تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: و «سکینه» شد اسمی بی کلاس ...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۲۹/آبان/۹۱ ۱۲:۰۷)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]نویسنده اصلی این متن (پست اول) اگر راست می گوید اسم دختران خودش را سکینه و کلثوم می گذاشت ( یا بگذارد)

کل اگر طبیب بودی , سر خود دوا نمودی ! دی:

نقل قول: برایت متاسفم که بدون دلیل قطعی و بدون شناخت، تهمت می زنی و افترا می زنی ! آبروی مسلم از کعبه محترم تر

است ! چرا اصول اخلاقی نداری و هر گمان حاصل از سونیتت را ، می نگاری !؟

می خواهی شناسنامه و کارت ملی ام را اسکن کنم و در این تاپیک قرار دهم تا ببینی،هر چند تو به مانند بنی اسرائیل

اینقدر بهانه جویی که اگر این کار را هم بکنم ، بهانه می گیری که فتوشاپ است !

سعی اینقدر پارانوییک (و پرسوظن) نباشی و این چنین در مورد کسانی که نمی شناسی منفی بافی نکنی !

...
..
.
چقدر خوب میشد اگر ما آدما سر سوزن به حرفهایی که میزدیم عمل میکردیم...

آقای شاهین نقوی از شما میخوام یه بار دیگه متنی رو که برای جناب دل خسته نوشتید، بخونید. این بار با این دید که جواب نویسنده مطلب به شماست...
خودتان قضاوت کنید..
.
دوستان
حس میکنم نه حمله به اسمای مذهبی کار درستیه
نه حمله به اسمهای ایرانی

(بحث اسمهای غربی و... کلا متفاوته)

مهم اخلاق و منش آدماس

اگه کسی قصد داره اسمهای مذهبی رو محبوب کنه
یکی از بهترین راهها اینه که مذهب رو محبوب کنه
و این هیچ راهی نداره جز اینکه اونایی که دم از دیانت میزنن
اخلاق و رفتارشون جوری باشه که بشه بش افتخار کرد

تو این زمونه ای که رفتار بد بعضی خشک مقدس ها خیلیا رو از دین زده کرده
رفتار خوب مذهبیا هم میتونه خیلیا رو دوباره به دین برگردونه

اسم
فقط یه بهونه س

آدمی اگه دین رو دوست داشته باشه
حکما اسم بچشو یه جوری به دین مرتبط میکنه

وگرنه
اسم بدون عشق ارزشی نداره

مثال خود من اسمم زهراست
واقعا هم ازش راضیم
ولی بعضی وقتا به کارای خودمم که فکر میکنم
ازینکه زهرا صدام کنن شرمم میشه
حس میکنم نتونستم حرمت اسممو نگه دارم...

بعضی اسما حرمت دارن.....
این خیلی مهمه...
...
هر کسی حق تغییر اسمش رو بعد از رسیدن به سن قانونی داره....
اگه از اسمتون به هر دلیلی خوشتون نمیاد برین عوضش کنین خیالتونو راحت کنین...
هم از اسامی دینی به غیر دینی تغییر میدن هم از غیر دینی به دینی.....(البته دومیه راحت تره)
(خودم میخوام برم وقت ندارم)
خیر اقای نقوی سخت در اشتباهید.....
الان من برای نام کوچکم هم وقت دادگاه گرفتم....
یکی از دوستام از حسین اسمش رو به ارش تغییر داد بدون هیچ دردسری...
حدود 2 ماه دیگه نوبت منه....(فکر نکنم اسم مورد نظرم رو قبول کنن)

تغییر نام خانوداگی سخت تره....
به خاطر حق تقدم...
که باید بری از کسی که نام خانوادگی مورد نظر شما رو داره رضایت بگیری یا یه پسوند تهش بذاری...
قبلن هم در این مورد بحث شده!!
هر دوره ی یک فرهنگی داره و یک سری اسامی...در هر دوره یک چیزهای جدید به جامعه اضافه میشه و یا اینکه جامعه دوباره به گذشته بر میگرده و از داشته هاش استفاده میکنه!!
به نظر من کار درستی هست که نامهایی ایرانی و برای بچه انتخاب بشه! حداقل فرهنگ خودمون رو حفظ کردیم و این اسامی در تاریخ گم نمیشن و فراموش نمیشن...
به عقیده بنده اگر این تعصبات بی پایه و بحثهای قومی گرائی حل بشود دیگر هیچ حساستی برای تعیین نام نخواهیم داشت و این مهم به نحو احسن انجام خواهد شد . مشکل از آنجا شروع شد که عده ای روشنفکر نما آمدند به زعم خودشان برای مقابله با فرهنگ عربی نامهای گاها منسوخ و نا متعارف فارسی را باب کردند!!!!!
به قول نویسنده مطلب : این امر شده حربه سوء استفاده دشمن !!!!! می آید فرهنگ ایرانی را در مقابل فرهنگ اسلامی قرار می دهد !!!! و به من این تفکر را القا میکند که این اسامی به هویت ملی من حمله ور شده غافل از اینکه ایرانیها بیش از هر قوم دیگری بر روی اعراب و فرهنگشان تاثیر گذار بوده اند !!!!!!!!!
(۱/آذر/۹۱ ۱۱:۴۴)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]این خبر کذب محض است , حالا شاید یک نفر مقدس مآب چنین کاری کرده باشد , ولی این که تقاضاهای بسیاری شده

باشد , دروغ است , این خبرگزاری وابسته به ح ک و م ت , فقط اخبار سفارشی و فرمایشی دروغین از خودش در میاورد

تا به وظیفه ایدئولوزیکش عمل کرده باشد ! در ثانی بر فرض هم چنین امری صحیح باشد ضعف خودتان و عقیده تان

را نشان داده اید چون با این کار(تغییر نام) نشان داده اید که شاهین نجفی هم برای خود اصالتی دارد و او یک تنه

هماورد اسلام و شیعیان شده است که حالا می خواهید با او بجنگید !

با سلام
منابع خبری:
خبرگزاری فارس
اداره ثبت احوال مرکزی
خلیج فارس + سند
و و و

البته صاحبان این اسم مثل جنابعالی افراد محترمی هم هستند ولی بر طبق عقیده تغییر نام میدهند.
نقل قول:غافل از اینکه ایرانیها بیش از هر قوم دیگری بر روی اعراب و فرهنگشان تاثیر گذار بوده اند !!!!!!!!!

خانوم ِ سالومه ، ممکنه یه توضیحی بدید ؟
ممنون میشم ...
(۱/آذر/۹۱ ۱۲:۳۳)blue.blood نوشته است: [ -> ]
خانوم ِ سالومه ، ممکنه یه توضیحی بدید ؟
ممنون میشم ...

سلام چرا نمیشه !!!!Wink

در تاثیر ایرانیان بر اعراب که هیچ جای شکی نیست و در فضای نت به راحتی میتونید مطالب خوبی پیدا کنید ولی من باب یاد آوری فقط به تاثیر ایرانیان بر اعراب در زمینه ادبیات اشاره کوچکی خواهم داشت.
خدمات ايرانيان به زبان عربی بيش از خود اعراب به اين زبان بوده و خيلی بيش از خدمت اين مردم به زبان‏ فارسی بوده است . ايرانيان به حكم يك انگيزه مقدس دينی به خدمت زبان‏ عربی همت گماشتند . ايرانيان مانند همه مسلمانان پاكنهاد ديگر زبان عربی‏ را زبان قوم عرب نمی‏دانستند ، آنرا زبان قرآن و زبان بين‏المللی اسلامی‏ می‏دانستند . لهذا بدون هيچگونه تعصب و با شور و نشاط و علاقه فوق‏العاده‏ای‏ به فراگيری و ضبط و تدوين اين زبان پرداختند . (1 )
واژه هاي فارسي قرآن، 10 تا 15 كلمه برآورد شده كه برخي را در شعر جاهلي نيز مي توان يافت و برخي ديگر احتمالاً نخست در قرآن به كار آمده اند (از آن جمله است: استبرق، نمرق، ابريق، سراج، سلوار، فردوس، ورد... در اين باره نك: جفري، واژه هاي دخيل.
خوب است به سلمان فارسي نيز اشاره كنيم كه گويا اطلاعات لشكري و سياسي او براي مسلمانان آن روزگار سودمند افتاده بود. از جمله او حفر «خندق» (از پهلوي كندگ) را به ايشان آموخته بود (هرچند اين كلمه در شعر جاهلي هم آمده است، نك: طبري، 1465/3؛ ماسينيون، همانجا؛ آذرنوش ، همانجا).
پیشنهاد میکنم کتاب خدمات متقابل ایران و اسلام شهید مطهری رو حتما مطالعه کنید اطلاعات گرانبهایی رو در اختیارتان خواهد گذاشت و جواب خیلی از پرسشهایتان را خواهد داد.
1- خدمات متقابل ایران و اسلام

صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع