دوستان اگر موافق باشید هماهنگی رو بنده به عهده میگیرم(البته فعلا به طور موقت چون معلوم نیست بعدا وقت داشته باشم)
اگر موافق هستید از این پست تشکر کنید .اگر اکثر اعضا موافق باشن این کارو انجام میدم
اگر تصویب شد برنامه هارو همراه با مشورت با دوستان مطرح میکنم.
یا علی
پس برنامه ای که جناب freewish نوشتن لغو میشه ؟؟
(۲۱/مهر/۹۱ ۱۳:۲۹)عبد نوشته است: [ -> ]پس برنامه ای که جناب freewish نوشتن لغو میشه ؟؟
خیر
برنامه ی کلی همانی هست که قبلا گفته شده.
منظورم جزییات و ... بود.
یا حق...
سلام همسنگران گرامی
به توصیه آقا سید به خانم غفران غ که در تاپیکی اعلام کرده بودند حافظ قرآنند پیام دادم و از ایشان تقاضا کردم مسئولیت گروه را برعهده بگیرند اگر ایشان قبول زحمت نفرمودند من یا دوست گرامی
sarallahe73
با هماهنگ کردن برنامه ها با بزرگانی چون آقا سید مسئولیت رو برعهده می گیریم هر چند امیدوارم پیشکسوتی پیدا بشود.
یا علی (علیه السلام) مدد
سلام من میتونم راهنمایی کنم چون اگه خدا قبول کنه بنده حافظ کل هستم
برای شروع باید چند ایه حفظ کنیم اما مهمترین جزء اینه که باید با نوار یک قاری معتبر حفظ کنیم
به این شکل که قاری یک ایه را بخواند بعد شما تکرار کنید تا صفحه تمام شود بعد قران را بسته از بر بخوانید اگر مشکلی بود با من در میان بگذارید
با ارزوی موفقیت

دوستان عزیز بسیار تشکر به خاطر راهنمایتون
یک سوال دارم، اگر با صدای قاری مثل العفاسی یا قاریه دیگه ای حفظ کنیم مشکلی داره؟ چون به نظرم خیلی زیبا قرائت میکنن.
(۲۴/مهر/۹۱ ۲۲:۲۹)freewish نوشته است: [ -> ]دوستان عزیز بسیار تشکر به خاطر راهنمایتون
یک سوال دارم، اگر با صدای قاری مثل الافاصی یا قاریه دیگه ای حفظ کنیم مشکلی داره؟ چون به نظرم خیلی زیبا قرائت میکنن.
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سلام . یک حدیث در مورد بهترین قاری از پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خونده بودم چون متنش رو پیدا نکردم چیزی که به صورت ناقص در حافظم مونده رو عرض می کنم
مضمون حدیث : بهترین قاری کسیه که با شنیدن صداش به یاد خدا و آخرت بیوفتید
من صدای بعضی قاری هارو که میشنوم فقط به این فکر میوفتم که چه نفسی داره! یا چه صدای قشنگی داره!
این جور قرآن گوش کردن فایدش کمه..
برای همین چیزی که برام مهمه اینه که موقع گوش دادن قرآن صدای قاری من رو یاد خدا بندازه و البته شیعه بودن قاری هم ترجیح میدم.
پ.ن : توضیحات کلی بود و جناب العفاسی که نام بردید رو زیاد صداش رو نشنیدم.
یا حق