۱۶/دی/۹۱, ۱۸:۳۲
(۱۵/دی/۹۱ ۱۱:۴۹)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
البته مثال هایی که زدید درک نادرستی از اسلام نداشتند ، بلکه خودشان هم خوب می دانند که پیرو اسلام نیستند.طالبان خوب می دانند که مشغول چه کاری هستند ، و اسلام از آنها چه کاری می خواد ، منتها اسلام بازیچه آن هاست ، نه منبع درک نادرست آنها.
دقیقا" ...
از دید منتقدانی نظیر ایراهیم نبوی ، فرقان و مجاهدین و...
پیرو خط فکری شریعتی بودند ، حال آنکه جمع بین حمایت
امثال رهبر انقلاب و برخی از این مثالها شدنی نیست ...
(۱۵/دی/۹۱ ۱۲:۴۹)مهدی 313 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
دوستان در مورد دکتر شریعتی مقام معظم رهبری مصاحبه ای دارد که شاید یه مقداری برای حل این مسئله
مناسب باشد
حضرت آيتالله خامنهاي، در پنجمين سال درگذشت علي شريعتي، در مصاحبه با روزنامه كيهان به بررسي آرا و انديشههاي شريعتي و ابعاد شخصيتي وي پرداختند. اين مصاحبه در 30 خرداد 1360 انجام شده است.
* با توجه به اينكه شما با دكتر شريعتي سابقه صميميت دوستي داشتيد و با او از نزديك آشنا بوديد، آيا تمايل داريد درمورد چهره و شخصيت او با ما مصاحبه كنيد؟
ـ بله من حرفي ندارم كه درباره شخصيت شريعتي و معرفي شخصي از جوانب اين انساني كه براي مدتهاي مديدي مركز و محور گفتوگوها و قالوقيلهاي زيادي بوده، آشناييهاي خودم را تا حدودي كه در اين فرصت ميگنجد، بيان كنم.
به نظر من شريعتي بهخلاف آنچه كه همگان تصور ميكنند، چهرهاي همچنان مظلوم است و اين بهدليل طرفداران و مخالفان اوست؛ يعني از شگفتيهاي زمان و شايد از شگفتيهاي شريعتي اين است كه هم طرفداران و هم مخالفانش نوعي همدستي با هم كردهاند تا اين انسان دردمند و پرشور را ناشناخته نگهدارند و اين ظلمي به اوست.
آفرین ...
سخن اول و آخرمان همین بود ...
(۱۵/دی/۹۱ ۱۶:۰۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
می بینید که حتی مدافعان شریعتی نیز اذعان دارید که او دارای اشتباهاتی بزرگ بوده.دیگر چه برسد به مخالفان.
دوست عزیز ،
کسی منکر اشتباهات او نمی شود ، زمانی که خودش اجازه
دست بردن به آثارش را به علامه جعفری می دهد ، چرا من
برای شریعتی دایه مهربانتر از مادرشوم ؟!
ولی شریعتی با همان تفکراتش اگر موجب سرماخوردگی مسلمانان شود
برای اسلامستیزان سمی کشنده است ...
فکر می کنید چرا امثال گنجی و نبوی و ... به سراغ اینهمه بزرگان دینی نمی روند ؟!
(۱۵/دی/۹۱ ۱۶:۲۵)دل خسته نوشته است: [ -> ]ایشان از ابتدای مبحث یک سری حرف های نامناسب رو وارد بحث کردند ، مثل :
این جا به گونه ای برداشت می شه که منتقدان شریعتی اکثرا از احزاب ضد انقلاب و ضد دین و ... بودند، در حالی که منتقدان ایشانافرادی همچون آیت الله مرعشی و مکارم شیرازی بودند.
اصلا" اینگونه نیست ، دوست عزیز...
قرار نیست ، منتقدان شریعتی را متهم کنیم ...
سخن این بود که منتقدانی که شمشیرشان سر شریعتی را
برید و او را دوباره در گور کرد این افراد بودند ...
وگرنه هرساله امثال دکتر رحیم پور و بسیاری از دلسوزان نقدهای
علمی به او مطرح می کنند ...
معتقدم شریعتی با همه ی اشتباهاتش ، سواد و اسلامش و تاثیرش
در به ثمر رسیدن انقلاب از امثال ...(که فرزندانش در زندان به سر می برند
و می گوید فرزندانم آنگونه که می خواستم تربیت شدند ) بیشتر بود ...