دوستان هر اسمی یک بار معنایی داره.
الان این اسمهایی که معلوم نیست واقعا قبلا بوده یا نه رو رو بچه ها میزارن این خوبه؟
بطرف میگی چرا اینجور اسم میزاری که خودتم نمیتونی بگی ، میگه مهم اینه که اسم بزرگ باشه.
واقعا این اسمایی که دینی چه غیر دیدنی ( همه اسمها ) باید واقعا دید که چرا اینو انتخاب میکنند.
یک سوال از دوستان لطفا همه جواب بدید : اسم از نگاه شما چه چیزش مهم هست؟
فقط قدمتش ؟ پارسی بودنش؟ دینی بودن؟ از روی لجبازی یچیزی انتخاب میکنی میزاری؟ ....؟
دوستانی که اعلام میکنند خشک مقدس ها این اسامی رو روی بچه ها نمیگذارند . شما چرا از این اسم کاربری داری استفاده میکنی؟
این مسئله که اسمی برای افراد پایین جامعه هستش یا بالا نشین ، این تفکر برای تخریب اصالت نام هستش.
دوستان هرچی میخواهید اسم بزارید برای اطفال خودتون ولی این رو ببین که لیاقت اون اسم رو داشته باشه همین.
سلام
نقل قول:آثنا-رایا-پینار-آیلین-ژانیا-دینا
کلا اسامی که با حف "آ" تموم میشن رو خیلی ها می پسندند.
مثلا "مبینا" رو خیلی ها اسم دینی می دونند (برگرفته از یک آیه قرآن هست) اما خیلی هم مده.
حالا یکی این اسم و دوست داره یکی دوست نداره میگه. بعضی اسم مذهبی دوست دارم ، بعضی اسم غیر مذهبی.
همه ی اسم ها هم قشنگ هستن که ! وقتی یکی میگه فلان اسم بی کلاسه ، این نشون میده که طرف خودش کلاس نداره !
به نظر من قشنگ ترین اسم پسر ، جدا از اینکه اسم خودم محمده ، محمد و مهدی هستن.
حالا اسم دختر رو نمیتونم بگم ، بعضی وقتا ممکنه خونواده سر بزنن اینجا ، گیر بدن بمون

راستی یه چیزی ، من یادمه کوچیک تر بودم ، یه بچه که به دنیا میومد میبردن پیش پدر بزرگش واسش اسم میذاشت ، الان که دیگه بچه 5-6 ماه قبل از اینکه به دنیا بیاد کل فامیل واسش اسم انتخب میکنن

(من اسمم رو مادربزرگ بابام انتخاب کرد برام و من چون کلا با فامیلام رابطه ی اتیش و باروت دارم رفتم اسمم و عوض کنم گفتن نمیشه....منم پیله نکردم و اسمم رو به انتخاب جمعی از دوستان تغییر دادم.)
اما در انتخاب اسم مسئله ی مهم علاقه و تفکر یه خانواده هست که چه اسمی رو انتخاب میکنه.
ولی تمسخر یه اسم هم نشان دهنده ی فقر فرهنگی مسخره کننده هست که خودش و تفکراتش رو انقدر بالا میدونه که بیاد یکی دیگه رو مسخره کنه.
(۲۹/آبان/۹۱ ۱۳:۴۹)AMINI نوشته است: [ -> ]دوم اینکه در رابطه با اسمها مهمترین موضوع نحوه تلفظ و ادای این اسما هست.
در عبور از تاریخ یکی تعمد _برای تخریب این اسماء دینی و شخصیتهای اصلی آن_ و دیگری نحوه ادای آنها توانست این اسم ها را یا تخریب یا بی استفاده و ناپسند و بقول دوستمان" بی کلاس" کند.
سلام
من با جمله فوق کاملا موافقم
اسم "
صدیقه"، در اصل
صِدّیقِه است، و بسیاری از نام های دیگر از جمله،
جوات، که همان
جواد است.
قبول کنیم که مقصرش خودمونیم
(۱۴/فروردین/۹۰ ۱۵:۲۳)محب الزهرا نوشته است: [ -> ]...
به باباهه میگم اسم پسرتو چی گذاشتی؟
میگه کیارش، کیانوش، اشکان
بعدش هم سریع میگه اسم اصیل ایرانی.
خنده دارهمثل این می مونه که، فردی گوشی نوکیا 1100 داره و طرف مقابل N97
بعد واسه اینکه کم نیاره می گه، بیا شرط ببندیم، گوشیمون رو پرت می کنیم، ببینیم مال کی سالم می مونه؟
مگه ائمه نگفتن، دین چیزی جز محبت نیست
عربها یه ضرب المثل دارن،
میگن، من اسمک؟
یعنی اسمت چیه
روایتی خوندم مه خدا روز قیامت بعد از اینکه نامه اعمال رو بررسی کرد و گفت بفرمایین قسمت دوزخ، بعد میگه: اسمت چیه، بلکه به خاطر اسمت تو رو ببخشیم
اسم مهدیه هم که دیگه دمده شده، کسی نمی ذاره
بازم جانم به خانم فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
که اسم فاطمه و زهرا هنوز زنده و استفاده میشه
تقصیر ما بچه مذهبی هاست
تا که موش دزد در انبان توست/ گندم اعمال چهل ساله کجاست
...
من خودم اسم شناسنامم فاطمه هست منتها خانواده از بچگی یه اسم دیگه صدام میکنن(ازین اسم سوسولیا!) ولی چند شب پیش که همه جمع بودن فرمودم بهشون که هرکی ازین به بعد .... صدام کنه جوابشو نمیدم باید بگید فاطمه!
حالا الان یه هفتس میگن چــــیـــز..اهم اهم.. فاطمه!!
(فکر کنم دارن عادت میکنن!

)
عالی بود سالومه خانوم!
اگه خدا دختری بهم بده یکی از سه نام اولم رقیه است!
بدون شک!
نگاه کاملا آسیب شناسانه ای بود!
احسنت!
سلام
نقل قول:«پدربزرگ» می گوید؛ اول بار، زمان شاه ملعون، در بعضی تئاترها می شنیدیم که دارند نام سکینه را دست مایه طنز قرار می دهند. بعدها طنز شد تمسخر. ما مردم مراقب نبودیم، جدی نگرفتیم، غصه را نفهمیدیم، بعضا بی هیچ نیت سوئی، همراهی کردیم و خندیدیم و بر دامنه اش اضافه کردیم تا اینکه یک روز به خود آمدیم و دیدیم سخت مان است همان اسمی را روی دختران مان بگذاریم که روزگاری بر سرش دعوا داشتیم!
متاسفانه همان زمان تمسخر و زوال چنین اسامی رقم خورد و الان خیلی دیر شده که بخواهیم کاری بکنیم .توی فیلم فارسی ها اسامی ائمه شد اسم نوکرها و پادوها و کلفت ها و افراد در به در.الان هم توی فیلم هامون همین مشکل تا حدودی ادامه داره .و گاها هم بالعکس شده اسم ادم بدهای فیلم میشه اسامی قدیم ایرانی و ادم خوب ها میشه اسم ائمه که باز هم این کار درستی نیست.
(۲۹/آبان/۹۱ ۲۰:۳۶)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]ما که در سی و چند سال گذشته تنها چیزی که در فیلمها و سریالها دیده ایم این بوده که شخصیت منفی وآدم بدها
اسامی اصیل ایرانی ( همچون فریبرز و اسفندیار و سهراب و ...) داشته اند و شخصیت های مثبت بلا استثنا اسامی
عربی داشته اند که چنین کاری خون هر ایرانی اصیل را به جوش می آورد !
بعنوان مثال؟؟؟
و بر اساس کلمه " تنها" که شما میفرمایید لطفا آمار؟؟؟؟؟!!!