تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: برند يا پروژه شيطاني به نام اپل (سيب گاز خورده) آيفون
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
با سلام ، لطفي كه يكي از كاربران كه خودم هم متوجه نشدم كي بوده و در يك سايت ديگه همين تاپيك رو به مسخره عنوان كرده :
http://forum.persiantools.com/t293133.html
(۱۵/شهریور/۹۱ ۱۲:۰۸)PHPsource نوشته است: [ -> ]با سلام ، لطفي كه يكي از كاربران كه خودم هم متوجه نشدم كي بوده و در يك سايت ديگه همين تاپيك رو به مسخره عنوان كرده :

به نام خدا
واقعا بعضیها چقدر مریض هستند. ادعای تفکر و دانش هم دارند. واقعا برای شخصی که اینکار رو کرده متاسفم و از شما هم تشکر میکنم بابت مطلب خوبتون.
(۱۵/شهریور/۹۱ ۱۲:۰۸)PHPsource نوشته است: [ -> ]با سلام ، لطفي كه يكي از كاربران كه خودم هم متوجه نشدم كي بوده و در يك سايت ديگه همين تاپيك رو به مسخره عنوان كرده :

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
حقیر حدود یک سال میشه که دارم توی این تالار فعالیت میکنم و یک و یا دو بار شده که خواستم از این تالار برم . اما مطالب و مقالات خوبی که دوستان قرار دادن ، باعث شد که پابند این تالار بشم و خدا رو شکر میکنم که این تالار رو ترک نکردم . شما در مسیر بیداری مسلما مشکلات فراوانی خواهی داشت . اولین مشکل اینه که همه ی افراد حرف شما رو باور نمی کنن و حتی شما رو تمسخر هم میکنن . این شمایی که با پشتکار و شکیبایی بایستی در مطلب ارائه شده تون ثابت قدم باشین و هیچ وقت از موضع خودتون عقب نشینی نکنین . تا موقعی که متوجه بشین مطلب مطرح شده از جانب شما اشتباه بوده . مسلما در مباحثه ها بیان ادله خیلی به شما کمک میکنه . اما وقتی نتونین در مورد این بحث حتی خانواده ی خودتون رو متقاعد کنین ، مطمئنا بچه های این تالار رو به سختی میتونین متقاعد کنین . چون بحث نماد شناسی در این تالار بحث تمام شده اس و بیشتر کاربران دنبال مطالعه مقالات علمی و اسلامی هستن تا بتونن گوشه ای از کلاه بزرگی که بر سر جهانیان و ایرانیان گذاشته شده رو از سرمون بردارن . نمونه اش تاپیک سرطان قارچ است و قابل درمان می باشد !!! هستش که میتونین بهش مراجعه کنین . شما هم میتونین با یه تحقیق کامل و جامع موضوع مطرح شده رو به اثبات برسونین تا هم یه کار بزرگ انجام داده باشین و هم اولین نفری باشین که این موضوع رو به اثبات رسونده . بحث جالبی بود و دوستان تا حد بسیار خوبی بحث رو پیش بردن و مطالب خوبی رو ارائه دادن . اما باز هم میگم شما بایستی بیشتر تلاش کنی تا به هدفت برسی . هیچ وقت توی این راه از تمسخرها و توهین ها ناراحت نشین و البته به تشکر و اعتبارات دلتون رو خوش نکنین . هستن دوستانی که مطلب توی همین تالار قرار میدن و اصلا انتظار تشکر و قدردانی رو ندارن . نمونه ی این افراد رو میتونین از لیست کسانیکه از شما تشکر کردن ، پیدا کنین . باور کنین این رو از روی تجربه توی این یه سال میگم .
امیدوارم در مسیرتان ثابت قدم و موفق باشید .
در پناه الله
یا مهدی مدد
این کار یعنی‌ چی‌؟نباید اقدامی کرد؟به آواتار ایشون دقت کردین؟Angry

[/quote]

بله، اگر گفته بودید 13 تاست که دروغ گفته بدوید. البته از این دست ارزیابی های شتابزده کم پیدا نمی کنیم. این نوع نمادیابی مدت هاست تاریخ انقضایش گذشته است. ای کاش یک کتاب هم نوشته می شد درباره ی آفات نمادشناسی!

در مورد ساختمان المپیک که این یک مقایسه ی از پایه نادرست است. ساختمان لندن یک طرح صرفه جویانه ست طوری که حجم فولادش 70-80 درصد کمتر از استادیوم چین است و تقریبا از بتن در آن استفاده نشده است.
اما در مورد نورپردازی استادیوم که در تمام استادیوم ها برای تصویربرداری تلویزیونی پروژکتورها را در ارتفاع بالایی قرار می دهند و لازم نیست اطلاعات مهندسی داشته باشیم که بدانیم قرار دادن پروژکتور ها در نقطه ی پایین تر مساویست با افزایش ارتفاع مثلث ها و در نتیجه افزایش مصالح و هزینه. البته به میان کشیدن این مساله از ابتدا از طرف شما موید همان قضاوت شتابزده ی شماست.

در مورد انیمیشن متاسفانه فراافکنی می کنید. چرا که من از یک انیمیشن خاص سخن گفتم نه محصولات فرهنگی امروز دنیا! بگذریم از این که 80 در صد از آن محصولاتی که ادعا می کنید ماسونی هستند هم حاصل تحریف واقعیتند.

شاهد از غیب
(۱۴/شهریور/۹۱ ۲۰:۲۸)Mosi34 نوشته است: [ -> ]در اینکه شرکت اپل یه شرکت مشکوک به صهیونیستی بودنه هممون با هم اتفاق نظر داریم اما باید کمی چیز ها رو از هم تفکیک کنیم که اینجور به همدیگه خرده نگیریم و باعث ایجاد کدورت نشیم .

اول از کسایی که میگن شرکت اپل از هر اتهامی پاکه میخوام جواب اینو بدن که اگر اپل پاکه چرا یکی از فروشگاههای خودشو در نیویورک دقیقا به شکل کعبه ساخته و حتی به همون نام و در اون مشروبات الکلی سرو میشد؟ آیا این توهین بزرگی نیست؟ چرا اینجور با مقدسات ما بازی میکنن
http://rajanews.com/detail.asp?id=63729
-----
https://www.google.com/#hl=en&sugexp=les%3B&gs_nf=1&tok=NcIuqmaVNGmfEvXYqcXFRA&pq=%D8%A7%D9%BE%D9%84%2B%DA%A9%D8%B9%D8%A8%D9%87%2B&cp=8&gs_id=1n&xhr=t&q=%D8%A7%D9%BE%D9%84%2B%DA%A9%D8%B9%D8%A8%D9%87&pf=p&sclient=psy-ab&oq=%D8%A7%D9%BE%D9%84%2B%DA%A9%D8%B9%D8%A8%D9%87&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=2a9229fc3c37bd96&biw=1366&bih=667&bs=1

البته هزار تا دلیل دیگه هم هست که ...
یک رسانه ی عربی دروغی را مطرح می کند و الان در این انجمن مشاهده می شود.
1- اون مکان اسمش هست Fifth Ave. Gallery این اسم مجعول هم کار همان رسانه است.
2- در این مکان چیزی به اسم مشروبات الکلی سرو نمی شود، بلکه یک فروشگاه محصولات اپل است.

البته، درست است، شکل آن مکعبیست. اگر رگ غیرت مسلمانیتان باد نمی کند!
لوگوی اپل ربطی به نیوتون نداره ، مربوط به الن تورینگه که یکی از نوابغ کامپیوتر به شمار میرفت و بعدا توسط گاز زدن یه سیب مرد ، یه عده میگفتن ایشون به قتل رسیده یه عده میگفتن خودکشی کرده ،
توی گوگل مطالب زیادی درباره آلن تورینگ هست

نقل قول:آلن ماتیسون تورینگ (به انگلیسی:
Alan Mathison Turing
) ریاضی‌دان،
منطق‌دان
، و
رمزنگار
بریتانیایی بود.[sup][۱][/sup]

تورینگ به عنوان پدر علم
محاسبهٔ نوین
و
علم رایانه
شناخته شده‌است و مهم‌ترین جایزهٔ علمی رایانه به افتخار وی جایزهٔ تورینگ نام گرفته‌است. وی دارای نشان ویژهٔ سلطنتی انگلستان و نیز عضو پیوستهٔ کالج سلطنتی بود.
تورینگ به کمک ماشین تورینگ فورمولاسیون موثری برای روش الگوریتم ومحاسبه تهیه کرد؛ با کمک
آزمایش تورینگ
، سهم مؤثر و محرکی در زمینهٔ هوش مصنوعی ارائه کرد:

آیا می‌توان روزی گفت: «ماشین هوشیار است و می‌تواند فکر کند؟»

او سپس درآزمایشگاه ملی فیزیک مشغول به کار شد، و یکی از طرح‌های اولیه برنامه ذخیره شده
کامپیوتر
را ارائه کرد، هرچند که در واقع ساخته نشد. در ۱۹۴۸ به دانشگاه منچستر رفت تا روی «منچستر مارک ۱» کار کند، که به عنوان اولین کامپیوتر حقیقی دنیا شناخته شد.

در طول جنگ جهانی، تورینگ در بلچلی پارک (مرکز کد شکنی انگلستان) مشغول بود و برای مدتی مسئول بخشی از آن بود، بخش مربوط به تحلیل نوشته‌های رمزی نیروی دریایی آلمان. او چند روش برای شکستن رمزهای آلمان‌ها ابداع کرد، شامل روش ماشینی الکترومکانیکی که می‌توانست ویژگی‌های ماشین
انیگما
را پیدا کند (
بامب
).
در سال ۱۹۵۰ در مقاله‌ای معیاری برای تعیین میزان هوشمندی رایانه پیشنهادکرد که پس از آن به
آزمایش تورینگ
معروف شد:

سزاوارترین معیار برای هوشمند شمردن یک ماشین، این‌ست که آن ماشین بتواند انسانی را توسط یک پایانه «تله تایپ» به گونه‌ای بفریبد که آن فرد متقاعد گردد با یک انسان روبروست.
تا به حال هیچ برنامه‌ای قادر به موفقیت در این آزمون نگردیده‌است.
او با معرفی ماشین تورینگ، یک مدل ریاضی برای تحلیل توانایی‌های ذاتی الگوریتم‌ها بنیان گذاشت. به همین دلیل ماشین تورینگ یکی از عناصراصلی در نظریه محاسبات و
نظریه پیچیدگی
است.

نقل قول:در سال ۱۹۵۲ به صورت اتفاقی همجنس‌گرایی وی کشف گردید. در آن سال‌ها همجنس‌گرایی در بریتانیا جرم و بیماری روانی شناخته می‌شد. در دادگاه طبق قانون مخیر شد بین زندان و اختگی شیمیایی یکی را انتخاب کند؛ که وی دومی را انتخاب کرد. به دنبال این حادثه تمام تضمین‌های حفاظتی که وی داشت لغو گردید و از ادامه کار وی بر روی پروژه‌های رمزنگاری ممانعت به عمل آمد. تزریق مواد شیمیایی برای یک سال ادامه یافت و عوارض جنبی بسیاری از جمله رویش پستان‌ها برجای گذاشت.
در ۸ ژوئن ۱۹۵۴ کارگرخانه جسد او را پیدا کرد؛ روز قبل او در اثر سم
سیانید
جان سپرده بود، ظاهرا بخاطر سیب نیم خوردهٔ سیانیدی که در کنار تختش بود. بسیاری بر این باورند که مرگ او عمدی بوده، اما مادر او اعتقاد داشت که مرگ او حادثه‌ای بوده که بدلیل بی دقتیش در نگهداری از مواد شیمیایی رخ داده ست. کالبدشکافی علت مرگ را مسمومیت با سیانور یافت و پلیس مرگ را خودکشی اعلام کرد
دیگه این که این ارم و این گوشی چه معنا و چه کاربردی دران که جای بحث نداره
اما
جناب
PHPsource
انتظار داشتم مبحث پخته نری رو بیان کنید و کامل و با پشتوانه تحقیقاتی باشه
جای تشکر داره
ممنون اما میحث لخت و بی شاخ و برگی بود
من سر و ته ارم و گوشی اپل رو نهم سر در بیارم فایده ایی به حالم نداره
من که میدونم نه فقط اپل صهیونسیتیه بلکه نوکیا و شرکتهای دیگه هم همینطور هستن و سهم عمده ایی از این شرکتها به اسرائیل تعلق داره
ما باید به جای آراستن شاخه ها به فکر ریشه کار باشیم که خرابه

دوست عزيز جناب آقاي سعيد ،بنده مطلب بي شاخ و برگي بيان نكردم من دارم تحقيقم رو كامل مي كنم البته اگه بشه با كمك استاد رائفي كه اگه خدا بخواد هر چه سريعتر در سايت قرار بدم در مورد سرور هاي اپل و قطعات عجيب به كار رفته در اون،خواهشا مطالب كاربران رو بي معني جلوه نديد.
با سلام
تموم صفحه ها رو مطالعه کردم و مطالبی که برام جالب بود یا میخواستم بهشون جواب بدم،به صورت زیر نقل قول کردم
صفحه1:
نقل قول:سوما که کل این سرگرمی ها مشکوکه چون ما تو کشوری هستیم که کوچک ترین قطعات صنعتی مورد نیاز تحریمه ولی گوشی اپل امریکایی مدل روز به راحتی تو شهرستان ها گیر میاد
اگه اینکارو نکنن که خیلی ضرر میکنن.چون اگه توجه داشته باشید،ما جهان سوم هستیم و همیشه هر کالایی که برای اولین بار در دنیا عرضه میشه،توسط ایرانی ها خریداری میشه.به قول یه مهندس کله گنده ی کامپیوتر،ایران از نظر بروزبودن تکنولوژی اوله اما از لحاظ دانش اون تکنولوژی آخره و فقط برا چشم و هم چشمی میخره اونو! Smile

ص3:
نقل قول:شرکت اپل ایران رو اصلا حساب نمی کنه !! در واقع تمام محصولاتش قاچاقی وارد ایرن می شن و هیچ ضمانتی ندارند !!
یعنی اپل محصولاتش رو واسه ایران نمی زنه پس چرا این قدر سنگ این رو به سینه می زنیم که اپل چرا این قدر مشهوره !!
یه دوستی در جواب حرف ایشون در همون صفحه گفتن که تمامی محصولات اپل که تو ایران هستن،گارانتی دارن.
جواب من به اوشون:خب گارانتی داخلیه دیگه.منظورم اینه که اون شرکتی که محصولات اپل رو تو ایران وارد میکنه،خودش گارانتی این محصولات رو به عهده میگیره.
البته من تا حالا برای این پستی که نقل قول شده و برای جواب اوشون و برای جواب خودم هیچ سندی پیدا نکردم.پس لطفا گیر ندیدSmile

ص4:
نقل قول:میدونی که تیم سپاهان الان بهترین تیم ایرانه چند ساله که داره کولاک میکنه ولی دلیل نمیشه که ما بگیم
چرا سپاهان تو این چند سال هی قهرمان میشه
چرا بزرگمردان طرفدار سپاهانن
چرا رنگ پیرهنش زرده
چرا دولت مردان همه به سپاهان افتخار میکنن
بعد بگی پس به نتیجه میرسیم که سپاهان یه تیم ماسونیه
سپاهان چیه بابا بچس به استقلال.البته الان که اول فصله زیاد ازش انتظار نمیرهSmile
(برای اینکه یه کم فضا عوش شه گفتمBig Grin)

ص4:
نقل قول: بابا اپل بهترین گوشیو میزنه مردم . بزرگمردان . کوچک مردان . حتی موش کورم آرزو میکنه اپل داشته باشه
من آرزو ندارم.چرا الکی میگی؟Big Grin فعلا که هیچی به S III نرسیده.البته من که نه اپل دارم نه اس 3،تو همون گلکسی فیتش هم موندمBig Grin

نقل قول:ص5:
نمیخوام از این شرکت دفاع کنم یا بکوبمش فقط میخوام حقیقتو ببینیم. نه تنها شرکت اپل بلکه تمام غرب و صهیون گرا ها همگی واقعا عالی مل میکنن با کیفیت ترین مصالحو تکنولوژی رو میسازن تا توسط اون ایدئولژی ضعیف خودشونو به دنیا تزریق کنن برای مثال همین اپل بالا ترین کیفیت قطعات رو تو تمام رقیباش داره . تاچش از همه سره کیفیت نمایشش از همه بهتره هر روزم که داره تکنولوژی جدید ریلیز میکنه
حالا در مقابلش ما
هر روز رهبرمون داره بهمون هشدار میده ما بهش گوش نمیکنیم همش میگه تهاجم فرهنگی ، شبیخون فرهنگی ، جنگ فرهنگی و ....
به جاش بعد از سی سال میبینی یدونه انیمیشن درست کردن (بهتره بنویسم کردیم) که توش یه سرباز اسراییلی از پل میوفته یا چمیدونم از این کارای بسیار سخیف بعد از اونور فیلمی مثل ملک سلیمان یهو مانع ادامه ساختش میشن و ...
کو گوش شنوا؟!! Angel
کنسول امپراطور که چینی در اومد.
جی ال ایکس هم که میگن چینیه
تبلت ایرانی هم که میگن چینیه
میگم نکنه ما هم چینی باشیم خودمون هم خبر نداریم؟Big GrinBig Grin
نقل قول:
یه دوستی در جواب حرف ایشون در همون صفحه گفتن که تمامی محصولات
اپل
که تو ایران هستن،گارانتی دارن.

جواب من به اوشون:خب گارانتی داخلیه دیگه.منظورم اینه که اون شرکتی که محصولات
اپل
رو تو ایران وارد میکنه،خودش گارانتی این محصولات رو به عهده میگیره.

البته من تا حالا برای این پستی که نقل قول شده و برای جواب اوشون و برای جواب خودم هیچ سندی پیدا نکردم.پس لطفا گیر ندید
سلام رفیق
http://www.shabakeh-mag.com/article.aspx?id=1004899
راییکا نماینده ی اپل شده
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع