تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اینم عیدی ما به بچه های گل بیداری، عید سعید غدیر مبارک!!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
(۲۰/مهر/۹۳ ۷:۵۶)عشقم کربلا نوشته است: [ -> ]واقعا...
منم سیدنیستم،اما دارم عروس سید میشم....
آقا سید،من و همسرمم بی نصیب نکنید از دعای خیرتون...
بچه های تالار!فردا مراسم عقدمه.به دعای خیرتون شدیدا نیاز دارم...مخصوصا سیدای عزیز،مخصوصا سید ابراهیم....

خب الحمدالله... بسیار خوشحالمون کردید. البته بگم باید خیلی حواستون باشه هاWinkBig Grin

دوستان گل دیگری هم که ابراز محبت فرمودند، ممنون، امسال هم به یاد تک تک عزیزان هستم.

برادر دعاگویتان سید ابراهیم Angel
[تصویر: eyde-ghadir.jpg]

به دلیل سنگین بودن فایل، بصورت لینک قرار گرفت: حجم 3.21 مگابایت:
http://aghigh.ir/files/fa/news/1393/7/19/71557_134.jpg
بچه های تالار!فردا مراسم عقدمه.به دعای خیرتون شدیدا نیاز دارم...مخصوصا سیدای عزیز...

تبریک میگم.

ایشالله خوشبخت باشید.HeartHeart

سر سفره عقد ما رو هم دعا کنید.Smile
[تصویر: 80043135781557518732.png]

[تصویر: ghadir%201.jpg?itok=4qlHcKZE]

غدیر بود ...

رفتیم پیشانی اباذر را ببوسیم و بگوییم: «برادر! عیدت مبارک» پیشانیش از آفتاب ربذه سوخته بود!!

به «ابن سکیت» گفتیم: «علی». هیچ نگفت، نگاهمان کرد و گریست. زبانش را بریده بودند!!

خواستیم دست های میثم را بگیریم و بگوییم: «سپاس خدای را که ما را از متمسکین به ولایت امیرالمؤمنین قرار داد» دست‌هایش را قطع کرده بودند!!

گفتیم: «یک سیدی بیابیم و عیدی بگیریم» سیدی! کسی از بنی هاشم. جسدهاشان درز لای دیوارها شده بود و چاه ها از حضور پیکرهای بی سرشان پر بود! زندانی دخمه‌های تاریک بودند و غل‌های گران بر پا، در کنج زندان‌ها نماز می‌خواندند.

ولی حالا، به برکت نام مولا :

برادر، عیدت مبارک!

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت امیرالمؤمین علی (علیه السّلام) و الائمة المعصومین (علیهم السّلام)

بچه های تالار!فردا مراسم عقدمه.به دعای خیرتون شدیدا نیاز دارم...مخصوصا سیدای عزیز،مخصوصا سید ابراهیم....
ایشالا مبارک باشه!
ایشالا در پناه مولا علی (علیه السلام) و مادر سادات حضرت زهرا (سلام الله علیها) زندگی علوی و فاطمی داشته باشید!
بسم ا...

سلام

این عید عزیز و دوست داشتنی ابتدا خدمت آقامون امام زمان صلوات ا... علیه و بعد خدمت همه ی شما خواهران و برادران ایمانی مبارک باشه انشاا...

التماس دعای فرج ....

عیدیم یادتون نره.........Smile
[تصویر: silEtqX.jpg]
جناب سید ابراهیم!

در سال 90 یه عیدی به بچه های تالار دادین ، که خیلی خوب بوده. سر مارو بااین چیزا شیره نمالید.Big Grin
(۲۰/مهر/۹۳ ۱۰:۰۳)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]دوستان گل دیگری هم که ابراز محبت فرمودند، ممنون، امسال هم به یاد تک تک عزیزان هستم.

برادر دعاگویتان سید ابراهیم Angel

عیدی میخوایم.

درسته وضعیت اقتصادی نسبت به قبل سخت تر شدهDodgy

ما ک عیدیه مادی نمیخوایم.

از اینا میخوایم:
Big Grin
(۷/آبان/۹۱ ۱۲:۴۳)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]
ابتدا برای هر خواننده این تاپیک دو رکعت نماز به همراه سه تلاوت سوره توحید و 110 صلوات با عجل و فرجهم هدیه در نظر گرفته شده است.....

یعنی هر عزیز دل انگیزیWink که این مطالب را بخواند وصلواتی ارسال نماید مطمئن باشد این هدایای معنوی نصیبش خواهد شد....

ما عید غدیر که میشه حتی بابای خودمون و همسرم رو هم سید صدا میکنیم که عیدی بگیریم.
دیگه این روز همه تو فامیل ما سید میشن.
شما که جای خود دارین آقا سید ابراهیم.
عیدی من دعا در حق دخترم باشه لطفا.
خیلی جالب بووود ... نه به اینکه خیلیها پست بالا نیومده تشکر میزنن و نه به اینکه بنده نمیتونم واسه پست اول تشکر بزنم

واسه همین همینجا با صدای بلند مراتب تشکر و قدر دانیم رو از سید ابراهیم عزیز اعلام میدارم

همه سادات را درجا ، یکجا ، همه جا ، جابجا ، بی جا ، با جا Big Grin مخلصیـــــــــــــــــــــــــــــــم

عیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد بر همگی مبارکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
HeartHeartHeart
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
آدرس های مرجع