به به ،چه بچه ی ماهی!!!
ما شا الله
راستش عکس بچگیای من خیلی شبیه امیر عباسه!
ان شا الله که هم خودتون وهم پسر نازتون جزو سربازان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشید.
اللهم صل علی محمد و ال محمد
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
من تازه امشب این تایپیکو دیدم....
پسرتون خیلی نازو خوشگله

خداحفظش کنه....براتون نگه داره....
دامادیشو ببینیدانشاالله

یاعلی.
ان شاءالله خدا حفظش کنه و زیر سایه ائمه علیهم السلام سلامت و سربلند باشه همیشه و یاور حقیقیشون بشه
نقل قول:پارسال شب هفت محرم قنداقه ی امیر عباس رو حسن آقا آورده بود تو هیئت تا حضرت ارباب هم یه نظر بهش بکنه.
(به قول حاج محمود کریمی اگه دیدین یه بچه مداحی گوش میده و میخوابه یا خلاصه با مداحی حال میکنه حضرت ارباب از همین بچگی مهر دیونگی رو به دلش زده)
...
خلاصه اینکه اینا رو گفتم که به اینجا برسم پسر حسن آقا دیونه شد رفت
خدایا شکرت که عشق امام حسین رو نسل به نسل بهمون منتقل کردی
عشق و معرفت حقیقی رو نصیبمون کن و نسلمون رو تا قیامت از عاشقان و نوکران و یاوران حقیقی ائمه علیهم السلام قرار بده
اللهم صل علی محمد و ال محمد
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ.
۞۞۞۞۞۞۞۞۞
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ ﴿١﴾ مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ ﴿٢﴾ وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ ﴿٣﴾
وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِی الْعُقَدِ ﴿٤﴾ وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ ﴿٥﴾
۞۞۞۞۞۞۞۞۞
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ ﴿١﴾ مَلِکِ النَّاس ِ﴿٢﴾ إلَهِ النَّاسِ ﴿٣﴾ مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ ﴿٤﴾
الَّذِی یُوَسْوِسُ فِی صُدُورِ النَّاسِ ﴿٥﴾ مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ ﴿٦﴾