|
رازهای حک شده در سنگ: معماری رمزآلود واشنگتن | قسمت 6 ام اضافه شد
|
|
۲۳:۰۰, ۲۴/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۸۹ ۲۲:۳۲ توسط سلمان.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() در اين مستند، معاني پنهان موجود در معماري ، نماد گرايي و ساختار شهر واشنگتن دي سي، که توسط بنيان گذاران ماسون آمريکا،طراحي شده است و ارتباط اين مفاهيم با تشکيل آمريکا و نحوه عملکرد اين کشور درجهان بررسي مي شود، تا دريابيم بنيان گذاران آمريکا چه سرنوشتي براي براي اين کشور در نظر داشته اند. قسمت اول: قسمت دوم: قسمت سوم: قسمت چهارم: مباحث مطرح شده در این قسمت: ستاره شباهنگ و آنوبیس | شباهنگ و چشم جهان بین هوروس | جمهوری ماسونی - رز صلیبی آمریکا | ایده جمهوری پلاتو و اتلانتیس|فرانسیس بیکن و آتلانتیس جدید | منلی پی هال و تقدیر سری آمریکا | منلی هال و روزولت | منلی هال، روریک و مهر بزرگ آمریکا اصلاحیه: با عرض پوزش در قسمتی از ویدئو اشاره می شود که: فرانسیس بیکن معتقد بود قاره آمریکا مکان آتلانتیس باستان بوده است، اما به اشتباه قاره آفریقا تایپ شده بود. قسمت پنجم: مباحث مطرح شده در اين قسمت: منلي پي هال، راز مکاتب باستاني و دموکراسي جهاني | جورج بوش، آمريکا و حاکم سازي دموکراسي جهاني | آمريکا و بنيانگذاران: مسيحي يا مشرک؟ | بنيانگذاران و فرقه رز صليب | انجمن فلسفي آمريکا ي فرانکلين و دانشگاه نامرئي بيکن قسمت ششم: مباحث مطرح شده در اين قسمت: انجمن سلطنتي لندن | تاثير رز- صليبيون در نماد گرايي واشنگتن | فلسفه آتلانتيس نوين بيکن و تشکيل آمريکا | نماد پالاس آتنا منبع الهام بيکن در شهر | نقاشي هاي هنرکده رز- صليبي ها | هنرکده سالون دلا رز کروا، داوينچي و دانته اگليري | دانته الگيري نويسنده ي رز- صليبي منتظر قسمت هاي بعد باشيد. |
|||
|
۱۸:۲۷, ۲۶/آبان/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بله حتما زیر نویس داره. به دوستان توصیه می کنم حتما این مستند را ببینید که حاوی نکات بسیار مهمی است.
|
|||
|
|
۲۰:۵۷, ۲۶/آبان/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با سلام
در اینترنت این مستند رو با دو مستند دیگه تو یک پک قرار دادن احتمالا باید جالب باشند حیف که زیرنویس فارسی نیستند من دارم دی وی دی شو با این عنوان Secret Mysteries of America's Beginnings دانلود می کنم:s فکر می کنم جالب باشه |
|||
|
|
۲۱:۱۲, ۲۶/آبان/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بله این مستند در سه نسخه ساخته شده است و من در حال زیر نویس کردن نسخه دوم هستم که مربوط به معماری واشنگتن است.
نسخه اول مربوط به فلسفه تشکیل آمریکا و آتلانتیس جدید است و نسخه دوم مربوط فلسفه مهر بزرگ آمریکا است. در هر سه این مستند ها نکات بسیار جالب توجهی بیان می شود. |
|||
|
|
۱۹:۵۳, ۲۳/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۸۹ ۲۰:۳۳ توسط rahbin.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و خسته نباشيد
بنده هم چند وقت پيش مشكل عدم پخش فيلم "رازهاي دلار" كه از سايت ياسين مديا دانلود كرده بودم داشتم و متاسفانه حتي پخش كننده kmplayer هم نمي تواند آن را پخش بكند.. خداوند منان نگهدارتان باد |
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۲۳/آذر/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
شرمنده، سعی می کنم اون ویدئو ها رو تبدیل کنم اما برای پخش ویدئو های flv بهتره از این نرم افزار استفاده کنید:
کد قالب بندی شده: http://www.videohelp.com/tools/FLV_Playerالبته اگر کدک رو نصب کنید، مشکلی برای پخش در نرم افزار های دیگر نخواهید داشت: کد قالب بندی شده: http://www.filehippo.com/download_klite_mega_codec/ |
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلمان خان دمت گرم قسمت اول رو دیدم بقیه اش رو هم دانلود میکنم ممنون که زحمتش رو کشیدی مستند بعدی چیه؟
|
|||
|
|
۲۳:۳۲, ۲۶/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۸۹ ۲۳:۳۳ توسط سلمان.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۶/آذر/۸۹ ۲۲:۴۱)یکدوست نوشته است: سلمان خان دمت گرم قسمت اول رو دیدم بقیه اش رو هم دانلود میکنم ممنون که زحمتش رو کشیدی مستند بعدی چیه؟ خیلی ممنون، وظیفه است. مدتی مشغله دارم اما ان شاء الله در آینده این مستند رو کامل می کنم، همچنین گروه بیداری اندیشه کارهایی را در نظر داره که امیدورام من هم بتونم سهمم در برخی از اون ها به انجام برسونم. مهم این است که مطالب کارها مفید و ضروری باشه تا در حوزه دشمن شناسی متوقف نشویم. |
|||
|
|
۲:۱۴, ۲۹/آذر/۸۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
با سلام و عرض تشکر از زحمات شما برای ترجمه این فیلم . ترجمه اسم فیلم ( رازهای حک شده در سنگ) به نظرم ترجمه خوبی نیست فکر میکنم ترجمه بهتری برای نام این فیلم بتوان یافت . به عنوان مثال چند پیشنهاد : سنگواره های مرموز ، سنگواره های اسرارآمیز ، اسرار سنگواره ها .... یا علی
|
|||
|
|
۱۴:۴۴, ۲۹/آذر/۸۹
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۹/آذر/۸۹ ۲:۱۴)مجید121 نوشته است: با سلام و عرض تشکر از زحمات شما برای ترجمه این فیلم . ترجمه اسم فیلم ( رازهای حک شده در سنگ) به نظرم ترجمه خوبی نیست فکر میکنم ترجمه بهتری برای نام این فیلم بتوان یافت . به عنوان مثال چند پیشنهاد : سنگواره های مرموز ، سنگواره های اسرارآمیز ، اسرار سنگواره ها .... یا علی خیلی ممنون از نظر خوبتون، اسم زیباتری می شد در نظر گرفت اما سنگواره به معنی فسیل هست و مناسب این کار نیست. البته بنده به اندازه توان کمی که دارم ترجمه را انجام میدم و اشکالات زیادی هم بر اون وارده، اما سعی می کنم در حد توانم کار رو خوب انجام بدم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 67187692503233993303.jpg]](http://s13.aks98.com/images/67187692503233993303.jpg)