تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خطر افزایش تجرد قطعی در جامعه!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
از هرچه بگذریم باز میرسیم به بحث داغ ازدواج....یه روز در میون اینجا بحث ازدواجه ها،جالبه!Huh
به نظر بنده ی حقیر مشکل اصلی خانواده ها هستن،حالا بعد عمری یه خواستگار میاد با سخت گیری های بی مورد ردش میکنن و منتظر شاهزاده ای سوار بر........... میگم بابا مادر من ببین من در چه حدیم که منتظر همچین کیسی واسه من هستی!حالا من خوب قبول، آیا مطمئنی شاهزاده ای وجود داره تا سوار بر اسب باشه یا پیاده؟!Wink ولی مادرم همچنان امیدواره....خدایا من از خودم گذشتم،مادرمو به آرزوش برسونBig Grin
به نظرتون بس نیست این نوع بحثا؟ چرا تاپیک فعالش میکنید چهارصدتا تاپیک اینجوری داریم
(۱۳/آذر/۹۲ ۱۵:۲۴)nina نوشته است: [ -> ]اره هستن خوبایی که دیده نمیشن

مثل من ... Big Grin
دوستان گران اینجا 3 صفحه موضوعات مختلف ارائه شده واسه شما !که حق انتخاب داشته باشید تا تو مبحثای مورد علاقه خودتون شرکت کنید
(۱۳/آذر/۹۲ ۱۵:۰۳)در جستجوی سختی نوشته است: [ -> ]حرف شما درسته
اما تا حالا از خودتون پرسیدید چرا کسی خواستگاریشون نمیاد ؟
ببخشید، شرمنده، عذر می خواهم صریح می گم، الان جامعهء ما جوری شده که همه دنبال خوشگلی اند، مذهبی و غیر مذهبی ندارد. غیرمذهبی که دنبال چشمش رو می گیره می ره، مذهبی هم می گه باید دنیال یک عروس خوشگل باشیم، همه جوره چشم پسرمون رو پر کنه. من 2 تا دوست دارم (الان هر دو 34 ساله اند) که با تعریف های معمول جامعه، نه خوشگلند، نه خوش هیکل (استغفرالله از ما آدم ها) هر دوشون هم بی خواستگار بودند، هر دوشون هم مذهبی و سرسنگین. یکی شون آخر سر، برای ادامهء زندگی و شاید آیندهء بهتر (در کنار آدم هایی که یک نفر سبزهء تند و تپل و چشم ریز رو زشت نمی دونند) رفت انگلیس، اون یکی هم رفته دنبال مهاجرت به استرالیا.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع