تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خدا...شعبان...پسر!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
به به ،چه بچه ی ماهی!!!

ما شا الله

راستش عکس بچگیای من خیلی شبیه امیر عباسه!Angel

ان شا الله که هم خودتون وهم پسر نازتون جزو سربازان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشید.
اللهم صل علی محمد و ال محمد
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
من تازه امشب این تایپیکو دیدم....
پسرتون خیلی نازو خوشگلهHeart
خداحفظش کنه....براتون نگه داره....
دامادیشو ببینیدانشااللهSmile
یاعلی.
پارسال شب هفت محرم قنداقه ی امیر عباس رو حسن آقا آورده بود تو هیئت تا حضرت ارباب هم یه نظر بهش بکنه.

(به قول حاج محمود کریمی اگه دیدین یه بچه مداحی گوش میده و میخوابه یا خلاصه با مداحی حال میکنه حضرت ارباب از همین بچگی مهر دیونگی رو به دلش زده)

امسال تو محرم امیر عباس هم سینه میزد (چه سینه زدنی دیدن داره باید شور و واحد لنگری رو بیاید ببینید) هم اینکه حسن آقا رو مجبور می کرد تا بیارتش جلوی مجلس
خلاصه اینکه اینا رو گفتم که به اینجا برسم پسر حسن آقا دیونه شد رفت

راستی امیر عباس کربلا هم رفته ها باید اول اسمش کربلایی رو اضافه کرد

[تصویر: amir_abas.jpg]
ان شاءالله خدا حفظش کنه و زیر سایه ائمه علیهم السلام سلامت و سربلند باشه همیشه و یاور حقیقیشون بشه
نقل قول:پارسال شب هفت محرم قنداقه ی امیر عباس رو حسن آقا آورده بود تو هیئت تا حضرت ارباب هم یه نظر بهش بکنه.

(به قول حاج محمود کریمی اگه دیدین یه بچه مداحی گوش میده و میخوابه یا خلاصه با مداحی حال میکنه حضرت ارباب از همین بچگی مهر دیونگی رو به دلش زده)
...
خلاصه اینکه اینا رو گفتم که به اینجا برسم پسر حسن آقا دیونه شد رفت

خدایا شکرت که عشق امام حسین رو نسل به نسل بهمون منتقل کردی
عشق و معرفت حقیقی رو نصیبمون کن و نسلمون رو تا قیامت از عاشقان و نوکران و یاوران حقیقی ائمه علیهم السلام قرار بده
نازبشی امیرعباس .......به برکت آقاامام زمان وآقاامیرالمومنین وآقااباالفضل درکنارپدرومادرعزیزت سلامت باشی .....انشاا...بزرگ شدی بیانوشته های همه ی خواهران وبرادران پدربزرگوارتون رادرتالارروبخون وببین که همه ی ما دوستت داریمHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartانشاا....ازهمین حالا بامحبت اهل بیت وقرآن به شکوفایی برسی گل زندگی مامان وبابا
اللهم صل علی محمد و ال محمد
[تصویر: 35w9tx49ny8i644ocoy.jpg]
اینم برا اونائیکه خیلی دوست دارن لپ امیرعباس روبکشنWink
الان قیافه حسن آقا اینطوری میشهDodgy
Big Grin

[تصویر: kfcz10lg7qvgloy43vqp.jpg]
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ ﴿١﴾ مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ ﴿٢﴾ وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ ﴿٣﴾

وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِی الْعُقَدِ ﴿٤﴾ وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ ﴿٥﴾

۞۞۞۞۞۞۞۞۞

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ ﴿١﴾ مَلِکِ النَّاس ِ﴿٢﴾ إلَهِ النَّاسِ ﴿٣﴾ مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ ﴿٤﴾

الَّذِی یُوَسْوِسُ فِی صُدُورِ النَّاسِ ﴿٥﴾ مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ ﴿٦﴾
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع