تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: طرح حفظ تالاري قرآن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
بنده متاسفانه سعادت نداشتم این طرح رو دنبال کنم اما وقتی شنیدم تعدادی دوستان موفق شدن یه جزء قرآن رو حفظ کنن بسیار بسیار مسرور شدم. خدا خیرتون بده. دل ما رو شاد کردین. خداوند درجات بهشت شما رو با آیاتی که حفظ می کنین بالا ببره. واقعا تحسین برانگیز بود. خدا خیر بده به بانی کار و همراهانی که در این عمل زیبا همراهی کردند حتی اونها که گامهای اول رو برداشتن.

یه دعایی هم برای دل سیاه ما کنید بلکه راه به قرآن و انس با اون پیدا کنیم. علاقه دارم اما فرصت.... از فرصت و فراغت به عنوان یکی از بزرگترین نعمتها استفاده کنید.
از خداوند منان مسئلت می کنم این روند زیبا با برکت بیشتر همراه شده و تا حفظ کل قرآن کریم ادامه پیدا کنه. ان شاءالله که دعای اهل بیت علیهم السلام هم پشتوانه کارتون باشه. ان شاءالله با قرآن مأنوس بشین.

دعا برای دیگران یادتون نره....
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز
مرسی از اقای بیداری اندیشه که سخنانشون باعث دلگرمی ما شد
من یکجایی خوندم که هر سوره ای که حفظ میکنیم تقدیم کنیم به یکی از ائمه،به نظرم ایده ی خوبی بود،اینطوری ادم بهتر و با انگیزه تر حفظ میکنه
در پناه حق موفق باشید
التماس دعا
با سلام
وتشکر از خانم( ضحی) که واقعا دلسوزانه این برنامه رو دنبال میکنه
ارزوی موفقیت برای همه ی شما رو دارم و امیدوارم از جمله ی حافظان وحاملان قران باشید
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

برنامه ی پیشنهادی :
از شنبه 7 بهمن لغایت جمعه 13 بهمن

شنبه : مرور آیات 22-29 سوره ی تکویر و آیات 5 تا آخرسوره بینه

یکشنبه : مرور آیات 1-9 سوره علق

دوشنبه : مرور آیات 1-10 سوره ی عبس و آیات 9 تا آخر سوره علق

سه شنبه : مرور آیات 11-19 سوره ی عبس و سوره تین

چهار شنبه : مرور آیات 20-31 سوره ی عبس

پنج شنبه : مرور آیات 32-42 سوره ی عبس

جمعه : مرور سوره انشراح

این برنامه مرور برای این هفته تا انشا الله اگر مشکلی نبود طبق فرموده
Agha sayyed سری جدید را به مناسبت ولادت با سعادت پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پیامبر مهربانی ها از سه شنبه 10 بهمن مصادف با 17 ربیع الاول شروع کنیم.

اگه مشکلی درمورد برنامه حس می کنید حقیر رو قابل بدونید و در همین تاپیک اطلاع بدید.

در چند مورد از دوستان کمک می خواهم:

1- قرار بود یکی از دوستان برای برنامه ریزی اعلام همکاری کند پس چه شد من منتظرم باور کنید کار خیلی مشکلی نیست.
2- لطفا تجربیات حفظ خود را از طریق تاپیک در اختیار دیگران هم قرار دهید.
3- لطفا تا دوشنبه این هفته بعد گزارشی از وضعیت خود تا پایان دور اول حفظ که جز 30 ام می باشد ارائه دهید(از طریق تاپیک یا پیام خصوصی) برای اجبار به همکاری مجبورم تهدید کنم کسانی که گذارش ندهند در لیست معلق می شوند.
4- منتظر پیشنهادات دوستان برای شروع جز جدید اعم از نحوه برنامه ریزی و مرورها و کدام جز هستم(دوستان اگه نظر خاصی در رابطه میزان محفوظات در یک نوبت و سرعت حفظ دارند لطفامتذکر شوند).

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
Smileدهه فجر مبارکSmile
برنامه ی پیشنهادی :
از شنبه 14 بهمن لغایت جمعه 20 بهمن

شنبه : مرور آیات 1-9 سوره ی نازعات و سوره ضحی

یکشنبه : مرور آیات 10-14 سوره ی نازعات و آیات 1-11 سوره لیل

دوشنبه : مرور آیات 15-19 سوره ی نازعات و آیات 12-21 سوره لیل

سه شنبه : مرور آیات 20-26 سوره ی نازعات و آیات 1-8 سوره شمس

چهار شنبه : مرور آیات 27-33 سوره ی نازعات و آیات 9-15 سوره شمس

پنج شنبه : مرور آیات 34-39 سوره ی نازعات

جمعه : مرور آیات 40-46 سوره ی نازعات و آیات 1-7 سوره بلد

قرار بر این بود که سه شنبه هفته قبل برنامه ادامه پیدا کند اما چون فقط دو نفر از دوستان جواب پیام مرا دادند بالاجبار تا پایان این هفته برنامه مرور قرار می دهیم تا امتحانات دوستان به اتمام برسد.

اگه مشکلی درمورد برنامه حس می کنید حقیر رو قابل بدونید و در همین تاپیک اطلاع بدید.

در چند مورد از دوستان کمک می خواهم:

1- قرار بود یکی از دوستان برای برنامه ریزی اعلام همکاری کند پس چه شد من منتظرم باور کنید کار خیلی مشکلی نیست.
2- لطفا تجربیات حفظ خود را از طریق تاپیک در اختیار دیگران هم قرار دهید.
3- لطفا تا پایان این هفته گزارشی از وضعیت خود تا پایان دور اول حفظ که جز 30 ام می باشد ارائه دهید(از طریق تاپیک یا پیام خصوصی) برای اجبار به همکاری مجبورم تهدید کنم کسانی که گذارش ندهند در لیست معلق می شوند.
4- منتظر پیشنهادات دوستان برای شروع جز جدید اعم از نحوه برنامه ریزی و مرورها و کدام جز هستم(دوستان اگه نظر خاصی در رابطه میزان محفوظات در یک نوبت و سرعت حفظ دارند لطفامتذکر شوند).

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

با عرض تاسف و معذرت باید خدمتتان عرض کنم که به دلایلی مدتی در تالار نیستم گفته بودم لطفا از دوستان فردی برای ادامه برنامه ریزی ها اعلام آمادگی کند Sad.
دوست داشتم این تاپیک پربار و ادامه دار باشد ان شا الله اگر شد سریع تر برمیگردم اما مطمئن نیستم.Confused
برای آن دسته از دوستانی که تمایل به حفظ جز 30 با برنامه ما دارند یا درمورد نحوه ی برنامه ریزی سوالاتی دارند فایل اکسل زیر را برای دانلود قرار دادم با دانلود این فایل برنامه مرورهای بعدی و نحوه چینش این برنامه را متوجه می شوید.

با امید ملاقات مجازی دوباره دوستان و گرم شدن دوباره این تاپیک ان شا الله....Angel

حجم 19 کیلو بایت

http://s2.picofile.com/file/7651656448/H....xlsx.html

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
بسم الله

سلام خدمت تمامی هم سنگران عزیز و یاران قدیمی این تاپیک

ان شا الله با مشورت یکی از اساتید قصد داریم طرح را در صورت مشارکت دوستان ادامه دهیم...

مشتاق دیدن پیشنهاداتتون برای شروع طرح
منتظر مشارکت دوستان

بسم الله

سلام

دوستان نفرمودند ادامه می دهیم ان شا الله؟
سلام ابجی
ببخشید که دیروز جوابتون رو ندادم...Sad
الان کسایی که بخوان از اول شروع کنن باید چکار کنن؟
البته من قبلا چند هزار باری ترای(try)کردم ..یکی دوبارش هم نصفه نیمه گرفت اماالان همه چیز یادم رفته.باید از صفر شروع کنم
بسم الله

(۱۷/بهمن/۹۲ ۱۳:۰۵)غریب نوشته است: [ -> ]سلام ابجی
ببخشید که دیروز جوابتون رو ندادم...Sad
الان کسایی که بخوان از اول شروع کنن باید چکار کنن؟
البته من قبلا چند هزار باری ترای(try)کردم ..یکی دوبارش هم نصفه نیمه گرفت اماالان همه چیز یادم رفته.باید از صفر شروع کنم

خب اگر در جریان این تاپیک بوده باشید ما ابتدا جز 30 رو حفظ کردیم
احتمالا اگر گروه راه افتاد و موافقت کردند ان شا الله جز 1
خب شما شاید بتونید از جز1 شروع کنیدWink

باز هم بهتره با اساتید هم مشورت بشه
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع