شما مسلمون ها یک چیز ساده را نفهمیده اید ( یعنی آخوندهایتان ,نگذاشته اند که بفهمید ) که پسر خدا مفهوم
نمادین است نه فیزیکی, یعنی جلوه خدا در مسیح متبلور شده ,تازه خود شما شیعیان هم تقریبا این مفهوم
را دارید که جلوه الله در حضرت علی متجلی شده !
گرامی....
اینگونه به هیچ جایی نخواهی رسید....
اگر واقعا مطالب ارزنده ای داری که درخور توجه است بدون هیچگونه توهین و بد دهنی بفرمایید به صورت کاملاعلمی و منطقی و عقلانی....
آنگاه تازه ما ببینیم مطالب شما ارزش وقت گذاشتن و بحث کردن دارد یا نه....
این سبک نگارش و اینگونه نوشتن در این سایت جایی ندارد... لذا خواهش من این است که علمی تر و مستند تر مطالبتان را بفرمایید.
حق
(۱۲/آذر/۹۱ ۱۳:۵۵)داشناک چلیپا نوشته است: [ -> ]تازه خود شما شیعیان هم تقریبا این مفهوم را دارید که جلوه الله در حضرت علی متجلی شده !
سلام
نه خیر ، تنها عده ای از صوفیه که اهل تسنن هستند امیرالمومنین رو جلوه مطلق ذات الله می دونند
و الا شیعه ایشان رو فقط یک وسیله می دونند و بس.تنها یک مخلوق ، منتها در مرتبه بالاتر.
خوب بفرمایید چرا لقب پسر به مسیح می دند؟ نمی گند جلوه خدا؟
به نظر بنده شما ذره ای با تفکرات شیعه آشنا نیستید و مهملات ذهنی خود را به شیعه جعفری نسبت می دهید . پست اول تاپیک به این دلیل که نظر شخصی ایجاد کننده تاپیک را صریح و بدون هیچگونه استدلال علمی بیان می کند به نظر بنده توهین و افترایی عجیب به دین اسلام و مذهب شیعه است . در صورتی که تغییری در پست خود بوجود نیارید بنده از مدیریت محترم تقاضا می کنم بعد از فرصتی محدود به جنابعالی جهت تغییر محتوای پست اول , تاپیک را به دلیل وجود ابهام , حذف کنند .
بزارید یه بار روش بحث و ادعا را به این اسیمو یاد بدهیم . بلکه میخ اهنین رفت در سنگ!!
اول شما باید بگویید عقیده مسیحیت در مورد تثلیث چیست !
با منابع معتبر
دوم شرک از نظر شما چیست ؟!
با منابع معتبر
سوم با مقایسه این 2 اثبات کنید این شرک نیست !!
ان هم منطقی و عقلانی
خوب برای تمرین از همین تاپیک شروع کنید تا مجبور نباشید هی شرمنده شده ای دی عوض کنید

(۱۲/آذر/۹۱ ۱۶:۱۵)وحید110 نوشته است: [ -> ]خوب برای تمرین از همین تاپیک شروع کنید تا مجبور نباشید هی شرمنده شده ای دی عوض کنید 
به نام خدا
سلام
وحید110 جان , اینو خوب اومدی واقعا .

هر زمانی , به یه صورت میاد بیرون و به شیعه ایراد میگیره !
یکی نیست بهش بگه چرا خودت دائم رنگ عوض میکنی ؟
(۱۲/آذر/۹۱ ۱۶:۱۵)وحید110 نوشته است: [ -> ]بزارید یه بار روش بحث و ادعا را به این اسیمو یاد بدهیم . بلکه میخ اهنین رفت در سنگ!!
اول شما باید بگویید عقیده مسیحیت در مورد تثلیث چیست ! با منابع معتبر
دوم شرک از نظر شما چیست ؟! با منابع معتبر
سوم با مقایسه این 2 اثبات کنید این شرک نیست !! ان هم منطقی و عقلانی
خوب برای تمرین از همین تاپیک شروع کنید تا مجبور نباشید هی شرمنده شده ای دی عوض کنید 
با سلام
وحید 110 عزیز سوال در حد د و قواره این دوستمون بپرسید!
این بنده خدا اگر حداقل اطلاعات عمومی و مذهبی داشت که اینقدر سوال و پاسخهای ؟؟؟؟؟؟؟ نمیفرستاد.
از اون ابتدایی که بنده وارد این فروم شدم این بنده خدا در انواع و اقسام پوششها و نامها می آمد و ناکام بود و کمی استراحت اجباری داشت و باز روز از نو روزی از نو ...
اما یه چیزش ستودنیست واقعا
اونم اینهمه روی زیاد و اصرار برای تفرقه و ...
یا علی
یا حق...
دوستان سلام
ببخشید پا برهنه پریدم وسط بحث میشه بفرمایید چرا ایشون رو متهم به تعویض نام می کنید [b]قصد دفاع ندارم[/u] واسم سواله آخه برای اتهام مدرک نیازه مدرک رو کنید ایشون [b]اگه تونستند[/u] دفاع کنند
در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
(۱۳/آذر/۹۱ ۱۴:۱۴)جویای... نوشته است: [ -> ]یا حق...
دوستان سلام
ببخشید پا برهنه پریدم وسط بحث میشه بفرمایید چرا ایشون رو متهم به تعویض نام می کنید [b]قصد دفاع ندارم واسم سواله آخه برای اتهام مدرک نیازه مدرک رو کنید ایشون اگه تونستند[/u] دفاع کنند
در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
به نام خدا
سلام
جناب جویای حقیقت , ببین دوست گرامی , خیلی وقتها ما به چیزایی برخورد میکنیم که , میخواهیم دیگران برای ما اثبات کنند.
اما نه امکانش و نه صلاح هست که براش مدرک داده بشه ! مثلا اگه شما بری دکتر آیا مقدوره که :
اول بهت ثابت کنه دکتره .
بعد بهت ثابت کنه که فلان بیماری رو داری
بعد ثابت کنه که چه داروهایی مصرف میکنی
بعد ....
بعد ...
خلاصه من خودم تو این فروم آیدی هایی رو میشناسم که با اسامی مختلف میان تو سایت . البته معمولا امکاناتی در دست مدیران اصلی سایت هست تا با برخی از امکانات بتونن کاربر مورد نظر رو شناسایی کنند.
یه زمانی , خیلی مختصر , خودم هم در مورد همین بحثها مطالعه میکردم . خلاصه از نظر فنی , مقدور هست که مثلا شما
بیای و یه اطلاعاتی در مورد برخی اشخاص بدست بیاری . ( توضیح بیشتر لزومی نداره )
گاهی هم بوضوح میشه که یه کاربر عادی با استفاده از همین امکانات معمولی تالار , بگرده و در مورد آیدی ها به نتایجی برسه .
من خودم با یکی از کاربرها , در یه موردی اختلاف نظر داریم که معمولا بهم میگه اثباتش کن ! اما واقعا ممکن نیست که من کلی فیلم و عکس رو بزارم رو نت تا مثلا ثابت کنم که ......
دوست خوبم , خیالت راحت که کسانی با اهدافی خاص , دارن همین پست رو میخونن در حالیکه خبر ندارند که :
والله خیر الماکرین .
موفق باشید
سلام
تثلیث نمادینه؟
فرزند بودن نمادینه؟
ایه بیار.
راستی مسیح دارای الوهیت هستش؟
(۱۲/آذر/۹۱ ۱۳:۵۵)داشناک چلیپا نوشته است: [ -> ]شما مسلمون ها یک چیز ساده را نفهمیده اید ( یعنی آخوندهایتان ,نگذاشته اند که بفهمید ) که پسر خدا مفهوم
نمادین است نه فیزیکی, یعنی جلوه خدا در مسیح متبلور شده ,تازه خود شما شیعیان هم تقریبا این مفهوم
را دارید که جلوه الله در حضرت علی متجلی شده !
شما که اعلام میداری مسیحیت خوب است چرا پس بر اساس حکم ادب ، مودبانه صحبت نمیکنید؟
میدونی که تهمت زدن عواقب داره؟