(۲۶/تیر/۹۱ ۱۳:۱۴)blue.blood نوشته است: [ -> ]
من اسم عربستان رو نیاوردم، چون چیزایی که شما گفتی رو ( با اینکه نرفتم ) توش احساس میکنم ...
ولی حرف اصلیه من ترکیه و مالزی هستش ...
جایی که هم بار و دیسکو داره، هم مسجد ...
نظرتون نسبت به این چنین جاهایی چیه ؟
اره
اتفاقا در همون سفر من مسلمانان ترکیه رو دیدم واقعا مردم خوبی بودند
یا یکی از فامیلامون رفته بود مالزی میگفت عجیب جاییه
ولی اینا دینشون از نظر من کامل نیست
توی جامعه شونم عده شون کمه
کامل نیست چون اسلام امریکاییه و کلا جهاد و امر به معروف و نهی از منکر و تولی و تبری رو کنار گذاشتند و چسبیدن به نماز و روزه و حجش و 5 مورد از فروع دین رو کاملا فراموش کردند
و عده شون توی جامعه کمه چون کمه دیگه
یا یه مثال دیگه
جمهوری اذربایجان 85 درصد شیعه داره
هم دیسکو داره هم بار هم ویسکی و ودکا و...
ولی اونقدر داغونه که توش رژه هم جنسبازی برگزار میشه هیچکس صداش در نمیاد مردم تبریز تظاهرات میکنن
اونقدر داغونن که حجاب تو مدارسشون منع میشه و به جز 4نفر(اینکه میگم امار دقیقه همون 4 نفر بودند) همشون خفه خون میگیرن
و...
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام عليكم
نقل قول:در ضمن شما قطعا برای خودتون یک الگو و یا چند الگو انتخاب کردید و به این نتیجه رسیدید که چادر بپوشید بهتره ، اما این دلیل نمیشه دختری که تو خانواده [i] مومنی به دنیا نیومده طرز فکر شما رو داشته باشه ...!!![/b]
اين جا را كه اشتباه اومديد! چرا فكر مي كنيد هر كس اين جاست يا هر كس نظر مي دهد لزوما از خانواده ي مذهبي است؟
ما هم در خانواده ماهواره داريم! ولي بنده نگاه نمي كنم! چه عنايتي به بنده شده نمي دانم فقط شكرگذارم!
نقل قول:ما اینجا از عموم صحبت میکنیم نه خاص !! به نطر شما در مقابل شما که توی همین سیستم آموزشی چادری شدید چند نفر چادر رو کنار گذاشتن یا حتی بهش فکر هم نکرد ؟
اگر تو یه مدرسه یا دانشگاه عمومی درس میخونید چند نفر مثل شما چادری هستن ؟؟؟
چرا بنده نبايد از عوام باشم؟ چون چادري ام خاص شدم؟؟؟
بنده تو تهران درس خوندم!!!! محيطي بدتر از تهران هم هست؟
اگر همه هم چادر را كنار گذاشتن چرا به اين فكر نمي كنيد كه چرا يكي مثل من اين راه را انتخاب كرده؟
نقل قول:توی سیستم مدیریتی کلان وقتی یک روشی اعمال میشه ، افرادی که توی اون سیستم هستن کمترین تاثیر رو میتونن بزارن ، چون مجبور هستن تابع اون روش باشن در غیر این صورت روشی که استفاده میکنن برای عموم قابل قبول نیست ( سیستم آموزشی و مدرک گرایی ) و بین این افراد کمتر کسی پیدا میشه تا بتونه ثابت کنه روشی که اعمال شده اشتباهه ....
زياد متوجه منظورتون نشدم ولي من هميشه هر كار خودم انتخاب كردم انجام دادم كسي مجبورم نكرده
نقل قول:اون دختری که از بچگی با پدر و مادر تشریف میبره مهمونیه شبانه ، چه کسی غیر از سیستم آموزشی باید باهاش در مورد نقش حجاب تو زندگیش صحبت کنه ؟؟
و آیا همه خانمها خودشون بیدار میشن و یا احتیاج به تلنگر دارن ؟؟؟
اون دختر خانم پدر نداشته؟؟ برادر نداشته؟ بزرگ تر نداشته؟؟؟ وقتي مشكل بزرگ خودمون هستيم ديگه نگيم كسي ديگه گناهكاره! !! شايد كوتاهي كرده ولي مشكل اصلي جاي ديگه است
نقل قول:اون موقع بزرگان مملکت دین مدار نبودن و وقتی بزرگانی همچون شریعتی و ... از دین صحبت میکردن انسان واقعا تشنه جامعه دینی میشد .
جناب شريعتي كه خودشون غرب گرا بودن!!!!!
نقل قول:انقلابی شد و دستاورد ما بعد از 33 سال شد شد دانشگاهها و سیستم آموزشی امروزی ( به عبارتی همون سیستم 33 سال پیش + مقداری سخنان دینی ) که دانشجو به جای تشنه بودن برای جامعه دینی ترجیح میده فرار کنه از جامعه دینی و اما چرا ....
چون توی این کتابها بعد از 33 سال هیچ نشانی از دین ندیده و روش زندگی دینی و سیستم مدیریتی دینی و سیستم اقتصادی دینی و ... رو فقط میشه تو سخنرانیهایی که گاها توی دانشگاهها میشه شنید !!!! اما در عمل سیستم مدیریتی پولی و نظام سرمایه داری حاکمه .
دقت کنید نه درسش هست و نه عملش !!!!!
.
خيلي تند رفتيد؟؟؟
ما جوون هاي تن پرور دنبال چيز تازه مي گرديم. به قول دوستمان اينكه حجاب واجبه تو كلمون نمي ره چون قبولش مسئوليت مي آره سختي مي آره!!! نه اينكه درستش نبوده نه اينكه كسي نگفته؟؟
از يك بد حجاب بپرس فلسفه حجاب چيه مثل بلبل براتون مي گه ولي باور نداره!مي دونه ولي عمل نمي كنه!
.
نقل قول:دوست خوبم به این فکر کنید این باورها از کجا نشات میگیره ؟؟؟
ریشه باورها و تفکرات رو کی و چه کسی به ذهن ما میاره ؟؟
محيط اجتماعي و غيره رو باورها تاثير مي گذارد ولي انسان را مجبور نمي كند كه فلان باوري داشته باشد چون انسان مختار است!!!! خودش حق انتخاب دارد!!! فقط اراده اش ضعيفه چون تن پرور شده سريع تسليم مي شه!
به عقيده ويليام جيمز فيلسوف معروف امريكايى،حيا و خوددارى ظريفانه زن غريزه يست بلكه دختران حوا در طول تاريخ دريافتند كه عزت و احترامشان به اين است كه به دنبال مردان نروند،خود را مبتذل نكنند و از دسترس مرد خود را دور نگه دارند;زنان اين درسها را در طول تاريخ دريافتند و به دختران خود ياد دادند.
(۲۶/تیر/۹۱ ۱۹:۱۰)blue.blood نوشته است: [ -> ]
1 - آسیب شناسی : آیا ما در جامعه مومن داریم و یا گروهی مسلمون بدون ایمان هستیم ؟
2 - سوال : چرا حجاب در این مملکت اجباره ؟
پس شبهه جدید شما بر سر ایمان و اسلام است و اینکه وجوب آیه حجاب برای مؤمنان است. نه مسلمانان.
پس نتیجه میگیرم که حجاب برای مسلمانان عادی واجب نیست و فقط برای مؤمنان واجب است
.
اما پاسخ به سؤال اوّل:
1- به شأن نزول آیه توجه کنید:
از امام باقر عليه السّلام چنين نقل شده است كه جوانى از انصار در مسير خود با زنى رو برو شد. چهره آن زن نظر آن جوان را به خود جلب كرد تا اينكه وارد كوچه تنگى شد باز همچنان به پشت سر خود نگاه می كرد ناگهان صورتش به ديوار خورد و تيزى استخوان يا قطعه شيشهاى كه در ديوار بود صورتش را شكافت! با خود گفت به خدا سوگند من خدمت پيامبر می روم و اين ماجرا را باز گو می كنم، هنگامى كه چشم رسول خدا به او افتاد فرمود: چه شده است؟
و جوان ماجرا را نقل كرد، در اين هنگام جبرئيل، پيك وحى خدا نازل شد و آيه مورد بحث را آورد.
(برگزیده تفسیر نمونه، ج3، ص288)
آیا بنظر شما این مرد چشم چران که خدا او را مجازات کرد، مؤمن است یا مسلمان؟؟؟ و سپس این آیه هم بعد از این واقعه نازل شد.
2- « یاأیّها الّذین ءامَنوا ءامِنوا بالله و رسوله و الکتاب ... » (نساء / 136)
ترجمه: ای کسانی که ایمان آورده اید، ایمان بیاورید به خدا و رسولش و کتاب...
با مراجعه تفاسیر متوجه می شوید که ایمان اولی، همان اسلام و ایمان ظاهری است و ایمان دومی، همان ایمان راستین و قلبی و باطنی .
نتیجه:
معنای ایمان فقط ایمان قلبی نیست و خاص مؤمنان واقعی نیست. بلکه میتواند به تمامی مسلمانان اطلاق شود.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پاسخ به سؤال دوّم:
اول باید قبول کنید که آیات حجاب برای تمام مسلمان هاست. نه فقط مؤمنان خاص. (با توجه به پاسخ های بالا)
اما بعد:
با توجه به آیاتی که خودتون گفتید، تکلیف جامعه اسلامی و مردمش مشخص شده. و اون هم اینه:
حجاب واجب است.
حالا اگه این واجب تو جامعه اجرا نشد:
امر به معروف و نهی از منکر واجب است. تا حجاب را واجب کنیم.
امر به معروف و نهی از منکر از واجبات تأکیدی دین مبین اسلامه. اما امر به معروف و نهی از منکر در چه مواردی به وجود میاد و باید اجرا بشه؟ زمانیکه کارهایی بر خلاف قوانین اسلامی در جامعه ای رخ میده. مثل پدیده بدحجابی و بی حجابی که مخالف نص صریح آیات قرآنه. ما نمیتونیم به بهونه آزادی غیر اسلامی بعضی ها امر به معروف و نهی از منکر رو که از واجبات دینمونه، کنار بگذاریم. آزادی چیزی نیست که شما معنا میکنید که هر کسی با عقاید شخصی خودش میتونه تو جامعه اسلامی هر غلطی که دلش خواست، بکنه. افراد در خفا هرکاری میخوان، بکنن. ولی نباید فضای جامعه ی اسلامی رو آلوده کنن به بهانه آزادی عقیده. قوانین اسلامی این وظیفه رو برای همه ایجاد میکنه که تو جامعه ی اسلامی، وضعیت اسلامی داشته باشن. و اگه کاری خلاف قوانین اسلامی تو جامعه انجام شد، وظیفه اسلامی ما امر به معروف و نهی از منکره.
منم تفاسیر و شان نزول و تقریبا تمام موارد مربوط به این مساله رو خوندم .
شما دقت کردید که گفته کسانی که ایمان آوردید ...
ایمان هم یه چیز قلبیه، و نه ظاهری
خدا بارها و بارها در اشاره به این مومنان، وقتی یه چیزی رو بیان میکنه در آخر سر هم به نحوی گفته که (( این برای شما پاکیزه تز است، این برای شما بهتر است و ...))
پس یعنی وقتی کسی این کار رو انجام نده میشه ازش 2 مطلب رو دریافت :
1 - کسی که کاری بر خلاف حرف خدا انجام بده ایمان نداره
2 - کسی که ایمان نداره از خیلی چیزها بی بهره است و به جای چیز پاکیزه و بهتر چیزی که خوب نیست نسیبش میشه ...
واسه ی همینه که خدا اجبار نکرده در این موارد و گفته ، اگه اعتقاد داری، اگه من خداتم به حرفم گوش کن من میدونم این واست بهتره .
ولی وقتی اجبار داریم ، مثلا در قضیه ی حرمت شرب خمر و قمار دیگه بحث فرق داره، دیگه اینجا واجب شده
مثل حج، مثل روزه ، مثل جهاد ...
باز هم میگم (( و کتب الیکم الصیام )) ، شما لحن این آیه رو با 30 و 31 سوره ی نور مقایسه کن، از زمین تا آسمون فرق داره ...
آیات حرمت شرب خمر رو مقایسه کن، واقعا تفاوت داره.
حجاب هم امری ذاتی و فطری هست که این امر حجب و حیا رو بین انسانها به وجود آورده
خدا هم واسه ی یاد آوری ِ این قضیه ی فطری این 3 آیه رو نازل کرده
خدا این رو به خود انسان ها واگذار کرده که با فطرتشون، با عقل و منطقشون به این قضیه برسن
این خدایی که من میشناسم ، اینقدر بنده هاش رو میشناسه که یه طوری حکم بده که بنده هاش اذیت نشن و قضایا رو تا اونجایی که ممکن هست با منطق و دانایی خودشون پی گیری و عمل کنن ( در بحث عبادات فردی ) .
ولی وقتی یه چیز اجتماعی مثل روزه و حج باشه ، مثل جهاد باشه اینجاست که واجب میشه ...
من هم حجاب رو امری اجباری نمیدونم .
ولی ، حالا چیزی که من میخواستم ...
نقل قول: پس شبهه جدید شما بر سر ایمان و اسلام است و اینکه وجوب آیه حجاب برای مؤمنان است. نه مسلمانان.
پس نتیجه میگیرم که حجاب برای مسلمانان عادی واجب نیست و فقط برای مؤمنان واجب است
.
من حجاب رو امری واجب نمیبینم
ولی
میخوام از یه زاویه ی دیگه نگاه کنم به این قضیه ...
کسی که حجاب داره اطمینان و اعتقاد قلبیه خودش رو نشون داده ... اعتقادش به خدا رو
به حرف خدا رو
اونجایی که گفته (( ای کسانی که ایمان آوردید ، بگو چشمهاي خود را (از نگاه هوس آلود) فرو گيرند، و دامان خويش را حفظ كنند ))
اعتقاد داره که وقتی خداش یه حرفی میزنه پس 1 نفعی داره ...
من از این حرف ها نتیجه میگیرم که حجاب یک امر ذاتی است که حفظ اون برای انسان خیلی بهتره، در هیچ جایی هیچ اجباری بر آن وجود ندارد، ولی کسی که رعایت میکنه با راه رفتنش فریاد آزادی رو سر میزنه، آزادی که از درونش و نشات میگیره ، ازادی که میدونه در پس حرف خداش هست اگرچه خودش نبینتش ... کسی که حجاب رو رعایت میکنه انقدری درک و فهم از دینش داره که وقتی خدا میگه (( اين براي آنها پاكيزه تر است، خداوند از آنچه انجام ميدهيد آگاه است. )) حواسش رو جمع کنه که چیزی که خدا میگه واسش بهتر ِ رو انجام بده ...
ولی کسی که رعایت نمیکنه داره به خودش ضرر میزنه ... حجاب رو ، فلسفه ی حجاب رو، منفعت حجاب رو درک نکرده ، کلا دینش رو درک نکرده ، پس رعایت حجاب هیچ لذتی که واسش نداره، برعکس عذاب آور هم هست
ولی وقتی حجاب درک بشه، خیلی لذت بخش میتونه باشه .
ایشالا اگه دوستان رخصت بدن به زودی به بحث آسیب شناسی بر گردیم ...
یه مطلب دیگه هم که الان یادم اومد
در ابتدا گفته کسانی که ایمان آوردید چشمتون رو حفظ کنید و سپس گفته پوشش رو رعایت کنید
این رو هم مد نظر داشته باشید.
برادر من شما میخوای تمام احکام رو از طریق قرآن بدست بیاری که میگی چون لحن آیه حجاب یه طوریه، پس واجب نیست؟؟؟
تمسک ما به دو چیزه. قرآن و سنت راستین پیامبر (که همان قول و فعل و تقریر معصومین هستند).
با توجه به تمسک این دو حکم بدست آمده این است که حجاب واجب است. نه اینکه حجاب بهتر است...
تمام احکام واجب و حرام و صحیح و باطل، توسط قرآن و سنت بدست میاد. نه فقط قرآن.
پس فقط با قرآن نمیتونید نتیجه بگیرید که حجاب واجب هست یا نه.
در ضمن:
(۲۷/تیر/۹۱ ۱۰:۴۹)منتقم زهرا نوشته است: [ -> ]
« یاأیّها الّذین ءامَنوا ءامِنوا بالله و رسوله و الکتاب ... » (نساء / 136)
ترجمه: ای کسانی که ایمان آورده اید، ایمان بیاورید به خدا و رسولش و کتاب...
با مراجعه تفاسیر متوجه می شوید که ایمان اولی، همان اسلام و ایمان ظاهری است و ایمان دومی، همان ایمان راستین و قلبی و باطنی .
(۲۸/تیر/۹۱ ۹:۵۴)blue.blood نوشته است: [ -> ] (۲۷/تیر/۹۱ ۱۳:۳۶)منتقم زهرا نوشته است: [ -> ]برادر من شما میخوای تمام احکام رو از طریق قرآن بدست بیاری که میگی چون لحن آیه حجاب یه طوریه، پس واجب نیست؟؟؟
تمسک ما به دو چیزه. قرآن و سنت راستین پیامبر (که همان قول و فعل و تقریر معصومین هستند).
با توجه به تمسک این دو حکم بدست آمده این است که حجاب واجب است. نه اینکه حجاب بهتر است...
تمام احکام واجب و حرام و صحیح و باطل، توسط قرآن و سنت بدست میاد. نه فقط قرآن.
پس فقط با قرآن نمیتونید نتیجه بگیرید که حجاب واجب هست یا نه.
در ضمن:
من دهنم آسفالت شد از بس این حرفهام رو با سند ارائه کردم و شما هم قبول نمیکنی... البته اگه قبول کنی عجیبه .
من سندهام رو رو کردم
ولی از شما و هم حزبیهاتون چیزی ندیدم ...
با مراجعه به تفاسیر من این حرفها رو زدم و این آیه رو با خیلی از آیات دیگه مقایسه کردم که یا واجب بودن و یا نهی شده بودن، ولی هیچ دلیل که حجاب واجب شده باشه ندیدم ...
نقل قول:
کسی که حجاب داره اطمینان و اعتقاد قلبیه خودش رو نشون داده ... اعتقادش به خدا رو
به حرف خدا رو
اونجایی که گفته (( ای کسانی که ایمان آوردید ، بگو چشمهاي خود را (از نگاه هوس آلود) فرو گيرند، و دامان خويش را حفظ كنند ))
اعتقاد داره که وقتی خداش یه حرفی میزنه پس 1 نفعی داره ...
من از این حرف ها نتیجه میگیرم که حجاب یک امر ذاتی است که حفظ اون برای انسان خیلی بهتره، در هیچ جایی هیچ اجباری بر آن وجود ندارد، ولی کسی که رعایت میکنه با راه رفتنش فریاد آزادی رو سر میزنه، آزادی که از درونش و نشات میگیره ، ازادی که میدونه در پس حرف خداش هست اگرچه خودش نبینتش ... کسی که حجاب رو رعایت میکنه انقدری درک و فهم از دینش داره که وقتی خدا میگه (( اين براي آنها پاكيزه تر است، خداوند از آنچه انجام ميدهيد آگاه است. )) حواسش رو جمع کنه که چیزی که خدا میگه واسش بهتر ِ رو انجام بده ...
شما این حرفهای من رو نمیبینی
من این همه از حجاب دفاع کردم
شما بر میگردی میگی اگه تفاسیر رو بخونی ؟!
خدا خیرتون بده که این همه منطقی و منصف هستید ...
من میگم حجاب نیازه، ولی تا کسی درک نکنه حجاب رو این کار رو انجام نمیده ...
نیاز هست، ولی واجب نیست .
برای بدست آوردن احکام اسلام، چهار منبع وجود دارد :قرآن،سنت،عقل و اجماع و منبع پنجمی هم وجود ندارد. همچنین به دست آوردن احکام اسلام کار فقیه جامع الشرائط است؛ چون هدف، به دست آوردن حکم الهی است نه حکم بشری.اگر دلیلی بر عدم لزوم حجاب دارید باید مستند باشد نه رای و تفسیر شخصی خودتان و برداشت از ایه. اصلا
فرمايش شما صحيحه
.
نه تنها در حجاب اجباري نيست بلکه به فرموده خود قرآن اصلا در دين اجباري نيست !! لا اکراه في الدين اما خداوند در ادامه مي فرمايد
:
قد تبين الرشد من الغي
“هدايت از گمراهي مشخص شده است
“ شما اگر بدون غرض به آيه حجاب نگاه کنيد میتونید حدود حجاب الهي رو متوجه بشید.
برای باره چندم از شما میخاهیم این آیه رو بخونید این نص صریح قرانه نه تفسیر !!!! قبلا هم گفتم گزینشی با دین برخورد نکنیم هر جا به نفعمان بود مومن باشیم و هر جا نبود مسلم !!!! بعد هم وقتی ادعا میکنیم اینجا شیعه خانه امام زمان است جائی برای این حرفها نمی ماند هر کس پذیرفته این امر رو مکلف است به اجرای اوامر الهی و لاغیر!!!
وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَيَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَى جُيُوبِهِنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبَائِهِنَّ أَوْ آبَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنَائِهِنَّ أَوْ أَبْنَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي أَخَوَاتِهِنَّ أَوْ نِسَائِهِنَّ أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُهُنَّ أَوِ التَّابِعِينَ غَيْرِ أُوْلِي الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجَالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذِينَ لَمْ يَظْهَرُوا عَلَى عَوْرَاتِ النِّسَاء وَلَا يَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ مَا يُخْفِينَ مِن زِينَتِهِنَّ وَتُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمِيعًا أَيُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ترجمه
:
مکارم شيرازي : و به زنان با ايمان بگو چشمهاي خود را (از نگاه هوس آلود) فرو گيرند، و دامان خويش را حفظ كنند، و زينت خود را جز آن مقدار كه ظاهر است آشكار ننمايند، و (اطراف) روسريهاي خود را بر سينه خود افكنند (تا گردن و سينه با آن پوشانده شود) و زينت خود را آشكار نسازند مگر براي شوهرانشان يا پدرانشان يا پدر شوهرانشان يا پسرانشان يا پسران همسرانشان يا برادرانشان يا پسران برادرانشان، يا پسران خواهرانشان، يا زنان هم كيششان يا بردگانشان (كنيزانشان) يا افراد سفيه كه تمايلي به زن ندارند يا كودكاني كه از امور جنسي مربوط به زنان آگاه نيستند، آنها هنگام راه رفتن پايهاي خود را به زمين نزنند تا زينت پنهانيشان دانسته شود. (و صداي خلخال كه بر پا دارند به گوش رسد) و همگي به سوي خدا بازگرديد اي مؤ منان تا رستگار شويد
.
فولادوند
:
و به زنان با ايمان بگو ديدگان خود را [از هر نامحرمى] فرو بندند و پاكدامنى ورزند و زيورهاى خود را آشكار نگردانند مگر آنچه كه طبعا از آن پيداست و بايد روسرى خود را بر سينه خويش [فرو] اندازند و زيورهايشان را جز براى شوهرانشان يا پدرانشان يا پدران شوهرانشان يا پسرانشان يا پسران شوهرانشان يا برادرانشان يا پسران برادرانشان يا پسران خواهرانشان يا زنان [همكيش] خود يا كنيزانشان يا خدمتكاران مرد كه [از زن] بىنيازند يا كودكانى كه بر عورتهاى زنان وقوف حاصل نكردهاند آشكار نكنند و پاهاى خود را [به گونهاى به زمين] نكوبند تا آنچه از زينتشان نهفته مىدارند معلوم گردد اى مؤمنان همگى [از مرد و زن] به درگاه خدا توبه كنيد اميد كه رستگار شويد خرمشاهي
:
و به زنان مؤمن [هم] بگو ديدگانشان را فروگذارند و ناموسشان را محفوظ بدارند و زينتشان را جز آنچه از آن آشكار است، آشكار نكنند، روسريهايشان را بر گريبانهايشان بيندازند، و زينتشان را آشكار نكنند مگر بر شوهرشان يا پدرشان، يا پدران شوهرشان يا پسرانشان، يا پسران شوهرشان، يا برادرشان يا پسران برادرشان، يا پسران خواهرشان يا زنان [همكيش]شان، يا ملك يمينهايشان، يا غلامانى كه نيازمند [به زن] نيستند، يا كودكانى كه بر نهانيهاى زنان آگاه نيستند، و بگو كه چنان پاى نكوبند تا زينتى كه پنهان داشتهاند، معلوم شود، و اى مؤمنان همگى به درگاه خداوند توبه كنيد، باشد كه رستگار شويد (۳۱) *****
و یک نکته اینکه دوست عزیز که با همه اين اوصاف که ذکر شد ، همین حالا توی این مملکت از لحاظ حجاب اجباری می بینید توی همین کوچه ها و شهر ها هر کسی هر طور میل و اراده اش باشد پوشش خود را انتخاب میکند !!!!!!!!!!!! با اینکه همه جا از چادر به عنوان حجاب برتر ذکر ميشه
. دليل محدوديتهايي هم که در هر نظامي بايد وجود داشته باشه به خاطر جلوگيري از گسترش فساد و فحشاست
. همانطور که اگر بخواهيم اين گونه قضاوتها رو در مورد قوانين راهنمايي و رانندگي پياده کنيم بايد بگوييم به چه حقي من اجازه عبور از چراغ قرمز رو ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به چه حقي نمي تونم هر جا که دلم خواست ماشینمو پارک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگر کجاي قرآن خدا من رو توقف در مکاني و يا گذر از معبري محروم کرده است
. همه اينها جهت حفظ قواعد زندگي بشري و تداوم حيات سالمه تا شاهد روابط تاسفبار شهواني که هر روز با دريدن اينگونه مرزها به اوج نابودي بشريت و اضمحلال هويت انساني ميرن نباشيم.