شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام چرا بیخودی ربطش میدین به سربازی کمی دور ور خودتون رو نگاه کنید
چه چیزی می بینید بجزء فرهنگ نداشتن یا جنبه نداشتن که به جرئت میگم هیچ
کدوم نداریم وحالا این فرهنگ از کجا اومده از جوامع غربی فیلمها هالیودی که تأثیر
مستقیم روی روان انسان دارد منظور ضمیر ناخودآگاه جوانان که یواش یواش برای اون
پسر ودختر جا میفته و ضمیرش قبول مکنه که درس خوندن یا تو سن فلان ازدواج کردن
اشتباهه سن ازدواج نه به کار مربوطه نه به سربازی داخل همین تالار هم اثراتش
در نظرات معلومه
کمی فکر کنید یا علی
سربازی هیچ ربطی به پیشرفتتون نداره.
به برادران بزرگوار جسارت نمیکنم ولی لازمش یه جو جربزه است.
نمیدونم چرا همه جوونا دنبال میز و صندلی مدیریت میگردن؟؟
کسی بخواد کار کنه مطئن باشید کارم براش پیدا میشه.
(۲۳/دی/۹۱ ۵:۵۳)سرباز سید علی نوشته است: [ -> ]همین شما داری درباره اجتماع نظر میدی برای ما بسه
دوستان من از همه عذر خواهی میکنم
من یه شکری خوردم موقعی که یکی از دوستان یه ارسالی زده بود به حرف نفس اماره کردمو اینطوری جواب دادم بعد یکی از دوستان هم مارو نهی از منکر کردند حالا این نفس لوامه هی داره الارم میده که این کار پای اسلام تموم میشه به درگاه خداوند توبه کردمو برای رفع حق الناس این پستو زدم
ان شاء الله من رو ببخشید
نقل قول: دوستان من از همه عذر خواهی میکنم
من یه شکری خوردم موقعی که یکی از دوستان یه ارسالی زده بود به حرف نفس اماره کردمو اینطوری جواب دادم بعد یکی از دوستان هم مارو نهی از منکر کردند حالا این نفس لوامه هی داره الارم میده که این کار پای اسلام تموم میشه به درگاه خداوند توبه کردمو برای رفع حق الناس این پستو زدم
ان شاء الله من رو ببخشید
اگه منظورتون منم که اصلا ناراحت نشدم و خندیدم

رویه جاری تالار همینه. اوایل نمیدونستم عصبانی می شدم!! ولی بعد دیدم نه تو این تالار از بالا (تیم مدیریت) گرفته تا پایین به کسی که نظر مخالف بده اهانت می کنند!!!
والا تو تالارهای غیرمذهبی به آدمهای مذهبی اینقدر اهانت نمی کنند که اینجا به کسی که ادعای غیرمذهبی بودن هم نداره اینقدر اهانت میشه. بهر حال مهم نیست.
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش!!!
(۲۳/دی/۹۱ ۱۶:۰۸)ایرانی نوشته است: [ -> ]اگه منظورتون منم که اصلا ناراحت نشدم و خندیدم 
رویه جاری تالار همینه. اوایل نمیدونستم عصبانی می شدم!! ولی بعد دیدم نه تو این تالار از بالا (تیم مدیریت) گرفته تا پایین به کسی که نظر مخالف بده اهانت می کنند!!!
والا تو تالارهای غیرمذهبی به آدمهای مذهبی اینقدر اهانت نمی کنند که اینجا به کسی که ادعای غیرمذهبی بودن هم نداره اینقدر اهانت میشه. بهر حال مهم نیست.
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش!!!
سلام
می دونید برای این تهمت زدن ها باید جواب پس بدید؟
می دونم این بحث ها مال یک سال پیشه، ولی دلم نیامد این رو نگم، الان مشکل ازدواج نکردن بسیاری از خانم ها برمی گردد به این که هیچ کسی به خواستگاریشون نمی آید. دختر اولش نجابت، حیا و صبر به خرج می ده، ولی وقتی خبری نمی شه،می بینه باید خودش آستین بالا بزنه و راه بیفته دنبال دوست شدن با یکی، به امید این که شوهرش بشه. به نظر شما، این دختر باید چی کار کنه؟ وقتی خواستگار نیست، باید چی کار کرد؟ جه قدر نذر و نیاز و دعا و ...؟ تا خواستگار نباشه که نمی شه ازدواج کرد؟ اون هایی هم که دنبال گناه نمی روند، اخرش می شه همین که به تجرد قطعی می رسند
تجرد قطعی بهتر از گناه و در افتادن با مردان هوسبازه . شما هم جوری از نذر و نیاز و دعا صحبت کردی من ترسیدم بی شوهری یعنی سرطان که با شیمی درمانی هم دیگه حل نمیشه .
حرف مردم اگه نبود دختر بیچاره ترس از خونه موندن نداشت .
شما هم سخت نگیر . قضیه پیچیدست .چیزی بگم میشم فمینیست و سیاه نما .
واسه رفع این بحران همین جوری ادامه بدید به جهاد نکاح میرسید آخرش. البته برای خواص واسه عوام ممنوعه 

وقتی وضعیت تا این حد پوکیده و داغونه مگه میشه به این موضوع فکرم کرد والا ما که سر کاریم 30سالمونه این موضوع شده واسمون مثله ادعای پیغمبری کردن
حال و روز مملکت رو درست بکنند خود مردم راغب به زندگی هستن
(۱۳/آذر/۹۲ ۱۳:۳۹)L.H نوشته است: [ -> ]می دونم این بحث ها مال یک سال پیشه، ولی دلم نیامد این رو نگم، الان مشکل ازدواج نکردن بسیاری از خانم ها برمی گردد به این که هیچ کسی به خواستگاریشون نمی آید.
حرف شما درسته
اما تا حالا از خودتون پرسیدید چرا کسی خواستگاریشون نمیاد ؟
(۱۳/آذر/۹۲ ۱۵:۰۳)در جستجوی سختی نوشته است: [ -> ]حرف شما درسته
اما تا حالا از خودتون پرسیدید چرا کسی خواستگاریشون نمیاد ؟
ببخشید یه عده هستند که تو اقوام پسری که بهشون بخوره ندارند
خیلی هم در انظار عموم ظاهر نمیشن
بعضیا شرایط خانوادگی شون طوری هست که خاستگار کم دارند
هزارتا دلیل میشه پیدا کرد که ربطی به خوب بودن اون شخص نداره
و من اینو اخیرا خیلی بین دوستام میبینم
به قول یکیشون میگه ما معمولی هستیم ،نه از اون دخترای ایم که خودمون پیدا کنیم،نه از اون دخترا که میرن روضه و مسجد و جلسه که مامان پسره پیدامون کنه و .......
اره هستن خوبایی که دیده نمیشن