|
تخریب سایت های ناسالم ( بخونید )
|
|
۲۲:۳۲, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
محیط مجازی پر از اطلاعات عکس ویدیو و ... مفید و در کنارش بر عکسش هم وجود داره که این تایپیک همین
موضوع رو می خواد بررسی کنه . ابتدا یک سری آمار و ارقام در چند سال اخير همواره «كلمات پورنو» در ليست مهمترين كلمات جستجو شده كاربران ايراني بودهاند. تعدد بسيار اين كلمات ضمن آنكه به جوان بودن كاربران اشاره دارد نوعي انقلاب در رفتارها به دليل آزادي در دسترسي به اطلاعات منفي كه نشاندهنده حجم وسيع تهاجم فرهنگي است را نيز نشان ميدهد طبق گزارشي كه «پايگاه اينترنتي: internetworldstats» در فورية 2005 منتشر كرده است2 آمار كاربران اينترنت در خاورميانه نزديك به 17.5 ميليون نفر است و ايران با 4.8 ميليون نفر كاربر، رتبة اوّل را در خاورميانه داراست (27.7 درصد). همين گزارش حاكي است كه آمار كاربران ايراني نسبت به دسامبر 2000 بالغ بر 1820 درصد رشد داشته است. خوب با این همه فعالیت غیر اخلاقی باید چه کار کرد اصلاً کاری از ما بر می آید که یک پیشنهاد دارم: 1 - دوستانی که متخصص هستند مخصوصاً دوستان و همسنگران بیداری اندیشه دست به کار بشن و سایت های غیر اخلاقی رو نابود کنند. حتی می تونیم یک قسمت در تالار در رابطه با بخش سایت های غیر اخلاقی و ضد اسلامی داشته باشیم مثل ویکی پدیا که دستش رو شد معرفی کنیم حداقل کاری هست که شاید بتونیم بکنیم منتظر پیشنهاد ها و انتقادهای شما هستیم البته فکر کنم این پیشنهاد من یک مقدار ناقص باشه که ممنون میشم دوستان کامل تر بکنندش. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۰۸, ۳۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان در مورد اينگونه موارد كاري از دست ما ساخته نيست،شك نكنيد |
|||
|
|
۱۲:۳۹, ۳۱/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۱ ۵:۵۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان
متاسفانه بعضي از سايت ها از حد گذرانده اند و به ائمه ما توهين مي كند كه باعث الام دلهاي بچه شيعه ها مي شود . مثلا اگر شما با يك سايت كه به حضرت زهرا (س ) توهین کرده باشد مواجه شويد چه احساسي داريد ؟ |
|||
|
|
۱۵:۰۷, ۳۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
دلنبدم با فی*ل*تر سایت و هک و چه می دونم و حذف سایت به جایی نمیشه رسید
باید فرهنگ و اخلاق رو درست کرد یعنی باید شرف رو توی فرد رشد داد که خودش نیاد و همچین سرچی بکنه که اونم فقط و فقط به گردن رسانه است از من و تو که دستمون به هیچ جایی بند نیست چه کاری ساخته است؟ |
|||
|
|
۱۸:۵۴, ۳۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
اگه اشتباه نكنم آقاي يكتا (راوي راهيان نور) يه حرفي داشتن كه
زمان جنگ عدد 72 هميشه توهر كاري مدنظر بود ، حتي تو چينش گروه ها. براي چي ماها همچين كارايي نميكنيم؟ نمي دونم شايد ميترسيم كه نتونيم... ولي... ايشون گفته بودن جووناي الان مملكت،دانشجوها ياهر قشر ديگه اي بيايين گروه هاي 72نفره درست كنيد... 72تا دوست... يعني 71 نفر و پيدا كن كه شايد تو ظاهر خيلي بهت شبيه نيستن ولي اگه روشون كاركني خيلي زود ميشن يكي بهتر از خودت. نميدونم تونستم منظورمو برسونم يانه.. (اگه پيداش كردم ميزارم تو تالار) حرف قشنگي بود اگه عملي بشه كه... تصور كنيد هر تك تكمون 72نفرو جذب كنيم چي ميشه!!! |
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۳/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۱ ۲۲:۴۳ توسط Black Dream.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند قدرتمند قهار ابتدا در جواب mpspace عزیز باید بگم که نام کاربری(رویای سیاه) ,فقط یک نام سایبریه مهم اصل کاربر!!! از شوخی گذشته این نام کاربری بخاطر یک اشتباه در زندگیم بوده که برای این که هرگز فراموشش نکنم این نام رو انتخاب کردم انشاءالله خدا من رو ببخشه!!! اما درباره اطلاعاتی در این زمینه ها من یک مبحث جدید در گروه دشمن شناسی زیر گروه جنگ نرم با عنوان مباحثی پیرامون ارتقاء امنیت سایبری ایجاد کردم اگر خدا قبول کنه این خورده اطلاعات خود را در اختیار سایر دوستان مسلمان خود بگذارم. اما کار هایی که ما باید انجام دهیم ساده است همان کار هایی که بزرگان درباره وعده ی خدا ,روز قیامت بسیار بخوانیم و سختی های پس از مرگ را برای خود و دیگران یاد آور شویم علوم قرآنی را نیز به همین ترتیب سعی کنیم از خود شروع کنیم بعد از آنکه به امید خدا از خودمان مطمئن شدیم به دوستان خود انجام واجبات را توصیه کنیم با این کار اگر هیچ اتفاقی هم نیفتد اما باز خودمان از لغزش ها در امان می مانیم ما فقط مسئول کار های خودمان هستم و در روز جزا فقط از اعمال خودمان سوال می شود به امید آنکه خدا ما را عاقبت بخیر کند!!! |
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۲۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
سلام
یه سایتی رو تازه دیدم قبلا نمیدونستم. داخلش یه قسمت داره درخواست فی*ل*تر . من درخواست دادم چند تا سایت...( سه نقطه)رو فی*ل*تر کنن اگه واقعا فی*ل*تر کنن که خیلی باحاله خیلی.گفتم اونایی که خبر ندارن بدونن.دلم از دست بعضی ها خنک میشه !!!شاید مفید باشه. ![]() www.internet.ir
|
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۲۷/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۱ ۱۷:۱۸ توسط علی الهادی.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
به نظر من تنها راه مقابله کردن با سایت های مستهجن , برطرف کردن نیاز های جنسی مردم و دادن اموزش های ضروری به نسل جوان به طریق درست و شرعی هستش اکثریت کاربران این سایت ها از امکانات این سایت ها برای برقراری ارتباط با جنس مخالف استفاده میکنن حالا اگه ما سایتی بسازیم که این مشکل رو از راه درست برطرف کنیم جمع کثیری از کاربران این سایت ها به انحراف کشیده نخواهند شد چون مدیران سایت های مستهجن جدیدا دو نوع انجمن میسازن یکی انجمن عادی مثل همین بیداری اندیشه یکی هم انجمن س ک س ی تا کاربران بیشتری رو جذب کنن حتی من در یکی از انجمن های معروف مستهجن دیدم افراد مذهبی هم عضو هستن و در انجمن عادی و غیر س ک س ی اونجا فعالیت میکردن این یعنی عمق فاجعه یعنی دشمن در نظر داره افراد مومن این مملکت رو هم منحرف کنه فقط کافیه اون فرد مومن و حزب الهی کمی کنجکاو بشه تا کارش تموم بشه
|
|||
|
|
|
|
|