۲۷/مرداد/۹۱, ۲۰:۵۴
۲۷/مرداد/۹۱, ۲۲:۳۵
(۲۶/مرداد/۹۱ ۱۵:۳۶)علی 110 نوشته است: [ -> ]همانطور که قبلاً اطلاع داده شده بود
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۵۴)علی 110 نوشته است: [ -> ]وعده ی ما إن شاء الله سه شنبه 7 شهریور 1391 مصادف با 10 شوال 1433 هجری قمری
إن شاء الله اگر عمری بود و توفیقی برای آن تاریخ تاپیکی مجزا زده خواهد شد برای ثبت نام
اما باز تأکیدم میکنم تمام شروط را باید ملتزم باشند و اهتمام کامل برای بجا آوردنش داشته باشند
ثبت نام هم بگونه ای است که اگر کسی دید بینی و بین الله داره عدول میکنه از بعضی شرایط باید بیاد و اسمش رو درخواست بده که از لیست حذف بشه بعد که مجدد یک هفته پیاده کرد شروط رو میتونه در خواست ثبت نام بده.
۶/شهریور/۹۱, ۲۲:۳۳
سوالاتی که احتمال دارد برای دوستان هم پیش بیاد در مورد گردان را اینجا مطرح میکنم و جواب میدم
فقط اینجا سوال نکنید
در پیام خصوصی
اگه مثل این مورد دیدم به درد سایر دوستان هم ممکن است بخورد اینجا مطرح میکنم
با تشکر
سلام
بله
فقط اینجا سوال نکنید
در پیام خصوصی
اگه مثل این مورد دیدم به درد سایر دوستان هم ممکن است بخورد اینجا مطرح میکنم
با تشکر
' نوشته است:سلام علیکم.
9- حتی الامکان هر شب نماز شب (حد اقل نماز های شفع و وتر را بخوانند)
این حتی الامکانی که فرمودین یعنی اگه احیانا یکی دو شب خونده نشد مشکلی نداره دیگه؟
سلام
بله
۱۰/شهریور/۹۱, ۹:۳۴
بسم الله الرحمن الرحیم
پس چی شد؟ زمان ثبت نام که گذشته؟!
پس چی شد؟ زمان ثبت نام که گذشته؟!
۱۰/شهریور/۹۱, ۱۰:۱۲
۱۴/شهریور/۹۱, ۱۹:۲۳
' نوشته است:بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علی آقا
یک سوال از خدمتون داشتم
یکی از شرایط ثبت نام اینه که هر شب جمعه سوره اسرا خوانده شود
لطف می کنید فضیلت خواندن این سوره در شب جمعه را بفرمایید؟
ممنون
التماس دعا
امام صادق عليه السلام در اين باره فرموده اند: «هر بنده خدايي که سوره اسراء را در شب هاي جمعه تلاوت نمايد، در زمان زنده بودنش حضرت قائم عليه السلام را درک خواهد کرد و از اصحاب او خواهد بود.»
ثواب الاعمال، ص107
در حديث سلمان از پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم آمده است که
بعد از اينکه پيامبر جانشينانش را نام برد، من گريستم و گفتم:
«يا رسول الله! سلمان چگونه مي تواند آنها را درک کند؟»
پيامبر فرمود: «اي سلمان! تو و امثال تو و هر که به حقيقت، آنها را شناخته و پيروي کند، آنها را درک مي کنيد.»
سلمان مي گويد:من خدا را بسيار سپاسگزاري کردم و گفتم: «يا رسول الله آيا عمر من تا زمان ايشان مي رسد؟»
حضرت فرمود: «اي سلمان، بخوان: {آیات آغازین سوره ی اسراء} (فاذا جاء وعد أوليهما بعثنا عليکم عبادا لنا اولي بأس شديد فجاسوا خلال الديار و کان وعدا مفعولا، ثم رددنا لکم الکرة عليهم و أمددناکم بأموال و بنين و جعلناکم أکثر نفيرا) [1] .
سلمان مي گويد: از نزد رسول الله عليه السلام بر خاستم در حالي که برايم هيچ مهم نبود که چه موقع با مرگ روبرو شوم يا مرگ به سراغم بيايد.» [2] .
پاورقي
[1] اسراء: 5 و 6- چون وعده ي اول آنها فرا رسد، بندگاني سر سخت و نيرومند را بر شما برانگيزيم که تا درون خانه هاي شما را جستجو کنند و اين وعده اي حتمي است و آنگاه شما را بر آنها برگردانيم و غلبه دهيم و با مال و فرزندان نيرومند ياري کنيم وعده ي شما را افزون کنيم.
[2] بحارالانوار، ج 53، ص 142، روايت 62.
[2] بحارالانوار، ج 53، ص 142، روايت 62.
۱۷/شهریور/۹۱, ۱۳:۰۸
' نوشته است:علی 110 نوشته است:' نوشته است:بسم الله النور
سلام.
بنده متاسفانه امشب به شدت درگیر کار بودم و اصلا حواسم به ساعت نبود،نماز مغربم رو تقریبا با 40 دقیقه تاخیر خوندم![]()
اگه باید اسمم رو از گردان حذف کنمشما زحمتش رو بکشید و پستم رو حذف کنید.
سلام
منظور مسامحه ی عمدی است
نه غفلت سهوی
خدا رو شکر.
خیلی ممنون.
۱۷/شهریور/۹۱, ۲۰:۰۶
(۱۷/شهریور/۹۱ ۱۷:۲۶)منتقم زهرا نوشته است: [ -> ]علی جان.
این تعلیق بخاطر تخلف در انجام 16 بنده، یا بند 17 ؟
بند 17 ام یا 16 بند مهم نیست (مهم نیست کدام بند نقض شده)
یکی از بندها نقض شد و باید دو هفته در ان مداومت داشته باشم إن شاء الله تا بازگردم و از تعلیق خارج شوم
۳۰/شهریور/۹۱, ۲۲:۳۷
بسم الله الرحمن الرحیم
برای صدقه ماهیانه و همیچنین خواندن سوره ی اسراءهر شب جمعه ونماز شب و زیارت جامعه ی کبیره حتما باید قبلا انجام داده باشی یا تصمیم به انجام آن کفایت می کند؟
برای صدقه ماهیانه و همیچنین خواندن سوره ی اسراءهر شب جمعه ونماز شب و زیارت جامعه ی کبیره حتما باید قبلا انجام داده باشی یا تصمیم به انجام آن کفایت می کند؟
۳۱/شهریور/۹۱, ۱۰:۱۵
سلام
دو هفته مداومت داشته باشید بر پرداخت صدقه و سوره ی اسرا در شب جمعه
در هفته ی سوم ثبت نام بفرماید
در طی آن دو هفته یکبار هم زیارت جامعه قرائت شود (توجه به معانی زیارت جامعه بسیار مهم و اثربخش میتواند باشد إن شاء الله)
دو هفته مداومت داشته باشید بر پرداخت صدقه و سوره ی اسرا در شب جمعه
در هفته ی سوم ثبت نام بفرماید
در طی آن دو هفته یکبار هم زیارت جامعه قرائت شود (توجه به معانی زیارت جامعه بسیار مهم و اثربخش میتواند باشد إن شاء الله)