تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: جنگ جهانی سوم رو حس می کنم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
سلام
بله

گزارشات جانثار مهدی خیلی خوب بود.

در زمان جنگ های جهانی ما اسلام رو به این شکل نداشتیم. رهبر نداشتیم. فدایی اسلام به این شکل نداشتیم. شهید نداشتیم...

یه شاه از خود راضی و به فکر منافع خودش داشتیم که خون مردم بدبخت رو بخاطر اینکه وفاداری خودش رو به کشور های ابر قدرت و طاغوت نشون بده تو شیشه میکرد.

اولا همه ایران اعم از مسئولین و مردمش باید تدبیر های امام خامنه ای(مدظله) رو به کار بگیرن.

دوما مهدویت بیشتر از این فرهنگ ساری بشه.چرا ما یه رشته دانشگاهی به این عنوان نداریم؟این از ضعف سیستم آموزشیه...

باید قبل از اینکه طاغوت فکر و ذهن جوانان و کودکان رو به بازی بگیره خودمون اون رو پرورش اسلامی بدیم.

ان شاالله جنگ جهانی سوم با حضور آقامون قائم آل محمد(عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشد...
(۷/آبان/۹۱ ۱۰:۵۰)afsanehkazem نوشته است: [ -> ]سلام اون تراشه هایی که گفتید چون تو فیلم دیدین میگین یا با سند معتبر؟
من دارم ناامید میشم از زندگی چون مردم ما خیلی فرق کردن نگاه به چن تا جوون نکنین که میان تو سایتتون
ماهواره ها مغز مردم ساده لوح ما رو شستشو دادن و آدما دارن عوض میشن فقط خود آقا باید کمک کنه

آره عزیز داداش ؛

مستند فاز 3 رو که به نام دروغ بزرگ هم مشهور شده نگاه کنین ، مؤسسه ی موعود هم یه ترجمه ی به درد نخور ازش زده ؛

به گزارش سایت سینما پایه : اوباما اعلام نموده که اگر در انتخابات ریاست جمهوری ۶ نوامبر پیروز گردد ، در سال ۲۰۱۳ ، نصب ریزتراشه (میکروچیپ) زیر پوستی برای تمامی شهروندان آمریکایی را اجباری می نماید .
این مسئله از سوی کاخ سفید نیز تایید گردیده است .
هدف از این کار، رسما، ایجاد اطلاعات لازم شخصی و شناسایی تمام اطلاعات مربوط به سلامت افراد در مواقع ضروری است . با این روش دستیابی به اطلاعت سلامت و بهداشتی - درمانی بیماران اورژانسی بیهوش و تصادفی به راحتی امکان پذیر است . اخیراً پیش نویس جدیدی از این طرح ظاهرا مربوط به سلامت (HR 3200) توسط کنگره آمریکا به تصویب رسید با این مضموم که برای تمام شهروندان استفاده از سیستم میکروچیپ که در بردارنده ی مراقبت های بهداشتی است ضروری و اجباری می باشد .

نمونه این تراشه از سوی سازمان غذا و دارو FDA در سال ۲۰۰۴ مورد تایید قرار گرفته است .

(http://bcoi.ir/archives/1696)

این قدر بچه های ظهور (نوریگا و آرکنار) رو کوبیدن تو ایران ، اونها در مستند فاز 3 که در سال 2010 ساخته شده بود این رو هشدار داده بودن !

اونها تبلیغات های داخلی رو نشون می دادن که یه نفر رفت توی یک فروشگاه ، هر چی می خواست برداشت گذاشت توی جیب هاش و بعد دم در ، مأمور اومد جلوشو بگیره ، دید این رسید پرداخت هم تو دستشه !

(فقط با بردن دستش جلوی لنز)

اونها می گن با این روش ، هیچ بشری نمی تونه از پرداخت مالیّات و تحریف و دروغ گفتن در نرخ دارائی های نقدی و غیر نقدیش پرداخت مالیّات ها رو دور بزنه .

دلیل ظاهری ای هم که بچه های مستند ظهور معرفی کردن اینه که اگه شما هر جای دنیا از حال برین یا مریض بشین یا غیره ، این ها از طریق پیام های ماهواره ای می فهمن ، ولی این دستگاه توانایی نشون دادن شما رو هم و کارهایی رو که می کنید هم داره !

کلاً هر مصرف کننده ای می ره زیر دوربین .

[تصویر: 39420040014167881767.jpg]
[تصویر: 84577877117018969273.jpg]

اولا همه ایران اعم از مسئولین و مردمش باید تدبیر های امام خامنه ای(مدظله) رو به کار بگیرن.

دوما مهدویت بیشتر از این فرهنگ ساری بشه.چرا ما یه رشته دانشگاهی به این عنوان نداریم؟این از ضعف سیستم آموزشیه...

باید قبل از اینکه طاغوت فکر و ذهن جوانان و کودکان رو به بازی بگیره خودمون اون رو پرورش اسلامی بدیم.

ان شاالله جنگ جهانی سوم با حضور آقامون قائم آل محمد(عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشد...
[/quote]

سلام

حق با شماست ؛

در مورد گزینه ی دوم :

حجة الاسلام اسماعیل رفیعی ، خاطر نشون کردن که :

مِسیونِر ها و مبلّغ های مذهبی مسیحی رفتن شمال آفریقا و تونس و اون سمت ها برای ترویج مسیحیّت ، بعد از چند وقت نامه نوشتن به واتیکان که :

اینها ایمان نمیارن به مسیحیّت چون اعتقاد دارن (همین سنّیه های عمری) شخصی به نام مهدی - عجّل الله فرجه - خواهد اومد و اسلام رو دین جهانی خواهند کرد !

بعد ما شیعه ها چون این اعتقاد رو نداریم و این شناخت رو ، فقط 250 کلیسای خونگی تو مشهد الرّضا زده شده !(گفته ی من : نوش جونمون !)

این لینک ها رو بخونید :

http://ariseofelites.blogfa.com/post/92

http://ariseofelites.blogfa.com/post/31

http://ariseofelites.blogfa.com/post/24

در مورد دعای به جاتون :

أن شاء الله رحمان
با سلام
مطالبتون نسبتا خوب بود
اما دوستان عاجزانه خواهش می کنم در هنگام تایپ دقت کنید غلط های املایی ناجور نداشته باشید
مثلا در متن دوست عزیزمون غلط های زیادی وجود داشت از جمله
صلاح بجای سلاح : به معنی اسلحه
لیبراریسم بجای لیبرالیسم
وصب کردن قانون بجای وضع کردن قانون
و . . .
بله من خیلی سریع تایپ می کنم و معمولاً نگا نمی کنم چی نوشتم مگه ده آیه ترجمه ی قرآن .

لطفاً لینکش رو بگین تا اصلاحات رو انجام بدم ، خدا خیرتون بده که عیبم رو بهم گفتین .
آقا به نظر شما نگاه ما به مسائل آخرالزمانی خیلی یه طرفه نیست؟
یعنی ما برفرض مثال الان بخوایم با کسی که در استرلیا زندگی میکنه عقاید آخرالزمانیمون رو مطرح کنیم اون شخص چه واکنشی نشان میده؟

یه جورایی حس میکنم ما این مسائل رو عمومی یا جهانی مطرح نمیکنیم و محدود به خودمون مطرح میشه متاسفانه

شما فکر نمیکنید ما خیلی زیادتر از حد خودمون دایه دار یاری منجی عالم بشریت هستیم؟

حالا خود من فکر کردم و یک راه حلی که به ذهنم رسید این بود که کسانی که ادعای انتظار منجی را میکشند باید در جهان از نظر علمی حرف اول را بزنند در تمام زمینه ها
که بتونند کاری کنند ، الان هم که تقریبا به گوشه و کنار جهان نگاهی می اندازیم میبینیم ایرانیها نقش پررنگی در مراکز حساس علمی دارند ولی متاسفانه با هم برای یک هدف مشخص مچ نیستند ، که اگر این موضوع را بتوانیم با تولید علم حل کنیم و جهان را بی نیاز از وابستگی به قدرت های استکباری کنیم که درحال حاظر تسلط علمی بر جهان دارند و آگاه به مسائلند ، اونوقت میتوانیم یک جریان عظیم جهانی راه بیندازیم با یک هدف مشترک
توجه کنیم که رشد علمی ایران در جهان اول است ولی حالا حالاها کار داریم.
به این موضوع فکر کرده اید:
چرا دشمن آیه الله فلانی و فلانی که از مراجع تقلید شیعه هستند را ترور نمیکند؟
پس دشمن خطر را از مصطفی احمدی روشن ها بیشتر از مراجع حس کرده
خودتان را از نظر علمی بکشید بالا
یا مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
جواب :

اونها بسیار بسیار در ظهور دجال خودشنو و آخر الزّمان دارن کار می کنن توسّط هالیوود .

ما که در اصل ظهور رو باید ما محقّق کنیم ، رها کننده ی بحث هستیم .

چرا ایرانیان باید ظهور رو محقّق کنن :

5)اين زمينه سازي بر عهده ي چه کساني است؟

از قسمت ((اگر شيعيان ما...)) اين بر مي آيد که وظيفه ي مهيا کردن بستر و زمينه هاي ظهور بر دوش شيعيان است و امام زمان از ايشان چشم داشت ياري دارد نه افراد ديگري و از بين شيعيان شيعيان ايران :

آيت الله نجم الدين طبسي مي نويسند:

با اندکي دقت در سخنان معصومين (علیه السلام) به اين نتيجه مي رسيم که آنان(معصومين) نسبت به ايران و مردم آن توجه خاصي داشتند و در موقعيت هاي مختلف از نقش آنان در ياري دين و زمينه سازي براي ظهور مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) سخن گفته اند.(چشم اندازي به حکومت مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ص45 به بعد)

ابن عباس مي گويد:خدمت پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)از فارسيان سخن به ميان آمد.آن حضرت فرمودند:((اهل فرس از ما اهل بيت هستند)).(ذکر اصبهان ص11)

روزي اشعث به حضرت علي (علیه السلام) با اعتراض گفت:اي امير مومنان!چرا اين عجم ها (ايرانيان) پيرامون تو گرد آمده اند؟بر ما پيشي گرفته اند؟!

حضرت خشمگين شدند و در پاسخ گفتند:آيا به من فرمان مي دهيدتا آنان را از خود دور سازم؟هرگز من آنان را کنار نمي زنم تا از اهل جاهلان گردم!

سوگند به خدايي که دانه را شکافت و آفريدگان را آفريد آنان براي باز گرداندن شما به دين اسلام با شما به نبرد بر مي خيزند چنانکه شما براي اسلام آوردن در ميانشان شمشير ميکشيد.
(شرح نهج البلاغه ج20 ص284)

ايرانيان در روايات به اين تعابير آمده اند:اهل فارس.عجم ها.اهل خراسان.اهل قم.اهل طالقان.اهل ري و ...

با برسي مجموع روايات به اين نتيجه مي رسيم که در کشور ايران پيش از ظهور منجي اديان نظامي الهي و مدافع امامان معصوم (نظام فعلي) بر پا مي شود (شده است)که مورد توجه حضرت اباصالح المهدي (ارواهنا له الفدا)است و نيز مردم ايران نقش عمده اي در قيام آن حضرت دارند (ان شاءالله هر چه سريع تر)و در اينجا به ذکر دو روايت بسنده مي کنيم...

رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند:مردمي از مشرق زمين(ايران)قيام نموده و زمينه را براي قيام حضرت مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراهم مي سازند.(کشف الغمه ج3 ص 267)

همچنين مي فرمايند:پرچم هاي سياهي از سمت مشرق خواهد آمد که دل هاي آنان همانند پاره هاي آهن است .پس هر کس از حرکت آنان آگاهي يافت به سوي آنان برود و با آنها بيعت کند هر چند لازم باشد که بر روي يخ حرکت کند. (بحار الانوار ج51 ص 87)

(بر اساس مقاله ی چرا امسال سال فرج است اگر بخواهیم از فعّالان ظهور مشهد)

و این روایات همچنان ادامه دارن و محدود به این ها نمی شن .

بعدش هم اگه منظور شما اینه که از لحاظ دیپلماسی با مردم اسرائیل وارد مذاکره بشیم ، وقتی اون ملّت راه حلشون برای نابودیه ایرانی ها ، استفاده از سلاح های میکروبی و ویروسی و استفاده از روش های سایبری و هک و ویروس الکترونیکی برای استخراج اطلاعات و نابودیه راحت تره ایرانه ، بعد با ملّتی که به نابودیه ما راضین ، ما چه مذاکره ای بکنیم ؟! (منظور : به فکر نجنگیدن نیست ، به فکر جنگ سرد برای نابودیه و به نابودیه ما فکر می کنه)

اگه هم منظور اول منظورتون بود که همه جا دارن برای منجی وصف شده در دینشون کار می کنن و محدود به ایرانی ها نمی شه !

مثلاً در پروتکول های یهودهای کابلائیستی اومده که :

مسجد الأقصی باید نابود بشه ، بعد بعد از ساخت معبد سلیمان ، جنگی روی خواهد داد بین مسلمونا و یهودیا که بعد از اون ، عیسی ظهور می کنه برای اولین بار !

خوب می بینیم که دارن سعی می کنن تا مسجد الأقصی رو خراب کنن .

می بینیم منجی رو هالیوود به شکل بت من و زورو با ذوالجناح سفید (حالا اسمش و گذاشته تورنادو) می سازه و پاندای کنگفو کار دو ، فاتح زمین رو طاووس می سازه (با توجه به این که ذکر شده المهدی طاووس الاهل الجنة) و ... ؛

برای اینه که منجیه ما رو دروغین و بد نشون بدن و منجیه خودشون رو درست و خوب .

در کل که نگاه کنیم ، می بینیم در جهان فعلی ، بشر فهمیده که به بن بست رسیده و همه دارن برای ظهور منجی شون تلاش می کنن و توافت در روش ها ناشی از توافت در ایدئولوژی هاس و ما محقّقانه و غیر محقّقانه ، ایدئولوژی بر حق شیه رو قبول داریم و برای ظهور منجی این ایدئولوژی از تمام جان و مال و ناموس و خونواده و تجارت های سود آفرین و همه و همه رو طبق سوره ی توبه آیه ی 42 می گذریم تا فاسق نشیم !

علم های ناپاک و متریالیستیه امروز ، فقط ما رو به سمت اثبات ها با ماده می کشن و استثمار انسان و اسنعمار ثروت های مردم و ... تا به منافع بیشتری برسیم !

باید رها بشیم و به روایات دینی اعتماد کنیم .

این نظره منه .

تحمیلش نمی کنم .
دوست گرامی ، علم های ناپاک و متریالیستیه امروز یعنی چی؟متوجه نشدمDodgy

جای اینکه برای هم حدیث و روایت بیاریم و از قدرت هالیوود بگیم ، باید عمل کنیم عمل کنیم عمل کنیم

من پیشنهاد دادم که باید از نظر علمی پیشرفت کنیم ، جهان را بی نیاز از وابستگی به قدرت های استکباری کنیم که درحال حاظر تسلط علمی بر جهان دارند و آگاه به مسائلند ( متاسفانه )، اونوقت میتوانیم یک جریان عظیم جهانی راه بیندازیم با یک هدف مشترک
الان هم از لحاظ درصد رشد علمی در جهان اولیم ، پس خیلی دور از انتظار نیست

شما چه پیشنهادی دارید که مردم جهان را برای ظهور منجی عالم یکپارچه کنی؟
اونها پروتکل میدن شما هم حفظ میکنی
Big Grin
خیلی خوبه شما هم پروتکل بده شما هم برای صد سال آینده برنامه ریزی کن

چی از دانشمندای غربی کمتر دارید؟

ما با بی نیاز کردن مردم جهان از استکبار جهانی ( که کار بسیار سختیه ) ، برادری خودمان را به آن ها ثابت میکنیم و بعد آن ها را به همیاری دعوت میکنیم.
منظور من کناره گیری از علم ها نیست ؛

منظور من اینه که بسیاری از علومی که در شاخه ی علوم انسانی مطرح می شن و ما چشم بسته وارد آموزه های آموزش و پرورش و مقاطع عالیه کردیم ، ناشی از علم های متریالیستیه و صهیونیستیه .

ما در حوزه ی صنعت ، نظام ، پزشکی ، اختراعات فیزیکی و ... ، در تولید علم مستقل هستیم .

ولی هنوز در حوزه ی علوم اقتصادی ، روانشناسی ، فلسفه ی غیر ایرانی - اسلامی ، شعر نو ، سیاست و وکالت و ... و از همه مهم تر شاخه ی مدیریّت ، ما هیچ دست آوردی نداریم و کاملاً وابسته هستیم !

من خودم دانشجوی مدیریّت بودم ، انصراف دادم ، می دونین چرا ؟!

چون می گفت چه جوری بدون افزایش حقوق و رسیدگی به کارگرو بیمه و ... ، خرش کنیم و ازش بیشترین استفاده ی جسمی - روانی رو داشته باشیم با حد اکثر رضایتمندی از شغل و مقاماتش ازش کار بکشیم .

این استثمار نیست تو مملکت اسلامی در دانشگاه های نیمه دولتیه پیام نور ؟!!!

من احمق نیستم درس بخونم فقط برای مدرک و اون رو روی مردم بیچاره پیاده کنم تا وضع مملکت اسلامی این طور بشه که الاآن هست .

من درس می خونم برای خدا و امام زمانم - عجّل الله فرجه .

پس درس هایی که از عالمان ناپاک تراوش کردن رو علم ناپاک می خونم و ازش فاصله می گیرم .

برای ظهور ؛ ما نیازی نداریم جامعه ی بشریّت رو هدایت کنیم برای ظهور ، فقط مردم ایران بشناسن و دعا کنن ، کافیه .

روایات هم از این حاکی هستن که برای ظهور منجی ، ایرانیان باید قیام کنن و برخیزند و کار کنن .

همین یونان با دیدن حضرت عیسی بدون زخمی شدن یک نفر از طرفین کلاً ایمان میارن .

تکلیف بقیه ی مسیحیا هم مشخصه دیگه .

یهودی ها هم که منتظر عیسی ی اول هستن و عیسی قبلی رو مدعی دروغین معرفی می کنن هم که ایمان خواهند آورد و اگه انکار کنن ، سروکارشون با ذوالفقاره و یاوران صاحب ذوالفقار !

پس ما ظهور رو محقق کنیم ، اون ها خودشون به هر نحوی که شده ، ایمان میارن و کار می کنن .
یا حق...

سلام

جوابام آبیه

(۲۴/آبان/۹۱ ۱۵:۱۳)جانثار مهدی نوشته است: [ -> ]
برای ظهور ؛ ما نیازی نداریم جامعه ی بشریّت رو هدایت کنیم برای ظهور ، فقط مردم ایران بشناسن و دعا کنن ، کافیه .

اتفاقا باید جهان منتظر باشه و طالب عدالت مولا ظهور نمی کنند مگر اینکه تمام جهان برای بی عدالتی اعتراض کنه مگه الان دعا نمی کنن!!!

روایات هم از این حاکی هستن که برای ظهور منجی ، ایرانیان باید قیام کنن و برخیزند و کار کنن .

من که چنین روایتی ندیدم درسته که مقدمات ظهور و یاری بعد از ظهور با ماست ولی نگفتن قیام کنین که اگه جایز بود مقام معظم رهبری دستور خروج میدادند من که خودم رو شایسته ی اقدام به این کار بدون دستور نمی دونم. ضمنا روایتی دیدم که فرمودند در زمانی خاص که سفیانی در شام خروج کرد فعلا شیعیان دست نگهدارند ان شاءالله پیداش می کنم و عینش روبا مدرک همین جا قرار می دم.

همین یونان با دیدن حضرت عیسی بدون زخمی شدن یک نفر از طرفین کلاً ایمان میارن .

تکلیف بقیه ی مسیحیا هم مشخصه دیگه .
ببخشید یونان و امثالهم اگه به حرفای حضرت مسیح (علیه السلام) توجه می کردند که اسلام می آوردن

یهودی ها هم که منتظر عیسی ی اول هستن و عیسی قبلی رو مدعی دروغین معرفی می کنن هم که ایمان خواهند آورد و اگه انکار کنن ، سروکارشون با ذوالفقاره و یاوران صاحب ذوالفقار !

اونا که هیچی دوتا پیامبرو انکار کردن شما می دونید که خاخام های یهود چقدر رو مخ یهودیا کار می کنن واسه یهودیا اصلا اهمیت نداره که اهل غزه بمیره یا جای دیگه اونا فقط خودشون رو آدم حساب می کنن من از ایمان آوردن اهل معرفت و حقیقت طلب ها ناامید نیستم و کتمانش نمی کنم ولی همه حقیقت طلب نیستند

پس ما ظهور رو محقق کنیم ، اون ها خودشون به هر نحوی که شده ، ایمان میارن و کار می کنن .
تحقق ظهور فقط با خدا و بوسیله ی ولی خداست نه ما ولی هر کدوممون با انجام کاری می تونیم تو این امر سهیم باشیم ولی اینکار الزاما قیام نیست حتی کمک کردن به یه گوشه ی گم ایران و مردمی که محرومند از شرایط اولیه ی زندگی از بزرگترین خدمات به اسلام و مولاست (البته به نظر من) مشکل ما اینه که این کار ها رو کار حساب نمی کنیم اگه این کارو می کردیم الان حوزه علمیه پر نبود از نفرات و شهر کوچیک ما خالی از روحانی

راستی فکر کنم تو جواب دادن کمی تند رفتم با حرفاتون درباره علوم انسانی موافقمBig Grin

اولین قدم خودکشیه
مردش هستید...
بسم الله

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
کمی بالا تر در همین صفحه اومده که :

چرا ایرانیان باید ظهور رو محقّق کنن :

5)اين زمينه سازي بر عهده ي چه کساني است؟

از قسمت ((اگر شيعيان ما...)) اين بر مي آيد که وظيفه ي مهيا کردن بستر و زمينه هاي ظهور بر دوش شيعيان است و امام زمان از ايشان چشم داشت ياري دارد نه افراد ديگري و از بين شيعيان شيعيان ايران :

آيت الله نجم الدين طبسي مي نويسند:

با اندکي دقت در سخنان معصومين (علیه السلام) به اين نتيجه مي رسيم که آنان(معصومين) نسبت به ايران و مردم آن توجه خاصي داشتند و در موقعيت هاي مختلف از نقش آنان در ياري دين و زمينه سازي براي ظهور مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) سخن گفته اند.(چشم اندازي به حکومت مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ص45 به بعد)

ابن عباس مي گويد:خدمت پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)از فارسيان سخن به ميان آمد.آن حضرت فرمودند:((اهل فرس از ما اهل بيت هستند)).(ذکر اصبهان ص11)

روزي اشعث به حضرت علي (علیه السلام) با اعتراض گفت:اي امير مومنان!چرا اين عجم ها (ايرانيان) پيرامون تو گرد آمده اند؟بر ما پيشي گرفته اند؟!

حضرت خشمگين شدند و در پاسخ گفتند:آيا به من فرمان مي دهيدتا آنان را از خود دور سازم؟هرگز من آنان را کنار نمي زنم تا از اهل جاهلان گردم!

سوگند به خدايي که دانه را شکافت و آفريدگان را آفريد آنان براي باز گرداندن شما به دين اسلام با شما به نبرد بر مي خيزند چنانکه شما براي اسلام آوردن در ميانشان شمشير ميکشيد.
(شرح نهج البلاغه ج20 ص284)

ايرانيان در روايات به اين تعابير آمده اند:اهل فارس.عجم ها.اهل خراسان.اهل قم.اهل طالقان.اهل ري و ...

با برسي مجموع روايات به اين نتيجه مي رسيم که در کشور ايران پيش از ظهور منجي اديان نظامي الهي و مدافع امامان معصوم (نظام فعلي) بر پا مي شود (شده است)که مورد توجه حضرت اباصالح المهدي (ارواهنا له الفدا)است و نيز مردم ايران نقش عمده اي در قيام آن حضرت دارند (ان شاءالله هر چه سريع تر)و در اينجا به ذکر دو روايت بسنده مي کنيم...

رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند:مردمي از مشرق زمين(ايران)قيام نموده و زمينه را براي قيام حضرت مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراهم مي سازند.(کشف الغمه ج3 ص 267)

همچنين مي فرمايند:پرچم هاي سياهي از سمت مشرق خواهد آمد که دل هاي آنان همانند پاره هاي آهن است .پس هر کس از حرکت آنان آگاهي يافت به سوي آنان برود و با آنها بيعت کند هر چند لازم باشد که بر روي يخ حرکت کند. (بحار الانوار ج51 ص 87)

(بر اساس مقاله ی چرا امسال سال فرج است اگر بخواهیم از فعّالان ظهور مشهد)

اگه شما ندیدین ، بار علمیه مهدویّتتون کمه داداشم بی رودروایسی .

در مورد یونان ؛ شما برین شرح تفسیر سوره ی آل عمران ، موضوع مباهله رو بخونین :

در روز آخر که پیامبر - صلّی الله علیه و آله و سلّم - قرار بر مباهله گذاشتن (خلاصه عرض می کنم) ؛ قرار شد یا :

1- مباهله کنن
2- ایمان بیآرن
3- جزیه ی کفار پرداخت شود .

« اون روز پیامبر - صلّی الله علیه و آله و سلّم - عبا رو رو دوششون انداختن و دست حضرت زهرا و علی و حسنین - علیهم السلام - رو گرفتن و رفتن برای مباهله ؛

کشیشه اعظم وقتی این ها رو دید ، گفت : مباهله نمی کنیم جزیه ی کفار رو میدیم خدانگهدار ...

یکی اومد پیشش گفت آبروموم می ره این چه کاریه ؟!

گفت : این چهره هایی که من دیدم ، اگه نفرین کنن ، تا سال نرسیده هیچ مسیحی ای باقی نخواهد موند ... »

در روایات خودشون حضرت مهدی - عجّل الله فرجه - اومده .

بعدش هم حضرت مهدی هیچی اصلاً - عجّل الله فرجه ؛ حضرت عیسی سر و مر و گنده در هنگام فتح مغرب زمین توسّط امام ما - عجّل الله فرجه - در دروازه ی فلسطین ظهور خواهند کرد ؛ خوب پیامبر رو مدعی دروغین بخونن ، پیامبر خودشون چی ؟!

در مورد جنگ هم هر کس ایمان نیاره و مخالفت کنه در جنگ قرار خواهد گرفت بر علیه مؤمنین ، اگه مسئله ی زندگی افراد در میون باشه ، دیگه برای کدوم منافع دنیوی ای باید سر کفر خودش وایسه ؟!

واللهِ شما از ظهور هیچ نمی دونین ظهور امری کاملاً بشریه :

ببینین :

شیخ طوسی - اعلم الله مقامه - که بعد از ایشون تا هفت - هشت قرن بعد به احترام ایشون هیچ مرجع تقلیدی هیچ رساله ای ننوشت و یا بر جزئیات می نوشت ، در رساله ی خودشون نوشته اند :

بر خدا و امام زمان - عجّل الله فرجه - جایز نیست که امام عصر در غیبت باشند ؛ بر مکلّفین است .(یعنی من و شما) .

خدا می گیم عادله و خیر خواه و مهربون ؛

از طرفی هم امام زمانمون - عجّل الله فرجه - هم همین طورند ؛ وقتی خبر به ایشون رسید که یکی از شیعیان بعد از آغاز غیبت صغری ، به وجود ایشون ایمان ندارند ، ایشون گفتن : غمّنا ... : غم بر دل ما نشست ؛

حالا این همه شیعه ها دارند می رن وهابی و بهایی و زرتشتی و بی اعتقادات مهدوی می شن ، چه غمهایی بر دلشون نشسته ؟!

بعد ایشون هم بر خودشون جایز نیست که غایب باشند و این همه ظلم و جرم و فساد و گناه و خون و خشم به راه باشه .

تقاضا دارم تو رو خدا مجموعه ی کلمة الحق ها و نیز جزوات تبلیغاتیه مهدوی خصوصاً « چرا امسال سال فرج است اگر بخواهیم » رو بخونین تا خیلی حقایق بر شما معلوم بشه إن شاء الله رحمان .

لینک هاش :

کلمة الحق ها : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16070.html

جزوات تبلیغاتیه مهدوی : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17370.html

در کل :

ظهور بر عهده ی ایرانیانه 1

2 امری بشریه و نه الهی

3 ظهور رو ما باید محقق کنیم و غیر ایرانیان به خواست خود اکثراً و دشمنان بعد از جنگ با آقا صلح خواهند کرد .
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع