تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ... »»» (( ... راجع به اندازه مهریه چه نظری دارید .... )) »»» ...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
یا خدا... خانم ایرانی چقدر عصبانی هستید شما...

بهتره قبل از موضع گیری در مقابل حرفم اول جواب این سوالمو بدید، چون واقعا برای من مهمه و فکر میکنم یکی از اهداف این بحث همین قضیه باشه:
نقل قول:یه بحثی که توی ارسال قبلیم گفتم و برای من واقعاً جای سوال بود اما انگار برای بقیه چندان مهم نبود این بود که اگر به مهریه به عنوان پشتوانه زن نگاه میشه عملاً این پشتوانه خیالی خواهد بود وقتی مهریه خیلی سنگین باشه. پشتوانه خیالی چه ارزشی خواهد داشت؟[تصویر: huh.png]
نقل قول:مهریه حکم قرآنی است و باید به زن داده شود. نمیدانم چرا مخالفت ضمنی با این حکم و تعیین سقف و تبصره و ماده و راههای فرار برای آن که بسیار متداول شده !!!!!! [تصویر: angry.png]

ما هم قبول داریم مهریه حق زن است و باید پرداخت شود اما یه کم انصاف داشته باشید باید مهریه به گونه ای باشه که برای اقشار عادی جامعه هم قابل پرداخت باشه! الان چند درصد جامعه توان پرداخت 500-600 سکه به عنوان مهریه رو دارن؟ پس بقیه چیکارکنن؟
مهریه باید منصفانه باشد، ما اینو میگیم. به هر حال یه حدی هم برای انصاف هست دیگه، یکی، ده تا، صد تا، هزار تا، دو هزارتا... چندتا واقعاً؟؟؟؟
نقل قول:همچنین خانم هایی که مدافع مهریه بالا هستن لطف کنن و در موقع ازدواج مهریه شون رو جمع بزنن ببینن یه همچین پولی رو پدر خودشون بعد یه عمر تلاش و زحمت داره، آخه یه جوون اول زندگی هزار تا سکه از کجا بیاره؟ اینکه میگید مهریه قسط بندی شده و سقف براش تعیین کردن و هزار تا داستان دیگه... تمام این حرفا از آسیب هایی است که همین مهریه های بالا ایجاد کرده. خب وقتی پسر نداره این مهریه رو بده بجز قسط بندی چه چاره ای هست؟
این قضیه ای هم که خیلی تکرار میشه که میگن مردها قبول نکنن بهتره قبلش در نظر بگیرن چند درصد دخترا مهریه شون پائینه و اگه قراره بقیه ازدواج نکنن پس تکلیف چه خواهد بود؟
دوستان با تشکر از همتون...

من خودم یه خانومم و جای بسی تاسفه که بخوام این حرفو بزنم!
ولی همون حربه ی تحریم فکر کنم بهترین نوع مبارزه با مهریه های نجومی باشه!
خب وقتی دختر خانمی که به ازای سال تولدش سکه واسه ی مهریه ش میخواد مورد قبول خواستگار واقع نشه مسلماً بعد از دیدن چند مورد مشابه نظر خودش رو عوض میکنه!!!

اگر بحث اهرم فشار و ترس دوران بعد جدایی و ... بذاریم کنار،
به نظر منم واقعاً بزرگنرین مشکل خانواده ها هستن!
مطمئنم خودتونم اطرافتون دیدن خانواده هایی رو که هم فرزند دختر دارن هم پسر
همین خانواده ها وقتی میخوان دختر شوهر بدن مهریه بالا میخوان!!!! داماد حتماً باید اموال داشته و نداشته شو به اسم دخترشون بکنه ، عروسی مجلل تو فلان تالار و چه و چه از داماد و خانواده ش میخوان.... و بعضاً موقع جهیزیه دادن هم حداقل ها رو به دخترشون میدن
اما همین خانواده وقتی میخوان عروس بگیرن اگر دختر مهرش بالا بشه کلی حرف پشتش میزنن! ( فکر کرده دختر شاه پریونه! حالا مگه دختر قحطه و ....) اون موقع روشن فکر میشن و میگن عروسی ساده هم خوبه! تالار چرا؟ تو همین خونه یه جشنی میگیریم...! اما توقع جهیزیه فلان ملیون تومنی هم دارن و بحث چوب گربه زنیش کمه و ...

قربون برم خدا رو .... یک بوم و دو هوارو....!Dodgy

خب آدم چه بکنه با این تضادها؟!!!

خانواده هایی که خدا و پیغمبر ملاکشون باشه مطمئنن دچار دو هوایی نمیشن! و همون چیزیو که توقع دارن عروسشون از پسرشون بخواد ، از دامادشون میخوان...
اما خانواده هایی که مثال زدم ( که واقعاً نمیدونم چی باید بهشون گفت) و ملاکشون هر چیزی باشه غیر از انصاف! همین که ببینن چند تا خواستگار دخترشون به اصطلاح پرید حساب کار دستشون میاد!!!

بعد از خانواده ها آقا پسرا مقصر هستن!
همونطور که
MEHJR
عزیز فرمودن پشتوانه ی خیالی چه ارزشی خواهد داشت...
واقعاً هم ارزشی نداره!
اما قبل از اون! آقا پسرا نمیدونن که مهریه ی خیالی که مهر همسرشون میکنن ایراد داره؟!!!!!
من جایی حدیث شدیدالحنی از امام صادق خوندم خطاب به این آقایون که از گفتنش معذورم!
چرا باید چیزی رو که ندارن و به قولی تا آخر عمر هم کار کنن به دست نمیارن مهر خانومشون کنن خب؟!
وعده ی سر خرمن؟ اون آقایی که وقتی دارن عقدنامه رو با مهر معین امضا میکنه تو دلش میگه مهرو کی داده کی گرفته داره گناه میکنه! گناه شدیدی هم میکنه... تا آخر عمرش هم گناه میکنه! شوخی که نیست
برادر من میخوای ازدواج کنی، از قدیم گفتم باید کفش آهنی پات کنی!
خب یه خانمی پیدا میشه شرایط شما رو بپذیره.

من هر چی فکر میکنم میبینم میزان تقصیر خانما تو این مورد خیلی خیلی کمتر از خانواده ها، ومهم تر اون آقاپسر هاست!
نقل قول:تو اگه خیلی مردی خودت تحریم کن ببینم تا چقدر دووم میاری.[تصویر: wink.png]

من تحریم دائم کردم خیالت راحتBig GrinBig Grin.... البته از الان خانواده سعی در شکستن این تصمیم دارن ولی هنوز موفق نشدن... 3سال دیگه هم از دستشون فرار میکنم و راحت تحریم رو حفظ میکنمWink

اما این:

یا للعجب!!![تصویر: surprise.png] یعنی این همه پسر مجرد پاشن برن خارج زن بگیرن؟؟؟ اونوقت تکلیف آینده جامعه با تربیت فرزندانی به دست مادران غیر مسلمان چی میشه. خارج زن گرفتن هزار دردسر داره پول میخواد، تفاوت فرهنگی هست، طرفو نمیشناسی! رو هوا یه چیزی می پرونیاااا...

اونش رو دیگه من نمیتونم تعیین کنم... چون حریم خصوصی افراد میاد وسط...
اما فعلا جهت یه فضولی کوچیک...
برن مسلمونش رو بگیرن.... (البته اگه براشون مهمه که حتما زنش مسلمون باشه)
شناختم مشکلی نخواهد داشت.... یه مدت قبل ازدواج تو دوران نامزدی به مقدار کافی شناخت پیدا میکنن به نظرم.

نقل قول:مشکل اینجاست که احساسات زنان فقط وقتی مدنظر قرار می گیرد که به ضرر آنها باشد.
مثلا گفته میشود زن نباید قاضی شود چون احساساتی است.
اما ازطرف دیگر اگر زنی جرمی مرتکب شود گفته نمیشود که بر اساس احساس مرتکب جرم شده و مجازاتش با مرد برابر میشود!!
در صورتی که اگر احساساتی بودن زن درست باشد پس تصمیمش درباره ارتکاب جرم از روی احساس بوده و باید مجازاتش نصف مجازات مرد باشد. همانطور که دیه اش نصف دیه مرد است.
البته من با نصف بودن دیه زن کاملا مخالفم.

خوب اینکه زن چرا نمیتونه قاضی بشه رو من نباید جواب بدم....
رجوع کنید به منابع دینی که گفته چرا زن نباید قاضی بشه...

خوب اینجوری اگه بود که زنها میرن طلا فروشی رو خالی میکنن بعد میگیم خوب احساسش مانع شد...
جرم رو با چی دارین مقایسه میکنین؟؟
جرم جرمه... چه زن انجام بده چه مرد

(۱۲/دی/۹۱ ۱۳:۴۷)آرین (الهه.ع) نوشته است: [ -> ]من خودم یه خانومم و جای بسی تاسفه که بخوام این حرفو بزنم!

ولی همون حربه ی تحریم فکر کنم بهترین نوع مبارزه با مهریه های نجومی باشه!

خب وقتی دختر خانمی که به ازای سال تولدش سکه واسه ی مهریه ش میخواد مورد قبول خواستگار واقع نشه مسلماً بعد از دیدن چند مورد مشابه نظر خودش رو عوض میکنه!!!

من هر چی فکر میکنم میبینم میزان تقصیر خانما تو این مورد خیلی خیلی کمتر از خانواده ها، ومهم تر اون آقاپسر هاست!
با اینکه حرفات ضد پسرها بود ولی درسته و من تایید میکنم...
پسران گرامی لطف کنن موقع ازدواج کردن جو گیر نشن...
حرفی رو بزنن که بتونن بهش عمل کنن.
متأسفانه این سیاست یک بام و دو هوا خیلی فرهنگ بدیه که تو جامعه هم جا افتاده و در حال ضرر زدنه. نکته ای که شما میگید واقعاً وجود داره و باید با اون هم مبارزه بشه.

نقل قول:من تحریم دائم کردم خیالت راحت[تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png].... البته از الان خانواده سعی در شکستن این تصمیم دارن ولی هنوز موفق نشدن... 3سال دیگه هم از دستشون فرار میکنم و راحت تحریم رو حفظ میکنم[تصویر: wink.png]
بالاخره سه سال تحریم کردی یا دائم؟Big Grin تا ابد که نمیشه فرار کرد. تا آخر عمرتم زن نگیری، کار کنی و پولاتو پس انداز کنی نمیتونی 500-600 تا سکه مهریه بدی.

نقل قول:اما این:

یا للعجب!!![تصویر: surprise.png] یعنی این همه پسر مجرد پاشن برن خارج زن بگیرن؟؟؟ اونوقت تکلیف آینده جامعه با تربیت فرزندانی به دست مادران غیر مسلمان چی میشه. خارج زن گرفتن هزار دردسر داره پول میخواد، تفاوت فرهنگی هست، طرفو نمیشناسی! رو هوا یه چیزی می پرونیاااا...

اونش رو دیگه من نمیتونم تعیین کنم... چون حریم خصوصی افراد میاد وسط...
اما فعلا جهت یه فضولی کوچیک...
برن مسلمونش رو بگیرن.... (البته اگه براشون مهمه که حتما زنش مسلمون باشه)
شناختم مشکلی نخواهد داشت.... یه مدت قبل ازدواج تو دوران نامزدی به مقدار کافی شناخت پیدا میکنن به نظرم.

خدایی خودت بشین فکر کن ببین این که ملت برن خارج زن بگیرن عملیه یا نه؟ کدوم دوران نامزدی؟ اونوقت تو این دوران نامزدی دختره بیاد ایران یا پسره بمونه خارج؟ مسلمونشو بگیریم که بازم بحث مهریه میاد وسط؟ اختلاف فرهنگی ای که وجود داره رو چه کنیم باهاش؟ چه تضمینی به پدر مادر اون دختر میدی؟

نقل قول:خب وقتی دختر خانمی که به ازای سال تولدش سکه واسه ی مهریه ش میخواد مورد قبول خواستگار واقع نشه مسلماً بعد از دیدن چند مورد مشابه نظر خودش رو عوض میکنه!!!
...

من نمیگم حرفتون منطقی نیست. نه حرفتون کاملا منطقیه اما در شرایط فعلی جامعه عملی نیست. نرم مهریه در جامعه ما چقدره (من فکر میکنم 500-600 سکه) و چند درصد دختران جامعه ما با مهریه پائین حاضرن ازدواج کنن و خانوادشون قبول میکنه؟ پس بقیه جامعه (چه دختر چه پسر) نباید ازدواج کنن!
(۱۲/دی/۹۱ ۱۵:۱۰)MEHJR نوشته است: [ -> ]
1-بالاخره سه سال تحریم کردی یا دائم؟Big Grin تا ابد که نمیشه فرار کرد. تا آخر عمرتم زن نگیری، کار کنی و پولاتو پس انداز کنی نمیتونی 500-600 تا سکه مهریه بدی.

2-خدایی خودت بشین فکر کن ببین این که ملت برن خارج زن بگیرن عملیه یا نه؟ کدوم دوران نامزدی؟ اونوقت تو این دوران نامزدی دختره بیاد ایران یا پسره بمونه خارج؟ مسلمونشو بگیریم که بازم بحث مهریه میاد وسط؟ اختلاف فرهنگی ای که وجود داره رو چه کنیم باهاش؟ چه تضمینی به پدر مادر اون دختر میدی؟
1- تحریم که تحریم دائمه Wink مجردی بیشتر حال میده.... هرکاریم دلم بخواد انجام میدم... اخه مگه بیکارم وسط اینهمه خوشی خودمو بندازم تو هچل....
(الان که اینجا در جوار والدین عزیز هستیم هربار که چشمشون به من میفته چند تا نکته یادشون میاد : 1- تا کی میخوام همینطوری بگردم و مثلا درس بخونم 2- چرا زن نگرفتم هنوز!! (حالا باز خوبه داداش بزرگم هنوز مجرده و اینها زورشون فقط به من میرسه) 3- شبها دیر میام خونه کجاو با کی هستم 4- هر از چندگاهی هم یاد اوری میکنن که خجالت بکش حالا از چی رو من هنوز نفهمیدم!! یه بار که خواستم با عموم تا ترکیه برم به خاطر مجرد بودن نذاشتن!!Angry اخه بچه ی 17 ساله رو کی زن داده که اینها پیله کرده بودن به منAngry ولی خوب الان که 22 سالمه دیگه احتیاج به اجازه ی کسی ندارم و برگه ی معافی سربازی رو بگیرم از دستشون فرار میکنم (فقط این وسط این درسمون تنها مشکله. ))
2- اینکه کجا بمونن رو خودشون تشخیص میدن...شاید نه اونجت بمونن نه بیان ایران برن یه جای دیگه.... اگه میخوای مهریه ندی خوب با کسی ازدواج کن که مسلمون نباشه.... بعدشم دیگه فکر نمیکنم مهریه ی اون زنهای مسلمون به اندازه ی مهریه ی دخترهای ایران باشهHuh بعدشم دخترها در خارج از ایران که برای ازدواج به اجازه ی پدر نیاز ندارن... (اینطوری که تو ایران رسمه)
با خود دختره برو حرف بزن ببین چه تضمینی میخواد... پدر مادرشون که کاره ای نیستن.... (این واسه ی غیر مسلمونهاشه)
اختلاف فرهنگی هم به مرور حل میشه....
از دید من اختلاف فرهنگی قابل تحمل تره نسبت به مهریه ی 600 تا سکه ای... به هرحال اونو یه طوری با خود طرف میشه کنار اومد. ولی مهریه رو هرچقدر هم زور بزنی نمیتونی کاریش بکنی... چون از حقوق اسلامی زنه تازه عرف هم که قربونش برم چه کرده با این حکم.
سلام

سعدیا گر چه سخنگوی و مصالح دانی
به عمل کار براید به سخندانی نیست

اقا رضا
اینهمه طرح دادی و بحث کردی عمل کردن خودت اینه؟
البته عواقب همین مهریه هاست که انقدر دختر مجرد با سن بالا داریم بعضی از همین دخترا حاضرن با یه سکه هم ازدواج کنن ولی مشکل اینجاست آقایون خانومی میخوان همه چی تموم چه از لحاظ مالی و فرهنگی و تحصیلی و زیبایی و از این چیزا جهیزیه هم کامل بیاره عروسی هم نخواد فقط بخواد بیاد خونشون غذا بپزه و ظرف بشوره والا
(۱۲/دی/۹۱ ۱۸:۳۶)mohammadhadi نوشته است: [ -> ]سلام

سعدیا گر چه سخنگوی و مصالح دانی

به عمل کار براید به سخندانی نیست

اقا رضا

اینهمه طرح دادی و بحث کردی عمل کردن خودت اینه؟

پای سعدی رو چرا به بحث باز میکنی؟؟Big GrinBig Grin
طرح دادم برای عزیزانی که میخوان ازدواج بنمایند و نگران مهریه هستن....

(۱۲/دی/۹۱ ۱۸:۴۷)M912 نوشته است: [ -> ]البته عواقب همین مهریه هاست که انقدر دختر مجرد با سن بالا داریم بعضی از همین دخترا حاضرن با یه سکه هم ازدواج کنن ولی مشکل اینجاست آقایون خانومی میخوان همه چی تموم چه از لحاظ مالی و فرهنگی و تحصیلی و زیبایی و از این چیزا جهیزیه هم کامل بیاره عروسی هم نخواد فقط بخواد بیاد خونشون غذا بپزه و ظرف بشوره والا

این کیث های مورد نظر اقایون در خواب هم یافت نمیشه و بهتره به جای زن گرفتن ربات بخرن... تازه مهریه هم نمیخواد... قسطاشم سر 5 سال تموم میشه.
نقل قول:بعدشم دخترها در خارج از ایران که برای ازدواج به اجازه ی پدر نیاز ندارن... (اینطوری که تو ایران رسمه)

بفرمایید تو ایران چی درباره خانمها رسم نیست؟!
اگر بخواهم عنوان کنم یک لیست بلندبالا و خارج از بحث تاپیک میشود.
خنده دار است که درقوانین یک زن بیوه بیسواد 16 ساله می تواند برای ازدواجش تصمیم بگیرد اما یک زن تحصیلکرده 30 ساله مجرد خیر!!! یعنی این قوانین را چطوری و با چه منطقی وضع کرده اند انیشتین هم سر در نمی آورد چه رسد به بنده Big Grin
(۱۲/دی/۹۱ ۲۰:۲۹)ایرانی نوشته است: [ -> ]بفرمایید تو ایران چی درباره خانمها رسم نیست؟!
اگر بخواهم عنوان کنم یک لیست بلندبالا و خارج از بحث تاپیک میشود.
خنده دار است که درقوانین یک زن بیوه بیسواد 16 ساله می تواند برای ازدواجش تصمیم بگیرد اما یک زن تحصیلکرده 30 ساله مجرد خیر!!! یعنی این قوانین را چطوری و با چه منطقی وضع کرده اند انیشتین هم سر در نمی آورد چه رسد به بنده Big Grin

جواب این سوال رو از نویسندگان قانون بگیرید نه بنده.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
آدرس های مرجع