شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
یا حق...
سلام
قبول دارم که جاهلم در امر مهدویت اما فقط نظرات شخصی خودم رو گفتم.
حالا می شه بفرمایید که ظهور با ایرانیانه و بس دقیقا یعنی چی؟؟؟ یعنی باید چکار کنیم مثلا ؟؟؟
در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
نه عزیزم ، شما دیدم نظراتتون رو مطلق بیان کردین ؛
در مورد چه کار کردن هم در آدرس های مذکور اومده
1- امام زمانمون - عجّل الله فرجه - رو بشناسیم و به دیگران بشناسونیم إن شاء الله .
در تاپیک مرجع سخنرانی های تبلیغاتیه حجت الاسلام اسماعیل رفیعی - حفظه الله - ، جهاد رمز فرج اومده که :
برداشت این بزرگوار از تدرسی ها و مطالعات اختصاصی مهدویّت ، جدای از بحث های فراگیری معارف در حوزه ها و دانشگاه رضوی و ... ؛ اینه که باید جهاد بشه توسّط شیعیان پشت سر مراجع عظام - حفظهم الله - در و کنترل نظامی - سیاسی عربستان و عراق به دست شیعه بیوفته تا امنیّت امام زمان - عجّل الله فرجه - تأمین بشه و بعد آقا ظهور کنن ؛ کما این که یکی از کلمة الحق ها در مورد صفت « خائف » امام زمان - عجّل الله فرجه هست .
(البته اون قدر هم سخت نیست وقتی شیعه های عربستان این قدر نا آروم و انقلابی شدن ها و دولت ما این قدر قوی شده و مجهّز ؛ فقط یار و مرد جنگ و سرباز کم داریم)
ولی مردمی که الآن حاضر نیستن با این زبون جهاد کنن با دعا کردن برای فرج ، بعد بخوان با شمشیر بجنگن در راه امام زمانشون اصلاً این کار رو نمی کنن ؛
پس ما (فعّالان ظهور) بر خودمون واجب می دونیم که مِهر و عطوفت و لطافت های امام مهدی - عجّل الله فرجه - رو به مردم بشناسونیم تا از این امام رحمت - عجّل الله فرجه - نترسن و حاضر بشن دعا کنن تا این جمله بیشتر تکامل و صورت بپذیره إن شاء الله .
« به طور یقین دعا ، در أمر تعجیل فرج آن حضرت مؤثّر است . »
(در محضر آیت الله بهجت – رحمة الله علیه ؛ جلد 2 صفحه ی 325)
(
مرجع سخنرانی های حجة الاسلام اسماعیل رفیعی
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16727.html)
باید مردم نترسن تا به گمان زده شدن گردن از دعا برای فرج فرار و خودداری نکنن و دعا کنن تا خدا هم کمک کنه و شیعه و دشمناش رو آماده کنه برای ظهور و حوادث آخر الزّمانی ؛ ولی تا ما نخوایم ، خدا هیچ کاری نمی کنه قطعاً .
ما جزء کلمة الحق های اولیه ، این ها رو مطرح کردیم :
از امام زمان بترسیم یا نه ؟!
فقط گناه کاران بخوانند
و ...
تا علاقه ی مردم نسبت به امامشون بیشتر بشه و این احساس رو بیشتر درک کنن إن شاء الله رحمان .
بنده قصد جسارت به شما رو نداشتم که اون رو گفتم ، منظورم این بود که تا از چیزی مطمئن نشدید ، مطلق در موردش صحبت نکنین تا کسی هم به شبهه نیوفته خدایی نکرده .
باز هم در خدمتم مطلبی بود پیرامون مهدویّت و مسائل آخر الزّمانی شیعه و دشمنان شیعه .
یا مهدی مدد - عجّل الله فرجه
یا حق...
سلام
جنگ جهانی سوم طبق بررسی های پژوهشگران جنگ ارزی نام داره یعنی اینکه کشور ها برای رقابت پذیر کردن پولشون اونها رو کم ارزش می کنن و طرفین جنگ دقیقا مشخص نیستند اگه مطلبه تکراری نیست و تمایل دارید در این مورد یه توضیحاتی بدم
البته تو تاپیک 2012 که پارسال درست شده بود طراح اون تاپیک توضیحاتی داده بودند.
در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
عزیز جان ؛ چند وقت پیش می گفتن : جنگ جهانیه سوم ، جنگ اتمیه ، بعد گفتن : جنگ سرده و بعد ... و الآن این ؛
این ها به نظر من مینی جنگه 
یا حق...
سلام
برادر گرامی ممنون از نظرتون این خواهر کوچیک مزاحم تاپیکتون نمی شه یه تاپیک جدید باز می کنم.......
در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
اُه شما خانم هستید ، عذر خواهی می کنم اون طور صحبت کردم ، نه مزاحم نیستید مراحمید .
هر جور صلاحه .
خدایی خیلی باحال بود. بازم از این تحلیل ها بزارید.