تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بررسی و تحلیل اثار اقای صدا !!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
تا ثابت نشده نه میشه ابی رو شیطان پرست دونست نه اونو پاک و مبرا از این مسائل!
وقتی یک خواننده صدای قشنگی داره و سالها آهنگ میده بیرون کلی طرفدار پیدا میکنه. دیدید وقتی یه آهنگ رو گوش میدیم یه خاطره یا موضوع خاصی تو ذهنمون میاد؟! حالا اون تاثیر میتونه مثبت باشه یا منفی!
دوستی که میگید غیبت نکنید و تهمت نزنید و این جور حرفا. وقتی یه شخص معروف تاثیرگذاریش تو جامعه گسترده میشه دیگه نمیشه کاراش رو با یه آدم معمولی مقایسه کرد!( مثلا برخورد اسلام با یک خلافکار که شرارتش در جامعه مشهور میشه با یک خلافکار معمولی متفاوته چون اینجا فقط فرد مطرح نیست)
البته من با این تاپیک قانع نشدم ولی به نظر من باید این نقدها باشن تا اگه شبهه ای هست موشکافی بشه و بررسی شه.
اون عزیزی که میگه اصلا ابی یا موسیقی گوش ندیم کمکی به این موضوع نمیکنه.
بلکه فقط صورت مسئله رو پاک کردیم!
نا سلامتی اینجا تالار بیداری اندیشه ست که اگه غفلتی هست با هم اندیشی بیدارشیم...
Wink
بعضی از موسیقی های خارجی را هم اگر از عقب به جلو برگردانید به اشعار شیطانی تبدیل می شوند. این چیزیست که نمی شود انکارش کرد.
(۱۹/دی/۹۰ ۲۱:۴۰)هاشم نقوی نوشته است: [ -> ]بعضی از موسیقی های خارجی را هم اگر از عقب به جلو برگردانید به اشعار شیطانی تبدیل می شوند. این چیزیست که نمی شود انکارش کرد.

خب که چه؟
نقل قول:خب که چه؟
منظورم این بود که باید با توجه بیشتری موسیقی را انتخاب کنیم.
مگه قرار نبود بی احترامی نشه به کسی ؟ آقای مدیر این مطالب جاش توی نشریات زرد نه اینجا . خجالت داره آقا . این آقایی که این حرفارو میزنه حواسش به این نیست که داره فقط نظر خودشو میگه ، اونم برداشتش از یه شعر . 100 نفرو کافر و ملحد کرد جز خودش که وصل به خدا پیامبرشو اماماش. خیلی محترمانه . نظراتت فقط واسه خودتونه انسان با خدا . یه کلام از حرفات اگه دروغ باشه نکیر و منکر با کت شلوار قبل از ابی میان سراغ خودت حضرت استاد .
(۱۵/دی/۹۰ ۱۶:۰۰)zohur12.ir نوشته است: [ -> ]
متاسفانه مدتی هست که پاسخ های این چنین در تالار زیاد شده و این مسئله هم به این دلیل هست که هرکس جرات اظهار نظر درباره هر مسئله را دارد بدون کوچکترین مطالعه و تحقیق...

تاپیک به درخواست blue.blood دوباره باز شد ، چنان چه دوباره پاسخ های بیمورد و تکراری ارسال شود تاپیک بسته خواهد ...

شما كه به اين زيبايي لالايي بلد هستيد،‌چرا خوابتان نمي برد؟؟؟
تاپيك ها كاملا مشخص است چگونه قفل مي شوند، كاملا مشخص است....
خیلی برای بنده جالبه که بعضی از دوستان چنان از ابراهیم حامدی دفاع می کنن که هر کس ندونه فکر می کنه در مورد یک انسان پاک صحبت میشه!!
این هم یه خواننده ی اون ور آبیه مثل بقیه!
هر جا هم که تونسته ضد این مملکت کار کرده
از حمایتهاش از جنبش سبز گرفته تا اعتصاب غذا به خاطر اکبر گنجی و ...
اینجا جای صحبت های سیاسی نیست.
لطفا کاسه داغ تر از آش نشید!
یکی اومده این تاپیک رو زده و یه ادعا کرده یه سری دلایل هم اورده.
من کاری به درست و غلط بودنش ندارم.
پس لطفا در چارچوب همین موضوع پیش برید . نگران غیبت در مورد ابی هم نباشید!!!
(۲۰/دی/۹۰ ۲۳:۰۹)guided نوشته است: [ -> ]. نگران غیبت در مورد ابی هم نباشید!!!

نگران غيبت در مورد ابي نيستسم، نگران اينيم كه هر كسي كه از كسي بدش مياد ،‌مياد يه تاپيك باز مي كنه درباره اون فرد و كلي فحش و ناسزا بارش اون مي كنه و در آخر هم يه يا علي ميگه
همش به كنار،‌اون يا علي گفتن من را خيلي آزار ميده
نقل قول:
نگران غیبت در مورد ابی هم نباشید!!!

دقیقا کسانی هم این حرف رو میزنند که هیچ بتی رو نمی پرستند و این کارشون هم تماما برای مخالفت هست و جواب اخر رو خودشون میدونند ، بهرحال من باب وظیفه بود تذکرات لازم درباره این افراد داده بشه ، دیگه خود دانید...
یه چی گفته خودشم نفهمیده.باید ببینی شاعر یا ترانه سرا کی بوده.رد اونو باید گرفت.البته ایشون هم تقصیر کاره. در کل ...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع