|
متقاضیان ثبت نام در گردانهای ویژه بخوانند...
|
|
۱:۱۷, ۱۵/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۱ ۱۰:۱۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام قبلاً دوستان چند بار از من پرسیدن چرا گردان ویژه رو اسمش رو گذاشتم گردان حسن بن علی زمانی که عازم سفر کربلا بودم گفتم قبلاً به محب الزهرا که بگه علتش رو در تالار علتش نهفته در این ارسال بنده است: (۲۸/دی/۹۰ ۱۲:۵۹)علی 110 نوشته است: مدینه که بودم خیلی احساس سنگینی و غربت میکردم بعلاوه اینکه ما منتظر منتقم فاطمه هستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه دلیل دیگه هم این اس ام اسی بود که یکبار دریافت کردم در دلی از امام حسن است گویی نقل قول: استدعا دارم در این تاپیک اگه دوستانی خبر از چیستی ماجرای گردان حسن بن علی ندارند سوالی نپرسند سوالی بود میتونید از این سه کاربر بزرگوار سوال بپرسید در این زمینه در پیام خصوصی Agha sayyed neda میلاد.م دوستانی که طلبه ی ثبت نام هستند حواسشون هست که کمتر از 25 روز داریم تا ثبتنام دو مورد خیلی مهم است حق الناس ها صاف 40 روز دعای عهد خوانده شده باشد برنامه ی ویژه هم داریم از الان دارم میگم این گردان ویژه فرق میکنه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!! راضی نیستم کسی که ثبتنام میکنه مفاد در نظر گرفته رو رعایت نکنه و اسمش در لیست باشه هر کسی که مفاد رو رعایت نمیکرد خیلی محترمانه خودش میاد اسمشو از لیست حذف میکنه!!!!!!!!!!!!!! قرار جون بکنیم توی این گردان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جهاد اکبر!!!!! امکان بازگشت مجدد هست به لیست به شرط اینکه بعد از اینکه زیر پا گذاشت مفاد رو و اسمش رو حذف کرد حداقل دو هفته مداومت داشته باشه بر انجام مفاد و بعدش بیاد دوباره اگه خواست اسمشو بنویسه اینجا قرار هست پوست بکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ساعت حضور در تالار و فضای مجازی کسانی که در تالار ثبت نام میکنند شدیداً پایین باید بیاد و این از شروط ثبت نام است! به وقتش بیشتر توضیح میدم إن شاء الله فرصت باقی مانده را غنیمت شمرید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از باب یاد آوری خوب است مجدد سری بزنید: آماده باش گردانهای بیداری اندیشه! (اطلاعیه ها شماره 10 اضافه شد!) تاریخ آغاز ثبت نام برای گردان حسن بن علی مشخص شد... علی110 فعلاً شرایط عضویت در گردان ویژه را ندارد، شما چه طور؟ گله ای از علی 110 و سایر اعضای گردانها طالبین ثبتنام در گردان حسن بن علی باید این کتاب را بخوانند!!!!!!!!***! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۴, ۲۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام علی آقا تو کدوم تایپیک 29 به بعد ثبت نام کنیم تایپیک جدید میزنید؟؟؟؟
|
|||
|
۲۲:۳۵, ۲۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۶/مرداد/۹۱ ۱۵:۳۶)علی 110 نوشته است: همانطور که قبلاً اطلاع داده شده بود إن شاء الله اگر عمری بود و توفیقی برای آن تاریخ تاپیکی مجزا زده خواهد شد برای ثبت نام اما باز تأکیدم میکنم تمام شروط را باید ملتزم باشند و اهتمام کامل برای بجا آوردنش داشته باشند ثبت نام هم بگونه ای است که اگر کسی دید بینی و بین الله داره عدول میکنه از بعضی شرایط باید بیاد و اسمش رو درخواست بده که از لیست حذف بشه بعد که مجدد یک هفته پیاده کرد شروط رو میتونه در خواست ثبت نام بده. |
|||
|
|
۲۲:۳۳, ۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سوالاتی که احتمال دارد برای دوستان هم پیش بیاد در مورد گردان را اینجا مطرح میکنم و جواب میدم
فقط اینجا سوال نکنید در پیام خصوصی اگه مثل این مورد دیدم به درد سایر دوستان هم ممکن است بخورد اینجا مطرح میکنم با تشکر ' نوشته است:سلام علیکم. سلام بله |
|||
|
|
۹:۳۴, ۱۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
پس چی شد؟ زمان ثبت نام که گذشته؟! |
|||
|
۱۰:۱۲, ۱۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۱۴/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۱ ۱۹:۳۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
' نوشته است:بسم الله الرحمن الرحیم امام صادق عليه السلام در اين باره فرموده اند: «هر بنده خدايي که سوره اسراء را در شب هاي جمعه تلاوت نمايد، در زمان زنده بودنش حضرت قائم عليه السلام را درک خواهد کرد و از اصحاب او خواهد بود.» ثواب الاعمال، ص107 در حديث سلمان از پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم آمده است که بعد از اينکه پيامبر جانشينانش را نام برد، من گريستم و گفتم: «يا رسول الله! سلمان چگونه مي تواند آنها را درک کند؟» پيامبر فرمود: «اي سلمان! تو و امثال تو و هر که به حقيقت، آنها را شناخته و پيروي کند، آنها را درک مي کنيد.» سلمان مي گويد:من خدا را بسيار سپاسگزاري کردم و گفتم: «يا رسول الله آيا عمر من تا زمان ايشان مي رسد؟» حضرت فرمود: «اي سلمان، بخوان: {آیات آغازین سوره ی اسراء} (فاذا جاء وعد أوليهما بعثنا عليکم عبادا لنا اولي بأس شديد فجاسوا خلال الديار و کان وعدا مفعولا، ثم رددنا لکم الکرة عليهم و أمددناکم بأموال و بنين و جعلناکم أکثر نفيرا) [1] . سلمان مي گويد: از نزد رسول الله عليه السلام بر خاستم در حالي که برايم هيچ مهم نبود که چه موقع با مرگ روبرو شوم يا مرگ به سراغم بيايد.» [2] . پاورقي [1] اسراء: 5 و 6- چون وعده ي اول آنها فرا رسد، بندگاني سر سخت و نيرومند را بر شما برانگيزيم که تا درون خانه هاي شما را جستجو کنند و اين وعده اي حتمي است و آنگاه شما را بر آنها برگردانيم و غلبه دهيم و با مال و فرزندان نيرومند ياري کنيم وعده ي شما را افزون کنيم.
[2] بحارالانوار، ج 53، ص 142، روايت 62. |
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
' نوشته است:علی 110 نوشته است:' نوشته است:بسم الله النور |
|||
|
|
۲۰:۰۶, ۱۷/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۱ ۱۰:۱۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۳۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
برای صدقه ماهیانه و همیچنین خواندن سوره ی اسراءهر شب جمعه ونماز شب و زیارت جامعه ی کبیره حتما باید قبلا انجام داده باشی یا تصمیم به انجام آن کفایت می کند؟ |
|||
|
۱۰:۱۵, ۳۱/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۱ ۱۰:۱۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
دو هفته مداومت داشته باشید بر پرداخت صدقه و سوره ی اسرا در شب جمعه در هفته ی سوم ثبت نام بفرماید در طی آن دو هفته یکبار هم زیارت جامعه قرائت شود (توجه به معانی زیارت جامعه بسیار مهم و اثربخش میتواند باشد إن شاء الله) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| راهنمای تاپیکهای گردانهای بیداری اندیشه | Tolou | 2 | 3,178 |
۲/خرداد/۹۳ ۱:۵۶ آخرین ارسال: ساجد |
|
| وضعیت قرمز ...!!!((ویژه گردانهای بیداری اندیشه )) | ساقی | 14 | 10,785 |
۸/تیر/۹۲ ۸:۰۲ آخرین ارسال: ساقی |
|
| آماده باش گردانهای بیداری اندیشه! (اطلاعیه ها شماره 10 اضافه شد!) | علی 110 | 24 | 17,499 |
۱۱/تیر/۹۱ ۱۹:۲۶ آخرین ارسال: علی 110 |
|