|
نرم افزار بیداری اندیشه
|
|
۱۹:۱۱, ۱۳/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۱ ۲۳:۵۰ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همگی
بنده در حال ساخت نرم افزاری برای تالارمون هستم که به طور همزمان داره برای اندروید و آی او اس ساخته میشه من تا اینجای کار پیشرفتم و از اینجا به بعد نیازمند ایده های شما هستم. ![]() یعنی هرچی فکر کردم،گزینه دیگه ای به ذهنم نرسید . میخوام ازتون خواهش کنم تا در مورد قیافه و سایر گزینه ها،نظر و ایده بدید تا ان شا الله این نرم افزار بزودی ارائه بشه |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۳۱, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام به شما و خسته نباشید به خاطر کار خیلی مناسبی که شروع کردید
راستش من بر خلاف دیگر دوستان فکر می کنم یکی از مزیت های یک نرم افزار خوب سادگیه اون هست. به خصوص زمانی که از تلفن همراه استفاده می کنیم شلوغ بودن کمکی نمی کنه. ابزارهای مورد نیاز اصلی یکی نمایش آخرین ارسال های تالار هست. و دیگر اینکه از موضوعات مشترک شده آگاه شد. اگه چیز دیگه ای به ذهنم رسید عرض می کنم
|
|||
|
|
۰:۰۸, ۱۶/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۲ ۲۲:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول:اگر امکانش هست با دادن پست جدید در تاپیکهایی که در اونها مشترک شده ایم ، یه بوقی ویبره ای پیامی چیزی بیاد روی صفحه تا متوجه بشیم!در حال حاضر که من اصلا نمیتونم همچین کاری بکنم.اما برای این کار،اصلا نیازی به این نرم افزار نیست.مثلا اگه تو گوشیتون یاهو میل نصب باشه،شمارو سریعا از ایمیل های جدید خبر دار میکنه.حالا اگه تو تنظیمات تالار،ارسال ایمیل از تالار به شما برای پست های جدید فعال باشه،مثلا همون نرم افزار یاهو میل هم میتونه شما رو با صدا یا ویبره از اومدن پست جدید خبر دار کنه[/align][/align] |
|||
|
|
۱۷:۳۳, ۱۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
خیلی خوبه.
برای ساختن نرم افزار موبایل از برنامه ی کاملا ایرانی ورایگان MJFace_toolkit هم میتونید استفاده کنید. |
|||
|
|
۱۷:۱۷, ۲۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
برادران فکر نکنید من پشیمون شدم!! بلکه کماکان کاملا پایه ام
اما هیچکس یاری نمیکنه! خیلی وقته منتظر اینم که یکی برا بخش درباره تالار و بقیه گزینه ها بهم مطلب بده،اما هیچکی نمیده |
|||
|
|
۱۹:۴۱, ۲۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به جان خودم سررشته ندارم وگرنه خیلی دوست داشتم کمکت کنم
|
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۲۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
من که نگفتم از لحاظ فنی کمک میخوام که شما اینطوری میگید!
![]() منظورم کمک محتوایی بود،این که سررشته نمیخواد! |
|||
|
|
۱۱:۰۸, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
خسته نباشی برادر تنها چیزی که من دوس دارم اینه که برای سیتم های سیمبیان و جاوا هم ساخته بشه ممنون از لطفت |
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۲۴, ۲۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام
یه گزینه بذار که توش لیست بچه های آنلاین از طریق تلفن رو نمایش بده و بشه بهشون پی ام داد و چت کرد موفق باشی |
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۲۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
نظر دوستمون در مورد چت کردن خوبه اینجوری بچه ها با کمک هم میتونن مطالب بهتری رو بنویسن
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی مستند، برای ترجمه و زیرنویس توسط گروه بیداری اندیشه | مجید املشی | 31 | 30,909 |
۱۲/بهمن/۹۵ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: jahansite |
|
| گروه دوبلاژ تالار بیداری اندیشه | MohammadMeraj | 31 | 14,646 |
۲۹/بهمن/۹۲ ۲:۱۴ آخرین ارسال: MohammadMeraj |
|
| پیشنهادات و انتقادات بخش ترجمه و زیرنویس تالار بیداری اندیشه | مجید املشی | 4 | 4,822 |
۲۹/آذر/۹۲ ۰:۰۴ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فروشگاه مجازی بیداری اندیشه | SAEED_KOSAR | 13 | 10,871 |
۱۴/تیر/۹۲ ۲۰:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ | Mohammad | 87 | 46,293 |
۶/آذر/۹۱ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: mahdi_kojayee |
|
| مستند بیداری اندیشه | Ara | 16 | 11,774 |
۲۸/تیر/۹۱ ۹:۴۷ آخرین ارسال: بچه شیعه |
|
| محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی | خیبر110 | 71 | 34,952 |
۱۵/تیر/۹۱ ۲۲:۱۰ آخرین ارسال: دل خسته |
|

![[تصویر: 73693270761150222642.png]](http://axgig.com/images/73693270761150222642.png)