فکر میکنم از یه نطر که خیلی هم مهمتره یادمون رفته در مورد تفاوت ها صحبت کنیم و اون تفاوت از نگاه جنسیه!!!
بهتره بیشتر در این مورد صحبت بشه چون اکثر آیات در مورد زنان در رابطه با همین مسئله هست و البته این ایراد قرآن یا اسلام نیست بلکه ایراد جامعه است که به زن نگاه ابزاری داره و قرآن سعی کرده با دستوراتش جلوی این دیدگاه جامعه رو بگیره و همین موضوع تفاوت ابعاد جنسی زن و مرد هستش که شکل میده به بحث!!!
به نظرم مهمترین تفاوت زن و مرد همینه هر چند که تفاوت های بسیاری هم وجود داره امااکثر حقوق زن از این موضوع نشات میگیره و حتی همین که خیلی از بانوان جنس مخالف رو نمیشناسند و میزان اهمیت روابط جنسی در مردان رو هم درک نمیکنند دچار اشتباه یا اختلافات میشن
و اصلا تفاوت زیادی بین رابطه جنسی از نگاه زن و مرد وجود داره!!!
!
الان یه مطلب میخوندم که این قسمتش منو جذب کرد
مردان مدام به برقراری رابطه جنسی می اندیشند . این یکی از تصورات زنان نسبت به مردان است . بله این گفته کاملا واقعیت دارد اما زنان باید آگاه باشند که این یکی از خصوصیتهای بیولوژیکی مردان است .در واقع مردان در طبیعت اینگونه طر احی گردیده اند و نباید به آنها به دید موجوداتی شیطانی نگریست .
اینم نوشته الن و باربارا پیز
میل جنسی زن مانند اجاق الکتریکی است، آرام آرام داغ می شود و مدت زیادی طول می کشد تا سرد شود.
میل جنسی در مردان مانند مایکروویو است. در عرض چند ثانیه با آخرین ظرفیت کار می کند و به محض پخته شدن غذا سریعاً خاموش می شود.
میل جنسی زن به طور قابل توجهی تحت تأثیر اتفاقات زندگی اش است. اگر از شغل خود نفرت داشته باشید، اگر پروژه سنگینی در کار به عهده اش گذاشته شود، اگر قسط خانه اش دو برابر شود، اگر بچه ها مریض باشند، اگر در باران خیس شود و یا سگ خانه گم شود، رابطه چنسی برایش مفهومی نخواهد داشت. تنها چیزی که به آن نیازمند خواهد بود رفتن به رختخواب و خوابیدن است.
اگر همین مسائل برای مرد اتفاق بیفتد او رابطه ی جنسی را قرص خواب قلمداد خواهد کرد و آن را نوعی وسیله ی رهایی از فشارهایی که در طول روز روی هم تلمبار شده خواهد دانست. بنابراین در پایان روز چنین تمایلی از جانب او برای زن سنگین و غیر قابل فهم است. زن او را یک وحشی بدون احساس خواهد نامید و مرد هم زن را سردمزاج خوانده و شب را روی کاناپه به صبح خواهد رساند.
تعداد کمتری از زنان را می شود یافت که مانند مردان از نظر جنسی زیاده طلب باشند، اما انگیزه های زن در این زمینه با انگیزه ی مرد تفاوت دارد. مغز مؤنث غارنشین چنان برنامه ریزی شده است که فقط به خاطر رابطه ی جنسی تن به آن نمی دهد و برای این کار نیاز به ارتباط یا حداقل اشتراکات عاطفی دارد تا میل جنسی پیدا کند.
اغلب مردان تشخیص نمی دهند که اگر زن از نظر عاطفی وابسته شود تا حداقل پنج شش ماه یک هم بستر خوب خواهد بود.
(خوب این نشون میده که رابطه خیلی مهمه و همینطور تو خیابون یا هر جا دنبال رابطه نیستن)
زیاده طلبی و بی بندوباری در مغز مرد برنامه ریزی شده است. او با دارا بودن مقدار زیادی تستسرون باید به نیاز دیرینه ی زاد و ولد پاسخ گوید. بنابراین از نظر بیولوژیک مناسب تک همسری نیست. بعضی از مردها مونوگامی (تک همسری) را چیزی می دانند که میز و صندلی از آن درست شده است.
اگر این نیاز فشار زیادی به مرد وارد کند او حتی تا حضیض زناکاری فرو می غلتد تا بقای قبیله را تضمین کند.
فهلا همینا باشه تا برم سفره افطار رو بندازم
نماز و روزه هاتون قبول باشه