تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اینم عیدی ما به بچه های گل بیداری، عید سعید غدیر مبارک!!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
(۲۷/مهر/۹۲ ۱۴:۰۷)علمدار133 نوشته است: [ -> ]آقا چرا آقاسیدابراهیم روتو آمپاس میزارین؟Dodgy
این تاپیک مال پارساله بنده خدا تا یه ماه داشت برا ماذکر میگفتSmile
البته هرچند کربلاش رو گرفت و خیلی هم بهش چسبیدSad
اما اینو بدونین این تاپیک براشمام خرج داره فکر میکنم ادامه بدین باید هرسال آقاسیدرو بفرستین کربلا ان شاالله
فکر نکنید که ما نمیدونیم شما هم از سادات هستین جناب سید ابراهیم Smile
شما هم باید ب بچه ها عیدی بدید ....Big Grin

چند هفته پیش حاج آقای فرحــــزاد در برنامه سمت خدا حرف خوبی زدند :
ایشون گفتند هر کس در روز عید غدیر یک ریال عیدی بدهند، خداوند 100 هزار برابر اونو در نامه عملش ثبت میکنند!!Smile
چه معامله ی پرسودی !!!!!!!!!!
!!!!!!!!!
سلام
نه فقط سادات بلكه همه بايد عيدي بدن
عيد بزرگ الله اكبر مختص به سادات نيست ، اينقدر به سادات فشار نيارين ، هركس به اندازه توانش اين روز به اطرافيان عيدي بده و اعمال عيد را به جا بياره .
پخش شيريني و شكلات و صله رحم و ديد و بازديد و پوشيدن لباس نو و وووو هر كدامش را انجام دادن اجر بسيار بزرگي نصيبتان خواهد شد

خود مولا اميرالمومنين عليه السلام ضمانت فرمودند
عن امير المؤمنين علیه السلام قال: ... فكيف بمن تكفل عددا من المؤمنين والمؤمنات وانا ضمينه على ‏الله تعالى الامان من‏ الكفر

امیرمؤمنان علیه السلام فرمود: ... چگونه خواهد بود حال كسى كه عهده ‏دار هزينه زندگى تعدادى از مردان و زنان مؤمن (در روز غدير) باشد، در صورتى كه من پيش خدا ضامنم كه از كفر و تنگدستى در امان باشد.

والفقر وسائل الشيعه 7: 327

عيدتان مبارك

موفق و سلامت و غديري باشيد
يا علي عليه السلام
بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدلله الذي جعلنا من المتمسكين بولايت اميرالمومنين
علي ابن ابي طالب عليه السلام
[تصویر: 1_30375561456685752508.gif]
منم این عید بزرگ و زیبا را به تمام شما محبان عزیز مولا امیر المؤمنین علیه السلام،
پیشاپیش تبریک عرض میکنم.
ما هم عیدی میخواهیم ها Big Grin
. ما که پارسال نبودیم.Sad
(۲۷/مهر/۹۲ ۱۴:۰۷)علمدار133 نوشته است: [ -> ]آقا چرا آقاسیدابراهیم روتو آمپاس میزارین؟Dodgy
این تاپیک مال پارساله بنده خدا تا یه ماه داشت برا ماذکر میگفتSmile
البته هرچند کربلاش رو گرفت و خیلی هم بهش چسبیدSad
اما اینو بدونین این تاپیک براشمام خرج داره فکر میکنم ادامه بدین باید هرسال آقاسیدرو بفرستین کربلا ان شاالله

من نوکر و غلام و خادم و فدایی هرچی محب امیرالمومنین هم هستم....

چشم.... دارم لیستم را بروز میکنم برای عیدی امسال دوستان.....

پارسال که به صورت بسیار خفنـــــــــــی جواب این عیدی ها را دیدم و راهی دیار کربلا شدم.... ببینیم امسال چه خبر میشه.... به امید خدا.

دوستان بسم الله.

یا علی علیه السلام مددی.
بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدلله الذي جعلنا من المتمسكين بولايت اميرالمومنين
علي ابن ابي طالب عليه السلام
منم پیشاپیش این عید به همه سادات و همه عاشقان حضرت علی(علیه السلام) تبریک میگم
آقا سید منم سال قبل نبودم Sadعیدی ما یادت نره Angel
التماس دعاRose
(۲۷/مهر/۹۲ ۱۶:۳۸)یاوران مهدی نوشته است: [ -> ]فکر نکنید که ما نمیدونیم شما هم از سادات هستین جناب سید ابراهیم Smile
شما هم باید ب بچه ها عیدی بدید ....Big Grin
من هم چشم اما مال من شرط داره
برام دعا کنین تا قبل از عید غدیر سال بعد من برم کربلا ان شاالله اونجابه نیابت تون دورکعت نماز میخونم
RoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRose
ایشالله کربلایی بشی سید که روحمونو شاد کردی ، ایشالله سرور و آقای هممون بطلبتت اساسی بری از همه هم بیشتر بمونی سلامت بری سلامت بمونی اونجا سلامتم برگردی ایشالله جوری بری کربلا که آرزوش به دل همه بمونه ایشالله امام حسین و امام علی و کاظمین و .. جوری بطلبنت که تا حالا هیچکیو نطلبیدن . به حرمت تک تک اشکایی که همه بچه های این تاپیک روز عاشورا ریختن امام حسینو قسم میدم که این سید مارو ببره پیش خودش کربلاییش کنه شهد شیرین زیارتو هم بیشتر از هرکسی که تا حالا نصیبش شده نصیب سید کنه . سید به خدا رفتی ما رو هم دعا کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و سهل مخرجهم

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
عیدی من هم به دوستان یه زیارت عاشورا (با حضور قلب و دل شکسته) به نیت کربلایی شدن هممون..
کربلایی که مشرف بشیم و همیشه حفظش کنیم!
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
الحمد لله الذي جعلنا من المتمسكين بولايه اميرالمومنين و اولاده المعصومين عليهم السلام

AngelAngelAngel[b]عیدتون پیشاپیش مبارک
AngelAngelAngel
Rose صلوات مخصوص آقا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) Rose
أللّهمَّ صلِّ وَ سَلِّم، وَ زِد وَ بارِک، عَلی: بار خدایا! رحمت‌های پیاپی فرست و درودهای خجستة خویش را ارزانی دار
صاحبِ الدَّعوَةِ النَّبویَّة ، بر امام بزرگواری كه صاحب دعوت محمّدی استHeart
وَ الصَّولَةِ الحَیدریَّة، و صولت حیدریHeart
و العِصمَةِ الفاطِمیَّة ، و عصمت فاطمیHeart
و الحِلمِ الحَسَنِیَّة، و حلم حسنیHeart
و الشّجاعَةِ الحُسَینِیَّة ، و شجاعت حسینیHeart
و العِبادَةِ السَّجّادِیَّة، و عبادت سجّادیHeart
و المآثِرِ الباقِریَّة ، و مفاخر باقریHeart
و الآثار الجَعفَرِیَّة، و آثار جعفریHeart
و العُلومِ الکاظِمیَّة ، و علوم كاظمیHeart
و الحُجَجِ الرَّضَوِیَّة، و حجج رضویHeart
و الجُودِ التَّقَوِیَّة ، و جود تقویHeart
و النَّقاوَةِ النَقَوِیَّة، و نقاوت نقویHeart
و الهَیبَةِ العَسکَریَّة ، و هیبت عسكریHeart
و الغَیبَةِ الإلهیَّة، و غیبت الهی.Heart
----------------------------
Heart«« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»»Heart
آقا سید با اینکه خودتون گفتین میخایین عیدی نماز هدیه بدین اما اصلا نمیخام برای عیدی من به دردسر بیوفتین، فقط آخر نمازی که به عنوان هدیه میخوایین بخونین برای من هم دعا کنین، ممنون
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
آدرس های مرجع