تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رونالدو یا شهادت!!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
سلام به همگی
من بعد قرنها دوباره تصمیم گرفتم تاپیک بزنم
با سوال اساسی که فکرمو به خودش مشغول کرده
سوال من اینه
شما ترجیح میدید کدوم باشید و چرا؟
1.یه آدم ساده
یه نفر که داره یه گوشه دنیا زندگیش رو می کنه
آدم خوبیه به دیگران هم خوبی می کنه
معتمد و با آبرو هم هست
داره ساده زندگیش رو می کنه
حالا بیایید فرض کنیم همین آدم ساده و خوب شهید هم بشه
ولی بی سر و صدا
یعنی مرگش روی چیز خاصی توی دنیا تاثیر زیادی نذاره
[تصویر: azadupload.com-13429032621.jpg]
البته من قصد بی احترامی به هیچ شهید بزرگواری رو ندارم تو رو خدا بعد نیایید بگید چرا اینطوری حرف می زنی
و اینو هم در نظر بگیرید منظور من شهدایی مثل شهید چمران و شهید آوینی هم نیستن این افراد بحثشون جداست
2.یا یه آدم مشهور و اسم و رسم دار
مثل:
[تصویر: f7d7b0d455235adbb5f016450e97728531.jpg]
یا:
[تصویر: Night-Skin.com-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%87...-48318.jpg]
(مثال بود ها)
و شما این خبر رو در نظر بگیرید
"کریستیانو رونالدو کفش طلایش رو برای کمک به مردم غزه فروخت"
"مسی:اسلام دین صلح و آرامش است"
به نظر شما این کار رونالدو چه تاثیری تو دنیا می ذاره
رونالدو خیلی طرفدار داره و خیلی ها عاشقشن
همین جبهه گیری رونالدو علیه اسرائیل هزار معنی داره
می دونید چند نفر چون رونالدو به غزه کمک کرده دیدشون راجع به مظلومان غزه عوض میشه؟
یا حرف مسی
چند نفر توی دنیا به خاطر رسانه هاشون اسلام رو دین وحشی ها می دونن؟
چند نفر طرفدار مسین؟
با این حرف مسی میلیونها نفر طرفدارش تصمیم می گیرن راجع به اسلام واقعی تحقیق کنن
و دو کار ساده از دو سوپر استار می تونه رو میلیونها نفر تاثیر بذاره
شما ترجیح می دید کدوم باشید؟
کسی که عمری برای خودش زندگی می کنه و آدم خوبی هم هست
یا کسی که اگر بخواد خوب باشه با یه جمله اش می تونه دنیا رو تکون بده
یه آدم ساده(قسمت شهادت رو در نظر بگیرید).....یا یه آدم مهم
نظر خود من هم اینه:2.چون به نظرم تغییر میلیونها نفر با یه کلمه ارزشش بیشتر از عابد و زاهد بودن برای خداست حتی اگر شهید بشی
مشتاق اینم که نظراتتون رو بدم.لطفا خوب فکر کنید و جواب بدید
باسمه تعالی
(۱۰/دی/۹۱ ۱۱:۴۳)nilufar7676 نوشته است: [ -> ]حالا بیایید فرض کنیم همین آدم ساده و خوب شهید هم بشه
ولی بی سر و صدا
یعنی مرگش روی چیز خاصی توی دنیا تاثیر زیادی نذاره
[تصویر: azadupload.com-13429032621.jpg]

آیا اینکه فردی مظلومانه بدون سرو صدایی که من مادی بشنوم به شهادت می رسد دلیل می شود بر اینکه بگوییم مرگش تأ ثیر زیادی توی دنیا نگذاشته است ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
مطمئن باشیم آنهایی که سرو صدای مرگ زیبایشان به گوش ما کرها نرسیده گوشی بوده که سرو صدای آهنگ مرگشان را شنیده و برایش تا ثیری برکائنات ترسیم کرده است که آیندگان شاید اگر چشم داشته باشند و کور نباشند آن را خواهند دید و خواهند فهمید .
همین الان نیز اگر کمی گوش حقیقت بینمان را تیز کنیم می شنویم که با صدای بلند فریاد می کشد :
اسلام عزیز بمان تا قیامت بمان چون من خونم را بی سرو صدا فدایت کردم و به پایت ریختم . تمامی خدماتی که هر کجای عالم در راه حق می شود مدیون خون من است .
و خونم انشا ءلله سنگ فرش قدوم بقیةالله -عج الله تعالی فرجه الشریف- خواهد شد صدای سرخیش را بشنوید زیرا همرنگ خون آقایم امام حسین -علیه السلام - است صدا ندارد جریان دارد آیا از منظر شما این سرو صدای کمی است؟!
بشنویدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد این سرو صدای بی سرو صدای من است.

با سلام .

دیگر همه میدانند این جبهه گیری ها برای جلب طرفدار است .
پس از جنگ چند روزه ی غزه از صغیر و کبیر فلسطینی ها گفتن از ایران به خاطر کمک هایش ممنون هستیم اگر ایران نبود ما هم نبودیم درست در چنین شرایطی اقای رونالدو میرود کفش طلا میفروشد که یعنی ....
این رفتار ها فقط برای جلب کردن طرفدارهاست . یا بازیکن دیگر رئال که وقتی کودک فلسطینی کشته شده با پیراهن خود را میبیند گریه میکند و فضای فیس بوک را پر میکند.
سوپر استار ها یک قانون دارند : از اب گل الود ماهی گرفتن !

هر اتفاقی در دنیا بیفتد که مردم از ان حمایت کنند انها هم در ان قضیه خود را همراه مردم نشان میدهند .

درست مثه قضایای 88 که اقای توتی از مردم داخل خیابان ها حمایت کرده بود . (البته نمیدانم چقدر سندیت دارد)
یا اقای حسینی مجری معروف صدا و سیما هم اینکار را کرد .

فقط جرات ندارند از انقلاب اسلامی حمایت کنند یا بر علیه صهیونیزم چیزی بگویند چون از نون خوردن و معروفیت می افتند . حمایت از اسلام یعنی کسی مثه محمد علی کلی به علت مسلمان شدنش به زندان برود از مسابقات کنار گذاشته شود . بگوید من در جنگی شرکت نمیکنم که مردم بی گناه را بکشم .
طرفداری از اسلام یعنی شهید آنیلی که با انهمه ثروت ......

یا علی
به نظر من هردوی این ها میتونه تاثیر خاص خودش رو داشته باشه. شهیدی ه در عمل حرف های خودش رو میزنه یا فرد تاثیر گذاری که ممکنه با حرفاش نظر خیلی از مردم رو عوض کنه.
هر دو به نوبه خود تاثیرات خودشون رو دارن.
افراد مشهور زیادی هستند که از اسلام ارم زدند. مثل فردریک کانوته که بعد از اینکه زیر پیراهن فلسطین رو نشون داد چند بازی محروم شد.
یا مثلا خاویر هرناندز که یه فرد مذهبیه و گفته که محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بیشترین تاثیر رو در زندگیش داشته.
یا مثلا نخبه های علمی مثل آلبرت انیشتین یا برنارد شاو یا دکتر حسابی که درباره اسلام اظهار نظر کردند.
مثال درباره این ها زیاده و فقط در مسی یا رونالدو خلاصه نمیشه.
نکیر و منکر هیچ وقت ازت نمی پرسن که چقدر طرفدار داشتی. بلکه ازت می پرسن که چقدر کار درست انجام دادی.

این یکی تمام هست و نیستشو داد و آن یکی یه لگه کفش (گیری طلا بود، کجای سروتشو می گرفت)
این یکی تا پای جان برای رضای خدا ایستاد و آن یکی به یک جمله اکتفا کرد.

در کربلا 72 نفر شهید شدند، ملیارد ها نفر در هزاران سال از تاریخ بشر داستان مظلومیتشان را شنیدند و با راهشان عهد و پیمان بستند.

این ملیون ها نفری که شما می گی اگه واقعا گوش شنوا داشتن، تا حالا صدای مطهری ها و بهشتی هارو می شنیدن.
کسی که تمام محبوبیتش به خاطر فوتباله چه قدر تاثیر روی طرز فکر مردم می تونه داشته باشه؟
دوستان فقط تهمت نزنید.

شما از کجا میدونی 100% اینا از اب گلالود ماهی گرفتن ؟
(۱۰/دی/۹۱ ۱۳:۳۸)R3Z4 نوشته است: [ -> ].
در کربلا 72 نفر شهید شدند، ملیارد ها نفر در هزاران سال از تاریخ بشر داستان مظلومیتشان را شنیدند و با راهشان عهد و پیمان بستند.

دوست عزيزمون به نكته خوبي اشاره كرد ، در تكميل حرفش پس اون 72 نفر چون توي صحرا بودن دستگاه هاي ارتباط جمعي قوي هم نبود و ... كارشون خيلي هم مهم نبوده هان؟؟!Dodgy
ببینید اگه بخوایم از لحاظ تاثیر اجتماعی حرف بزنیم تاثیرات این افراد خیلی بالاست.
برای مثال هر وقت خاویر هرناندز در منچستر یونایتد بازی میکنه آمار جرم و جنایت در مکزیک به شکل چشمگیری کاهش پیدا میکنه.
حالا توجه کنیم که این بازیکن خیلی هم مذهبی هست. صد در صد تاثیر خودش رو خواهد گذاشت.
رونالدو یا شهادت ؟
نظر بنده شهادت است .
ما به عنوان مسلمان به این حدیث باور داریم که
اگر نماز کسی قبول باشد سایر اعمال او قبول می شود.
از دیدگاه شرع مقدس اسلام رونالدو هر کاری بکند حسابش با خداست که قبول کند یا قبول نکند .
رونالدو این جهانی است و شهادت آن جهانی .
من قطعا ترجیح میدم شهید بشم
الان توضیح میدم چرا
دوست عزیز شهرت خیلی خوب هستش ولی مسئولیتی که شهرت میاره خیلی سخت تر از این حرف ها هستش
درست هستش وقتی رونالدو از مردم غزه حمایت میکنه خیلی کارش تاثیر مثبت داره ولی....
همین رونالدو الگوی خیلی ها هستش و به نظر شما این الگو برای جوان ها یک الگوی مناسب هستش؟؟؟
من زیاد درباره ی ایشون نمیدونم ولی فقط میدونم الگویی مثل مارادونا چند سال بعد از اینکه بچه اش به دنیا اومد با زنش ازدواج کرد. قبلش روابط نامشروع داشتند و زن و شوهر نبودندConfused
همین مارادونا بارها کارهای ضد امریکای کرده و از حمایتش از چاوز بگیر تا رییس جمهور ایران رو یک قهرمان معرفی کرده

واقعا یک الگوی جهانی همون طور که کارهای مثبتش تاثیر مثبت زیادی داره کارهای منفیش تاثیر زیادی نخواهد داشت؟؟؟؟

چند ماه پیش داشتم زندگی نامه شهید عبدالحسین برونسی رو میخوندم وقتی که به خاطر لیاقت هاش میخواستن فرمانده ی یک گردان بزارنش اینقدر قبول نمیکنه تا بالاخره معصومین به خوابش میان و میگن شما شایسته این مقام هستی و باید اون رو قبول بکنی
یعنی اینقدر این ها از موقعیت های بالاتر میترسیدن که فکرش من رو عذاب میده

بله دوست عزیز وقتی به محبوبیت و شهرت برسی پشت سرش مسئولیت هایی فراتر از یک انسان معمولی هم داری چون هر رفتارت الگویی برای زندگی میلیون ها نفر هستش
مثلا همین زیدان با اینکه مسلمان بود من زیاد ازش خوشم نمیامد چون واقعا اخلاق گندی رو داشت و خیلی خیلی زود جوش میاورد. بعضی مواقع کار به توهین های زشت هم میرسید.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع