تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نرم افزار بیداری اندیشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
سلام خدمت همگی
بنده در حال ساخت نرم افزاری برای تالارمون هستم که به طور همزمان داره برای اندروید و آی او اس ساخته میشه

من تا اینجای کار پیشرفتم و از اینجا به بعد نیازمند ایده های شما هستم.
[تصویر: 73693270761150222642.png]

یعنی هرچی فکر کردم،گزینه دیگه ای به ذهنم نرسید . میخوام ازتون خواهش کنم تا در مورد قیافه و سایر گزینه ها،نظر و ایده بدید تا ان شا الله این نرم افزار بزودی ارائه بشه
سلام
با تشکر از زحمات شما

خوب هدفتون از ساخت نرم افزار چیه؟
دقیقا چرا نیاز به چنین چیزی رو احساس کردید؟

سعی کنید اینارو شرح بدید که دوستان مطلع بشن و بتونن نظر بدن Angel
ماشالله
یا علی بچه ها

گزینه فیسبوک
منو درباره ی سایت
معرفی کتاب
به نام خدا

دوست گرامی سلام

خواستم خواهش کنم که بشه با این برنامه , سایت و پستهای جدید رو روی موبایل دید . حتی اگه نشه پست جدید داد , لااقل پستها رو بشه خوند.

بهرحال موفق باشید
سلام به همگی
خیلی ممنونم از همتون که وارد بحث شدید

نمیشه به این چند تا سوالی که مطرح کردید،جدا جدا جواب بدم چون به هم مرتبط هستن.

اولا اینکه با این نرم افزار،کلاس تالار بالا میرهBig Grin
و بعد،هدف اینه که اونهایی که از اینترنت gprs استفاده میکنن و میخوان از آخرین پست ها مطلع بشن،با این نرم افزار،با هزینه ای بسیار کمتر از هزینه ی دیدن تالار با مرورگر،میتونن از آخرین پست ها و تاپیک های تالار مطلع بشن.
و بعد اینکه خدمت آقا مهدی (چهارمین ارسال) باید عرض کنم که من خودم اندروید دارم و میتونم وارد تالار بشم و پست هم بذارم.فکر کنم ios هم همینطور باشه.اگه منظورتون چیز دیگه ای بود خواهش میکنم بیشتر توضیح بدید

(۱۴/آبان/۹۱ ۲:۱۰)TINCHY نوشته است: [ -> ]گزینه فیسبوک
منو درباره ی سایت
معرفی کتاب
خب یه لینکی چیزی از صفحه فیس بوک تالار بدید که من بذارمش دیگه،از خودم که نمیتونم در بیارمBig Grin
برای "درباره ی سایت" هم باید مسئولین تالار یه متنی رو تهیه کنن تا بذارم
منظورتون از معرفی کتاب چیه؟ میخواید از طریق نرم افزار،کتاب معرفی کنید یا فقط بخش معرفی کتاب رو ببینید؟

یا علی
بیشتر خوبه که اخرین اطلاعات فروم را توی خودش داشته باشه و البته دارای مطالب مفید و خوب تالار برای معرفی بیشتر به مخاطب ها.
بهتره این صفحه توی نرم افزار به یه شکلی باشه حتما:
http://forum.bidari-andishe.ir/search.ph...n=getdaily

اگر امکانش هست با دادن پست جدید در تاپیکهایی که در اونها مشترک شده ایم ، یه بوقی ویبره ای پیامی چیزی بیاد روی صفحه تا متوجه بشیم!
اشتراکها هم که لینکش توی پروفایل همه هست.
نقل قول:اگر امکانش هست با دادن پست جدید در تاپیکهایی که در اونها مشترک شده ایم ، یه بوقی ویبره ای پیامی چیزی بیاد روی صفحه تا متوجه بشیم!
دیگه اینقدر هم حرفه ای نیستمBig GrinBig Grin

(۱۴/آبان/۹۱ ۱۷:۳۲)sarallahe73 نوشته است: [ -> ]بیشتر خوبه که اخرین اطلاعات فروم را توی خودش داشته باشه و البته دارای مطالب مفید و خوب تالار برای معرفی بیشتر به مخاطب ها.

اینطوری که خیلی سخت میشه وباید بیست نفر بشینن فقط برای گلچین کردن مطالب!!!
این نرم افزار،اتوماتیک گردونده میشه و بیشتر مخصوص اعضای تالاره
منتظر جواب دوستان هستم.
به جای تشکر زدن،جواب بدیدBig GrinBig Grin
سلام

میگم قرار دادن چت روم در نرم افزار هم خوبه ها .

البته مزایا و معایبی هم داره . اما بنظر مزایا بیشتره .

دیگه اینکه بخش خبری هم داشته باشه مثلا از سایت وعده صادق میتونه مقالاتی رو و اخباری رو نشونبده .

آدرس های مرجع