شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۲۴/آبان/۹۱ ۲:۱۴)A L I نوشته است: [ -> ]اتفاقن خیلی به سربازی ربط داره!!
یکی از دلایل اصلی عقب افتادن ازدواج جوانها همین سربازی هست!!
یکی از بهترین دورهای زندی یک شخص که 2سال اول جوانیش هست رو باید در پادگانها بگذرونه!!
من خودم سربازی رفتم میدونم چه دوران مزخرفیه!!هیچ خاطره خوشی ندارم!!
تنها خاطرات مزخرفی که یک گروهبان 2 بیسواد به ماها زور میگفت که مثلن عقده خودش رو خالی کنه!!
سختیهایی که افراد دیگه میکشیدن!!
...
یکی از مواردی که خونم را به جوش می آورد( صدبرابر مسئله فلسطین) ، امتیازات ناجوانمردانه و بی معنی و
ناعادلانه ای است که برای یک قشری ( م ل ا ها و طلاب ) در نظر گرفته اند ، چرا این قشر را از سربازی و اجباری
معاف کرده اند در حالیکه مثلا فلان جوان که از بهترین دانشگاه کشور ، دکترای تخصصی گرفته ، موظف به کلاغ-پر
و سینه خیز و ... می شود و هزار جور توهین زشت را از گروهبان و سرجوخه می شنود !
سلام
دوست عزیز حرف ها و انتقاداهایتان را در مورد توقعات بالای خانم ها و خانواده شان توی زندگی خودم و اقوام تجربه کرده ام. قرارداد عروسی اکثرشون با دست خط من بوده و گرفتن امضاها هم با من .چرا مهریه اون یکی عروس بیشتره؟چرا طلای این یکی بزرگتره؟چرا گل های ماشین عروس زرده؟چرا در گنجه بازه؟چرا دم خر درازه؟ و از حدود پنجاه عروس فقط یک مهریه پایین اون هم با پنج سکه به اصرار پدر داماد داشتیم( دو دانگ خانه هدیه از طرف پدر داماد با اصرار زیاد و حدود یک ساعت اکراه پدر و خود عروس و ان هم جزو قباله نبود.)این فقط قرارداد عروسی تا برسه یه بقیه اش که اون خیلی طولانیه.
درامد متوسط یک کارگر یا کارمند (اگر کار پیدا کنه و یک ماه بعد اخراجش نکنند)زیر 450 تومنه و هزینه های عقد مختصر محضری و عروسی خانگی کوچک و جهاز فقط لوازم ضروری حداقل حداقل بیست میلیون تومن.
زندگیم از مختصر پس انداز خودم و پدرم شروع شد و تا الان هم باقناعت زندگی می کنیم.با ازدواج درامدم بیشتر شد و با بچه باز هم بیشتر ولی نه اینکه بخوام بچه زیاد کنم چون هزینه این یکی هم واقعا بالاست (یک بسته پوشک 6500 تومن!!!).بقیه متاهل ها هم به خاطر هزینه های زیاد بچه, دارند به طرف تک فرزندی و بی فرزندی روی می اورند.با این وضعیت تنها راهش اینه که خود مسولین تعداد بچه هاشون را زیاد کنند تا جبران بشه.و اگر ازدواج می خواهند زیاد بشه شغل ایجاد کنند و تورم بیش از حد را مهار کنند که اگر توانسته بودند انجام داده بودند.
یادمه کوچیک بودیم می رفتیم عروسی میخوندند گل داریم لاله داریم دوماد بیست ساله داریم .الان باید بخونند دوماد چهل ساله و یک مدت دیگه دوماد صد ساله
سلام داش ممد آی گل گفتیا. خود این مسولین چرا انقد بچه کم دارن اونم با این رفاهشون؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه راس میگن خودشون برن جوجه کشی راه بندازن. البته بگما من با مثلا 5 بچه داشتم مخالف نیستم و اتفاقا خوبه ما با این اوضاعع و احوال اقتصادی و بیکاری امروز و اینده واقعا که مایه عذابه دادش. بدبختی اینه که تو این مملکت وقتی میخوای یه جا استخدام بشی به مارکه ش.....تم کار دارن. به قران ضد نظام نیستما که خیال کنید میخام بدشو بگم.ولی واقعا اینطوریه دیگه چون خودم تجربه داشتم گفتم. مثلا سر خودم رفتن تحقیق کردن و فهمیدن که من شلوار لی و استین کوتاه میپوشم البته اونم گاهی اوقات سر همین قضیه استخدام صد در صدی بنده شد صفر در صد به همین محرمی قسم بهم گفتن برای ما محرز نشده که شما تو تظاهراتها شرکت میکنی یا نماز جماعت و جمعه شرکت میکنی واسه همین از نظر ما مردود هستی . اینجا بود که تازه به فیلم اخراجی ها و اون جریان گوزینه دادن ایمان اوردم. جالبه نمیدونم این کله گنده های تالار کجان که بیان تو این جور بحثا شرکت کنن. خانمهای تالار کجان؟ چیه تو شأنشون نیست ای خانمها و مدیران و ناظران و معاونان که تو این مباحث داخل بشن. قسم میخورم که همین حس رو دارن و برا خودشون کسر شأن میدونن.
(۲۴/آبان/۹۱ ۳:۲۴)رنجستان نوشته است: [ -> ]بین 25 تا 27 هم دوران نقاهت عقلی را سپری میکنند. از 27 به بعد واقعا میبینی که چقد متواضع میشن در برابر یه پسر. راحت میتونی این مساله را متوجه بشی اگه با هاشون دمخور بوده باشی. سر عقل میان و میفهمن که ای بابا علی اباد اصلا وجود خارجی نداشته.البته منظورم از تواضع در برابر پسرها نه برای روابط غیر اسلامی هست بلکه منظورم همون ازدواج هست. واقعا ساده میگیرت خیلی گیرهاشون و تخیلاتشون کمتر میشه و یه درک نسبی از حقیقت زندگی پیدا میکنن.البته گفتم که استثنا هم داره که فوق العاده اندک هستن و مذهبی و غیر مذهبی هم نداره
سلام
اگه خانمی تا 27 سالگی ازدواج نکرده نمیشه گفت از توقع بالاش هست
اون بعضی هایی هم که بعد از 27 سر عقل میان بازم نمیشه گفت سر عقل اومدن برای اینکه از قافله ی متاهل ها عقب نمونن خواسته هاشون رو کم میکنن، منظورم اینه که از شرایطشون ناراضی هستن وگر نه کسی که سر عقل اومده باشه که عاقله و راضی
وقتی هم حرف از مذهب میشه نباید به هرکی که ریش داره یا چادریه نگاه کرد
یکی از آشنایان لیسانس حقوق دارن بعد از اینکه سربازیشون رو هم تموم کردن با دختر یه روحانی ازدواج کردن تا آخرین اطلاعی که داشتم هنوز هم کار پیدا نکرده بودن( انشاءالله پیدا کرده باشن)
نمیگم سخت نیست اما نشد نداره
با آرزوی خوشبختی و عاقبت به خیری برای همه ی جوونا
سلام
در مورد استخدام زیاد ناراحت نباشید.یکی از دوستان من که متولد 1360 هست به علت همکاری با ساواک رد صلاحیت شد.
زمانی که اجباری (سربازی) رفتم هر چی مصاحبه و استخدام بود انجام شد و منم حرص می خوردم که پایانی ندارم .بعدم که اومدم بیرون وام های کشاورزی تموم شد(رشته ام دامپروریه) چند تا دامداری رفتم گفتند 70 تومن حقوق قرارداد سه ماه(حقوق کارگر 150 تومن بود)و به ناچار تعمیر تلویزیون را ادامه دادم.بعد کلی دوندگی پارسال موافقت وام + زمین برای دامپروری را گرفتم .بعد 17 ماه دوندگی دوباره ,الان می گویند که اون زمین ها مناسب نبود.خودت باید زمین داشته باشی.خونه و مسکن مهر هم خوش به حالمون شد به ما که رسید ور پلاسید.
استخدام یک طرف و هزینه عروسی که خدابده برکت.بعدش هم تا عروس خانم خوشش نیومد مهریه را میگزاره اجرا..ناگفته نماند که همدوماد ما هم سر مهریه چندساله اب خنک میخوره تازه مسکنش هم مجانی شده.منم برم بد نیست.میگویند اونجا شغل هم یاد می دهند.
اینم امار ازدواج و طلاق سال 90:در سال گذشته ۸۷۴ هزار و ۷۹۲ واقعه ازدواج و ۱۴۲ هزار و ۸۴۱ واقعه طلاق به ثبت رسیده است.یعنی 16.3 درصد ازدواج ها به طلاق کشیده میشه یا به عبارتی از هر 6 تا یکی.
مسکن هم که معضل مهمیه (البته با اون قضیه زندان مشکل مسکن و شغل با هم حل میشه)خونه و مسکن مهر هم خوش به حالمون شد به ما که رسید ور پلاسید.
اینا شده مشکل جوان ها :شغل-مسکن-هزینه های ازدواج-و در نهایت امار بالای طلاق .حالا مسولین اگه دلشون خواست مشکلات را حل کنند .
(۲۲/آبان/۹۱ ۱۴:۱۶)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]کشوری که این همه بسیجی داره دیگه سربازی وظیفه چه معنی داره؟ مگه زمان دفاع مقدس خیلی خیلی کمتر از این تعداد بسیجی جلوی کل دنیا نایستادند؟؟
هی میگن خدمت مقدس سربازی!!!!! بابا ! سربازی رو اولین بار رضا خان تو ایران اورد اون هم به تقلید از غرب (بریتانیا و آلمان نازی هیتلر و...)
چطور ممکنه یه آدم غیر مقدس بیاد یه چیز مقدس رو به وجود بیاره؟
از وقتی تو بسیج حلوا خیرات کردند خراب شد. داداشم که نظرات مخالف نظام داره، عضو بسیج شده بود که سه ماه کسر خدمت بگیره. برده بودنشون مرقد امام. میگفت وقتی مسئولشون از اتوبوس پیاده شد، خیلی ها شروع کردن به فحش دادن به ... و بقیه هم چیزی بهشون نگفتن.
روی این بسیج میشه حساب کرد؟
یه حرفی شبیه این رو دکتر عباسی زد، که قابل اجرا تره. میگفت دو سال سربازی رو تعطیل کنن، تا یه سری از پسرا فرصت کنن توانمند بشن. نمیدونم دوسال چجوری میخواد اثر ماندگاری داشته باشه. به نظرم بهتره کلاً زمانش رو کمتر کنن.
همچنین دکتر عباسی گفت بجای طرحهای توانمندسازی خانمها که اجرا میشه، طرح توانمندسازی آقایون اجرا بشه، تا هم پسرا قدرت اداره زندگی رو پیدا کنن، هم خانمها بیش از حد تقویت نشن که موقعیت مالی برتری پیدا کنن و به نظرشون بیاد این پسرا در سطح اونها نیستند.
ولی حذف سربازی ممکن نیست. براساس مستند فارنهایت 9/11 ، در بسیاری از شهرهای کوچک آمریکا وضعیت به گونه ای است که تنها شغل ممکن برای بسیاری از مردم ملحق شدن به ارتش است. پس با اینکه عضویت در ارتش داوطلبانه است، در عمل مجبور به اینکار هستند. ما که نمی خواهیم مثل اونها باشیم باید سربازی اجباری داشته باشیم.
به قول استاد خسرو معتضد: "اگر ما از داخل این مملکت سرباز نیاریم از کجا بیاریم؟ بریم جوانهای کشورهای دیگه رو بیاریم از ما دفاع کنن؟"
صحبت از استخدامی شد ، من خودم سال گذشته یه استخدامی شرکت کردم و تا مرحله آخر گزینش رفتم و امتیازهای لازم رو هم کسب کردم بعد اومدن تحقیق و اینا بازم مشکلی نبود و خلاصه زنگ زدن گفتن باید برین تشخیص هویت و سلامت جسمانی و اینحرفا ، همه رو رفتیم و هیچ مشکلی نبود ، بعد قرار بود دیگه بریم سرکار تا اینکه یه مدت خبری نبود و مجبور شدم حضوری برم جویا بشم که بهم گفتن شما اسمتون تو لیست ذخیره ست!! یعنی اون لحظه بدترین لحظه عمرم بوده تا حالا !! گفتم خب چرا اومدین تحقیق؟ چرا با آبروی ما تو محل بازی کردین؟! الان همه فکر میکنن من دیگه میخوام برم سر کار نمیگن یارو چه مشکلی داشت که رد شد!!!! اصلا چرا بعدش فرستادینمون تشخیص هویت و سلامت جسمانی؟!! خدا شاهده دارم عین واقعیت رو میگم! باور کنید من خودم ضد نظام نیستم ، عاشق مملکتم هستم ولی تا اوضاع کشور اینجوره جوونا با چه امیدی بخوان تشکیل زندگی بدن بعدشم بیان ده دوازده تا بچه هم درست کنن!!
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که : اللهم عجل لولیک الفرج
سلام
اما پیشنهاد من که از قدیم روش کار می کردم
اون هم سربازی زمان دار هست!
یعنی مثلا ، من دانشجو هستم ، در طول سال ، هماهنگی داشته باشند با سیستم آموزشی ، هر سالی 3 ماه رو من بتونم برم سربازی ، سه ماه بعد من رو یکی دیگه و .....
این کار به نظر شدنی هست ، و قابل قبول تر.
(۲۵/آبان/۹۱ ۱۱:۱۶)شیدا نوشته است: [ -> ]سلام
اگه خانمی تا 27 سالگی ازدواج نکرده نمیشه گفت از توقع بالاش هست
اون بعضی هایی هم که بعد از 27 سر عقل میان بازم نمیشه گفت سر عقل اومدن برای اینکه از قافله ی متاهل ها عقب نمونن خواسته هاشون رو کم میکنن، منظورم اینه که از شرایطشون ناراضی هستن وگر نه کسی که سر عقل اومده باشه که عاقله و راضی
وقتی هم حرف از مذهب میشه نباید به هرکی که ریش داره یا چادریه نگاه کرد
یکی از آشنایان لیسانس حقوق دارن بعد از اینکه سربازیشون رو هم تموم کردن با دختر یه روحانی ازدواج کردن تا آخرین اطلاعی که داشتم هنوز هم کار پیدا نکرده بودن( انشاءالله پیدا کرده باشن)
نمیگم سخت نیست اما نشد نداره
با آرزوی خوشبختی و عاقبت به خیری برای همه ی جوونا
خب چه عجب یه خانم اومد تو بحث چون این بحث دو طرفه هست خانمها هم باس باشن دیگه والا نمیشه که حرفید. البته گفتم که خانمها براشون اف داره وارد این جور بحثا بشن برخی تو این تالار خیال میکنن از دماغ فیل افتاد. باز دمت گرم ابجی شیدا. خانمی به جونه دایی