش
به درد عمش هم نمیخوره ...
با یه نظری دادن و 4تا نماز خوندن و 3شب مراسم احیا و ... فکر کردن همه چیز OK میشه ...
میفهمید درد من چیه ؟!!!!
اگه منظورم رو تا اینجا فهمیدید یه صلوات بفرستید تا برم سراغ بحث اصلی ، چیزهایی که دیروز نمیدونستم و الان میدونم .
الهم صل علی محمد و ال محمد
(۲۶/تیر/۹۱ ۱۰:۰۶)blue.blood نوشته است: [ -> ]
میفهمید درد من چیه ؟!!!!
اسم تاپیک درد شما رو چیز دیگه معنا میکنه.
و
این حرف ها چیز دیگه ای میگن.
لطفا مرتبط با موضوع تاپیک حرف بزنید. نه اینکه هر مشکل اسلامی و اجتماعی دیدید، اینجا بیان کنید.
خب ، مثل اینکه قرار زبون سرخ سر سبز بده بر باد ...
یا ایها النبی قل لازواجک و بناتک و نساء المومنین یدنین علیهن من جلابیبهن ذلک ادنی ان یعرفن فلا یو ذین و کان الله غفورا رحیما «احزاب-59»:
ای پیامبر ! به همسران و دخترانت و زنان مومنان بگو جلبابهای خود را برخویش فرو افکنند(نزدیک خود سازند)، این کار برای اینکه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است (و اگر تاکنون خطا و کوتاهی از آنان سر زده ، توبه کنند ) خداوند همواره آمرزنده مهربان است.
به مؤ منان بگو چشمهاي خود را (از نگاه به نامحرمان) فرو گيرند، و فروج خود را حفظ كنند، اين براي آنها پاكيزه تر است، خداوند از آنچه انجام ميدهيد آگاه است. (
۳۰)
و به زنان با ايمان بگو چشمهاي خود را (از نگاه هوس آلود) فرو گيرند، و دامان خويش را حفظ كنند، و زينت خود را جز آن مقدار كه ظاهر است آشكار ننمايند، و (اطراف) روسريهاي خود را بر سينه خود افكنند (تا گردن و سينه با آن پوشانده شود) و زينت خود را آشكار نسازند مگر براي شوهرانشان يا پدرانشان يا پدر شوهرانشان يا پسرانشان يا پسران همسرانشان يا برادرانشان يا پسران برادرانشان، يا پسران خواهرانشان، يا زنان هم كيششان يا بردگانشان (كنيزانشان) يا افراد سفيه كه تمايلي به زن ندارند يا كودكاني كه از امور جنسي مربوط به زنان آگاه نيستند، آنها هنگام راه رفتن پايهاي خود را به زمين نزنند تا زينت پنهانيشان دانسته شود. (و صداي خلخال كه بر پا دارند به گوش رسد) و همگي به سوي خدا بازگرديد اي مؤ منان تا رستگار شويد. (
۳۱)
اینا تنها آیاتی هستند که به حجاب اشاره کردند ( یعنی من به جز اینها نه جایی دیدم و نه شنیدم ).
توجه کنید و منصف باشید ...
تو این آیات به چه کسانی اشاره شده ؟
4 گروه
زنان و دختران پیامبر
مردان مومن
زنان مومن
گروه اول و دوم که دیگه تو جامعه نیستن
میمونه 2 گروه دیگه
مردان مومن
واسه ی مرد از نظر ظاهری پوشش خاصی تعیین نشده
فقط گفته شده که (( فروج خود را حفظ كنند ))
ولی با اندکی تامل و در مقام مهمتری از این پوشش ظاهری برای مرد مومن چیز که دارای تقدم بر حفظ ظاهر هست، حفظ نگاه بیان شده : (( به مؤ منان بگو چشمهاي خود را (از نگاه به نامحرمان) فرو گيرند ))
یعنی حفظ نگاه بسیار مهم است و (( نگاه شهوت آلود تیری از تیرهای شیطان است )) رو هم شنیدیم .
بعد از تعیین حد و حدود برای مرد، خدا حدود زن رو در آیه ی بعدی مشخص کرده ( قربون خدا بدم با این کتاب ... )
مثل مرد مومن، به زن مومن هم گفته شده که در ابتدا چشمش رو حفظ کنه (( و به زنان با ايمان بگو چشمهاي خود را (از نگاه هوس آلود) فرو گيرند )) و در قدم بعدی این حد و محدودیت در برابر نامحرم به پوشش رسیده : ((و دامان خويش را حفظ كنند، و زينت خود را جز آن مقدار كه ظاهر است آشكار ننمايند، و (اطراف) روسريهاي خود را بر سينه خود افكنند (تا گردن و سينه با آن پوشانده شود) و زينت خود را آشكار نسازند )) ، حدودی که کاملا مشخص شده ...
پس، قدم به قدم
مرد مومن، چشمت رو حفظ کن
مرد مومن ، تنت رو حفظ کن
زن مومن، چشمت رو حفظ کن
زن مومن، تنت رو حفظ کن
بدون هیچ کم و زیادی، صریح و شفاف و کامل ...
من از اینجا میخوام 2تا مطلب رو باز کنم
2تا مطلب متفاوت
1 - آسیب شناسی ، اینکه چرا وضع حجاب الان تو جامعه اینطوری شده ...
2 - سوال ، چرا همه ی زنهایی که در این کشور زندگی میکنن باید به اجبار حجاب داشته باشن ؟!
دوستان، من محدوده ی حرفهام حول این 2 محور هست ، امیدوارم به جای کل کل و اعتراض به بنده یه بحثه مفید و منطقی داشته باشیم .
جوابها مشخصه:
1- عمل نکردن به اسلام و دور شدن مردم به اصطلاح مسلمان از مبانی اسلام. (چرا اینقدر سختش می کنید؟؟؟)
2- با توجه به آیاتی که خودتون گفتید، تکلیف جامعه اسلامی و مردمش مشخص شده. و اون هم اینه:
حجاب واجب است.
حالا اگه این واجب تو جامعه اجرا نشد:
امر به معروف و نهی از منکر واجب است. تا حجاب را واجب کنیم.
امر به معروف و نهی از منکر از واجبات تأکیدی دین مبین اسلامه. اما امر به معروف و نهی از منکر در چه مواردی به وجود میاد و باید اجرا بشه؟ زمانیکه کارهایی بر خلاف قوانین اسلامی در جامعه ای رخ میده. مثل پدیده بدحجابی و بی حجابی که مخالف نص صریح آیات قرآنه. ما نمیتونیم به بهونه آزادی غیر اسلامی بعضی ها امر به معروف و نهی از منکر رو که از واجبات دینمونه، کنار بگذاریم. آزادی چیزی نیست که شما معنا میکنید که هر کسی با عقاید شخصی خودش میتونه تو جامعه اسلامی هر غلطی که دلش خواست، بکنه. افراد در خفا هرکاری میخوان، بکنن. ولی نباید فضای جامعه ی اسلامی رو آلوده کنن به بهانه آزادی عقیده. قوانین اسلامی این وظیفه رو برای همه ایجاد میکنه که تو جامعه ی اسلامی، وضعیت اسلامی داشته باشن. و اگه کاری خلاف قوانین اسلامی تو جامعه انجام شد، وظیفه اسلامی ما امر به معروف و نهی از منکره.
(۲۶/تیر/۹۱ ۱۲:۲۹)blue.blood نوشته است: [ -> ]
1 - آسیب شناسی ، اینکه چرا وضع حجاب الان تو جامعه اینطوری شده ...
2 - سوال ، چرا همه ی زنهایی که در این کشور زندگی میکنن باید به اجبار حجاب داشته باشن ؟!
دوستان، من محدوده ی حرفهام حول این 2 محور هست ، امیدوارم به جای کل کل و اعتراض به بنده یه بحثه مفید و منطقی داشته باشیم .
خب گرامی خودتون جواب این دو سوال رو دادید
1- یکی از عوامل کم رنگ شدن دین در خانواده هاست و جا افتادن تفکر غربی آزادی زنها البته آزادی پوشش و عادی شدن این مطلب تو جامعه ما طوریکه اگر بخایم به وظیفه شرعیه امر به معروف و نهی از منکر عمل کنیم مورد عتاب و خطاب قرار خواهیم گرفت . اینه که هر کسی سرش به کاره خودشه و جامعه اینی شده که میبینیم.
2- و طبق آیاتی که خودتون شاهد آوردین در دین اسلام حجاب واجبه و هر گونه بی حجابی مخالفت صریح با حکم خداست. نمیتونیم با دین گزینشی بر خورد کنیم این گزینیشی برخورد کردن اجازه میده که فکر کنیم اصلا چرا واجبه ؟؟؟؟؟؟؟
هیچ تغییر وتبدیلی در احکام خدا نیست .
(۲۶/تیر/۹۱ ۱۰:۰۶)blue.blood نوشته است: [ -> ]ممنون از همه ی دوستان
یه سوال از دوستان
ترکیه
مالزی
رفتید و یا شنیدید
از اسلامشون
از رفتار و کردارشون
از حجابشون
از نماز و روزشون ...
من عربستان رفتم
همه با حجاب
نمازخون
بودن
ولی از روی اجبار
موجودات بسیار کثیف و فاسدی بودند
بسیار شهوت پرست
سرشار از رذایل اخلاقی
البته اکثرا
ضمنا شیعیان عربستانم استثنا کنید چون اونا واقعا آدم حسابی بودن.
1 _ چرا مردم به دستورات و مبانی اسلام عمل نمیکنن ؟
مردمی به اصطلاح مسلمان ...
2 _ حجاب بر چه کسانی واجبه ؟
(۲۶/تیر/۹۱ ۱۳:۰۷)revenger نوشته است: [ -> ] (۲۶/تیر/۹۱ ۱۰:۰۶)blue.blood نوشته است: [ -> ]ممنون از همه ی دوستان
یه سوال از دوستان
ترکیه
مالزی
رفتید و یا شنیدید
از اسلامشون
از رفتار و کردارشون
از حجابشون
از نماز و روزشون ...
من عربستان رفتم
همه با حجاب
نمازخون
بودن
ولی از روی اجبار
موجودات بسیار کثیف و فاسدی بودند
بسیار شهوت پرست
سرشار از رذایل اخلاقی
البته اکثرا
ضمنا شیعیان عربستانم استثنا کنید چون اونا واقعا آدم حسابی بودن.
من اسم عربستان رو نیاوردم، چون چیزایی که شما گفتی رو ( با اینکه نرفتم ) توش احساس میکنم ...
ولی حرف اصلیه من ترکیه و مالزی هستش ...
جایی که هم بار و دیسکو داره، هم مسجد ...
نظرتون نسبت به این چنین جاهایی چیه ؟
برادر عزیز من.
حرف شما چیه؟
اگه اون دو تا سؤال منظورتونه، که توسط saloomeh و حقیر پاسخ داده شد.
اگه مشکلتون چیز دیگری (جدیدی) هست، بفرمایید.
خب من کشورهای ترکیه و الجزایر و تونس (قبل از انقلاب) رو درک کردم.
مردمشون اکثرا غربی زندگی میکنن تا اسلامی.
ترکیه بخاطر نزدیکی با غرب و روابط با رژیم صهیونیستی.
تونس و الجزایر هم بخاطر اینکه مستعمره فرانسه بود. و فرانسوی ها اونجا زیادن.
حجاب هر سه تا کشور هم که 5 در مقابل 95 بود.
ولی بعد از انقلاب تونس دیدید که مردم چقدر خوشحال بودن که برای اذان با صدای بلند توسط مساجد پخش شد.
اونجا خفقانه. حتی قرآن رو هم نمیتونی بلند بخونی. (مصداق خودم که بهم گفتن آروم تر بخون تا پلیس ها نفهمن)
چون اینجا ها (و جا های دیگه) رو دیدم، میگم که ایران بهترینه. و یه سری آدم بد حجاب و بی حجاب بی منطق با تفکرات غیر اسلامی نباید ایران رو اروپا کنن.