تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خدا...شعبان...پسر!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
ضمن تبریک به آقای عزتی، باید خدمتتون بگم که:
من هم 4 سال پیش در نیمه شعبان ازدواج کردم و امسال هم در 30 شعبان خدا به ما هم زهرا خانم رو عطا کرد. یعنی همین 4 روز پیش.
من نمی تونم عکس دخملمو بذارم، چون هم آقامون راضی نیست، هم این که ممکنه واسه اش خواستگار اینترتنی پیدا بشه که ما دوست نداریم.Big Grin
از شوخی گذشته...
منم حالتون رو درک میکنم.
مامان و بابا شدن خیلی خیلی حس خوبیه.

ان شاءالله که تو این جامعه چیزای خوبی از آب در بیان.
بسم الله الرحمن الرحیم
من عاشق بچه هام .خدا رو شکر تا جایی هم که میتونم با بچه ها خوش رفتاری میکنم دو تا برادر زاده دارم که عاشقانه دوستشون دارم و سعی میکنم در زمان قرآن خواندن و دعا و ذکر و .....برای سلامتی و عاقبت بخیریشون دعا میکنم
پدر شدنتون رو آقای عزتی تبریک میکنم
والان دعایی که برای برادرزاده هام همیشه میکنم برای آقا امیر عباس هم میکنم انشاالله که سلامت و عاقبت بخیر باشند
راستی یک مسئله ای یادم اومد من اعتقاد دارم که از همون لحظه ای که بچه بدنیا اومد باید بچه رو با لفظ آقا یا خانم صدا کرد اولا نشانه احترام به بچه یا فرزند هست و تکرار این الفاظ باعث میشه در ذهنمون ملکه بشه که باید به فرزندمون همیشه با الفاظ خوب صحبت کنیم و بچه هم وقتی بزرگ بشه وقتی ببینه که همیشه بهش احترام گذاشته میشه به پدر و مادر و اطرافیانش که اینگونه صداش میکنند احترام میذاره و ادب رو به بچه یاد میده و احترام متقابل هم ایجاد میشه و ووقتی پدر و مادر اینگونه فرزند رو صدا کنند دیگران هم الگو برداری میکنند و اینگونه رفتار میکنند و .....
ببینید در یک لفظ آقا و خانم که به یک بچه یا فرزندمون میگیم چه قدر مزایا داره .....
ببخشید طولانی شد...
مبارکه انشاا...Heart

---------------------------------------------
بسم الله الرحمن الرحیم

وَاعْلَمُواْ أَنَّمَا أَمْوَالُكُمْ وَأَوْلاَدُكُمْ فِتْنَةٌ وَأَنَّ اللّهَ عِندَهُ أَجْرٌ عَظِيمٌ

و بدانيد اموال و اولاد شما وسيله آزمايش است و پاداش عظيم نزد خدا است.
سوره مبارک،انفال آیه 28

سلام بر دوستان بیداری ؛Smile

امروز دقیقا یک سال از 24 تیرماه سال 1391 می گذره و خداوند متعال هدیه خوبش،امـیــر عـبــاس Heartرو یک سال پیش تو همچین روز هایی به ما عنایت کرد.

یک سال از عمر امـیــر عـبــاس میگذره . .

همون امـیــر عـبــاس کوچولویی که توان سر بلند کردن نداشت، بیا و ببین، قد کشیده و برا خودش برو بیایی پیدا کرده

یاد روز های نوزادی امـیــر عـبــاس به خیر . .

زمانی که حدودا 6 ماهش بود و قنداقه پیچ،شب هفتم محرم در خیمه ارباب،رو دستای مداح هیئت ، با صدای گریه هاش برای شیر خوار کربلا روضه خوانی می کرد ، و اون شب امـیــر عـبــاس شده بود روضه خوان و . .

یاد سحر هایی بخیر که قبل از صدای آلارم گوشی،با صدای گریه های نوزادانه اش ، نماز صبح هامون را ادا می کردیم

و یادش بخیر ایام زیارتی امام رضا (علیه السلام) و سفر مشهدی که با هم رفتیم . . .

حالا دیگه مردی شده برا خودشSmile

آروم آروم داره همه چیز رو می فهمه و نسبت به محیطش عکس العمل نشون میده

با شروع صدای اذان دست هاش رو به گوشش می چسبونه و به خیال خودش اذان میگه

با شنیدن نام مبارک حسین (علیه السلام) و مرثیه ها، بلند می شه و مثل همه نوکرای ارباب، دو دستی به سینه اش می کوبه تا آهنگ مداحی تموم بشه،بعدش گوشیت رو میاره میده دستت،یعنی دوباره این مداحی رو برام بذار !

بعد خوردن هر غذا دو تا دستای کوچیکش رو تا بالای سرش بلند ومی کنه و چشاش به دهن ماست تا بلند بگیم : الــهــی شــکـــر،
بعدش می خندهSmile

سه بار هم رفتیم با هم به زیارت حضرت معصومه(سلام الله علیها)، و شور و ذوق وصف ناشدنی تو حریم کریمه اهلبیت برای خودش داشته

راستی ؛ قراره که اگر مولا بطلبه، حدود 40 روز دیگه با هم بریم کربلا . . . ان شا الله (اللهم ارزقنی زیاره قبر الحسین)

با انگشتاش تو کف دستای خودش لی لی لی لی حوضک بازی میکنه،کلاغ پر بلده و هزار وصد جور کارهای شیرین و جذاب دیگه رو انجام میده که شاید فقط پدرو مادر بچه اند که با دیدن اونها ذوق می کنندو حتی نمی تونند اون حس رو برای دیگران تعریف کنند.

و با همه این اوصاف این روز ها که امیر عباس در حال بزرگ تر شدنه حس می کنم مسئولیت من و مادرش در پیشگاه خداوند سنگین تر شده .
.
.
.
.

امـیــر عـبــاس جان؛ پسرکم !

سعی می کنیم در تربیتت کوشا باشیم.

تلاش می کنیم تو را مسئولیت پذیر، قاطع، با انصاف، پر محبت، با گذشت، مهربان و دانا تربیت کنیم.

هم و غم مان را می گذاریم که از تو انسانی دردمند و مددکار دیگران و اطرافیان بسازیم.

تا فردا که بزرگ شدی اطرافیانت از بودن در کنار تو شاد شوند و آرامش بگیرند.

تا فردا اطرافیان و عزیزانت از با تو بودن لذت ببرند و تو را تکیه گاه خود بدانند.

تو را یک آدم مسئولیت پذیر، قدرشناس، مهربان، دانا و با انصاف بخوانند...

نه اینکه به جای این چیز ها خودت بشوی غصه ی دل آنها. و وجودت بشود مایه ی رنج و عذابشان و حرف هایت، تصمیم هایت،

قضاوت هایت رنگ و بوی دانایی و انصاف و مهربانی ندهد!!!!

عزیزکم،مهربانم!

اگر اینگونه بشود که ما دلمان می خواهد تو خواهی شد فرزند صالح من و مادرت !

خواهی شد مایه آرامش دل و روح ما.

که به ازای هر حرف و کار و رفتار خوبی دیگران خواهند گفت "خدا والدینش را رحمت کند.... الحق که بچه ی خوبی تربیت کرده اند... خدایا دعای دل مادرش را برآورده کن.........."

امـیــر عـبــاسم ، نازنینم ؛

+ من هنوز عهدم را با امام زمانم نشکسته ام، همه عمرم را و توان و اندیشه ام را هزینه آن می کنم تا سربازی برای مولایم تربیت کنم.

+ + هنوز هم دل بستن به تو و کودکانه هایت، مرا از لذت لبخند آقایم نمی تواند جدا کند ، و تکرار می کنم تا همیشه یادت بماند که این لبخند همان توشه ی آخرت من و مادرت خواهد بود ، ان شا الله

بِأَبِي أَنْتَ وَ أُمِّي وَ نَفْسِي وَ أَهْلِي وَ مَالِي يا بَقِيَّةَ اللّه

با یاد حق

الهی خدا در سایه ی آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظش کنه براتون این پسر کوچولو ی با مزه رو....
تولدش مبارک...

یاالله
سلااااااااااااااااااااااااام آقای عزتی بزرگوار.Smile
[تصویر: 1_u5d9hzm3tqm6.jpg]

[تصویر: reiran.com1397166848.gif]
منم تولد امیر عباس عزیز رو به خودش و شما و خانمتون تبریک میگم.

صدتا صلوات برای امیر عباس عزیز میفرستم برای کادو تولدش

HeartSmileHeart

HeartHeartHeartHeartHeartRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRose

ایشالا همونی بشه که شما دوست دارید.همونی که امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)هم دوست داره.

دقت کردید بچه ها چقد معصومن.به قول خودتون الان یک سال شده از عمرش گذشته و امیر عباس فقط کارهای خوب رو یاد گرفته و تکرار میکنه.اذان،سینه زدن برای امامش،و هزارتا کار خوب و قشنگ دیگه که امام زمان از دیدنش خوشحاله.امیدوارم بشه و بتونید این خوشحالی رو تو دل امام زمان نگه دارید و این بچه معصوم با کمک شما و تربیت درست شما همش معصوم بمونه.

HeartHeartخدا امیرعباس عزیزو براتون حفظ کنه.ان شاالله.HeartHeart

میشه لطفا یه عکس جدید هم ازش بذارید؟؟Smile
به نام خدا
سلام.باور کنید اولین باره این تایپکو میبینم.
تبریک عرض می کنم.
ان شاءالله همیشه زیر سایه خدا و 14 معصوم باشه..........
ان شاءالله سرباز آقامون بشه..............
ان شاءالله در راه حق شهید بشه..........
.
.
.
قول میدم شب قدر حسابی برای شما و خانم محترمتان و کوچولوتون دعاش کنم.
منم به نوبه خودم تبريك ميگم
آقا يواش يواش بايد بچرخي يه دختر خوب هم پيدا كني براش
اينم عكس تقريبا جديدش اميدوارم حسن آقا خودش ديده باشه قبلاWink

[تصویر: DSCF1695-500-x-375-.jpg]
(۲۴/تیر/۹۲ ۲۳:۴۰)علمدار133 نوشته است: [ -> ]منم به نوبه خودم تبريك ميگم
آقا يواش يواش بايد بچرخي يه دختر خوب هم پيدا كني براش
اينم عكس تقريبا جديدش اميدوارم حسن آقا خودش ديده باشه قبلاWink

[تصویر: DSCF1695-500-x-375-.jpg]

اینطوری که از ظاهر عکس معلومه باید برای محرم باشه.

درسته؟؟؟؟؟

پس زیادم جدید نیست.

آقای عزتی لطف کنید ی عکس جدیدتر بذارید که صورتش واضح تر باشه.به هر حال ما هم حق داریم اینجا عکسشو ببینیم.

منتظریم.Smile
سلام

و سپاس از همه دوستان خوبم برای ابراز لطفشون

هرچند من خودم از بین عکس های محرم امیر عباس ،این عکسش رو بیشتر از بقیه دوست دارم:

[تصویر: amirabas-talar3.jpg]

ان شا لله فردا هم 2تا عکس دیگش رو میزارمSmile
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع