نقل قول:اصلادلیلی نداره که کل آهنگاو شخص خواننده زیرسوال بره میتونیم اونایی که مطابق باافکارمون نیست روگوش ندیم...
منم چیزی نگفتم .
فقط گفتم این سه تا اهنگش مورد دار بودن همین
(۳/خرداد/۹۰ ۱۸:۳۸)مهراوه نوشته است: [ -> ]منم باتحلیل شما موافقم اما شخصا خودم یکی از کسایی هستم که آهنگ های ابی رو به خیلی از موزیکای بی معتی که توایران خونده میشه ترجیح میدم به نظرم شاید این سه تایی که شمامیگین بدباشن اما به هرحال ازموزیکایی هستن که جای تامل داره و شاید لااقل یه مفهومی توشون باشه!خب اصلادلیلی نداره که کل آهنگاو شخص خواننده زیرسوال بره میتونیم اونایی که مطابق باافکارمون نیست روگوش ندیم...
دوست عزیزم، مهراوه جان
وقتی یک خواننده شعری رو میخونه در قبال اون چه که در شعر گفته میشه مسئوله...
وقتی ابی شعری رو میخونه و در اون این طوری به اعتقادات انسان توهین میکنه، اینجا شخصیتش زیر سوال میره دیگه!!! دقیقا خود شخص خواننده!
همونطور که وقتی از کسی خطای زشتی سرمیزنه آدم باهاش قطع رابطه میکنه، وقتی یک خواننده این طوری میگه...
راستی خوشحالم که به جمع بچه های بیداری اندیشه پیوستین

فوق العاده بود مرسی...
کلا آهنگای ابی یجورین ....البته صداشم اونجور که من شنیدم جزو صداهای تک هستش البته منبع این خبر رو نمیدونم فقط شنیدم

سلام خیلی ممنون
این ادم یه اهنگ دیگه هم خونده جدیدا با نام خدا با ماست اون خیلی جالبه میگه خدا با ما نشسته چای مینوشه و خدا رفت درو باز کردو...
ادم وقتی این اهنگارو گوش میده اول خندش میگیره چون همش دری وریه بعد بهش فحش میده.
در هر صورت باید بدونیم که دوروبرمون داره چی میگذ
مقاله جالبي بود اين آهنگه جديدش كه حالمو بهم زد كه ميگه : "خدا هم با ما چاي مي نوشه" اندشه، آخر كفر
کسی هست تا به من برای نقد آهنگ های سروش لشکری یا همون هیچکس کمک کنه؟
اگه کسی داوطلب بود پیام بده...
ممنون
تم آوای کلیسا
وهم نجواهای بودا
ورد معبدهای هندو
جرات انکار خدا
خط مبهم کتیبه
باغ های سبز بابل
کاخ های تخت جمشید
ناله های ویلون سل
فکر فلسفه فریبی
هنر و تاریخ و عرفان
بازی تولد و مرگ
احتمال صفر امکان
به دنیا اومدم، تا عاشقت باشم
تم آوای کلیسا
وهم نجواهای بودا
ورد معبدهای هندو
جرات انکار خدا
خط مبهم کتیبه
باغ های سبز بابل
کاخ های تخت جمشید
ناله های ویلون سل
فکر فلسفه فریبی
هنر و تاریخ و عرفان
بازی تولد و مرگ
احتمال صفر امکان
به دنیا اومدم، تا عاشقت باشم
مکث کن آقای تاریخ
قدرت و ثروت و شهرت
امپراطوری تزویر
محنت و لعنت و وحشت
من جهان بینی ندارم
من الفبای جدیدم
من، فقط عشق، فقط تو
من به آرامش رسیدم
قرن ها میان و میرن
یک چرا بدون پاسخ
من و تو هزار سال بعد
عشق، زندگی، تناسخ
به دنیا اومدم تا عاشقت باشم
این یکی از جدیدترین ترانه های آقای ابی است که با آهنگی بسیار زیبا خوانده. کاملاً روشن است که کفر می گوید. کاملاً روشن است که سکولاریزه شده است. هر انحرافی که بخواهی در آن پیدا می کنی. همۀ عقاید و ادیان را زیر سوال می برد. از کلیسا و مسیحیت فقط از آوای کلیسا می گوید.تفکرات بودا را وهم می خواند و دعاهای هندوها را ورد و در پایان هم می گوید که آنقدر گستاخ شده است که جرات انکار خدا را پیدا می کند. به کتیبه ای اشاره می کند که از جانب خدا به حضرت موسی داده شده که در آن دستورات روشن یکتا پرستی هست نه نوشته یا خطی مبهم.
شاید به این اشاره دارد که ساکنان باغ های سرسبز بابل آن را مبهم کرده اند. نفهمیدم به تخت جمشید چه کار دارد. شاید می خواهد تمدن ایرانیان یکتا پرستی را که زرتشت پیامبر آن ها بوده قاطی توهمات خود کند. تمام علوم را زیر سوال می برد. شاید به خاطرحجم کم مغزش نتوانسته چیزی ذخیره کند و به صفر رسیده. آخی!!!
[b]
[/font]![[تصویر: 0o7on3ogngctbv5kspa4.jpg]](http://up.sibdownload.com/images/0o7on3ogngctbv5kspa4.jpg)
فقط به دنیا آمده تا عاشقش باشد! عاشق کی؟؟؟!!! معلوم نیست. مطمئناً منظورش خدا نیست، چون همان اول او را انکار کرد. از کسی هم اسمی نبرد. شاید می خواسته عاشق خودش باشد. یعنی ایندیویژوالیسم شده؟ این آقای تاریخ دیگر کیست که این قدر دلش از او پر است؟ با این مشخصاتی که داده فقط یک نفر در ذهن من تداعی می شود و آن هم آمریکاست. قدر و ثروت که دارد. آدم مشهور در هر زمینه ای هم که بخواهی به وفور در آن پیدا می شود. داعیۀ امپراطوری هم که دارد. برای دیگر کشورها هم محنت و وحشت به بار آورده و همه او را لعنت می کنند. اما نه، امریکا که این همه به او آزادی داده تا صدایش را هر قدر می خواهد بکشد چرا باید از دست او ناراحت باشد؟
بالاخرا کم آورد و اعتراف کرد که جهان بینی ندارد. این همه سال روی زمین چریدی و خوردی و اکسیژن هوا را مصرف کردی و جای یکی دیگر را اشغال کردی آخر به پوچی رسیدی؟ این پوچی هم دست آورد آقای اِرهارد آمریکایی است که در یادداشت های قبلی ذکر خیری از ایشان شد.
برایت متاسفم. دلت را هم صابون نزن. آقای داروین یک دانشمند احمق بود که نظریۀ تناسخ را داد. وقتی که ان شاالله با حضرت عزراییل ملاقات کردی و شب اول قبر ملائکه نکیر و منکر بالای جنازۀ کت و شلوار پوشیده ات حاضر شدند، دوست دارم تو را ببینیم. ببینم وقتی از تو در مورد خدایت سوال می شود چه می گویی. می گویی شراب، میکروفن، شیطان، یا فقط تِته پِته می کنی.
مرد حسابی از شما با این سن و سال بعید بود چنین شعری بخوانی. بهتر نبود که که به جای کفر خدا شکر را می خواندی؟ شاید بعضی ها بگویند که به ابی چه ربطی دارد، شاعر، این شعر را سروده و او فقط خوانده. اولاً آدم نباید هر چیزی را بخواند، همانطور که نباید هر چیزی را بخورد. در ثانی این آقا طرفدار کر و کور زیاد دارد. آنها آنقدر این شعر را گوش می دهند تا در ذهن شان ملکه شود. آن وقت است که هر کدام از این طرفدارها برای خواننده و شاعر و آهنگساز و... تلی از آتش خواهند شد.
[b]
دست از دشمنی با خدا بردارید. عاقبت خوبی ندارد. ذره ای شک نکنید که شکست خواهید خورد. خدا تواب است و زود می بخشد. تا دیر نشده توبه کنید. در پایان یک آیه از قرآن عظیم را اضافه می کنم تا بدانید که خدا با هیچ کسی شوخی ندارد[/b][font=Times New Roman]
...
نقل قول:«اللَّهُ لاَ إِلٰهَ إِلاَّ هُوَ لَیَجْمَعَنَّکُمْ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَةِ لاَ رَیْبَ فِیهِ وَ مَنْ أَصْدَقُ مِنَ اللَّهِ حَدِیثاً »
خداست که هیچ معبودی جز او نیست. مسلماً شما را [از گورهایتان] به سوی [دادگاهِ حسابرسی] روز قیامت که هیچ شکی در آن نیست گرد می آورد؛ و راستگوتر از خدا در گفتار کیست؟
Allah, there is no god but He-- He will most certainly gather you together on the resurrection day, there is no doubt in it; and who is more true in word than Allah?
نقل قول: ﴿النساء، 87﴾
من که از همون اول از این یارو خوشم نمیومد ...حالا هم که دستش رو شد.
به نام خدا
ممنون از مطلب شما . راستش نکته ای بنظرم رسید . اگر در این اشعارش از بودا هم بد گفته نمیشه نتیجه گرفت که پس بودا یا افکارش خوب هستند که ابی داره بهش حمله میکنه !
این یکی از دامهای شیطانه !

ممکنه در ظاهر به یه روش شیطانی حمله کنه تا مخاطب فکر کنه که پس اون روش حتما خوب و الهی است .
مسیحیت امروز هم نمیشه گفت آیا به اون مسیحیت واقعی چقدر نزدیکه . اما وقتی درون این موارد از خدا میکه کاملا میشه پی به شیطانی بودن این موزیک برد.
بزارید در مورد بودا و افکارش و یا هندوییسم بگم که درسته ظاهری فریبنده و دستورات اخلاقی و چیزای خوب دیگه دارن اما من هر دوی این مکاتب رو تحقیق کردم و در نهایت خدمت به شیطان هستند و بس .
دوستان سراغ هیچ مکتبی بجز قران و سنت رسول خدا و 14 معصوم نباید رفت . همه ول معطلند !