شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۲۴/مهر/۹۱ ۲۲:۲۹)freewish نوشته است: [ -> ]دوستان عزیز بسیار تشکر به خاطر راهنمایتون
یک سوال دارم، اگر با صدای قاری مثل العفاسی یا قاریه دیگه ای حفظ کنیم مشکلی داره؟ چون به نظرم خیلی زیبا قرائت میکنن.
راشد العفاسی ترتیل و صدای بسیار زیبایی داره.بنده هم برای شنیدن قران از ترتیل ایشون استفاده میکنم
ولی ترتیل این قاری به دلیل کند بودن ولحن خاص برای حفظ زیاد مناسب نیست
(۲۴/مهر/۹۱ ۲۲:۲۹)freewish نوشته است: [ -> ]دوستان عزیز بسیار تشکر به خاطر راهنمایتون
یک سوال دارم، اگر با صدای قاری مثل الافاصی یا قاریه دیگه ای حفظ کنیم مشکلی داره؟ چون به نظرم خیلی زیبا قرائت میکنن.
سلام دوست عزیز
خیر هیچ اشکالی نداره هر قرائتی که برای شما راحت تره رو میتونید انتخاب کنید ولی نظر بنده این است که اون قرائتی که پستی وبلندی در لحن داشته باشه بیشتر در ذهن ماندگار میشه
البته بنده از روی نوار استاد پرهیزکار حفظ کردم که برایم اسانتر بود
دوستان قاریه دیگه ای مد نظر دارند؟ هم جدید باشه، هم با لحن مناسب حفظ قرآن؟ چون صدای استاد پرهیزگار با وجود زیبایی ولی برای من یک کم قدیمی شده چون بچگیهامم بش گوش میکردم و مقداری از بقره رو باش حفظ کرده بودم.
یا اصلا صدا عادی میشه و مهم نیست؟
ترتیل استاد احمد دبّاغ
البته اساتید دیگه ای هم هستن.
ولی چون ایشون هم تنوّع لحنیشون خوبه، معرّفیشون کردم.
نکته دیگه اینکه:
ایشون روشن دل هستن.
با این حال حافظ کل قرانند. و تو مسابقات بین المللی ایرن سال 71 و 78 مقام اول و همچنین تو مسابقات بین المللی عربستان سال 76 مقام دوم رو کسب کردند.
![[تصویر: 4121557302335844.jpg]](http://img4up.com/up2/4121557302335844.jpg)
دوستان من شروع به حفظ کردم، بقیه کجایید؟
مسئول گروه و برنامه ریز لطفا مدیریت کنید

یا حق..
سلام دوستان گرامی
برای شروع برنامه ی هفته ی دوم منتظر نظراتون هستم

یا علی (علیه السلام)مدد
بسم الله الرحمن الرحیم
دست همگی درد نکنه
منتظر ادامه هماهنگی ها هستیم
نمیدونم تاحالا تا کجا پیش رفتید اما من اگه خدا بخواد میخوام شروع کنم
شبی نیم صفحه خوبه؟
بچه ها برنامه هفته دوم چی شد؟؟
الحمدالله این هفته رو با برنامه پیش رفتم.
وقتی یادم می افته قراره انشالله حافظ شیم ته دلم از خوشحالی میلرزه.
نرم افزار قرائت قرآن برای گوشی همراه سراغ دارین اینجا لینکشو بزارین دانلود کنیم؟
گوشی همیشه همرامونه ولی کامپیوتر یکم مشکله دیقه به دیقه روشن خاموش کردنش.
نقل قول:نرم افزار قرائت قرآن برای گوشی همراه سراغ دارین اینجا لینکشو بزارین دانلود کنیم؟
گوشی همیشه همرامونه ولی کامپیوتر یکم مشکله دیقه به دیقه روشن خاموش کردنش.
لطفا سیستم عامل و نوع گوشیتونو بگید!