تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کمک برای قبول ماسونری
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
من برا دلایل زیر عضو شدم تو انجمن:
تو مدرسه با این چیزا آشنا شدم ولی من یه گروه از بچه قبول نکردیم.
من هم چون بیشتر با بازی ها آشنا دارم اینجا این تایپیک رو زدم.
شاید خیلی از بچه هایی که اون روز اونجا بودن الان فراموش کردن مسله رو ولی من اومدم اینجا عضو شدم تا با بحث منطقی ببینم وجود ماسون ها رو باور کنم یا نه.
حالا اگه کسی هست که بخواد کمک کنه بیاد.
در ضمن هر کی می خواد بیاد و کمکم کنه تا این جور چیزا رو باور کنم یا نه با مدرک بیاد جلو.
چون این جور مسائل نیاز به بحث داره و آدم هر چیرو می شنوه نباید باور کنه ولی باید در موردش تحقیق کنه.
در آخر هم یه جمله می گم که بر پایه این جمله من این موضوع رو هنوز این موضوع رو نپذیرفتم:
چیزی که باور داری درسته.مگر اینکه خلافش ثابت بشه!!!!!!
من کلا مفهوم مد نظر شمارو نفهمیدم میشه بگید هدفتون از ایجاد این تاپیک چی بوده؟!
یکی بیاد قانعم کنه فراماسونی وجود داره
(۱۵/مرداد/۹۱ ۰:۱۴)JohnShepard نوشته است: [ -> ]یکی بیاد قانعم کنه فراماسونی وجود داره
سوالتان را توی گوگل سرچ بفرمایید مدارک پیدا میشود..!
این کارو کردم.
از زمستون تا حالا هم بدون اینکه عضو بشم دارم این انجمن رو می خونم.
ولی فقط دو دل شدم.
هم می گم هست هم میگم نیست.
می خوام با یکی بحث کنم تا تصمیم خودم رو بگیرم.
البته الان هم دنبال دو نفر هستم:
1-کسی که این جور چیز رو قبول داره.که اینجا پیدا می شه.
2-کسی که با این جور چیزا مخالفه.این یکی هم بلاخره پیدا می شه.
می خوام بدونم کدوم درست می گن.
دوست عزیز اگه فقط بحثت سر وجود فریمیسون هست و انگلیسیت خوبه، با سرچ freemason تو گوگل به راحتی از خودشون می بینی که می گن وجود دارن و سازمان جهانی دران و فیلما و ... همه زیر نطر اوناست. من چند تا لینک برات میذارم:
http://en.wikipedia.org/wiki/Freemasonry
http://www.theforbiddenknowledge.com/har...on_sig.htm
http://www.askafreemason.org/
http://www.freemason.org/index.htm;jsess...8772.node1

جون بعضیاش فی*ل*تر یه کم از متن هر کدوم:
[align=LEFT] Freemasonry is a fraternal organisation that arose from obscure origins in the late 16th to early 17th century. Freemasonry now exists in various forms all over the world, with a membership estimated at around six million, including approximately 150,000 under the jurisdictions of the Grand Lodge of Scotland and Grand Lodge of Ireland, over a quarter of a million under the jurisdiction of the United Grand Lodge of England[1], and just under two million in the United States[align=LEFT]
[align=LEFT]In my research regarding the Freemason's, United States Presidents and The Masonic Power Structure I was constantly running into the number 13 and 33. This research confirmed that most of the founding fathers were Masons. It also confirmed that most of the Presidents were Masons. My first run in with 13 of course was the 13 colonies. Second was the great Sea [align=LEFT]
[align=LEFT]Welcome, my friends, to the World's Oldest Fraternity. Take your time, look around, view the films, and ask your questions of real Freemasons. Then find an Open House or a Lodge near you — and when you're ready, do what I did: ASK

ولی خودت باید تحقیق کنی، راحت ترین راهش هم جستجوی نمادهاشون تو رسانه هاست، چون علاقه زیادی دارن هر جا می تونن یه علامت بذارن که بگن همه چی رو ما کنترل می کنیمSmile.
حالا یه چیز دیگه مطرح می شه.
چطور ثابت می کنین با خدا و پیغمبر بد هستن.
البته اون موضوع اول هم هنوز ازش نتیجه نگرفتم.

راستی من تو ویکی پدیا چیزایی خوندم که سازمان خوبی معرفی شده بود.
خودشون نمی گن با خدا و پیغمبر مخالفیم.

اگه سازمان مخفی هست چرا خودشون دارن می گن وجود داره؟
یا اصلا چرا اینطور نگیم که اونا این چیزا رو می گن تا ما رو بترسونن؟
یا ما رو به جای تحقیق های علمی به تحقیق رو این مسائل مشغول کنن؟
(۱۵/مرداد/۹۱ ۰:۴۲)JohnShepard نوشته است: [ -> ]حالا یه چیز دیگه مطرح می شه.
چطور ثابت می کنین با خدا و پیغمبر بد هستن.
البته اون موضوع اول هم هنوز ازش نتیجه نگرفتم.

راستی من تو ویکی پدیا چیزایی خوندم که سازمان خوبی معرفی شده بود.
خودشون نمی گن با خدا و پیغمبر مخالفیم.

اگه سازمان مخفی هست چرا خودشون دارن می گن وجود داره؟
یا اصلا چرا اینطور نگیم که اونا این چیزا رو می گن تا ما رو بترسونن؟
یا ما رو به جای تحقیق های علمی به تحقیق رو این مسائل مشغول کنن؟
ما رو بترسونن؟
اونا خودشون مثل .. از ما می ترسن!
چرا؟
چون ما خدا رو داریم اونا هم جن های کافر و شیطان لعین رو!
ضمنا الان دیگه کسی در پی تحقیق راجع به پرستیدن شیاطین توسط اینا نیست چون دستشون همه جا رو شده! از زمان سلیمان نبی.ع. و حتی قبل تر بگیر تا همین حالا!
سلام
با پست زدن که شما چیزی در مورد فراماسونری نمی فهمی........ اغلب کسانی که پی به الحاد و دشمنی فراماسونر ها بردن، در این زمینه تحقیقاتی داشتن و حداقل 4 تا مستند دیدن

من پروفایل شما رو نگاه کردم و دیدم زدید مستند ظهور رو ندیدید Smile خوب وقتی شما The Arriavals رو هم ندیدید، یعنی روی پله 0 هستید Angel

مگر کسی فراماسونری رو با حرف قبول کرده که شما میخوای با حرف قبول کنی؟

بیا بشین این مستندها رو به همین ترتیب ببین:
مستند ظهور
نمادهای فراماسونری و ایلومناتی در فیلم های هالیوود (Mind Control)
نمادهای فراماسونری و ایلومناتی در صنعت موزیک (Mind Control)
افشای والت دیزنی (تحریم محصولات کمپانی والت دیزنی)
رازهای حک شده در سنگ: معماری رمزآلود واشنگتن
مستند اغوا
قربانی کردن انسان در آئین‌های رازآلود

اینها بر پایه حقایق است و تا اینها را نبینی، عمق ماجرا را نخواهی فهمید
تا اونجا که دیدم اونا فقط ما رو مشغول کردن تو سر کله هم بزنیم.یه سری بگن وای همه چی ماسونی شد و یه سری بگن این ها همش چرت و پرته.
ما مشغول کنن تا در مورد اینجور چیز ها از همه چی فیل بگیریم و دنبال پیدا کرد نماد های بی نهایت زیادشون بگردیم که اینقدر که زیادن تو همه چی پیدا می شه بعد خودشون از سرگرمی ما استفاده کنن و هر کاری می خوان بکنن و ما هم عقب بیفتیم.
شما تو همین انجمن یه گشتی بزن ببین چقدر مطلب زد و نقیظ وجود داره.
مثلا یکی گفته سفر به کره ماه برنامه ماسونی بوده و اصلا تا حالا کسی به ماه نرفته.
یکی هم می گه اولین کسی که رفته به ماه ماسون بود.
ااین دو موضوع مثل خیلی از موضوع های دیگه در این باره ضد نقیضه.
این چیزهایی بود که تا الان از تحقیقم به دست آوردم.

در اولین فرصتی که شد مستند ها رو می بینم.
مرسی
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع