تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آسیب شناسی حجاب ...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
خانومه سالومه ، شما هم داری میگی هیچ اجباری درش نیست
ولی هرکس این مسیر رو بره از گمراهی درمیاد و رستگار میشه ... غیر از اینه ؟

حرف من هم همینه
میگم هیچ اجباری در حجاب نیست
ولی کسی که حجاب رو رعایت میکنه واسش بهتره و سود میکنه ...

منم حرفی به غیر از حرف شما نزدم .

نقل قول:و یک نکته اینکه دوست عزیز که با همه اين اوصاف که ذکر شد ، همین حالا توی این مملکت از لحاظ حجاب اجباری می بینید توی همین کوچه ها و شهر ها هر کسی هر طور میل و اراده اش باشد پوشش خود را انتخاب میکند
پس گشت ارشاد میاد واسه ی مردم جوک تعریف میکنه و حراست دانشگاه هم میاد واسه ی خانوما آرایششون رو ترمیم میکنه و میگه چه مدل لباسی بهشون میاد ...

نقل قول: . همانطور که اگر بخواهيم اين گونه قضاوتها رو در مورد قوانين راهنمايي و رانندگي پياده کنيم بايد بگوييم به چه حقي من اجازه عبور از چراغ قرمز رو ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به چه حقي نمي تونم هر جا که دلم خواست ماشینمو پارک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این قوانین در همه جای دنیا وضع شده، ولی برخورد این چنین و با اجبار با حجاب به ندرت دیده میشه ...

نقل قول:
.
همه اينها جهت حفظ قواعد زندگي بشري و تداوم حيات سالمه تا شاهد روابط تاسفبار شهواني که هر روز با دريدن اينگونه مرزها به اوج نابودي بشريت و اضمحلال هويت انساني ميرن نباشيم.

حالا کی داره گزینشی برداشت میکنه ؟!
من که این همه از فواید و خصایص حجاب گفتن، نیاز نیست شما انگشتهات رو خسته کنی و حرف خودم رو به خودم بزنی ...

نقل قول:نه تنها در حجاب اجباري نيست بلکه به فرموده خود قرآن اصلا در دين اجباري نيست !! لا اکراه في الدين

در دین اجباری نیست، ولی من N شخص میشناسم که به خاطر دینشون خیلی جاها از حضور و فعالیتشون جلوگیری شده ...

نقل قول:برای بدست آوردن احکام اسلام، چهار منبع وجود دارد :قرآن،سنت،عقل و اجماع و منبع پنجمی هم وجود ندارد.

من 2تا از این منابع رو استفاده کردم ...
شما هم استفاده کن .

اینجا همه تو 1 حزب هستید و حاضر نیستید حرفی از خارج رو بپذیرید و اصلا تحمل نمیکنید ...
بسم الله النور

نقل قول:من حجاب رو امری واجب نمیبینم

متاسفانه بنده به شدت با این ادبیات مشکل دارم.
گاهی شما به عنوان یک کارشناس دینی این حرف رو میزنی و این یعنی شما به درجه اجتهاد رسیدی و تمامی جوانب امر رو بررسی کردی و حالا داری نظر میدی به صورت کاملا علمی.
گاهی هم یکی مثل من نظر میده که تازه اول راهه.
عرضم به حضورتون که مسائل فقهی رو فقط از قرآن استخراج نمیکنن،بلکه قرآن و سنت در کنار هم قرار دارن و کار بسیار مشکلی هم هست.این وهابیته که میگه حسبنا کتاب الله و با سنت کاری نداره که حتی وهابیت هم حجاب رو واجب دینی میدونه.
شما آیه 60 سوره ی نور رو هم مطالعه فر مودید؟
حضرت حق در این آیه می فرمایند:
«و القواعد من‌ النساء اللاتي‌ لايرجون‌ نكاحاً فليس‌ عليهن‌ جناح‌ ان‌ يضعن‌ ثيابهن‌غير متبرجات‌ بزينة‌ و ان‌ يستعففن‌ خير لهن‌»

زنان‌ سالخورده‌ كه‌ از ولادت‌ و عادت‌ بازنشسته‌اند كه‌ اميد ازدواج‌ ندارند،باكي‌ نيست‌. در حالي‌ كه‌ خود را به‌ زيوري‌ نياراسته‌اند و قصد خودنمايي‌ندارند جامة‌ خويش‌ به‌ زمين‌ نهند، و اگر از اين‌ نيز خودداري‌ كنند برايشان‌بهتر است‌.

این آیه اومده گروهی از زنان یعنی پیر زن ها رو از کل زنان مجزا کرده و گفته میتونن حجاب نداشته باشن و وقتی این یه گروه رو استثنا کرده یعنی بقیه زن ها ملزم به رعایت حجاب هستند.تازه آخرشم گفته حتی اون ها هم اگر از این کار خودداری کنن براشون بهتره.

در ضمن به این بند از قوانین تالار هم توجه داشته باشید:

- این تالار محل پاسخگویی به شبهات اعتقادی و دینی نیست و مدیران چنین ادعا و توانایی را ندارند. برای رفع شبهات دینی خود از طریق شماره 09640 با (مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني) تماس حاصل نمایید.
نقل قول:عرضم به حضورتون که مسائل فقهی رو فقط از قرآن استخراج نمیکنن،بلکه قرآن و سنت در کنار هم قرار دارن و کار بسیار مشکلی هم هست.این وهابیته که میگه حسبنا کتاب الله و با سنت کاری نداره که حتی وهابیت هم حجاب رو واجب دینی میدونه.
من که به این حرف ایرادی نگرفتم
شما تا الان اون 3تا ایه رو میگفتید که من هم میگفتم ولی از 2جهت تفسیر میشده ، البته من از خودم تفسیر ندادم، بلکه مجموعه ای از تفاسیر رو جمع کردم و یه نتیجه ی کلی گرفتم .

تا الان هیچ سندی به جز آیه 60 نور مغایر با حرف خودم ندیده بودم
حتی شان نزول آیه هم بر حرف من ایرادی نداره ...

دز ضمن، چیزی که شما این همه بهش مطمئن هستی دیگه pass دادن نداره ، چیزیه که همه روز ِ باهاش سر و کار داریم .

آیه ی جالبی بود ...
بازم باید بخونم ....

چند روز نبودم ، خیالتون راحت بود Angel

خب، با اینکه خودم هنوز رابطه ی حجاب با فرد رو با چیزی که شما میدونید متفاوت میدونم، ولی چون هرجا نگاه کردم دیدم همه میگن واجبه ، پس منم دیگه حرفی نمیزنم ... چون حتما 1 چیزی میدنن که میگن !

ولی آیا کسی میتونه بگه که حجاب اجباریه ؟!
نه آیه داریم، نه حدیث و نه روایت که بگه حجاب اجباریه ...

در ضمن، من از اول خواستم آسیب شناسی هم کنم واسه ی وضع نا به سامان حجاب در جامعه ی امروزمون، ولی دوستان سر سازگاری با من و امثال من ندارن Angel
سلام
یه دلیل ساده دیگه هم هست . اینکه بعضی آقایون از همسرشون میخوان بدحجاب بیاد بیرون و یا با بدحجابیش کاری ندارن تا خودشم از اونطرف هرکاری خواست بکنه
. البته حرف خیلی بدیه ببخشید ولی واقعیت داره.
یکی دیگه اینکه پدر و مادرا نمی تونن چون مطالعه و سوادش رو در این زمینه ندارن که برای بچه هاشون با دلیل و اثبات درست پوشش و حیا رو جابندازن و جواب سوالای بچه ها رو منطقی و درست بدن .
بعضیاشون از سر لجبازی بی حجاب نیستن، چون توی خانواده اینطوری بودن عادت کردن
یا حق...

سلام

مشکل اینه که ما اصولی به مباحث نمی پردازیم الان اینقدر مسئله تو دنیا برا فکر کردن زیاده که کسی نمیاد به این فکر کنه که اسلام اصلا چی میگه واقعا مظلوم واقع شده.....
من هم یه نمونه دیدم کسی می گفت آقام گفته راحت باش من تو دلم گفتم اگه آقای فرضیم به من اینو بگه با قابلمه می کوبم تو کلش این یعنی هر کی می خواد بهت نگا کنه منم به هرکی می خوام نگا می کنمAngry
مسئله اینه که هویت اصلیمون رو ازمون گرفتن و انسانیتمون رو محدود به پیروی از مد کردن انگار اگه کسی رو مد نیست آدم نیست
تازگی ها دخترای جوون عوض شلوار جوراب می پوشن فکر می کنم چند وقت دیگه باید منتظر با کت و دامن بیرون اومدنشون باشیم اونوقت فقط گشت ارشاد جمشون می کنه لابد بعدش یه تعهد می گیره و ولشون می کنه
اینکارا آتیششون رو تند تر می کنه بعضی دوستان واقعا معنای خشک مقدس رو می دونن بعضیا تاکید می کنم بعضیا خشک مقدس اند من با یکیشون برخورد داشتم تا چند روز هر کانالی روحانی یا خانم کارشناس مذهبی می دیدم می زدم یه کانال دیگه تا بهشون بد و بیراه نگم حالا من که مثلا مذهبی و چادریم این طور شدم اونی که اعتقادش به مو بنده چی می شه

خدا بهمون رحم کنه

آقا بیا

یا علی (علیه السلام) مدد
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع