سلام علیکم
(۱۴/دی/۹۱ ۱۴:۴۸)MEHJR نوشته است: [ -> ]نقل قول:امام صادق(علیه السلام) میفرمایند: کسی که مهری تعیین کند اما درصدد پرداخت آن نباشد به منزله دزد است.
بنده هم موافقم که عرف بعضی وقتا خلاف شرع عمل میکنه ولی تا فرهنگ سازی نشه و مرد خودشو مکلف به پرداخت مهریه ندونه در صورت به اجرا گذاشتن همون طلاق عاطفی که گفتم خواهی نخواهی پیش میاد
(۱۴/دی/۹۱ ۱۶:۴۹)Reza71 نوشته است: [ -> ]اما درباره ی اینکه کسانی که نمیتونن مهریه رو بدن و میرن زندان یه اعتراض دارم...
کسی که مهریه رو نمیتونه بده (کلا کسی که بدهکار میشه به هر کسی) نباید به زندان بیفته برای اینکه بدهکار مجرم نیست.
به نظرم جرم این آقایون اینه که مهریه ی سنگین رو قبول کردن چون همونطور که جنابMEHJR فرمودن پرداخت مهریه دستور شرع مقدسه
حکایت این آقایون مثل کسی میمونه که میدونه حسابش خالیه ولی بازم چک میکشه خوب عاقبت کشیدن چک بی محل هم زندانه دیگه
(۹/دی/۹۱ ۲:۱۵)ایرانی نوشته است: [ -> ]دوستان یک سوال برای من پیش آمده و آن اینکه چرا با وجود اینکه تمامی قوانین ازدواج و غیر ازدواج به نفع مردان است و فقط مهریه کمی به نفع زنان است اینقدر علیه مهریه موضع گرفته می شود؟
توجه کنید: زن برای ازدواج به اجازه پدر احتیاج دارد اما مرد خیر
حضانت فرزند با مرد است
حق طلاق با مرد است
نام خانوادگی کودک با مرد است
کار و ادامه تحصیل زن با اجازه مرد است
مرد می تواند چهار همسر بگیرد
جهیزیه زن نقدی اما مهریه نسیه است! ممکن است اصلا پرداخت نشود
دیدگاه جامعه به یک زن مطلقه بسیار منفی اما به یک مرد مطلقه کاملا عادی است
دیه مرد دوبرابر زن است
ارث مرد دو برابر زن است
شهادت مرد دو برابر شهادت زن است
و......
ولی فقط مشکل جامعه ما به مهریه مختص شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگویید برخی قوانین در قرآن آمده. زیرا :1. برده داری هم در قرآن است اما به روز شده و کنیزی و غلامی لغو گشته.
2. مهریه الان سقف دارد و عندالاستطاعه و ... شده و به عبارتی ضمانت اجرایی دریافت آن ضعیف شده و مردان به راحتی می توانند آن را نپردازند در حالی که در قرآن آمده مهریه زنان را بدهید. ولی وقتی ضمانت اجرایی نداشته باشد چگونه این آیه اجرا می شود؟
پس چرا این حداقل حقوق ناچیز زنان اینقدر مورد فشار و هجمه قرار می گیرد تا آنهم از بین برود؟
حداقل حقوق زنان! اگه مهریه 1400 سکه (که به حساب الان میشه 1،680،000،000=1400*1،200،000)
یعنی یک میلیارد و ششصد و هشتاد میلیون تومن حداقل حقوق ناچیز!!! زنه، حداکثرش چقدره؟ اصلا حداکثر داره؟!
300سکه الان سیصد و شصت میلیون میشه! (اگه بیشتر نشه!)
به این میگن برده داری مدرن!
این طور زن ها دنبال افسار انداختن گردن مردها هستند. تا آخر زندگی از مشورت خبری نیست فقط باید بگی چشم! تساوی حقوق زن و مرد!
همه چیز به نفع مرداست. (نظریه فمنیستی!)
"زن برای ازدواج به اجازه پدر احتیاج دارد اما مرد خیر
حضانت فرزند با مرد است
حق طلاق با مرد است
نام خانوادگی کودک با مرد است
کار و ادامه تحصیل زن با اجازه مرد است
مرد می تواند چهار همسر بگیرد
جهیزیه زن نقدی اما مهریه نسیه است! "
نعوذ بالله فردا بگو چرا خدا پیامبر و معصومین رو انقدر بزرگ کرده چرا تبعیض قائل شده!!! چرا فلان کرده... این هایی که خدا گفته با خواست من یکی نیست!
برای خدا تعیین تکلیف کن...
همه بدبختی ما عمل ناقص به دستور دینه. همین و بس. برای اینکه بعضی آقایون یا خانم ها فشار آورده اند دستورات دین رو عوض کرده ایم...
دوستان من از یه نظر دیگه ای که نگاه میکنم می بینم اگه 80000000 سکه هم مهریه یه نفر باشه وقتی نتونه با طرفش زندگی کنه وقتی تو اون خونه همش جنگ اعصاب باشه نه اون مهریه به دردش میخوره نه اصلا ثروت تموم دنیا! حاضره کل مهریشو ببخشه فقط ازون موقعیت راحت بشه!
(۱۵/دی/۹۱ ۱۱:۰۳)شیدا نوشته است: [ -> ]به نظرم جرم این آقایون اینه که مهریه ی سنگین رو قبول کردن چون همونطور که جنابMEHJR فرمودن پرداخت مهریه دستور شرع مقدسه حکایت این آقایون مثل کسی میمونه که میدونه حسابش خالیه ولی بازم چک میکشه خوب عاقبت کشیدن چک بی محل هم زندانه دیگه
میدونید مشکل این استدلال شما کجاس؟ اشکال اینه که چند درصد دخترای جامعه ما با مهریه معقول ازدواج می کنن؟ و چند درصد پسرا توانایی پرداخت سکه به تعداد سال تولد خانوم رو دارن؟
اینجوری باشه درصد بالایی از جامعه نباید ازدواج کنن
(۱۵/دی/۹۱ ۳:۲۴)ahmad1300 نوشته است: [ -> ]مرد مومن اگر وسیله داشته باشه برای ضمانت که خب وسایلش رو میفروشیم طلبش رو میدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برادر من شما چرا اینو میگی؟؟
1- یه چیزی داره که بر فرض هم ارزش طلبش هست (مثل خونش) و جز این هم چیزی نداره.... حالا ما اومدیم اینو فروختیم و طلبش رو دادیم این بدبخت باید بره رو کارتن بخوابه؟
2- یه چیزی داره که هم ارزش طلبش نیست ولی تنها چیز باارزش زندگیش حساب میشه (مادی) که برابر با طلبش نیست اینجا وقتی این ضمانت دست طلبکار بمونه بدهکار برای حفظ این وسیله هم که شده سعی در زودتر پرداختن طلبش میکنه.
این بحث پیچیده تر از اینهاست که بعد امتحانا اگه شد دربارش صحبت میکنیم.
سلام
اینم فرهنگ سازی ما برای ازدواج
1-بالاخره باجناغ ما که زندانی مهریه بود با قرار ماهی یک مثقال طلا به مدت 430 ماه ازاد شد.خواهر خانمم قبلا طلاق غیابی گرفته و حقوق پدرش که فوت شده را هم میگیره.
2-به دختر خواهرم که ده سالشه میگم دایی چرا درس نمیخونی؟ میگه برای چی بخونم؟نهایتش مثل مامانم مدیر میشم و هر روز باید کار کنم.میگم پس میخوای چیکار کنی؟ میگه بزرگ که شدم شوهر می کنم پدرم جهازم را میده و شوهرم خرجم را.اگه شوهر خواست اذیتم کنه مثل خواهر خانم تو مهریه ام را میزارم اجرا و ماهیانه میگیرم.