۷/مهر/۹۱, ۱۸:۱۲
' نوشته است:سلامدو تا سوال هم در مورد شرایط گردانها داشتم:1- زیارت عاشورا را عموماً یا با صد لعن و سلام کامل میخونند، یا جمله آخر قسمت لعن و سلام را 100 بار میگن و یا این که فقط از روش میخونند بدون صدبار گفتن لعن و سلام. زیارت عاشورایی که شما فرمودید هفته ای یکبار باید خوانده بشه، منظورتون همون اولی هست دیگه؟2- ما تقریبا همیشه 5شنبه شب ها مهمون داریم. واسه همین نمیتونم سوره اسرا رو یک مرتبه بخونم. اشکالی داره که چند صفحه چند صفحه بخونم؟؟[font=Arial][/font]
صد البته زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام منظور نظر حقیر است
منظور نظر حقیر سر سوزنی ارزش نداره
منظور نظر و شکل درست خواندن زیارت عاشورا هم بر اساس کلام معصوم همین گونه است
عیناً کلام را نقل میکنم:
امام هادی علیه السلام می فرمایند:
کسی که لعن زیارت عاشورا را یک مرتبه کامل بخواند و سپسس 99 مرتبه بگوید ((اللهم العنهم جمیعا)) مانند کی است که صد مرتبه لعن مفصل را گفته باشد و کسی که یک مرتبه سلام مشهور را بخواند و سپس 99 مرتبه بگوید ((السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین)) مثل کسی است که صد مرتبه از اول سلام تا آخر را گفته باشد.
و اما در مورد قرائت سوره ی اسرا در شب جمعه
به نظر خود شما آیا این توجیه در روز قیامت قابل قبول است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دست من نیست اساساً دادن چنین مجوزهایی
هیچ روایتی هم دال بر داشتن جواز این مورد بنده در ذهن ندارم
حقیر سعی میکنم از خدا بخواهم تا توفیق دهد همانگونه که ذکر شده تمام سوره ی اسرا را در شب جمعه بخوانم هر چند کارهایی پیش آید
گاهی باید از برخی چیزها بگذریم برای برخی چیزها (بستگی دارد که چقدر طالب آن مطلوبیم)
خدا نگهدار و هادی همه ی ما