|
مهمترین آفات تالار گفتگوی بیداری اندیشه
|
|
۲۰:۴۲, ۹/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۰ ۱۵:۵۶ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت تمامی دوستان
چند سالی است که به عنوان یک دانشجو به این جنبش مقدس پیوسته و تحقیقات زیادی رو در این باره داشته ام . اما متاسفانه مسائل وتند روی هایی در این مسئله دیدم که ترجیح دادم کمی فاصله بگیرم از این جریان . در این تاپیک قصد دارم چندی از ایم مسائل رو که مطمئنا به این جنبش ضربه وارد خواهد کرد رو عرض کنم . متاسفانه در مملکت ما حد وسطی وجود ندارد و به جرات می توان گفت که حاصل افراط و تفریط روزگاریم . متاسفانه دوستانی که در این زمینه تحقیق انجام می دهند ، در برخی از مواقع به شدت افراطی عمل می کنند . در همین انجمن من به مراتب دیده ام که دوستان به برخی از هنرمندان و مشاعیر متعهد ایران مانند محسن چاوشی و دکتر حسابی تهمت فراماسون بودن را زدند . آقایان مگر نه اینکه فراماسونی حزب شیطان است و مگر نه اینکه اگر از فرد مسلمانی را بدون دلیل و سند به گناهی متهم کنید به او تهمت رده اید و تهمت هم از اعمال شیطانی ؟ پس چرا بدون سند و فقط از روی یک عکی یا یک نوشته به یک مسلمان تهمت می زنید و از همین شیطان پیروی می کنید ؟ چرا دوستان مسائل مهم تر از جمله تبلیغات بهاییت در شهر های بزرگ رو ول کردن و چسبیدن به اینکه آیا فلان آقا فراماسون هست چون یه بار چشم چپش رو خارونده تو یه فیلم و اسم دخترش هم ستاره است و با آبروش خیلی راحت بازی می کنن و خودشون می برن و می دوزن . آقایون این بیداری اندیشه نیست این تاریکی اندیشه است . در این زمینه اینقدر افراط کردیم که چندی پیش مقاله ای از یکی سایت های مهم گرفتم به اسم شهرداري شيراز باعث افتخار ماسون ها و تنها دلیل ایشون تو این مقاله این بود که در یک پارک یک مجسمه ساخته شده که دورش 23 تا پله بود این برادر اینقدر هول بودن که حواسشون نبود 23 از اعداد ماسونی نیست . در اینجا از همه ی براداران عاجزانه خواهشمندیم که در هر حال اعتدال رو رعایت کنن و از مدیران این انجمن هم خواهش دارم برای حفظ این جنبش این مسئله را در قوانین سایت لحاظ نمایند . و همچنین دوستان این تاپیک رو با دیگر مسائلی که به عنوان آفت این جنبش به ذهنشون می رسه ادامه دهند . و من الله توفیق ... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۲۰, ۱۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
من هم شدیدا با نظر کاربر محترم faraz_223 موافقم.
بین این آموزش های عملی کمکهای اولیه خیلی عالی و مفیده،اگر دوره های آمادگی دفاعی که توسط بسیج برگزار می شه رو هم طی کنین،طی این دوره ها با فعالیتهایی مثل "آمادگی جسمانی،اسلحه شناسی و ابزار شناسی " آشنا می شین. با اینکه باید آموزش فعالیتهای عملیمون رو شروع کنیم،موافقم. بالاخره ما باید خودمون رو آماده کنیم دیگه،که اگه خدا بخواد با همین تخصصهامون کمک آقا کنیم
|
|||
|
|
۰:۳۲, ۱۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
faraz_223
شدیداً حرفت رو قبول دارم ، یکجورهایی حرف دلم رو زدی ، دل من که نه خیلی ها،حق با شماست بالاخره باید برای یک نبرد آمادگی پیدا کنیم که لااقل بتونیم اسلحه دست بگیریم تا جون خودمون رو نجات بدیم. اصلا چطوری میخواهیم از جان آقا محافظت کنیم نکنه میخوایم اسلحه رو جای چماق دست بگیریم، مگه در روایت نیومده که پس از ظهور اقا سریعاً تصمیم میگیرند او را به قتل برسانند اما 313 نفر جانانه از او دفاع میکنند، و اینکه حضرت با لشکر 10هزار نفری که از اطراف خودشون رو به ایشون رسوندن برای مقابله با ظلم حرکت میکنند. ما باید به وظیفه خودمون عمل کنیم هرکس در هر کاری که هست میتونه مفید واقع بشه؛ لشکر نیاز به مداوای مجروح داره پس دانشجو های پرستاری و پزشکی و کسانی که دوره کمک های اولیه دیدن لازم هستند، لشکر برای حرکت ماشین لازم داره پس راننده های وارد، مکانیک ها چه تحصیل کرده ها چه تجربی ها لازم هستند، لشکر نیاز به ارتباطات داره پس دانشجو ها مخابرات و الکترونیک و کسانی که از این موارد سررشته دارند لازم هستند، و...... هر کدام از ما در هر کاری که هستیم میتونیم مفید واقع بشیم هرکاری حتماً هم نباید درجه یک باشیم و متبحر در حد اعلا ،نه ، میتونیم از همین حالا یواش یواش شروع کنیم، اصلاً با هم شروع کنیم چطوره؟ نظر شما دوستان چیه؟ دوستان همین ارتش اردن و یا عربستان ارتش های مجهز و قدرتمندی هستند؛ چند نفر از دوستان اسم: AUG-AK47-AK74-M4-M16-G36-BARRET-P90-M240-M249-M21-SVD-LOWM72-AT4-1911-Beretta 92 -Remington 870- M2 Browning-Stinger- Igla وهزاران سلاح دیگه ساخت امریکا اروپا روسیه و چین و... شنیده؟ نمیخوام خدایی ناکرده بگم من فلانم ها نه من هیچی نیستم بحث برادرانه بین خودمونه، واقعاً هم هیچی نیستم. چند نفر بلدند با این سلاح ها کار کنند ؟ درست که خیلی هاشون تو ایران اصلا نیستند اما به شکل گسترده در ارتش های اروپایی و ارتش امریکا و ارتش های عربی مورد استفاده قرار میگیرند، اینها سلاح های رسمی ارتش های انهاست البته سلاح های بسیاری هست که با تحقیق میتونید به سلاحهای مورد استفاده هر کشور پی ببرید. درست که در ایران نیستند اما حتی یک اموزش تئوری هم میتونه مفید باشه ، دوستان گیمر مطمئناً متوجه حرف هام هستند، مگر نه اینکه پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود تیراندازی را هر مسلمانی چه مرد چه زن باید بداند، من یکی خودم اصلا شنا بلد نیستم مثل اجر میرم ته اب این هم از این ، گواهینامه ماشین هم که به زور گرفتم چه برسه موتور و.... تو درگیری بدنی هم بدونید ارتش اردن بصورت کاملاً حرفه ای و ویژه به سربازانش ورزش های رزمی به خصوص جوجیتسو رو یاد میده و حتی پادشاه اردن در مراسم هنرنمایی شون حضور داشت فیلمش در اینترنت هست. برای مباحث نظامی میتونید به این ادرس مراجعه کنید:http://www.military.ir/ چه اشکال داره ما هم لااقل به صورت تئوری فقط یک مطالعه روزنامه وار داشته باشیم تا چشم و گوش بسته باشیم! خدا رو چه دیدید شاید بچه های بیداری اندیشه شدند یک گروه چریکی کاملاً حرفه ای که هم تخصص مختص خودشون رو دارند(از مخابرات گرفته تا مکانیکی و آشپزی که مورد نیاز یک لشکر هست) هم اموزش عقیدتی درست و حسابی دارند و خیلی مسایل رو میدونند مثل نیروهای نامرئی اطلاعاتی اسرائیل و حواسشون به همه چی هست هم اشنایی با مسائل نظامی دارند. نمیتونیم دست رو دست بذاریم همه چی خودش درست بشه اگه قرار بود خود به خود درست بشه خیلی وقته که شده بود برای پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) درست میشد. دوستان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) منتظر ماست تا امادگی داشته باشیم که بتونیم قیام کنیم تا الان امادگی نبوده متاسفانه...... داریم چوبش رو میخوریم. اگر ما نکنیم اقا منتظر گروه بعدی میشن تا شاید اونها امادگی داشته باشند؛ الحمدالله این تالار گام های بسیار مثبتی رو در زمینه عقیدتی برداشته خوب این یک قدم بزرگ ، سایت هایی مثل جنبش مصاف ، وعده صادق ، موعود عصر هم که فعالیت های خیلی عالی انجام دادند. دوستان پشت یک دلاری عکس واشنگتن درون یک امگا ی بزرگ هست به این معنی که خدا شروع کرد اما این ما هستیم که تمامش میکنیم. ولی دوستان حالا که روشنگری و بیداری اندیشه ها رو همه ی ما در تمام دنیا باهم شروع کردیم ، نگذاریم این رنج رو بچه ها مون به ارث ببرند و قلب حضرت بیشتر از این ازرده بشه. چرا ما همون نسل طلایی و انقلابی و زمینه ساز ظهور نباشیم اونهم در حالیکه شرایط مهیاست؟ چرا ما زیر سایه اقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) تمومش نکنیم؟ چرا ما نباشیم در حالیکه باید ما باشیم؟ توکل بر خدا شاید همه ما شدیم قسمتی از نیرو های زبده و ویژه سپاه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، توکل بر خدا..... |
|||
|
|
۰:۴۸, ۱۴/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۰ ۰:۵۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۴/فروردین/۹۰ ۰:۳۲)یکدوست نوشته است: نگذاریم این رنج رو بچه ها مون به ارث ببرند و قلب حضرت بیشتر از این ازرده بشه.مطلقاً به مبحث ارتباطی نداره و اگه مدیریت صلاحدیدند این نوشته ی حقیر رو پاک بفرمایند اما این جمله اشک مرا در آورد ما چه کردیم با دل تو یوسف فاطمه؟ |
|||
|
|
۱:۱۹, ۱۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
با تشکر از دوستان ... مدیران... و منتقدین که همیشه بخش دشمن شناسی و افشای صنعت سرگرمی را مورد عنایت قرار میدهند !!!
نکته ای اینجا حائظ اهمیته که به نظرم هیچکسی دوست نداره بهش اهمیت بده ! ولایت پذیری !!! تا چه حد پیرو سخنان امامان معصوم خود بوده ایم ؟ بیشتر دوستانی که وارد مبحث فراماسونری شدن فقط هدفشون شناخت نماد بوده و بس ! از نظره من مهمترین عاملی که ظهور رو اینقدر به تاخیر انداخته اینه که ما هنوز معنی و مفهوم ولایت را نفهمیده ایم ! برای اینکه منظور رو من رو بهتر متوجه بشید توجهتون رو جلب میکنم به داستانی از امام جعفر صادق (علیه السلام) و هارون مکی . مامون رقی روایت میکند که گفت : من در حضور امام صادق (علیه السلام) بودم که در ان موقعسهل بن حسن خراسانی در خدمت ان بزرگوار حاضر شد پس از ای که وی سلام کرد و نشست متوجه امام صادق شد و گفت : ((یابن رسوالله شما صاحب رافت و رحمت هستید ...شما خانواده ی امامت هستید... چرا برای حق خود دفاع نمیکنید و درباره ی گرفتن ان کوتاهی میکنید ؟ در صورتی که تعداد صد هزار از شیعیان شما حاضرند برای شما شمشیر بزنند ؟)) حضرت فرمود : ای خراسانی بشین انگاه ان بزرگوار به حنیفه فرمود : تنور را گرم کن . حنیفه که کنیز ان حضرت بود تنور را چنان گرم کرد که نظیر اتش سرخ و بالای ان از شدت حرارت سفید گردید . امام فرمود به شخص خراسانی گفت: برخیز و داخل این تنور شو!!! وی در جواب حضرت فرمود : یابن رسول الله مرا به وسیله اتش معذب منمای ...از من بگذر . خدا از تو بگذرد ! امام صادق فرمود : از تو در گذشتم در همین موقع بود که هارون مکی به حضور ان حضرت مشرف شد و نعلین خود را به انگشت سبابه ی خویش گرفت و گفت : السلام علیک یابن رسول الله . امام صادق به او فرمود: نعلین خود را بگذار و داخل این تنور شو . کفش خویش را انداخت و وارد تنور شد . امام متوجه ان شخص خراسانی شد و راجع به خراسان نظیر کسی که خراسان را مشاهده کرده باشد مشغول گفت و گو شد . پس از این جریان امام صادق به ان شخص خراسانی فرمود : برخیز و داخل تنور را نگاه کن ! ان مرد خراسانی میگوید : وقتی برخواستم و در میان تنور نظر کردم هارون را دیدم که چهار زانو در میان تنور نشسته انگاه از تنور خارج شد و به ما سلام کرد . امام به ان مرد خراسانی فرمود : در خراسان چند نفر نظیر این مرد وجود دارد ؟ گفت : به خدا قسم یک نفر از این قبیل وجود ندارد . حضرت صادق فرمود : ما در زمانی که تا پنج نفر از این قبیل اشخاص که معاضد و پشتیبان ما باشند , نبینیم خروج نخواهیم کرد . ما خودمان موقع خروج را بهتر میدانیم از این داستان کوتاه چه پیامی دریافت میکنید ؟ پاسخ : بزرگترین عامل مانع از قیام امامان معصوم نبوده شیعیانی بود که ولایت امامان رو به صورت کامل قبول داشته باشند . ایا داستان ما شبیه به داستان همان مرد خراسانی و انتظار قیام از امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است ؟ یا اینکه ما چون هارون مکی به اشاره ای از امام به داخل تنور خواهیم رفت ؟ این مشکلی که اینجا مطرح شد مشکل اکثریت منتظران مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است دوستان به حرفای امامان معصوم رو دقیقا اجرا کنیم تا لیاقت انتظار به ما داده شود ... انتظار پیدا کردن نماد چشم و گوش و دست و بینی توی سلاح دشمن نیست ! ولایت پذیر باشید...او خواهد امد |
|||
|
|
۱۱:۰۱, ۱۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۴/فروردین/۹۰ ۰:۳۲)یکدوست نوشته است: اصلا چطوری میخواهیم از جان آقا محافظت کنیم،اونم در حالی که نه تنها این جریان رو در روایات داریم،بلکه الان وهابی های جاهل و نادون عربستان،اطراف خونه ی خدارو دوربین مخفی گذاشتن تا زمانی که آقا ظهور کردن(مطمئنا می دونین که آقا از کنار خانه ی کعبه بانگ "اناالمهدی" سر می دن)،بلافاصله ایشون رو به شهادت برسونن.(مگه الکیه؟آخه جهل تا کی؟چقدر؟) |
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۱۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
شکی وجود نداره برای زمینه سازی ظهور امام زمان عج الله تعالی فرجه شریف علاوه بر آمادگی های فردی ، سیاسی ،اجتماعی و فرهنگی ، آمادگی نظامی لازم است.
در کتاب خورشید مغرب آقای محمد رضا حکیمی در باره ضرورت نظامی می خونیم : امر بسيار جالب و بسيار مهم و مغفول عنه، امر آمادگي نظامي در عصر انتظار است. انسان منتظر يک قيام بزرگ و يک انقلاب خونين و يک درگيري عظيم جهاني، آيا ممکن است که خود هيچ گونه آمادگيي براي حضور در اين درگيري و کمک به آن نداشته باشد؟ مسلمان بايد هميشه آمادگي نظامي و نيروي سلحشوري داشته باشد تا به هنگام طلوع طلايع حق، به صف پيکارگران رکاب مهدي علیه السلام بپيوندد و در آن نبرد بزرگ حق و باطل، حماسه آفريند و کمک رساند و حضور فعال داشته باشد. در اين جا تعليمي است خورشيدسان، و دستوري است درخشان از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام است. امام در اين تعليم، حوزة منتظران را فرا ميخواند تا همواره نيرومند و مسلح باشند، و دورة انتظار دولت مهدي علیه السلام را با دست پر به سر آورند: «ليعدّنَّ أحدکُم لخروجِ القائِم ولو سهماً، فإنّ اللهَ إذا علمَ ذلکَ مِن نيّتهِ، رجوتُ لاَِنْ يُنسّئ في عُمرِه حتى يُدرکه،ويکونَ مِن أعوانهِ وأنصارِه؛ هر يک از شما براي خروج قائم اسلحه تهيه کنيد، اگرچه يک نيزه، چون وقتي خداوند ببيند کسي به نيت ياري مهدي اسلحه تهيه کرده است، اميد است عمر او را دراز کند تا ظهور را درک نمايد و از ياوران مهدي باشد، [يا براي اين آمادگي، به ثواب درک ظهور برسد]». در گذشته شيعيان به اين امر توجه بيشتر داشتهاند تا جايي که برخي اسلحه نيز در خانه نگاه ميداشتهاند و اينچنين آمادگي شرکت در استقرار عدل بزرگ بودهاند. به بعد انسان و عميق و والاي همين سنت بنگريد: انسانهايي در طول قرون و اعصار در مدت عمر، اسلحه داشته باشد که به هنگام ظهور منجي انسانيت و گسترندة اصول عدالت و در هم کوبندة جباران و خوار سازندة مستکبران، به او بپيوندند،و براي نجات بشريت مظلوم و محروم به پا خيزند. اين چه زلال جاري و چه عصمت پاک و چه باور تابناکي است. آفرين بر اين اعتقاد و آفرين بر اين آمادگي... ياري، بُعد آمادگي نظامي و حضور اقدامي در دورة انتظار نيز بُعدي مهم است. اما دوستان هرچند سرباز امام زمان از سلاح و تجهیزات پیشرفته نظامی و توان جسمانی عالی برخوردار باشد اما بدون بصیرت و تقوا و معرفت هرگز موفق نخواهد شد و نخواهد توانست كه سرباز خوب و شایستهای برای امام زمان باشد. |
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۱۴/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۰ ۱۴:۰۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
در مورد قوت و نیروی یاران حضرت روایت داریم که به عنایت ایشان و به اذن خدا نیرومندی برابر 40 مرد به آنها داده میشود، اما آنچه اصل هست تقوای این عزیزان هست که ایشان را در بین یاران مطیع ایشان قرار داده
در داستان طالوت هم فقط با تقوا ها که از آب رودخانه نخوردند با ایشان در نبرد آخر ماندند و مهم جنگاوری یا جالوت شناسی (دشمن شناسی) نبود و در 1200 سال هم ایشان معطل یاران با تقوا هستند و مطیع ولایت درست که آمادگی های نظامی هم لازم هست امّا نسبت به تلاش در جهاد اکبر کاملاً امر فرعی هست اما یکی از امور فرعی که مورد تأیید آیات قرآن و روایات هم هست و باید به آن هم اهتمام داشت اما اصل و فرع رو دوستان فراموش نکنند یا علی |
|||
|
|
۹:۵۲, ۱۵/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۰ ۱۵:۵۹ توسط faraz_223.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام
هرچند تقوا و پرهيزكاري امتياز بزرگي براي يك مومن است اما ميزان آن تنها نزد خداست . خداوند ستار العيوب است و باب توبه را تا لحظه مرگ باز گذاشته است ، ميزان الهي از آن خداست و تنها به اذن او برخي از اسرار براي بندگان مقربش فاش مي شود . يقينا" پيروي از فرامين الهي و تقوا انسان را به درجات بالاي بندگي ميرساند و درهنگام تصميم گيري هاي حساس تعيين كننده و راهنماست اما با نگاهي به واقعه كربلا و نگاهي به گذشته بزرگاني چون حر، وهب و ديگر شهداي عاشورا پي مي بريم كه ملاكهاي بندگي و سعادت انسان اسراري است كه تنها خدا به آن واقف است و تعيين كننده نهايي قرار گرفتن در مسير الهي است كه اين امر كاملا امري ارادي است . امام حسين (علیه السلام) امام زمان خود بودند و امام زمان ما مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است . فراموش نكنيم كه ايشان نيز بنده خدا هستند و قرار است نهايتا" مسير سعادت و بندگي را به ما نشان بدهند و خداوند ايشان را براي اصلاح و هدايت فرستاده است اما هدف نهايي بندگي خداوند و تقرب به اوست . نگاهي بيش از حد ملكوتي به وقايع پيش رو ي مان در مسير ظهور ما را بسوي نااميدي وخداي ناكرده انحراف سوق مي دهد . اگر ياران امام فقط از پرهيزكاران باشند مومناني كه مجال توبه يافته اند در كدام سمت قرار ميگيرند؟ |
|||
|
۱:۵۲, ۱۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بنده خیلی با این بحث ها موافق نیستم .
البته با افراط مخالفم اما نه اینکه چرا زیاد بر روی هر بحثی کیلید میکنیم . موضوع این تالار و این سایت درباره چنین موضوعاتی است . طبیعتا "باید" چنین مطالبی زیاد دیده شود . نمیدانم چرا دوستان انتظارات دیگری از یه چیز دیگر دارند ؟؟؟ یاعلی |
|||
|
۲:۲۰, ۱۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| گله از مدیران و سایر دوستان بیداری اندیشه | nafas | 151 | 40,712 |
۲۳/بهمن/۹۶ ۱۱:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| اطلاعیه وعده صادق در خصوص تالار بیداری اندیشه | alizard | 2 | 3,173 |
۲۷/مهر/۹۵ ۰:۵۹ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| هدف سایت بیداری اندیشه ؟؟؟؟؟؟؟ | papillon | 18 | 13,371 |
۱۸/اسفند/۹۳ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| انجمن بیداری اندیشه می تونه فرهنگ ساز باشه | soheyl68 | 9 | 6,296 |
۹/تیر/۹۳ ۹:۵۷ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| معرفی بنرهای سایت های مرتبط با هدف بیداری اندیشه | soheyl68 | 5 | 4,080 |
۱۱/اسفند/۹۲ ۲۲:۴۲ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| آیا شما انتقادی به تالار بیداری اندیشه دارید؟ | Mahdy2021 | 154 | 60,930 |
۱۵/دی/۹۱ ۱۱:۱۴ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|
| انتقاد یا پیشنهاد اقای خامنه ای به بچه های بیداری اندیشه | رنجستان | 3 | 3,083 |
۲۹/مهر/۹۱ ۲:۲۳ آخرین ارسال: عباس محمدی |
|