(۵/آبان/۹۱ ۲۳:۵۸)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]بله
وقتی که پای صحبت باشه ...
یاد خلبان های ژاپنی افتادم که با هواپیما عملیات انتحاری میکردن.خوب اونا واسه چی این کار رو میکردن؟ خیلی ها از اون خلبان ها به عنوان قهرمان یاد میکنند، اما نوبت به مسلمان ها که میرسه، همون رفتار تبدیل میشه به وحشی گری و تروریست.
البته من که چیزی در مورد 72 حوری نشنیدم ( الان اولین باره که میشنوم )
خوب مسلمون حق نداره برای دفاع از ملتش عملیات انتحاری انجام بده؟ ما کجا بیشتر عملیات انتحاری دیدیم؟ خوب نا گفته پیداست.
علت چیه؟
جنگ نامردانه و نابرابر.
مسلمون اینقدر توانمنده که حاضره تکه تکه بشه، اما به وطنش تجاوز نشه.
چرا وطن پرستی یک مسلمان وحشی گری حساب میشه، اما کار خلبان های ژاپنی ...
خیلی نکته ی به جایی بود. البته فقط در مورد دفاع از ناموس و کشور و دین ، نه در مقابل مردم بی گناه که وهابی های از خدا بی خبر نشون میدن.
(۷/آبان/۹۱ ۲۳:۰۰)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]خیلی نکته ی به جایی بود. البته فقط در مورد دفاع از ناموس و کشور و دین ، نه در مقابل مردم بی گناه که وهابی های از خدا بی خبر نشون میدن.
100 البته وهابیت جز اسلام نیست.
(۶/آبان/۹۱ ۱۳:۳۱)وحید110 نوشته است: [ -> ]
به محض شنیدن نام اسلام ما به یاد اعدام در ملاء عام میافتیم،
این اعدام مختص یک دین یا اندیشه نیست.
همیشه افرادی که ضررشان بیشتر از نفعشان برای جامعه و دیگران هست باید حذف بشن.
این اعدام در بیشتر کشورها اجرا میشود و مختص مسلمانان یا مسیحیان و یا ...... نیست
اما اعدام در ملا عام مختص عده ای از جرائم خشونت بار است که باعث ضربه ی سنگینی به امنیت جامعه میشود(تجاوز به عنف قتلهای خشونت بار و....)
این در ملا عام بودنش هم بیشتر جنبه ی بازدارندگی دیگران و نشان دادن برخورد قاطع با این جرائم جشن هست.
فکر نمیکنم علت اعدام در ملاعام چیزی جز این باشه.
(۷/آبان/۹۱ ۲۳:۰۰)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]خیلی نکته ی به جایی بود. البته فقط در مورد دفاع از ناموس و کشور و دین ، نه در مقابل مردم بی گناه که وهابی های از خدا بی خبر نشون میدن.
سلام
بسیار نکته به جایی رو فرمودید. در واقع همون طور که شما فرمودید، کشتن و اذیت و آزار دیگران صرفا به این دلیل که اونها با ما هم عقیده نیستند، کار نادرستی است. در واقع اگر هدف از دین کاملتر شدن انسانها باشه، پس انجام چنین کارهایی نمی تونه یک وسیله ی موجه برای گسترش دین باشه.
متاسفانه من کسانی رو دیدم که به اسم دفاع از اسلام، مقالاتی می نویسند تا قباحت این کارها رو از بین ببرند و چنین کارهایی رو موجه جلوه بدند و متاسفانه نمونه ی چنین مطالبی رو در این سایت هم میشه دید. فکر می کنم خوب است که مدیران با ترویج چنین عقایدی در این سایت مخالفت کنند.
ممنون
(۸/آبان/۹۱ ۱۳:۳۴)blue.blood نوشته است: [ -> ]خیلی ساله که تو این کشور داره اعدام انجام میشه، در ملا عام هم اضافه شده ... ولی چقدر بازدارندگی داشته ؟! من از شما میخوام یه مقدار فکر کنید، در مورد مثلا خفاش شب، تجاوز و قتل های اوایل ِ دهه ی 80 ... انقدری تاثیر داشته که تو سال ِ 89 ، 90 کسی رو باز داره از این عمل شنیع ؟ من فقط 2 مورد رو گفتم ، خفاش شب و تجاوز گروهی تو باغات اصفهان که همین سالهای اخیر بود، بسیار بسیار موارد ِ دیگه هم هست که با یه Search ساده تو اینترنت میشه فهمید ...
به جای این چیزا باید فرهنگ سازی بشه ...
فرهنگ در کنار تفکر ، چیزی که ما به شدت بهش نیاز داریم ...
من نمیگم اعدام نباید باشه، ولی میگم قبل از اینکه یه جوون 17ساله ( قاتل روح الله داداشی ) بخواد قتل مرتکب بشه، اینقدری باید فهم ، شعور و فرهنگ داشته باشه که چنین کاری نکنه ... شماها عامل بازدارنده رو خارج از افراد میخواید پیدا کنید ((((( گشت ِ ارشاد ، اعدام ، جمع کردن ِ ماهواره ، گشت ِ نامحسوس ... ))) ،،، ولی یه مقدار ِ کم به فکر ِ خود ِ اون آدم نیستید که ببینید با چه تفکری چنین کاری میکنه ...
البته مشکلی نیست ،
اندکی صبر سحر نزدیک است ...
اول بگم که من براساس اون چیزی که میدونستم نوشتم.... دلیلش همینه... براساس اندیشه ی دینی خاص هم ننوشتم...دیگه شما که باید با نوع فکر من اشنا باشین.
من چیزی رو گفتم که علت اصلی میتونه باشه برای اعدام در ملاعام......
این که این شدت عمل کسی رو از این حرکات باز نمیداره دلیل نمیشه که این شدت عمل رو انجام ندیم.
میگین که شعور و فهم و درک داشته باشه که نزنه یه نفر رو بکشه.
سوال من اینه
اگه ایشون جرمی مرتکب نشه قانون و مجریان قانون بیخودی ایشون رو مجازات میکنن؟ این اعدام مال بعد وقوع جرم هست و مربوط به زمانی میشه که یه نفر به شخصیت و یا جان فردی یا جامعه ای اسیب زده...
اما این دلیل نمیشه که هرچه مجازات سنگین تر باشه جرم هم کمتر بشه...
مجازات مال بعد وقوع جرمه....و فرهنگ سازی در کنار تفکر ربطی به مجازات نداره....مجری قانون باید فرهنگ سازی کنه؟ یا خانواده و رسانه ی جمعی؟؟
با جرم و مجرم باید برخورد بشه و نبود فرهنگ ربطی به مجازات نداره.....یعنی چی در اینجا باید فرهنگ سازی بشه؟ یعنی بیایم برخورد با مجرمین رو تا زمان فرهنگ سازی که وظیفه ی دیگران هست انجام ندیم؟ اصلا جایی برای زندگی کردن بدون قانون و تبعاتش میمونه؟
باید یقه ی کسایی رو که باید فرهنگ سازی کنن گرفت.
گشت نامحسوس کار خوبیه.....به این مبحث مربوط نمیشه وگرنه جوابش رو هم میدادم.
گشت ارشاد هم از همون نبود فرهنگ لباس پوشیدن به وجود امده.من خودم مخالفم با گشت ارشاد ولی باید با یه سری برخورد بشه(اخه شورش رو در میارن)
(این دوتای اخر اصلا ربطی به موضوع نداره)
به نام خدا
دیروز کلی نوشتم که پرید
در مورد این مطلب به دو بخش تقسیم میشه . اول قصاص . دوم در ملا عام بودن
در مورد قصاص علاوه بر پیشگیری از وقوع جرم
اجرای عدالت
التیام نفس اجتماعی که با این عمل یعنی قتل عمدی یک بی گناه ضربه خورده
التیام زخم بازماندگان
جلوگیری از حرج و مرج
توجه به بزه دیده
و .... مد نظر هست
در مورد ملا عام بودن هم وقتی جرمی در ملا عام باشه و باعث ترس و وحشت جامعه بشود مجازات را هم در ملا عام انجام میدهند تا مرهمی باشد بر زخم اجتماع و خیال خام در کسی ایجاد نشده و احساس امنیت به اجتماع برگردد
نکته دوم این که
مجازات قصاص را خداوند در اختیار اولیا دم قرار داده بنابرین اگر انها بخواهند میتوانند ببخشند که این عین عدالت است . اگر کسی ادعای فرهنگ و تمدن دارد میتواند ببخشد و شاید اگر کسی نتواند عدالت را اجرا کند خود دست به کار شود و حرج و مرج ایجاد شود .
مثلا در همون قضیه پاکدشت اگر اعدام نمیشد چه ضربه ای به اجتماع بازماندگان وارد شده و مجرمین اینده با خیال راحت هر غلطی میخواستند میکردند
نکته سوم
معمولا قتل ها به قتلهای اتفاقی و برنامه ریزی شده تقسیم میشود
قاتلین اتفاقی تحت تاثیر عوامل عاطفی و انی بدون فکر به عاقبت عمل دست به کاری میزنند که در این حالت معمولا به رضایت اولیا دم می انجامد
حالت دوم مجرم سعی میکند تا با طرح نقشه از زیر بار مجازات فرار کند
پس در این ۲ حال نیز نوع مجازات اثر باز دارندگی خود را دارد ولی مجرم سعی میکند ان ار با طرح نقشه از خود دور کند
حالا در نظر بگبرید که مجازات سبکی در انتظار یک قاتل باشد . ممکن است خیلی ها با حساب سود و زیان جرم مرتکب این عمل بشوند!
نکته چهارم
در مورد فرهنگ سازی که اسلام سنگ تمام گذاشته
از قبل از تولد برای اخلاقیات برنامه دارد انقدر که بعضی از این که اسلام برای هر موردی در زندگی راه نمایی هایی دارد شاکی شده و اسلام را محدود کننده میدانند
در این مورد حق با شماست اما واقعا چه کسی است که قبه دزدی و قتل و ... را نداند!!
نکته پنجم
مجازات مثل یک قرار داد اجتماعی است که همه میپذیریم . بنابرین وقتی کسی میخواهد مرتکب قتل شود میداند مجازات قصاص است . پس بهترین راه این است که اگر ادم با فکریست مرتکب نشود . و اگر شد مجازات را نیز دانسته و قبول کرده است.
نکته مهم این که خداوندی که حکمی را صادر میفرماید بهتر از همه ما میداند که چه میکند و بندگانش به چه چیزی برای بقا نیاز دارند
و اسلام اولین دینی بود که برای جلوگیری از مجازات گروهی به مجازات خصوصی روی اورد
من فقط یه جای حرفش رو درست میدونم (با کمال تعجب!!)
حوری!!
راست میگه
یه جایی حرف قشنگی خوندم:
فرق مومن مقدس با فاسق کافر چیست؟ هیچ؛ این در زندگی پیش از مرگ ،به دنبال چشم چرانی وشکم چرانی است وآن در زندگی پس از مرگ!
خداییش خیلی از مسلمونها به امید حوری (همون شهوت) و درختان همیشه بهار و نهرهای همیشه روان و سفره های همیشه پهن (همون شکم) دوست دارن برن بهشت...
بقیه حرفهای این یارو هم که اونقدر چرنده که حتی ارزش نداره دلیل برای مقابله باهش بیاریم.