اتفاقا خود جناب فرهاد قبلا روی این ایه بحثی داشتند و خودشون دلایل محکمی برای این مطلب اراءه دادند که ما هم استفاده کردیم .
نقل قول: به یاد متعصبینی میافتیم که خشم خود را علیه کاریکاتورهایی بیرون میریزند که حتا یک بار آنها را ندیدهاند چه برسد به اینکه آنها را درک کرده باشند
چطور به نام ازادی میتوانند توهین کنند . ولی مسلمانان نمیتوانند ازادانه اعتراض به توهین به عزیزترین کسشان را داشته باشند
نماد اخلاق نیکو و ایثار و فداکاری و توحید؟!!
اعتراض ما شد تعصب . توهین انها ازادی بیان؟!!
مرگ خوبه برای همسایه ؟!
یا به قول غربی ها هر کاری ما بکنیم ازادیه و درسته
عریانی و سو استفاده از زن در غرب ازادیه
پوشش و عزت نفس و انتخاب زن مسلمان تحجر؟!!
میشه بفرمایید دلیل اینهمه خوشونت و تجاوز و استفاده ابزاری در غرب چیست؟!!!
(۹/آبان/۹۱ ۲۲:۴۹)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]خداییش به حرفی که زدی دقت کردی؟
کی حاضره به امید چیزی که ندیده، به قولی سیلی نقد رو بی خیال شه؟[/b]
من که به عمرم کسی ندیدم که همچین سبک فکری داشته باشه.
اصلا اگر کسی اونقدر شهوت پرست باشه نمیتونه خدا رو بندگی کنه، ولو به امید حوریه.72 تا که هیچی 10000 تا.[/b]
میشه بپرسم به چه امید میخوای بری بهشت؟؟؟ به امید چیزهایی که دیدی؟؟؟؟؟؟
همه دوستان به این سوال من جواب بدن (لطفا):
به چی بهشت دل خوش کردین؟؟
چیزی جز اینها:
1- خالدین فیها ابدا!! (پس اگه صبر کنی و دندون رو جیگر بذاری اونجا میتونی تا ابد شهوت رانی کنی)
2- باغ هاي بهشتي و درختان فراوان که نهرها از زير آن ها جاري است (تجری من تحت الانهار)
3- حوری ...
آره. یه عده اندکی هستن (مث حضرت آقا و آیت الله بهجت) که بی شک دلایل دیگه ای داشتن چون بینش دیگه ای داشتن
اما من درباره استثناها حرف نمیزنم. یه چیز کلی گفتم.
منتظر جوابهای دندان شکنتون هستم...
نقل قول:هنوز به این نتیجه نرسیدم که روش صحیح تشخیص یک دین درست از دین نادرست چی هست و بحثی که با آقا ابراهیم داریم در همون راستاست.
خوب یک دین یا روش کامل و صحیح زندگی باید
بیان کننده از کجا امده ایم ؟
چگونه امدیم ؟(خالق)
چرا امدیم ؟
خدای ما کیست و چگونه است ؟
به کجا میرویم ؟
چگونه زندگی کنیم ؟
مسیر تعالی انسانی چیست ؟
در عرصه های مختلف زندگی راه نمایمان باشد
قوانین فردی و اجتماعی کاملی جهت زندگی درست داشته باشد
فراتر از عقل بشری و ازمون و خطا راه درست را نشان دهد
رابطه انسان با خدا
با خود
با طبیعت
با دیگران را بیان کند
کرامت انسانی را حفظ کرده در مسیر تکامل راهنمایمان باشد
به پرسشهای ما در چیستی و چگونگی دنیا و ماورا ان پاسخ دهد
و ...
ابتدا باید به همه اینها پاسخ دهد سپس راستی ازمایی شود
قدم اول
توحید
خدا هست؟
چند تاست؟
چگونه خدایی است ؟
چه میکند ؟
چه میخواهد ؟
و ...
(۱۰/آبان/۹۱ ۱۴:۴۰)آشفته نوشته است: [ -> ]میشه بپرسم به چه امید میخوای بری بهشت؟؟؟ به امید چیزهایی که دیدی؟؟؟؟؟؟
همه دوستان به این سوال من جواب بدن (لطفا):
به چی بهشت دل خوش کردین؟؟
چیزی جز اینها:
1- خالدین فیها ابدا!! (پس اگه صبر کنی و دندون رو جیگر بذاری اونجا میتونی تا ابد شهوت رانی کنی)
2- باغ هاي بهشتي و درختان فراوان که نهرها از زير آن ها جاري است (تجری من تحت الانهار)
3- حوری ...
آره. یه عده اندکی هستن (مث حضرت آقا و آیت الله بهجت) که بی شک دلایل دیگه ای داشتن چون بینش دیگه ای داشتن
اما من درباره استثناها حرف نمیزنم. یه چیز کلی گفتم.
منتظر جوابهای دندان شکنتون هستم...
عزیزم میدون رزم که نیست ( جواب دندان شکن ) اولا
دوم این که اگر کسی خدا رو برای این حرفا بپرسته، به درد خودش میخوره.
فرض کن شما داری از گرسنگی میمیری، بهت بگن دو ساعت تحمل کنی بهترین غذا رو بهت می دیم، اگر هم نه، همین الان نون خشک بخور و برو.
خوب معلومه، کسی که داره از گرسنگی میمیره، نون خشک رو انتخاب میکنه.
چیزی که شما گفتید مثال همینه.کسی که اونقدر گرسنه باشه نمیتونه یه عمر به خیال وعده 1400 سال پیش یه پیامبر صبر کنه.
(خالدین فیها) بر منکرش لعنت. یه حساب دو دو تا چهار تاست، جز گزینه ها هست، اما دلیل عبادت نیست.
حقیقتش اگر بگیم اینا مد نظر نیست دروغ گفتیم. اما گفتم، هدف اصلی چیزی دیگه است.
و یه بحث پیش میاد، مگر کسی بندگی خدا کنه برای بهشت کار بدی کرده؟
(۵/آبان/۹۱ ۲۳:۵۸)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]بله
وقتی که پای صحبت باشه ...
یاد خلبان های ژاپنی افتادم که با هواپیما عملیات انتحاری میکردن.خوب اونا واسه چی این کار رو میکردن؟ خیلی ها از اون خلبان ها به عنوان قهرمان یاد میکنند، اما نوبت به مسلمان ها که میرسه، همون رفتار تبدیل میشه به وحشی گری و تروریست.
البته من که چیزی در مورد 72 حوری نشنیدم ( الان اولین باره که میشنوم )
خوب مسلمون حق نداره برای دفاع از ملتش عملیات انتحاری انجام بده؟ ما کجا بیشتر عملیات انتحاری دیدیم؟ خوب نا گفته پیداست.
علت چیه؟
جنگ نامردانه و نابرابر.
مسلمون اینقدر توانمنده که حاضره تکه تکه بشه، اما به وطنش تجاوز نشه.
چرا وطن پرستی یک مسلمان وحشی گری حساب میشه، اما کار خلبان های ژاپنی ...
تعداد صفحات زیاد بود ولی یک مطلبی که به چشمم جالب بومد این بود
ببین دوست من عملیان انتحاری کجاش درسته؟! در عزای امام حسین(علیه السلام) یک عده به عشق دیدار پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بمب به خودش ببنده و عزادارها رو منفجر کنه کار خوبی کرده؟!
وقتی اون بمب منفجر میشه زن،مرد،کودک و...همه میمیرن...
انقدری که خودی و مسلمان کشتند با این حملاتشون دشمن نکشتند!
چند وقته پیش هم یک افغانی میخواست بمب منفجر کنه (البته قصدش نیروهای پلیس بود!!!که فکر نکنم دشمن باشند)
زد وسط جمعبت منفجر کرد و کلی آدم بی گناه رو کشت!
اون مثال ژاپنی که میزنید درست! ولی اون با هواپیما وسط مردم میرفت؟!یا میزد به ناوهای دشمن؟! نیروهای نظامی دشمن رو هدف قرار میداد نه مردم عادی!
این 2تا از زمین تا آسمون با هم فرق دارند!
علی اقای عزیز برادر به این مسءله جواب داده شد . کاش خونده بودی
کشتن با هر وسیله ای که باشه انتحار یا موشک یا بمب اتم و ... اگر برای دفاع از دین و ناموس و میهن نباشه(دلیل موجه) و دلیل احمقانه ای مثل مثال شما داشته باشه غلطه . نه اسلام تایید میکنه و تجویز . بلکه کشتن بی گناه شدیدا نکوهیده است در نزد خداوند .
(۱۰/آبان/۹۱ ۱۵:۱۱)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]عزیزم میدون رزم که نیست ( جواب دندان شکن ) اولا
دوم این که اگر کسی خدا رو برای این حرفا بپرسته، به درد خودش میخوره.
فرض کن شما داری از گرسنگی میمیری، بهت بگن دو ساعت تحمل کنی بهترین غذا رو بهت می دیم، اگر هم نه، همین الان نون خشک بخور و برو.
چیزی که شما گفتید مثال همینه.کسی که اونقدر گرسنه باشه نمیتونه یه عمر به خیال وعده 1400 سال پیش یه پیامبر صبر کنه.
(خالدین فیها) بر منکرش لعنت. یه حساب دو دو تا چهار تاست، جز گزینه ها هست، اما دلیل عبادت نیست.
حقیقتش اگر بگیم اینا مد نظر نیست دروغ گفتیم. اما گفتم، هدف اصلی چیزی دیگه است.
و یه بحث پیش میاد، مگر کسی بندگی خدا کنه برای بهشت کار بدی کرده؟
به دلیل کمبود وقت خودم خلاصه و مختصر:
1- هدف اصلی اکثر مسلمونا چیه؟؟
2- پس اگه قبول داری که بندگی خدا برای بهشت و حوری هاشه دیگه بحثی نداریم. چون من نگفتم بده. گفتم بین ادعاهای نویسنده فقط حوری اش درست است ولاغیر.
یا علی.
سلام
آقا وحید، در مورد احکامی که در ایران اجرا میشه و در مورد اعتقاد مسلمانان شاید من دارم اشتباه می کنم.
سوالی که من دارم اینه که به اعتقاد مسلمانان، آیا این آیه یک حکم همیشگی و کلی است؟
نقل قول:در ممتحنه، آيه 8 مي فرمايد:
لَا يَنْهَاكُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذِينَ لَمْ يُقَاتِلُوكُمْ فِي الدِّينِ وَ لَمْ يُخْرِجُوكُمْ مِنْ دِيَارِكُمْ أَنْ تَبَرُّوهُمْ وَ تُقْسِطُوا إِلَيْهِمْ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُقْسِطِينَ.
آنهايي كه با شما نجنگيدند و شما را از خانههايتان بيرون نكردند و آواره نكردند و اموال شما را مصادره نكردند، مبادا با آنها بجنگيد.
مثلا آیا کسی که از پدر و مادر مسلمان به دنیا بیاد و اسلام رو نپذیره و عقیده اش رو هم آشکار کنه (یعنی مرتد بشه) تا زمانی که کسی رو آواره نکنه و اموال کسی رو مصادره نکنه، نباید باهاش جنگید؟
ممنون
(۱۰/آبان/۹۱ ۱۵:۱۱)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]فرض کن شما داری از گرسنگی میمیری، بهت بگن دو ساعت تحمل کنی بهترین غذا رو بهت می دیم، اگر هم نه، همین الان نون خشک بخور و برو.
الان یه چیزی به ذهنم اومد راجع به مثال زیبایت:
به اون بگی اگه نون خشک رو خوردی دو ساعت دیگه به جای بهترین غذا سرب داغ میریزیم تو حلقت (عذاب جهنم!!) چی؟؟
به نظرت بازم معلومه که نون خشک رو انتخاب میکنه؟؟؟ نه چون هم ترس از عذاب داره هم امید به خالدین فیها...
فعلا یا علی...
اگر عبادت برای اینها باشه میشه شرک
اگر عبادت و اطاعت خالص باشه اینها هم در اینده به مومن میدهند ولی اگر برای اینها باشه هیچکدوم رو نمیدهند
در این نوشته صرفا انگیزه رو از جهاد و شهادت طلبی هوریه نشون میده که کاملا اشتباه است . هوری رو به دلایل دیگه هم میدن . لازم نیست کسی خودش رو فدا کنه
ضمنا عملیات انتحار وهابیا رو همونطور که گفتیم باید از شهادت طلبی به حق امثال فلسطینی ها یا اونهایی که به حق میخوان از سرزمین و ناموسشون دفاع کنن جدا دونست
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=46947 مسلمان یعنی ایشون بقیه الگوی ما نیستند
ان قوما عبدوا الله رغبة فتلك عبادة التجار، و ان قوما عبدوا الله رهبة فتلك عبادة العبید، و ان قوما عبدوا الله شكرا فتلك عبادة الاحرار. (5)
یعنى گروهى از مردم خدا را از روى میل و رغبت(به امید نعمت هاى بهشت) بندگى كردند پس این نوع عبادت عبادت تاجران است، عده اى هم از ترس (آتش دوزخ) خدا را عبادت كردند این هم عبادت بندگان است و گروهى دیگر خدا را براى سپاسگزارى عبادت كردند و این عبادت آزادگان است .
و خود آن حضرت به پیشگاه خداى تعالى عرض می كند:
الهى ما عبدتك طمعا للجنة و لا خوفا من النار بل وجدتك مستحقا للعبادة.
خدایا من ترا به طمع بهشت و یا از ترس جهنم عبادت نمی كنم بلكه ترا مستحق و سزاوار پرستش یافتم.
در این مورد زیاد بحث شد
فکر میکنم بریم روی موارد دیگه صحبت کنیم