با سلام و درود و شرمساري فراوان خودم به برادران ايماني عزيز كه باعث رنجش خاطرشان شدم،
عزيزان بنده تحقيقاتم رو شروع كردم و انشالله تمامي مطالب در مورد اپل همراه با سند و مدرك انشالله در سايت قرار خواهم داد و خرسندم كه دوستان و برادران ايماني عزيز به اين موضوع توجه كردند. و دوباره هم از همگي عزيزان عذر خواهي مي كنم كه از كاربران دلخور شدم و سايت رو ترك كردم ،بازم ازتون ممنونم كه به من شوق ادامه تحقيقات رو داديد.
نقل قول: چرا شركت اپل در طي فقط چند سال ، تبديل به غول دنياي تكنولوژي شد.
چون اپل با بازار یابی محصولات خودش رو عرضه میکنه مثلا مردم اماده بودند که کلید های سخت افزاری حذف بشه و به جاش یه تاچ اسکرین بیاد(ایفون-2007)نکنه تاچش به جای فناوری مقاومتی از فناوری شیطانی استفاده می کنه

نقل قول:چرا چرا بزرگمرادان و خاندان هاي آمريكايي و كل دنيا فقط از گوشي آيفون استفاده مي كنند.
چون اپل یه شرکت امریکاییه
اون ها حق ندارند از محصولات کشور خودشون استفاده کنند؟:|
(من از کسی دفاع نمی کنم)
نقل قول:چرا مارك سيب گاز خورده بايد باشد.
استیو جابز اون موقع گیاه خوار بوده و غذای مورد علاقه اس سیب بوده
توی مصاحبه های انجام شده با استیو در جواب اینکه چرا این اسم رو انتخاب کرده
میگه چون اسم یه شرکت که امید زیادی به بزرگ شدنش نبود چیز مهمی نیست
نقل قول:چرا دولتمرادان ايران تمامي رييس و روئساي شركت هاي بزرگ رو به اپل آورده اند.
والا من ندیدم سیاستمدار ایرانی ایفون بگیره دستش
نقل قول:پس مطمئن باشيد كه اين شياطين اين گوشي رو تا ظهور دولت يار جز اولين گوشي دنيا شناخته مي شه چون خودشون مي خوان.
شما حالتون خوبه دیگه؟
نقل قول:اين دقيقا همان سيبي بود كه حوا به آن گاز زد و از بهشت رانده شد ! لطفا كمي تفكر كنيد !
عه رو اون سیب بارکد زده بودن که شما اینقده مطمئنی؟=))
پ.ن1=من از کسی دفاع نمی کنم
با سلام و درود بی پایان خدمت دوستان عزیز
پیرو حرف های این دوستمون که فرمودند :
(۷/شهریور/۹۱ ۱۴:۵۳)black نوشته است: [ -> ]چرا هر کسی تو جایی تو دنیا غیر از ایران چیزی رو اختراع کنه یا یه شرکت بزرگ رو پایه گذاری کنه شیطانیه؟
دوستان عزیز هر وقت ایران تونست یه شرکتی مثل اپل رو زیر پا بزاره و یه تبلتی که مردانه با ایپد 3 رقابت کنه رو درست کنه من همین الان ای پدم رو می فرشم و نامردم که اون تبلت ایرانی رو نخرم !!!
دوستان عزیز خواهشا این قدر بهونه تراشی نکنید
همون قدر که اپل از ما جاسوسی می کنه از کشور های دیگه هم جاسوسی می کنه
بدون هیچ برو برگشتی شرکت اپل در هر زمینه ای که وارد می شه رقیب هاش رو زمین می زنه
طرف با اون همه ادعا که تبلتم بهترین تبلت دنیاس زمانی که ایپد 3 رو می بینه عقل از هوشش می ره !!
این چه دلیلی می تونه داشته باشه !!
ایا ماسون ها پشت پرده هستند ؟؟
نکنه ما سون ها به کمک هری پاتر و هاگوارتس یه وردی روی ایپد و محصولات اپل خوندند که طرف رو طلسم و جادو می کنه !
می دونم که خیلی هاتون الان می گید گریفن محو جادوی اپل شده اما واقعا باید گفت که جادویی پست این محصولات شرکت خوابیده

تا کی می خواهید بشینید و بگید که از اپل استفاده نکنیم - ویندوز استفاده نکنیم - بابیلون نخریم با سافاری نیایم اینترنت از گوگل استفاده نکنیم و .... ایا با این کار ها اون شرکت ها لطمه می بینند ؟؟
شرکت اپل ایران رو اصلا حساب نمی کنه !! در واقع تمام محصولاتش قاچاقی وارد ایرن می شن و هیچ ضمانتی ندارند !!
یعنی اپل محصولاتش رو واسه ایران نمی زنه پس چرا این قدر سنگ این رو به سینه می زنیم که اپل چرا این قدر مشهوره !!
به جای این که این قدر به ماسون ها و سایر شرکت ها گیر بدیم ببشینیم و یه کاری کنیم که بتونیم با اون ها رقابت داشته باشیم !!
پوزش بابت لحن صریح سخنام

آخه مرد حسابی من کی رو مسخره کردم.
شما هم شعار دادن رو خوب بلدی.
هنوز یادم نرفته تو اون تاپیک هاوکینگز به راحتی همه دانشمندان خارجی رو ماسون و صهونیست نامیدین.
دیگه به طرز فکر جنابعالی نمیشه ایراد وارد کرد.
به نام خدا
اولا بهتره رعایت ادب را حتی هنگام بحث با دشمن خودمان داشته باشیم تا بتوانیم بحث منطقی کنیم این تذکر یک و تذکر دو اینکه منظور بنده اصلا شخص شما نبودی و این یک صحبت کلی در مورد کل تالار و فرومهای مربوط به غربیها بود چون تا شخصی کوچکترین نشانه ای را که بسیار مشخص و شیطانی هست را میخواهد نقد کند یا اطلاع رسانی کند سریعا محکوم به تندروی و توهم توطئه میشود. اینجانب اتفاقا اصلا اهل شعار دادن نیستم و نخواهم بود و مطالبی که تایپ میکنم کاملا با توجه به شرایط امروز جهان و داده ها و وقایع جامعه امروز میباشد. شما که این همه در سایتها فعالیت میکنی و از لوازم دیجیتال روز دنیا مانند همین apple استفاده میکنی و به شدت از آنها حمایت میکنی بهتره مطالبه مربوط به تاپیک هاوکینگز را در همان تاپیک پاسخ دهی و آن را به تاپیکهای دیگر و بحثهای دیگر مربوط نکنی چون این قانونیست که در تمام فرومهای دنیا رعایت میشود .b]
خب بنده پس ماسون هم شدم. حالا درجه نمیدی؟ من شماره 17 رو دوست دارم
[b]متاسفانه شما همیشه با تمسخر صحبت میکنی بعد میگویی مسخره نمیکنم کسی را. بنده هم شما را ماسون ننامیدم و استاد اعظم هم نیستم که بخواهم به شما درجه بدهم.
جل الخالق
الان این مطلب چرا شما را ناراحت کرد.
من تهمتی نزدم اخوی. به معنی کلماتی که استفاده میکنی دقت کن.
من نمیدونستم ایشون از بنده ازرده خاطر شده. اگه رنجیده داداش ما من شرمنده.
معذرت میخوام که عقیدم رو بیان کردم
من نمیدونم چرا شما روی صحبت من را به خودت میدانی؟؟؟؟ من بک بحث انتقادیه کلی کردم و کلماتی هم که استفاده میکنم معنایشان را میدانم. به نظر برچسب نادانی و جهل زدن و توهم به صورت غیرمستقیم به شخصی که به درستی نمیشناسیم تهمت میباشد. مگر اینکه تهمت معنای دیگری داشته باشد که من خبر ندارم. شما هم آزادی، عقیده ات را بیان کنی ولی نه با زدن انگ شعارزدگی و توهم و تمسخر دیگران.
(۷/شهریور/۹۱ ۲۰:۱۲)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز مدتها بود که نکته ای به شدت باعث مشغول شدن ذهنم شده بود و آن اتفاقی بود که در این تاپیک افتاد و متاسفانه در تاپیکهای دیگر هم به یک روال آرام آرام تبدیل میشود و متاسفانه باعث ترک فروم توسط خیلیها میشود به همین دلیل گفتم این نکته را با شما دوستان هم در میان بگذارم. با تشکر از دوست جدید و متاسفانه زود از جمع ما رفته
PHPsource
و دوست عزیز
revenger
عزیز. متاسفانه بعضی از کاربران با بعضی انتقادهای افراطی به هر موضوعی به صورت تمسخر آمیز برخورد میکنند و سبب رنجش بعضی از دوستان میشوند که نمونه اش هم در همین تاپیک مشخص است. اتفاقا دوستمان
PHPsource
به مطلب بسیار درست و ریزی دقت کرده بود که در این فروم هیچکس به آن دقت نکرده بود و آن نماد سیب گاز زده بود که به نوعی نماد اولین گناه بشر یا همان orginal sin به قول مسیحیان بود که متاسفانه با برخورد بسیار بد بعضی کاربران مواجه شد. من قبل از اینکه در مورد اپل بخوام صحبت کنم باید کمی درد و دل کنم با دوستان عزیز. متاسفانه جهت سایت به سمتی میرود که واقعا درست نیست. اینکه هر شخصی تا از ماسونها یا شیطان پرستها بخواهد صحبت کند و نمادها و نشانه هایشان را برای آگاهی افشا کند, بلافاصله مورد حمله بعضی کاربران قرار بگیرد اصلا کار درستی نیست. اینکار دقیقا در جهت منافع خود فراماسونهاست. این درست که افراط در هر کاری اشتباه هست اما بعضی مسایل هم حقیقت محض هستند و باید اطلاع رسانی کرد برای آن. همین که یک کاربر جدید که مبحث جدیدی که در سایت را که به آن کمتر پرداخته شده بود و باب جدیدی برای تحقیق باز میکرد را اینگونه محکوم کنید که در همین روز اول ورود از وارد شدن به سایت پشیمان شود چه نکته ای را نشان میدهد. این رفتار و رنجاندن دیگران زشته. چرا تازگیها با کاربران جدید اینگونه برخورد میشود. مگر اینجا نامش بیداری اندیشه نیست. مگر اینجا نیامدیم تا در مورد جنگ نرم حتی شده یکنفر را هم بیدار کنیم پس این چه طرز برخورد میباشد. یک مثال میزنم در مورد همین نوشابه کوکاکولا. میدانید چند نفر با مطالعه تاپیکهای مربوط به نوشابه کوکاکولا دیگر از نوشابه کوکاکولا استفاده نمیکنند شاید ادامه این تاپیک هم باعث میشد که محصولات شیطانیه اپل آمریکایی و ماسونی تحریم میشد. از کاربران قدیمی و فعال سایت انتظار بسیار بسیار بیشتری میرود این رفتارها باعث بدبینی به فروم میشود. سایتی که اساسش از همین افشاگریها شکل گرفت و یکسری افرادی را که دنیا را متفاوت از دیگران میدیدند و حقیقت تلخ را لمس میکردند را جذب خود کرد تا هرروز بیشتر برای ظهور دعا کنند و مردم بیشتری را باخبر کنند, به کدام سو میرود. حال چه شده که افشاگری محکوم است. چه شده هرکس صحبت از فراماسونها میکند محکوم میشود؟؟؟؟. چه شده که جوی توسط بعضی کاربران ایجاد شده که باعث میشود خیلی بحثها در سایت انجام نشود چون ممکن است کاربر متهم به جوگیر بودن و توهم زدگی بشود در صورتیکه تمام حرفهایش درست است. نکند اینجا هم به سرنوشت سری arrival دچار شود. البته میدانم نمیشود چون پایه گذار سایت یعنی دوست عزیز بیداری اندیشه, انسان بسیار حقیقت بینی هستند و ما اشتباه بعضی از کاربران را به ایشان مربوط نمیکنیم. امیدوارم این رفتارها از بین برود و به این سادگی دیگران را به توهم توطئه دچار نکنیم چون این خواسته دقیقا خود فراماسونها میباشد که همه را به تئوری توطئه متهم کنند. همینطور که در سایت بحثهای مذهبی واجب است اینگونه بحثهای دقیق و علمی و خبری هم برای اطلاع رسانی واجب است. پس کاربر محترم دیگران را انقدر محکوم نکنید اینکار چه از نظر شرعی چه از نظر عقلی درست نیست یک درصد هم احتمال بدهید که این دوست عزیز درست میگوید چرا انقدر زود تهمت میزنید و جبهه میگیرد تا یک نفر هم که میخواهد جذب شود اینگونه خداحافظی کند؟؟؟؟؟؟؟؟ به فیسبوک سر بزنید ببینید هرروز چند نفر بیشتر گمراه میشوند, بعد ما افرادی را هم که میخواهند در سایتهایی مثل بیداری اندیشه عضو شوند را با بعضی رفتار و گفتار نسنجیده, میرنجانیم و فراری میدهیم. خدایا کمکمان کن و ظهور مولا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را نزدیک بگردانید. آمین یا رب العالمین
بله عزیز، صد در صد محکوم می شود. کسی که بدون اطلاع در مورد فراماسونری چند نماد جور می کند تا یک چیز را بیهوده خراب کند باید هم محکوم شود.
یک بار می آیید و می گویید استادیوم المپیک ماسونیست به خاطر این که 13 تا هرم دارد! ما هم هر چه دلیل و برهان بیاوریم که آقا نورپردازی روی پایه های مثلثی درست ترین معماری برای ساختمانی به این ارتفاع است به خرجتان نمی رود. آخرش هم که خود کاربران برملا می کنند که اصلا تعداد مثلث ها 14 تاست.
یک بار فلان تصویر را از فلان انیمیشن می گذارید و نتیجه می گیرید که فیلم ماسونیست. بعدا معلوم می شود که قضیه دعوای بین انیماتور و کارگردان و انتقام انیماتور بوده است.
انیمیشن دیگری می آورید که در آن از نماد های ماسونی استفاده شده است و بعد می گویید ببینید این را ماسونها ساخته اند. یک جستجو که می کنیم می بینیم داستان آن قسمت از انیمیشن اصلا هجو و به سخره گرفتن گروه های فراماسونری بوده است!
نمادی را در ایران فراماسونری می دانید که معمار آن صد بار تکذیب کرده و تکذیبیه ی آن حتی در این انجمن هم آمده است.
اما چه می شود کرد. آن جا که در بر روی عقل حلاج بسته شود چیزی جز لجاجت بچه گانه نمی ماند. اما بدانید تا انسان های آگاه و مطلع در این تالار وجود دارند راهی برای دروغ گویی و مغالطه پیدا نمی شود. منِ کمترین هم به وسعت توانم سعی می کنم با دروغ مقابله کنم.

نقل قول: چرا شركت اپل در طي فقط چند سال ، تبديل به غول دنياي تكنولوژي شد.
چرا چرا بزرگمرادان و خاندان هاي آمريكايي و كل دنيا فقط از گوشي آيفون استفاده مي كنند.
چرا مارك سيب گاز خورده بايد باشد.
چرا دولتمرادان ايران تمامي رييس و روئساي شركت هاي بزرگ رو به اپل آورده اند.
چون استیو براش زحمت کشید ، از جون و دل تلاش کرد.
نمیشه به هر آدم موفقی انگ شیطانی بودن رو زد !
بهتره ازین حالت خارج بشید.
[/quote]
بله عزیز، صد در صد محکوم می شود. کسی که بدون اطلاع در مورد فراماسونری چند نماد جور می کند تا یک چیز را بیهوده خراب کند باید هم محکوم شود.
به نام خدا
باز هم قضاوت عجولانه. میشه بپرسم چه دلیلی داره که شخصی چند نماد جور کنه تا به قول خودت یک چیز بیهوده را خراب کند. چه سودی دارد. شما از کجا میدانید که من در مورد فراماسونری اطلاعاتی ندارم. به تاپیک محل پرسش و پاسخ در مورد انجمن های مخفی ، شیطان پرستی ، نمادها و... سری بزنید و پستهای بنده را بخوانید شاید نظرتان عوض شد. بهتر است خودتان هم کتاب فراماسونی در ایران آقای رائین را یکی دوبار بخوانید تا اینگونه تهمت جهل نزنید.
یک بار می آیید و می گویید استادیوم المپیک ماسونیست به خاطر این که 13 تا هرم دارد! ما هم هر چه دلیل و برهان بیاوریم که آقا نورپردازی روی پایه های مثلثی درست ترین معماری برای ساختمانی به این ارتفاع است به خرجتان نمی رود. آخرش هم که خود کاربران برملا می کنند که اصلا تعداد مثلث ها 14 تاست.
میشه دقیق بگید من کجا گفتم که 13 هرم دارد گفتم احتمالش هست 13 شبه هرم باشد گفتم ((احتمال)). المپیک ماسونی بود و این اظهر من الشمس است و خود غربیها هم در خیلی سایتهای خود به آن صحه گذاشتند و هر کسی با حداقل اطلاعات نمادشناسی و به قول شما ماسونی به راحتی متوجه میشد که این المپیک پر از نماد فراماسونیست که اینجا البته باز جای صحبت درباره این نیست و بهتر بود در تاپیک مربوطه بحث مربوط به آن را میکردید و پاسخ خود را دریافت میکردید. در مورد نورپردازی هم استادیومهای بسیار بزرگ دیگری هم هستند که اصلا از این شکل نورپردازی استفاده نکرده اند نمونه اش هم استادیوم المپیک چین و این اولین بار در استادیوم المپیک لندن بود که این اتفاق افتاد و مشکل هم با طرح مثلثی آن نیست بلکه مشکل از شکل پرگار از اطراف و جدا شدن بخشی از قسمت مثلبثی شکل از راس مثلث و قرار دادن پروژکتورها در راس مثلث میباشد که این شکل دقیقا نماد چشم جهان بین میباشد و عدم قبول این واقعیت توسط شما در واقعیت این قضیه خدشه ای وارد نمیکند.
انیمیشن دیگری می آورید که در آن از نماد های ماسونی استفاده شده است و بعد می گویید ببینید این را ماسونها ساخته اند. یک جستجو که می کنیم می بینیم داستان آن قسمت از انیمیشن اصلا هجو و به سخره گرفتن گروه های فراماسونری بوده است!
در مورد انیمیشن و فیلمها انقدر اینجا بحث شده که دیگر تازه کار ترین افراد هم میدانند که بالای هشتاد درصد محصولات فرهنگی امروز دنیا ردپای فراماسونهای صهیونیست را در خود دارد و بحث کردن برای این حقایق که بارها بحثهای علمی و دقیق روی آن شده فقط باعث اتلاف وقت میشود. وقتی شخصی نخواهد چیزی را قبول کند هرکاری هم کنیم نمیشود.
نمادی را در ایران فراماسونری می دانید که معمار آن صد بار تکذیب کرده و تکذیبیه ی آن حتی در این انجمن هم آمده است.
اما چه می شود کرد. آن جا که در بر روی عقل حلاج بسته شود چیزی جز لجاجت بچه گانه نمی ماند. اما بدانید تا انسان های آگاه و مطلع در این تالار وجود دارند راهی برای دروغ گویی و مغالطه پیدا نمی شود. منِ کمترین هم به وسعت توانم سعی می کنم با دروغ مقابله کنم.
تکذیب آن معمار دلیلی بر اینکه قصدی از ساخت آن نماد نداشته نمیشود و باز هم توهین و شما که اینهمه مطلع و آگاه هستید و به بنده تهمت جهل و دروغ میزنید و خودتان را دانشمند میدانید که تعداد مثلا پروژکتورها 14 عدد است ( سر حرفی که من در مورد احتمال 13 عدد آن گفتم چون قبل از آن نمایی کامل از استادیوم ندیدم و در جستجوهای اینترنتی خود هم عکسی یافت نکردم که تعداد دقیق پروژکتورها مشخص باشد و بخاطره همین و ماسونی بودن کامل المپیک فقط احتمال دادم 13 باشد ) چطور متوجه نمیشوید که پروژکتورها به صورت چشم جهان بین ساخته شده چطور عروسکهای نماد المپیک لندن را نمیبینید چطور کلمه زایون را نمیبینید چطور طراحی عجیب روی مدالها را نمیبینید چطور مراسم افتتاحیه و اختتامیه و اتفاقات عجیب آن را نمیبیند و از میان تمام این فقط به تعداد پروژکتورها ایراد میگیرد . شما که انقدر مطلع هستید نمیدانید که دروغ یکی از گناهان کیبره است که انقدر راحت تهمت دروغ به من میزنید در حالیکه خودتان را آگاه و مطلع میدانید من چه سودی اینجا از دروغ گفتن میبرم کمی فکر کنید بعد تهمت بزنید .
در انتها فقط یک سوال پیش میاید که چرا متاسفانه یکسری از کاربران به شدت از غربیها و کارهای شیطانیشان انقدر دفاع میکنند که به راحتی به خاطر همان غربیها به هموطنان و هم مذهبان خود تهمت جهالت و دروغگویی میزنند .؟؟؟؟؟؟؟
در اینکه شرکت اپل یه شرکت مشکوک به صهیونیستی بودنه هممون با هم اتفاق نظر داریم اما باید کمی چیز ها رو از هم تفکیک کنیم که اینجور به همدیگه خرده نگیریم و باعث ایجاد کدورت نشیم .
اول از کسایی که میگن شرکت اپل از هر اتهامی پاکه میخوام جواب اینو بدن که اگر اپل پاکه چرا یکی از فروشگاههای خودشو در نیویورک دقیقا به شکل کعبه ساخته و حتی به همون نام و در اون مشروبات الکلی سرو میشد؟ آیا این توهین بزرگی نیست؟ چرا اینجور با مقدسات ما بازی میکنن
http://rajanews.com/detail.asp?id=63729
-----
https://www.google.com/#hl=en&sugexp=les%3B&gs_nf=1&tok=NcIuqmaVNGmfEvXYqcXFRA&pq=%D8%A7%D9%BE%D9%84%2B%DA%A9%D8%B9%D8%A8%D9%87%2B&cp=8&gs_id=1n&xhr=t&q=%D8%A7%D9%BE%D9%84%2B%DA%A9%D8%B9%D8%A8%D9%87&pf=p&sclient=psy-ab&oq=%D8%A7%D9%BE%D9%84%2B%DA%A9%D8%B9%D8%A8%D9%87&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=2a9229fc3c37bd96&biw=1366&bih=667&bs=1
البته هزار تا دلیل دیگه هم هست که ...
دوم روی حرفم به شروع کننده تاپیک و کسی که باعث آغاز این بحث شد جناب آقای PHPsource ببین برادر گلم اولا من به شخصه وقتی یه تاپیک ایجاد میکنم که خودم اطلاعات کافی راجع بهش داشته باشم یا بخوام از فکر و همفکری بچه ها استفاده کنم چون میترسم حرفی بزنم که کسی رو منحرف کنم یا بندازم رو دنده لج و ... پس نکته اول این شد اگه میخوای مطلبت هم جذاب و گیرا باشه و هم مورد توجه قرار بگیره و هم اینجور ناراحتی ها برای خودت پیش نیاد اول تحقیقاتتو کامل کن بعد با دوستانت به اشتراک بذار . دوما این سوالای که گذاشتی برای شروع بحث شاید بعضی هاش آدمو به فکر فرو ببره ولی سوالهایی مثل اینکه چرا برترین شرکته و چرا تو چند سال به همچین شهرتی رسیده پس فراماسونریه واقعا بی انصافیه .
نمیخوام از این شرکت دفاع کنم یا بکوبمش فقط میخوام حقیقتو ببینیم. نه تنها شرکت اپل بلکه تمام غرب و صهیون گرا ها همگی واقعا عالی مل میکنن با کیفیت ترین مصالحو تکنولوژی رو میسازن تا توسط اون ایدئولژی ضعیف خودشونو به دنیا تزریق کنن برای مثال همین اپل بالا ترین کیفیت قطعات رو تو تمام رقیباش داره . تاچش از همه سره کیفیت نمایشش از همه بهتره هر روزم که داره تکنولوژی جدید ریلیز میکنه
حالا در مقابلش ما
هر روز رهبرمون داره بهمون هشدار میده ما بهش گوش نمیکنیم همش میگه تهاجم فرهنگی ، شبیخون فرهنگی ، جنگ فرهنگی و ....
به جاش بعد از سی سال میبینی یدونه انیمیشن درست کردن (بهتره بنویسم کردیم) که توش یه سرباز اسراییلی از پل میوفته یا چمیدونم از این کارای بسیار سخیف بعد از اونور فیلمی مثل ملک سلیمان یهو مانع ادامه ساختش میشن و ...
تازگیها هم که رهبرمون اقتصاد مقاومتی و اقتصاد علم محور رو مطرح کرده ولی خدا وکیلی بین ماهایی که اینجاییم چند نفرمون رفتیم سراغ یه همچین چیزی چند نفرمون به خاطر این حرف رهبرمون بیشتر درسهای خودمونو خوندیم ؟ در صورتی که انتظار میرفت بعد از این حرف رهبر تموم بچه مذهبی ها و بیشر قشر دانشکاهی (به عمد نوشتم دانشکاه چون ماها از دانش میکاهیم) ما برن سراغ پژوهش ها و اهداف علمی اقتصادی (هرکسی تو رشته خودش) ولی ...
اونا قدرت دارن و بر ما مسلطن چون خداوکیلی دارن تلاش میکنن دارن زور میزنن ولی ما به حرف رهبرمون هم گوش نمیدیم چه برسهبخوایم برای خدایی که نمیبینیم و نمیشنویمش جهاد کنیم و تحریم کنیم و ...
برادر ارجمند mosi با بياناتتون كاملا موافقم، و اينكه هدف از ايجاد اين تاپيك اين بود كه يك سوال داشتم اينكه چرا سيب گاز زده رو انتخاب كرد آقاي استيو جابز رييس اپل و اينكه اگر صحبتي كردم در مورد سرور اي كلود يا بك آپ گيري اپل اينه كه اين سرور بدست ابوالفضل شجاعي طراحي و اجرا شده سازنده سي پي يو ٢و٤ شركت اينتل ،كسي كه به قول خودش من ايراني نيستم من يك يهودي هستم و اينكه اين سرور مستقيم ديتاي اپل رو در خودش ذخيره مي كنه، تا اينكه فهميدن دارن از جايي رسوخ مي كنن به اين سرور سريعا سرور موبايل مي كه يكي از پر قدرت ترين سرور هاشون بود دارن مي بندن و به كاربران هشدار دادن كه از ديتاهاتون بك آپ گيري ميشه، بحث رسوخ رو نمي خوام باز كنم چرن فكر نكنم جايز باشه و به مسائل امنيتي بر مي گرده اميدوارم منظورم رو از اين حرف گرفته باشيد.
سوال ديگر اينكه چرا در بك گراند مك و ايفون و آيپاد چرا از سياره زهره و ستاره صبح همش استفاده ميشه؟ چرا از تركيب يك سيب و مار اومو كه دور سيب گاز ده حلقده زده استفاده ميشه ؟
برادران ايماني و جناب استاد رائفي لطفا به اين موضوع رسيدگي كنيد كه ما هم آگاه شويم. من هدفم از ايجاد تاپيك شوال و آگاهي بوده و بس نه اينكه بين برادران تفرقه افكني بشه،من نوعي از ٥ سال پيش از قضيه ماسون ها آگاه بودم بخاطر دوستي با يكي از اين كساني كه سنگ ماسونها را بر سينه ميزدند در ونكوور كانادا.
من بشدت و سخت دنبال اين مساله هستم و از عزيزان هم ياري مي خواهم. يا حق