۲۸/تیر/۹۱, ۱۱:۲۹
خانومه سالومه ، شما هم داری میگی هیچ اجباری درش نیست
ولی هرکس این مسیر رو بره از گمراهی درمیاد و رستگار میشه ... غیر از اینه ؟
حرف من هم همینه
میگم هیچ اجباری در حجاب نیست
ولی کسی که حجاب رو رعایت میکنه واسش بهتره و سود میکنه ...
منم حرفی به غیر از حرف شما نزدم .
این قوانین در همه جای دنیا وضع شده، ولی برخورد این چنین و با اجبار با حجاب به ندرت دیده میشه ...
حالا کی داره گزینشی برداشت میکنه ؟!
من که این همه از فواید و خصایص حجاب گفتن، نیاز نیست شما انگشتهات رو خسته کنی و حرف خودم رو به خودم بزنی ...
در دین اجباری نیست، ولی من N شخص میشناسم که به خاطر دینشون خیلی جاها از حضور و فعالیتشون جلوگیری شده ...
من 2تا از این منابع رو استفاده کردم ...
شما هم استفاده کن .
اینجا همه تو 1 حزب هستید و حاضر نیستید حرفی از خارج رو بپذیرید و اصلا تحمل نمیکنید ...
ولی هرکس این مسیر رو بره از گمراهی درمیاد و رستگار میشه ... غیر از اینه ؟
حرف من هم همینه
میگم هیچ اجباری در حجاب نیست
ولی کسی که حجاب رو رعایت میکنه واسش بهتره و سود میکنه ...
منم حرفی به غیر از حرف شما نزدم .
نقل قول:و یک نکته اینکه دوست عزیز که با همه اين اوصاف که ذکر شد ، همین حالا توی این مملکت از لحاظ حجاب اجباری می بینید توی همین کوچه ها و شهر ها هر کسی هر طور میل و اراده اش باشد پوشش خود را انتخاب میکندپس گشت ارشاد میاد واسه ی مردم جوک تعریف میکنه و حراست دانشگاه هم میاد واسه ی خانوما آرایششون رو ترمیم میکنه و میگه چه مدل لباسی بهشون میاد ...
نقل قول: . همانطور که اگر بخواهيم اين گونه قضاوتها رو در مورد قوانين راهنمايي و رانندگي پياده کنيم بايد بگوييم به چه حقي من اجازه عبور از چراغ قرمز رو ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به چه حقي نمي تونم هر جا که دلم خواست ماشینمو پارک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این قوانین در همه جای دنیا وضع شده، ولی برخورد این چنین و با اجبار با حجاب به ندرت دیده میشه ...
نقل قول:
. همه اينها جهت حفظ قواعد زندگي بشري و تداوم حيات سالمه تا شاهد روابط تاسفبار شهواني که هر روز با دريدن اينگونه مرزها به اوج نابودي بشريت و اضمحلال هويت انساني ميرن نباشيم.
حالا کی داره گزینشی برداشت میکنه ؟!
من که این همه از فواید و خصایص حجاب گفتن، نیاز نیست شما انگشتهات رو خسته کنی و حرف خودم رو به خودم بزنی ...
نقل قول:نه تنها در حجاب اجباري نيست بلکه به فرموده خود قرآن اصلا در دين اجباري نيست !! لا اکراه في الدين
در دین اجباری نیست، ولی من N شخص میشناسم که به خاطر دینشون خیلی جاها از حضور و فعالیتشون جلوگیری شده ...
نقل قول:برای بدست آوردن احکام اسلام، چهار منبع وجود دارد :قرآن،سنت،عقل و اجماع و منبع پنجمی هم وجود ندارد.
من 2تا از این منابع رو استفاده کردم ...
شما هم استفاده کن .
اینجا همه تو 1 حزب هستید و حاضر نیستید حرفی از خارج رو بپذیرید و اصلا تحمل نمیکنید ...