شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
سلام
الهی العفو یا رحمن و یا رحیم
طرح تزکیه نفش محرم الحرام 1434
خواهش می کنم افراط و تفریط نکنید و روزی یک بار به این تاپیک مراجعه کنید .
1-افزایش صیر ( که سپردن کارها به خدا ) در نتیجه کاهش غرور را به دنبال داره . منم ها کمتر میشه
2-نگاه به نامحرم
3-احترام مطلق به پدر و مادر حتی در صورتی که حق با ما باشد
فعلا روی این مسائل زوم کنیم بهتره چرا که اگر دایره وظایف را گسترده تر کنیم شیطان لعنت الله علیه مارا به فراموشی میندازه .
و همچنین سعی در ذکر خدا در اوقات بیکاری
شروع تزکیه نفس یکشنبه نماز صبح
1-انصارالمهدی *** 2-Driverا *** 3-علی الهادی *** 4-مفتقر *** 5- farzad313 *** 6-mahdi14
7-سید ابراهیم ***8-aleerz ا 9-مهدی 313 *** 10-علی 110 11-pink_rose14666 ***12-soshiant
13-Piano ا***14-HossEiN 15- Farvardin ا*** 16- جواد داندي
17- mehdinoroozi ***18-LOGO1ا 19- "مسیحا" *** 20-iimba
21-goo *** ا 22- حدیث 23- Sh_K *** 24-ZOT
25- AWWA *** 26-zaragenetic64 27-emmy ***28-mino90
29-Ayselا ***30- لبخند 31- razieh.r *** 32-N30
33- محمدصالحی *** 34-ایناز 35- RAHA-1984 *** 36-Roojan
37-setae 38- *Sajjadا 39-pariyadelbariا 40-آشفته 41-
سلام
به شدت طرح مناسبی است
من هستم
-____________________________________________________________________________-
یکی از دوستان دقیقا 2 شب پیش در مورد همین موضوع 4 دستور العمل داد
1.نماز اول وقت
2.حفظ چشم
3.دیدن تلوزیون را به حداقل برسانید
4.شب هنگام خواب وضو بگیر و 100 مرتبه یا صاحب الزمان با توجه و در آخر بگویی سلام آقا من می خواهم تو این راه پا بذارم اما نمی دونم چی کار کنم؟ چی بگم؟ با کی حرکت کنم؟ خودت کمکم کن
-____________________________________________________________________________-
من أخلص لله أربعین صباحاً، فجّر الله ینابیع الحکمة من قبله علی لسانه:
هر کس چهل روز خود را برای خداوند خالص کند، خداوند چشمه های حکمت را از دلش بر زبان وی جاری و روان می کند.
من هم با این
پیشنهاد موافق هستم و امیدوار هستم کاربران اینجا به طور جدی این طرح رو دنبال کنن چون فواید بسیاری به همراه خواهد داشت
دوستان انشاالله از فردا جمعه به اسم امام زمان شروع می کنیم . هر چی سبک تر , اوج گیری بیشتر
با سلام خدمت همه دوستان
ان شا الله با یاد خدا شروع می کنیم.
فکر خوبیه فقط حضرت علی (علیه السلام) می فرمایند تمام کارهای تو در پرتو نمازت قبول می شود ، پس نماز اول وقتت حتی نماز صبح فراموش نشود ، در پناه حق من رفتم بخوابم که برای نماز صبح بیدارشم

سینا:کارشناس بحث عرفان و اخلاق سایت askdin.com نوشته است:سلام وعرض ادب واحترام
انشاءالله كه حال شما خوب باشه
بزرگوار اصل طرح ،طرح خوب وكاربردي هست اتفاقا ما تو انجمن اخلاق هم چنين طرح هايي را قبلا اجرا كرديم وخوب هم جواب داده.
فقط بحث سر اون مواردي هست كه بايد به عنوان رذيله انتخاب بشه وترك بشه يا فضايلي كه قراره تلاش كنيم تابهش برسيم.
پيشنهاد من اينه كه براي اين چهل روز اول اينكه تعداد افراد مهم نيست چه دو نفر چه چهل نفر فرقي نميكنه طرح قابل اجراست.بعد از اون هم شما مي تونيد اين چهل روز را به چهارتا ده روز تبديل كنيد هر ده روز يك خصوصيت اخلاقي يا فعل اخلاقي را كار كنيد بعد ده روز دوم هم فعل اخلاقي ده روز اول را وهم فعل اخلاقي جديد را وبه همين ترتيب يعني ده روز سوم يه صفت جديد به اضافه ي اون دو تا قبلي.
اين جور طرح ها را بايد از كم شروع كرد نماز اول وقت مخصوصا نماز صبح ميتونه باشه براي ده روز اول وتو ده روز دوم ارتباط با نامحرم به اضافه نماز اول وقت وبه همين ترتيب پيش بريد اينجوري شما تو يه دوره ي چهل روزه چهارتا خصوصيت خوب را ملكه كرديد براي خود وبعد مي تونيد دوره بعدي را شروع كنيد.يه نكته ي مهم اين كه تو اين ده روز كه داريد رو يه خصوصيت كار مي كنيد لازمه پستهاي مختلف بزنيد در رابطه با همون عمل اخلاقي و ازنكات اخلاقي در رابطه با اون موضوع بهره ببريد.
اميدوارم خدا كمك كنه وتمام فضايل اخلاقي در وجود ما متجلي بشه
امري بود در خدمتم
يا علي
بنابراین پیشنهاد:
اگر دوستان موافقید بفرمایید
این 40 روز را به 4 عدد 10 روز تقسیم کنیم
و در هر 10 روز سعی کنیم که صفت خوب کسب کنیم و یا ترک یک صفت بد
این صفت را خودتان متناسب با نیازتان تعیین کنید
(به عنوان مثال دوستمان LAILA556 در انجمن لکنت نوشته بود برای 10 روز اول
از یکشنبه 19/9/91 تا 29/9/91
صفت خوب: ارتباط بیشتر با خانواده
صفت بد:ترک سریع خوردن غذا)
و در هر دوره در مورد خصوصیات اون صفات و تلاشها و خاطرات و پیشنهادات و ویژگی ها و ... برای یکدیگر داشته باشیم تا هم بعد از یک مدت ناامیدی سراغمان نیاید و هم گروهی بهتر عمل کنیم
به نام خدا
سلام دوستان
إن شاء الله من هم پا به پای دوستان تو این طرح هستم ....
فقط به نظرم بهتره سعی برای خوندن نماز اول وقت رو هم به اون سه تا اضافه کنید (خیلی تأثیر داره)
طرح بسیار مناسبی را شروع نمودید...
حقیر را هم اگر لایق باشم حساب کنید...
فقط خواهش می کنم این طرح زیبا وسط راه رها نشود...
این تاپیک هر روز باید بیاید بالا.
یا علی مدد
1-انصارالمهدی
2-Driver
3-علی الهادی
4-مفتقر
5-farzad313
6-mahdi14
7-سید ابراهیم
یکی از دوستان پیشنهاد دادند صبر کنیم شاید کسانی دوست داشته باشند در جمع حضور داشته باشند .انشاالله تا شنبه ساعت 12 شب [b]صبر می کنیم بقیه کارها با خدا
[/b]
یکشنبه با نماز صبح شروع می کنیم . یک برگه نزد خود داشته باشید و یک جدول 40 خانه ای رسم کنید
به تعداد روزهای تزکیه نفس
در بالای جدول موارد سه گانه تزکیه را یادداشت بفرمایید
. شاید موارد شما با دیگر دوستان فرق داشته باشه . پس موارد شخصی خود را بنویسید و حدالمکان موارد زیاد نباشه بهتره .
لطفا تا حد امکان از به کار بردن اسم متبرکه در این برگه خودداری کنید چراکه امکان داره برگه ها در آخر کار دور انداخته شوند .
از تجربه روزهای جدید خود حتما همدیگر را مطلع می کنیم انشاالله از یکشنبه در همین تاپیک . التماس دعا
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10