تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ایا اسلام این است؟ایا اینگونه میشناسندش؟ چرا؟!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
یه لحظه لطفا !!!!!!!!!!!

این طوری بحث کردن فایده نداره.به هیچ جا نمی رسیم.

آقا وحید زحمت بکش و متن رو به چند قسمت تقسیم کن، تا داخل تاپیک های مجزا هر به هر کدوم جواب داده بشه.

موافقید؟
شهیدان عملیات انتحاری مجسم می‌شوند که می‌خواهند به بهشت بروند تا به ۷۲ حوری باکره خود برسند؛



به محض شنیدن نام اسلام ما به یاد اعدام‌ در ملاء عام می‌افتیم،


یاد زنان حجاب‌دار در برقه، چادر و عبا،


به یاد دختر بچه‌هایی می‌افتیم که ختنه شده یا قربانی قتل‌های ناموسی می‌شوند


به یاد متعصبینی می‌افتیم که خشم خود را علیه کاریکاتورهایی بیرون می‌ریزند که حتا یک بار آنها را ندیده‌اند چه برسد به اینکه آنها را درک کرده باشند.


اسلامی که خود را به عنوان دین صلح معرفی می‌کند، هیچ‌گونه تصویر صلح‌جویانه‌ای از خود ارایه نمی‌دهد. اسلام در رابطه با کفار، چه در صفوف خود و چه در صفوف ادیان دیگر، کشش معینی به خشونت دارد.


ما شاهد زوال دین اسلام هستیم که هیچ پاسخ‌ سازنده‌ای به پرسش‌های زندگی مدرن ندارد و نه تنها اسلام قدرتمند نیست بلکه به سختی بیمار است و به لحاظ فرهنگی و اجتماعی درحال عقب‌نشینی است


امروز اسلام چه چیزی که به درد بشریت بخورد از خود به جا می‌گذارد؟ خدمات جهان اسلام در حوزه‌ی دانش، هنر و معماری چیست؟

اینها ادعا ها و سوال هاست دوستان پاسخ بفرمایند تا در اخر جمع بندی کنیم

با تشکر
(۶/آبان/۹۱ ۱۳:۳۱)وحید110 نوشته است: [ -> ] شهیدان عملیات انتحاری مجسم می‌شوند که می‌خواهند به بهشت بروند تا به ۷۲ حوری باکره خود برسند؛
بسم الله

[/b]
شروع کنیم
به نام خدا

سلام

خدمت دوستان در مورد " عملیات انتحاری و......." من نظری دارم که البته میتونه جواب تمام متن در پست اول باشه .

دوستان اخبار زیاده ! شاید یه موقع هایی شنیده باشید که پشت سر شما حرف بد میزنند ! و میدونید دروغه Wink

ما در دنیای اطلاعاتی زندگی میکنیم که خیلی هاش واقعی نیست . حتی کسی که عملیات انتحاری انجام میده و یا فرمانده

اش هم ممکنه در دام اخبار غلط افتاده باشه !

روزی مسافری از شهری رد شد که دید , یه کور داره گدایی میکنه , در سفرنامه اش نوشت : از شهری رد شدم که همگان کور بودند !!!!!Wink

شاید جریان اون فیلی که چند تا کور , لمسش میکردند و یکی میگفت : بادبادکه ! یکی دیگه : ستون سنگیه ! و ....

مهم اینکه که : من بعنوان یک انسان دارای عقل و اختیار , چطور میتونم حقیقت رو بفهمم و درکش کنم و آیا واقعا همین الان , اسلام حرفی برای گفتن نداره ؟؟؟؟؟

نمیدونم چرا دائم برای افتخار , به گذشته سرک میکشیم . همین الان هم آیا نسخه درمان خیلی از مشکلات بشری در اسلام

نیست ؟


چند درصد عملیات انتحاری انجام میشه ؟ چقدر تلفات داره ؟ چقدرشو , ما مطلع میشیم ؟

اما ندیدیم که چه کسانی و کجا دارن در ملا عام هزاران هزار کشته میشن !!!!

بوسنی یادتونه ؟ میانمار ؟ سودان ؟ بحرین ؟ و........

قضاوت با شما Wink
(۶/آبان/۹۱ ۱۳:۳۱)وحید110 نوشته است: [ -> ] شهیدان عملیات انتحاری مجسم می‌شوند که می‌خواهند به بهشت بروند تا به ۷۲ حوری باکره خود برسند؛


سلام

در همین ابتدای کار باید گفت ((شهیدان عملیات انتحاری مجسم میشوند )) جمله ای غلط است ، زیرا در اسلام چیزی به عنوان عملیات انتحاری وجود ندارد !
در این جمله سعی شده است ((عملیات استشهادی )) همانند ((عملیات انتحاری)) نشان داده شود. در حالی که بین این دو عمل تفاوت های بسیاری هست.
این دو عمل هم از نظر ((انگیزه)) و هم از نظر ((هدف)) تفاوت اساسی دارند و حتی اثر و پیامد این دو عمل متفاوت است.
حال می توانیم در مورد ((عملیات استشهادی )) مبحث را ادامه دهیم.
تا نظر دوستان چه باشد.
اسلام دینی است که اینگونه درباره حیات و ممات افراد نظر میدهد !!!!!



مِنْ أَجْلِ ذلِکَ کَتَبْنا عَلى‏ بَني‏ إِسْرائيلَ أَنَّهُ مَنْ قَتَلَ نَفْساً بِغَيْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسادٍ فِي الْأَرْضِ فَکَأَنَّما قَتَلَ النَّاسَ جَميعاً وَ مَنْ أَحْياها فَکَأَنَّما أَحْيَا النَّاسَ جَميعاً وَ لَقَدْ جاءَتْهُمْ رُسُلُنا بِالْبَيِّناتِ ثُمَّ إِنَّ کَثيراً مِنْهُمْ بَعْدَ ذلِکَ فِي الْأَرْضِ لَمُسْرِفُونَ
32/ مائده

[b]به همین جهت ، بر بنی اسرائیل مقرّر داشتیم که هر کس ، انسانی را بدون ارتکاب قتل یا فساد در روی زمین بکشد ، چنان است که گویی همه انسانها را کشته و هر کس ، انسانی را از مرگ رهایی بخشد ، چنان است که گویی همه مردم را زنده کرده است. و رسولان ما ، دلایل روشن برای بنی اسرائیل آوردند ، اما بسیاری از آنها ، پس از آن در روی زمین ، تعدّی و اسراف کردند.


حق الناس در اسلام خیلی اهمیت دارد. به اندازه ای اهمیت دارد كه علی (علیه السلام) در نهج البلاغه می‌فرماید: اگر از اول شب تا به صبح مرا برهنه روی خارها بكشانند، بهتر از این است كه خدا را ملاقات كنم و یك حق الناس بر گردن من باشد. در دعای دیگری عرض می‌كند: «اللهم انی اعوذ بك من نقاش الحساب؛ خدایا در روز قیامت راجع به حق الناس خیلی سخت می‌گیری». نقاش حساب، معنایش این است كه اگر تیغی در دست شما رفته باشد و نتوانید با دستتان یا ناخنتان بگیرید، با منقاش می‌گیرید، یعنی این قدر دقیق است.

میخواهم بدانم در کدام دین به اندازه اسلام به شرافت انسانی توجه شده است و برای حفظش قوانین متعدده وضع شده ؟؟؟ دینی که قوانینش تحت هیچ شرایطی اجازه تعدی به حقوق دیگران را نمیدهد چطور می تواند دستور قتل دست جمعی داشته باشد؟؟؟؟؟؟؟
ان هم بر اساس لغوی که از گروهها و فرق انحرافی دست ساخته بشر به اسم اسلام صادر شده است !!!!!!!
قران کریم برنامه زندگی مسلمانان محسوب میشود و طبیعتا هر گونه وضع قانونی باید منطبق باشد بر احکامی که در این کتاب اسمانی از آن یاد شده و توسط معصومین علیهم السلام به ما رسیده.
ایه مبارکه صراحتاً جواب این تهمت ناجوانمردانه را داده است دقت بفرمائید که این ایه درباره کدام قوم صادر شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
همان هایی که امروز به شیوه ای دیگر دستشان الوده به خون هزاران ادم بیگناه است .تاریخ شاهد زنده این حرف است.


الهی اهدنا الصراط المستقیم
به نام خدا
اصولا هر ملیتی و یا هر گروهی با هم وارد جنگ میشوند سعی میکنند با تحریک احساسات قومی . ملی . اعتقادی روحیه نیروهای خود را برای جنگ بالا ببرند

در فیلمهای هالیوودی هم میبینیم که با تقویت روحیه ملی گرایی سربازان شجاع به نام امریکا خود را فدا میکنند و مرگ را به جان میخرند تا از میهن و ازادی دفاع کنند .
و در دنیای واقعیت با حمله به مردم دنیا انها را قتل عام کنند . نظرتان را به امار چند میلیون کشته ای که درجنگهای امریکا جان خود را از دست داده اند جلب میکنم.
بنابرین خونخوار ترین ملت و دولت دنیا همین مدعیان دروغین هستند .


دوم عملیات انتحاری اگر با انگیزه درست بر علیه هدف درست انجام شود یک چیز طبیعی است که در همه فیلمهای هلیوودی هم میبینیم . منتها ان فلسطینی بیچاره برای دفاع از میهن و ناموسش سلاحی بجز این ندارد و وقتی میبیند اعضای خوانواده اش را کشتند و بهشان تجاوز شد و خانه شان را هم گرفتند فقط همین کار از دستش برمی اید

ان یانکی امریکایی و اسراییلی هم یک دکمه را میزنند تا چند صد هزار نفر را با یک بمب بکشند .
یک نفر ادم منصف پیدا بشود بگوید کدام وحشیانه است ؟!!!!

البته این عملیات های کور وهابیانی که ساخته دست غرب است و از روی حماقت محض انجام میشود به هیییییچ عنوان مورد تایید اسلام نیست

در پناه خدا
کسی مطلبی در مورد سوال اول نداره؟

اگر مطلبی نیست سراغ قسمت دوم بریم.
این یک کتابچه کم صفحه است که درباره ازدواج دختربچه های خردسال است ، این رسم در بسیاری از کشورهای

اسلامی رایج است ( حتی در همین تهران 60-70 سال پیش هم رایج بوده است و هنوز در برخی نقاط ایران هم

همچون خوزستان و هرمزگان رایج است ) این کار آیا بر طبق سیره پیامبر ص است یا نه ؟


https://dl.dropbox.com/u/32319997/TOO%20...202003.pdf
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
ما هم با شنیدن نام اسلام یاد مظلومیت اسلام می افتیم
در میانمار چه خبر است؟ +فیلم

بودایی‌ها در موج جدید حملات خود علیه مسلمانان با آتش زدن بیش از ۶۰۰ خانه، هزاران نفر را آواره کردند.

به گزارش مانیتورینگ فارس به نقل از الجزیره، موج جدیدی از حملات علیه مسلمانان در میانمار آغاز شده است و طی این حملات صدها نفر زخمی و هزاران تن آواره شدند.

منابع خبری گزارش داده‌اند که در پی منازعات قومی میانمار تاکنون ۲۲ هزار ۵۸۷ نفر آواره شده و ۴ هزار و ۶۶۷ خانه در آتش سوخته‌ است.

در حالی که آمار‌های رسمی حکایت از آن دارد که در جدیدترین حمله بودایی‌ها به مناطق مسلمان نشین غرب میانمار، ۶۸ نفر کشته شدند اما دیده‌بان حقوق بشر تعداد قربانیان را بسیار بیشتر دانسته است.

دانلود فیلم

دولت میانمار مسلمانان روهینگیا را شهروند میانمار محسوب نمی‌کند و معتقد است یا باید از کشور بروند یا در اردوگاه‌های دولتی زندگی کنند.

سازمان ملل از روهینگیا به عنوان قومی که مورد بیشترین تبعیض و بی‌مهری‌ها قرار گرفته، یاد می‌کند.

این در حالی ا‌ست که هفته گذشته یک سازمان بودائی با حمایت دولت میانمار قوانینی را تصویب کرد که بر اساس آن فشار بیشتری به مسلمانان وارد کنند و آنها را از مناطق مسکونی خود برانند.
صلوات
یا الله

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
حتی با شنیدن نام شیعه یاد مظلومیتش می افتم
داستان غم انگیز یک روستا در محاصره سپر جزیره+ تصاویر

روستای العکر یکی از مناطق محروم در اطراف پایتخت بحرین است که نیروهای موسوم به سپر جزیره و نیروهای امنیتی آل خلیفه آنرا محاصره کردند تا مردم را مجازات کنند.

به گزارش فارس، روستای العکر در حاشیه شهر منامه قرار دارد و از مناطق فقیر نشین پایتخت بحرین به حساب می‌آید.

مردم این روستا بیش از یک هفته در محاصره نیروهای آل خلیفه قرار گرفته‌اند و نیروهای امنیتی اجازه ورود و خروج به این روستا را نمی دهند.

این اقدام نیروهای آل خلیفه با حمایت نیروهای موسوم به سپر جزیره به رهبری عربستان سعودی در حالی علیه یک روستای کوچک به اجرا درآمده که اهالی این روستا به زحمت به 50 خانواده می‌رسد.


[تصویر: 13910805000330_PhotoL.jpg]


[تصویر: 13910805000329_PhotoL.jpg]
[تصویر: 13910805000327_PhotoL.jpg]
[تصویر: 13910805000326_PhotoL.jpg]
[تصویر: 13910805000325_PhotoL.jpg]
[تصویر: 13910805000324_PhotoL.jpg]
[تصویر: 13910805000322_PhotoL.jpg]
[تصویر: 13910805000320_PhotoL_V.jpg]
[تصویر: 13910805000316_PhotoL.jpg]
[تصویر: 13910805000315_PhotoL.jpg]
[تصویر: 13910805000312_PhotoL.jpg]
[تصویر: 13910805000311_PhotoL.jpg]
[تصویر: 13910805000226_PhotoL.jpg]
[تصویر: 13910805000225_PhotoL.jpg]
[تصویر: 13910805000224_PhotoL.jpg]
آل خلیفه مدعی است که یک نیروی امنیتی این رژیم در این روستا کشته شده و همین مسئله بهانه ای شده تا از زمین و هوا این روستا محاصره شود تا مانع از هرگونه تحرک مردم شوند و یک نوع مجازات جمعی علیه مردم اعمال شود.
این درحالی است که رسانه‌های غربی و عربی با سکوت در برابر این حادثه مواضع دوگانه خود را در قبال حقوق بشر دوباره به رخ کشیدند.
صلوات
یاالله
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع