تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: برند يا پروژه شيطاني به نام اپل (سيب گاز خورده) آيفون
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
سیب گاز زده . . .

خبری که این هفته رسانه های جهان را سخت تحت تاثیر قرار داد خبر درگذشت استیو جابز بنیان گذار شرکت کامپیوتری اپل بود.خبری که به سرعت به صدر اخبار خبرگزاری ها و رسانه های جهان بدل شد.استیو جابز و آن سیب گاز زده اش نماد مقاومت و ایستادگی بودند در برابر غول تکنولوژی دنیا مایکروسافت و بنیانگزارش بیل گیتس.
[تصویر: 61190.jpg]

[b]می دانید لابد که آن سیب گاز زده ماجرا ها داشت برای خودش .

ماجرایی که به سال ها پیش به دوران تاسیس مایکروسافت برمی گشت. آن روزها که استیو جوان بود و برای پیدا کردن کار به شرکت تازه تاسیس مایکروسافت مراجعه کرد .و بیل گیتس او را به تعبیر خودش مثل یک سیب گاز زده از شرکتش پرت کرد بیرون و این شد ماجرای تاسیس شرکت اپل.

استیو جابز رفاقتی هم با اوباما داشت و همین باعث شد که بعد از سال ها کامپیوتر و دیگر تاسیات كامپیوتر ی به دفتر ریاست جمهوری امریکا راه یابند.همین هم بود که اوباما برایش پیام تسلیت فرستاد و کلی از او تعریف و تمجید کرد.کاری به مسایل تبلیغاتی ما جرا ندارم ،این که اوباما چه اهدافی را از این رفاقت ها دنبال می کرد .
به هر حال استیو جابز شخصیتی محبوب در سطح جهان بود و شرکتش اپل ، شرکتی که همیشه به ایده های جدیدش معروف بود و همه منتظر بودند تا باز هام استیو جابز را با یک شاهکار جدید روی سن ببینند.این محبوبیت را از همین جسارتهایش داشت ،از این نو گرایی ها و از همین رقابتش با مایکروسافت.و بیل گیتس که شاید آنر وز که جابز را از دفترش مثل یک سیب گاز زده بیرون می انداخت تصور این را هم نمی کرد که یک روز هم او بزرگترین رقیب شرکتش شود.
[تصویر: steve-jobs-5_2019403c.jpg]
.
شاید اغلب مردم جابز را دوست داشتند به خاطر ظاهر ساده ای که داشت و همین جرئت و جسارتش در رو کردن ایده های جدید و خلاف آب شنا کردن .
.
.
[تصویر: %D8%B3%DB%8C%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D...00x197.jpg]
نقل قول:این اپل هرچی نداشته باشه بدبخت کننده واقعیه
من برای اثبات بد بودنش نماد نمیارم بلکه میگم فراماسونریه چون اولا تجمل گرایی رو تو جامعه رواج میده
دوما اصلا معلوم نیست چه بلایی سر اطلاعات مخاطب میاره و واقعا خطرناکه
سوما که کل این سرگرمی ها مشکوکه چون ما تو کشوری هستیم که کوچک ترین قطعات صنعتی مورد نیاز تحریمه ولی گوشی اپل امریکایی مدل روز به راحتی تو شهرستان ها گیر میاد

خلط مبحث می دونید چیه؟
می دونید برای خراب کردن یک حرکت بهترین راه خراب کردن آن حرکت چیست؟
دقت کردید چقدر بحثهای تخصصی و مستحکم داره در تالار کم میشه و به جاش میان حدس و مثلث و مربع تحویل میدن؟

طرف حتی نرفته 4 تا مطلب راجع به شرکت بزرگ اپل بخونه. وگرنه این شرکتو با گوشی نمیشناخت کسی که در مورد این شرکت مطالعه کند و روند تغییر لوگوهای آن را مشاهده کند، متوجه می شود معنای سیب گاز زده چیست
مگر اینکه حتما به دنبال شیطانی دیدن آن باشد Smile

کسی میخواد از مشکلات صنعتی شدن بگه، بیاد بگه. از خطر مصرفی شدن و تجمل گرایی میخواد بگه، بیاد بگه. چرا الکی میاید بحث رو لوث می کنید و هر چیزی رو الکی به فراماسونری ربط میدید؟

بحث فراماسونری و شیطان پرستی رو همین حدسهای ذهنی خراب کرد و همینطوری هر کسی هر چیزی به ذهنش رسید اومد گفت. بدون تحقیق و سند و مدرک
این فراماسونری نهایتا 3-4 ساله انقدر مشهور شده...... شرکت اپل با پشتوانه 30 ساله و حرکت در عمق تکنولوژی، سالهاست بحث لوگوهای خودش را شرح داده.....

حالا شما دوست دارید اینو نشان از میوه ممنوعه ببینید، من اصراری ندارم که نظر شما رو عوض کنم. ولی پایین آوردن کیفیت بحثها با حدس و گمان و شنیدم و فکر میکنم، افراد محقق را فراری می دهد
با تشکر فراوان از برادر مهدی گل گلهاWink

برادر چند نکته رو باید متذکر بشم:

1_درباره توهم حق داری و منم تو پست قبل گفتم هرچیز جای خودش.
نمونه ش هم میشه همین قضیه 2012 که دو قسمت مستند ساختن که بمب میترکه ولی خبری نشد

اما همه اینها باعث نمیشه از این موضوع غافل بشیم
مهم اینه این شرکتها چه ماسونی باشه چه اسلامی داره به ضرر بشریت کار میکنه حالا میگید چرا که بهتون پیشنهاد میکنم شماره 2 رو بخونید

2_من کی گفتم پیشرفت تکنولوژی موجب تجمل گرایی میشه؟؟؟
ضمنا مقصودم از تجمل گرایی قیمت بالای این محصول بود که در نسبت با نمونه های موفق تر قیمت بالایی دارد
مثالشم galaxy s2 بود که سال گذشته بهترین گوشی دنیا شناخته شد ولی قیمتش نصف این گوشی های اپل هم نیست و جالبه مردم به دلیل تجمل گرایی و چشم و هم چشمی چنین محصولاتی رو تهیه میکنن

3_اره من قبول دارم
اشتباه میکنیم همه ما اطلاعات خودمون رو به راحتی با سازمانهایی مثل nsa به اشتراک میذاریم ولی تنها چیزی که به من دلگرمی میده کاربران فیس بوک هستنBig GrinBig Grin

4_ببینید ما باید دیدگاهمون رو نسبت به بخشی از تکنولوژی که در قالب سرگرمی در جهان معرفی شده تغییر بدیم
این دسته از تکنولوژی چه خواسته و چه نخواسته تبعات بسیار وحشتناکی برای نسل بشر داره
اینو من نمیگم بلکه مراکز تحقیقات استراتژیک غربی اعتراف کردند
تجربه منم نشون داده چیزی مثل اینترنت یا موبایل یا رایانه یا... علاوه بر وقت بسیار فراوانی که از ما میگیره فقط نیازهای بسیار محدودی رو پاسخگو میشه حتی همین تالار اسلامی
شاید بهم خورده بگیرید ولی اگه همین تالار نبود خیلی از ما تو مسجد محل با بچه محل هامون به طور حضوری گفتمان دینی میکردیم...
ممکنه در صحبت های بنده دچار شبهه بشید چون مرز باریکی با تفکرات قرون وسطایی داره ولی حقیقت اینه که استفاده از این تکنولوژی مدرن بستگی به مصرف کننده ش داره که اکثر مصرف کننده ها بی جنبه هستن و فقط عده ی کمی بهره مفیدی دارند.

بحث مفصله و فرصت کوتاه پس ان شاالله اگر عمری بود در خدمت شماییم تا با جزییات بحث رو پیش ببریم.
دوستان عزیز من اینقدر گیر به کابرای جدید تالار ندید
توجه کردید وقتی تازه عضو میشن اول تو مباحث ماسونی پست میذارن ؟ (و یا تاپیک؟)

این طبیعیه چون هنوز با فضای تالار آشنا نشدن

به نظر من بهتره برای جذبشون حداقل یه تشکر بکنیم
نقل قول:
دوستان عزیز من
این
قدر گیر به کابرای جدید تالار ندید
توجه کردید وقتی تازه عضو میشن اول تو مباحث ماسونی پست میذارن ؟ (و یا تاپیک؟)

این
طبیعیه چون هنوز با فضای تالار آشنا نشدن

به نظر من بهتره برا جذبشون حداقل یه تشکر کنیم

بابا من اصلا نگاه نکردم ببینم کی این پست رو نوشته. من فقط نظرم رو بیان کردم. چه بدونم برمیخوره و بعضیا هم تهمت بزنن؟
سلام من رشتم کامپیوتره و چون از استیو جابز خوشم میاد دربارش اطلاعات دارم

پدر او یک مهاجر اهل سوریه به نام «ابوالفتاح جان جندلی» بود که بعدها استاد علوم سیاسی شد. ابوالفتاح در سال ۱۹۵۵ به سان فرانسیسکو رفت و رابطه‌اش با یک دانشجو به نام «جوآن کارول شیبل»، منجر به تولد استیو شد.
در آن برهه زمانی بزرگ کردن یک فرزند نامشروع توسط مادرش، چیز معمولی نبود، پس مادرش تصمیم گرفت زوجی پیدا کند تا استیو را به عنوان فرزندخوانده قبول کنند.
[/font]
ابتدا یک وکیل و همسرش خواستند او را به فرزندی بپذیرند، ولی این زوج منصرف شدند و تصمیم گرفتند یک نوزاد دختر را فرزندخوانده خود کنند. نیمه‌های شب، مادر استیو تماسی با «پل و کلارا جابز» گرفت و به آنها گفت: «ما یک فرزند ناخواسته داریم، آیا او را می خواهید؟» این زوج بی‌درنگ قبول کردند.
در حالی که مادر استیو تصور می‌کرد، زوج پذیرنده نوزاد از دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند، بعدها دریافت که کلارا از کالج فارغ‌التحصیل نشده و پل -فرزند یک کشاورز- دبیرستان را تمام نکرده است. پل جابز مکانیک یک شرکت تولید لیزر بود و کلارا جابز یک حسابدار بود.
مادر استیو بعد از فهمیدن این مطلب، تا چند ماه حاضر نشد اوراق قانونی فرزندخواندگی را امضا کند، ولی با این تعهد که خانواده جابز او را به کالج خواهند فرستاد، سرانجام قبول کرد که فرزندخواندگی را به آنها بسپارد. نام «استیو پل» را در واقع نامادری و ناپدری برای این نوزاد آن هنگام نگون‌بخت انتخاب کردند.
[font=Tahoma]تا به امروز هر وقت صحبتی از پدر و مادر استیو به میان می‌آید، او سخنی از پدر و مادری واقعی خود نمی‌کند. جابزها هر دو مدت‌ها است، فوت شده‌اند. استیو، یک خواهر از پدر و مادر واقعی‌اش دارد به نام «مونا سیمسپون» او یک نویسنده است و با ریچارد اپل Richard James Appel که یکی از نویسندگان سریال محبوب سیمپسون‌ها است، ازدواج کرده است و دو فرزند دارد. استیو و مونا در کودکی با هم ملاقات نکرده بودند، اما حالا رابطه بسیار نزدیکی با هم دارند.
بقیشو اینجا بخون =استیو
پس جابز هم بله!
خیلی ممنون که اطلاع رسانی کردید.

این رو هم بخونید جالبه:

اپل I
نخسین کامپیوتر شخصی بود که این دو ساختند، وزنیاک قیمت این کامپیوتر را ۶۶۶٫۶۶ دلار تعیین کرد ، چون علاقه زیادی به عددهای با ارقام تکراری داشت.

می دونید که دیزنی چه جور شرکتیه و اما این هم جالب بود:
در سال ۱۹۸۶، جابز شرکت انیمشن پیکسار را از جورج لوکاس به مبلغ ۱۰ میلیون دلار خرید. جورج لوکاس، کارگردان، تهیه‌کننده و فیلم‌نامه‌نویس معروف آمریکایی که او را با جنگ‌های ستاره‌ای و همچنین سری فیلم‌های ایندیانا جونز می‌شناسیم، در آن زمان گرفتار مسائل مالی بعد از جدایی از همسرش بود و همین موضوع باعث شد حاضر شود پیکسار به مبلغی پایین به جابز بفروشد.
[تصویر: luxo2.jpg]
در همین شرکت انیمیشن‌سازی بود که انیمیشن‌های معروف داستان اسباب بازی، شرکت هیولاها، پیدا کردن نمو، شگفت‌انگیزها ، ماشین‌ها و این اواخر، راتاتوی ساخته شد.
در سال ۲۰۰۳ قرار داد پیکسار با والت دیسنی به پایان رسید، مذاکرات جابز با رئیس آن زمان دیسنی به منظور تجدید قرارداد، به جایی نرسید، تا اینکه در اکتبر سال ۲۰۰۵، باب ایگر جای رئیس قبلی دیسنی را گرفت و او سعی کرد که به سرعت روابط دیسنی را با جابز ترمیم کند.
سرانجام در ۲۴ ژانویه سال ۲۰۰۶، اعلام شد که دیسنی پیکسار را به صورت فروش سهام و به مبلع ۷٫۴‌ میلیارد دلار خریده است، به این ترتیب جابز یک شبه تبدیل به بزرگ‌ترین سهامدار دیسنی شد. او هم‌اکنون ۷ درصد سهام دیسنی را در اختیار دارد، ‌در حالی که آیزنر -رئیس قبلی دیسنی- تنها ۱٫۷ درصد و یکی از اعضای خانواده دیسنی، تنها ۱ درصد سهام را در اختیار دارند.
به نظر من اين سيبيه كه در زمان حضرت ادمو حوا.حوا اونو گاز مي زنه و حوا هم به خاطر اينكه شيطان كه خودش رو به شكل مار در اورده اين كارو كرد....
يك جا هم خوندم يكي از خواسته هاي شيطان از خدا اين بود كه زنان را وسيله ي به دام انداختن مردم قرار بده..CoolCoolCool
Dodgyچه خبره!!!!
دعوا نكنيد من الآن دارم با آيفون اين حرف ها رو مى خونم به نظر من از چيزى كه استفاده ى اون حرام نيست ميشه استفاده كرد همين كه فرموديد لوگو ى اپل از كجا نشئت ميگيرد كافيست ! و خوشبختانه در قرآن آمده كه خريد و فروش با كفار ومشركين عيبى نداره پس اگه كسى پول زيادى داشت ميره ميخره!و خود من شخصاً با همين موبايل كارهايى مى كنم كه اسراييل اگه تا حالا فهميده باشه ترورم مي كنه!
سلام
البته اگر شما مطلع بشید که این پول باعث تقویت کفار و تسلط اون ها بر مسلمین میشه ، بنا بر آیه نفی سبیل "و لن یجعل الله للکافرین علی ...." خرید از کفار نهی شده.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع