کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دکتر شریعتی و ولایت
۲۰:۵۴, ۱۴/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۱ ۲۰:۵۹ توسط شهـاب.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الزحمن الرحیم
دکتر علی شریعتی:
«به اصل رهبري چنان ايمان دارم و اين عقيدة ظاهرآ افراطي شيعه را
بشدت قبول دارم كه
قبول و ارزش همة عقايد و اعمال ديني منوط به اصل ولايت است
اسلامشناسي - ج ۱ ص ۸۶ - م.آ ۱۶ + حسين ؛ وارث آدم -- ص ۹۹

-------------------------------------------------------

شاید کمتر کسی است که اکنون با این چهره دکتر شریعتی آشنا باشد ،

آنهم در سیل عظیم تبلیغات وخصوصا دو دهه اخیر که به شکلی نرم صورت گرفت ،

زمانی کتابهای دکتر را خمیر می کردند ، می سوزاندند ، پس از دوم خرداد کتابهای دکتر

با ویرایش جدید روانه بازار شد ، همه خوشحال شدند ، ولی پس پرده این انتشار

نیت دیگری بود ...

نیت این بود که جنازه را از دل خاک بیرون کشند و کافور بزنند و طوری دفن کنند که دیگر

سر بر نیاورد ...

-----------------------------------------------

تندترین نقدها :

اگر نگاهی به تندترین نقدها این بازه زمانی بیافکنیم ، نامهای آشنایی

پای آن نقدهاست : اکبر گنجی
، سید ابراهیم نبوی ، حسن یوسفی اشکوری و...

هجمه ای سنگین نسبت به شریعتی آغاز شد و دانشگاهی و غیر دانشگاهی و

اپوزیسیون و داخلی ها ، یکباره با هم همنوا شدند ...

در حقیقت این افراد و افراد مشابه قطعا درد دین نداشتند و با جملاتی نظیر

جمله فوق از شریعتی مشکل داشتند که تمام رشته هایشان را پنبه می کرد...

شاید برای برخی شبهه پیش بیاید که دکتر شریعتی از ولایت معصوم دفاع کرده
در حالی که با خوب خواندن مطالب ارائه شده ، کاملا مشخص می شود ،
که دکتر در مقاطع مختلف از ولایت غیر معصوم دفاع کرده و تقلید را عین عقلانیت دانسته ...

دکتر شریعتی :
«شيعه پيروي از امام را بر اساس آيهْ اطيعوا الله و اطيعوا الرسول و اولي الامر منكم
توصيه ميكند و امام را ولي امر ميداند كه خدا اطاعتش را در رديف اطاعت از خود
و اطاعت از رسول به شمرده است و

اين تقليد نيز براي رهبري غير امام كه نايب اوست

در شيعه شناخته ميشود
( زيرا كه ) العلماء حكام علي الناس» امت و امامت - ص ۵۹۲

«امام، انسان مافوق و پیشوا است.
ابرمردی است که جامعه را سرپرستی،
زعامت و رهبری می کند.
دوام و قوام جامعه بوجود امام بستگی دارد.
امام عامل حیات و حرکت امت است.
وجود و بقای امام است که وجود و بقای امت را ممکن می سازد.
امام، پیشوا است تا نگذارد امت به بودن و خوش بودن و لذت پرستی تسلیم شود
و بالاخره پیشوا است تا در پرتو هدایت او،
امت حرکت و جهت خویش را گم نکند»

شیعه یک حزب تمام
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، vahrakan ، faateme-313 ، Mohammad Trust ، مجید املشی ، Havbb 110 ، freewish ، رسا ، وحید110 ، یاوران مهدی ، rahgozar.f ، بچه شیعه ، mohammadhadi ، خیبر110 ، R3Z4 ، rastin ، fatemeh-55 ، سید ابراهیم ، MEHJR ، MAHDI59 ، سجاد313 ، فرهاد55 ، خاک ، عبدالرحیم ، Ali#59 ، میم.حسین.الف ، 135

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۳۲, ۱۶/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۱ ۱۸:۴۲ توسط شهـاب.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۱۵/دی/۹۱ ۱۱:۴۹)دل خسته نوشته است:  سلام
البته مثال هایی که زدید درک نادرستی از اسلام نداشتند ، بلکه خودشان هم خوب می دانند که پیرو اسلام نیستند.طالبان خوب می دانند که مشغول چه کاری هستند ، و اسلام از آنها چه کاری می خواد ، منتها اسلام بازیچه آن هاست ، نه منبع درک نادرست آنها.

دقیقا" ...
از دید منتقدانی نظیر ایراهیم نبوی ، فرقان و مجاهدین و...
پیرو خط فکری شریعتی بودند ، حال آنکه جمع بین حمایت
امثال رهبر انقلاب و برخی از این مثالها شدنی نیست ...

(۱۵/دی/۹۱ ۱۲:۴۹)مهدی 313 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام

دوستان در مورد دکتر شریعتی مقام معظم رهبری مصاحبه ای دارد که شاید یه مقداری برای حل این مسئله

مناسب باشد

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، در پنجمين سال درگذشت علي شريعتي، در مصاحبه با روزنامه كيهان به بررسي آرا و انديشه‌هاي شريعتي و ابعاد شخصيتي وي پرداختند. اين مصاحبه در 30 خرداد 1360 انجام شده است.

* با توجه به اينكه شما با دكتر شريعتي سابقه صميميت دوستي داشتيد و با او از نزديك آشنا بوديد، آيا تمايل داريد درمورد چهره و شخصيت او با ما مصاحبه كنيد؟

ـ بله من حرفي ندارم كه درباره شخصيت شريعتي و معرفي شخصي از جوانب اين انساني كه براي مدت‌هاي مديدي مركز و محور گفت‌وگوها و قال‌وقيل‌هاي زيادي بوده، آشنايي‌هاي خودم را تا حدودي كه در اين فرصت مي‌گنجد، بيان كنم.

به نظر من شريعتي به‌خلاف آنچه كه همگان تصور مي‌كنند، چهره‌اي همچنان مظلوم است و اين به‌دليل طرفداران و مخالفان اوست؛ يعني از شگفتي‌هاي زمان و شايد از شگفتي‌هاي شريعتي اين است كه هم طرفداران و هم مخالفانش نوعي هم‌دستي با هم كرده‌اند تا اين انسان دردمند و پرشور را ناشناخته نگهدارند و اين ظلمي به اوست.

آفرین ...
سخن اول و آخرمان همین بود ...

(۱۵/دی/۹۱ ۱۶:۰۷)دل خسته نوشته است:  سلام
می بینید که حتی مدافعان شریعتی نیز اذعان دارید که او دارای اشتباهاتی بزرگ بوده.دیگر چه برسد به مخالفان.

دوست عزیز ،
کسی منکر اشتباهات او نمی شود ، زمانی که خودش اجازه
دست بردن به آثارش را به علامه جعفری می دهد ، چرا من
برای شریعتی دایه مهربانتر از مادرشوم ؟!

ولی شریعتی با همان تفکراتش اگر موجب سرماخوردگی مسلمانان شود
برای اسلامستیزان سمی کشنده است ...

فکر می کنید چرا امثال گنجی و نبوی و ... به سراغ اینهمه بزرگان دینی نمی روند ؟!

(۱۵/دی/۹۱ ۱۶:۲۵)دل خسته نوشته است:  ایشان از ابتدای مبحث یک سری حرف های نامناسب رو وارد بحث کردند ، مثل :
این جا به گونه ای برداشت می شه که منتقدان شریعتی اکثرا از احزاب ضد انقلاب و ضد دین و ... بودند، در حالی که منتقدان ایشانافرادی همچون آیت الله مرعشی و مکارم شیرازی بودند.

اصلا" اینگونه نیست ، دوست عزیز...
قرار نیست ، منتقدان شریعتی را متهم کنیم ...
سخن این بود که منتقدانی که شمشیرشان سر شریعتی را
برید و او را دوباره در گور کرد این افراد بودند ...

وگرنه هرساله امثال دکتر رحیم پور و بسیاری از دلسوزان نقدهای
علمی به او مطرح می کنند ...

معتقدم شریعتی با همه ی اشتباهاتش ، سواد و اسلامش و تاثیرش
در به ثمر رسیدن انقلاب از امثال ...(که فرزندانش در زندان به سر می برند
و می گوید فرزندانم آنگونه که می خواستم تربیت شدند ) بیشتر بود ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faateme-313 ، دل خسته ، black ، عبدالرحیم ، rastin ، سید ابراهیم ، MEHJR ، MAHDI59
۴:۰۳, ۱۸/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۱ ۱۹:۲۷ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #32

نقل قول:جناب ایرانی برای همه این حرف هایی که شما زدی باید از خود کتاب های شریعتی سند بیاری وگرنه برای من قابل قبول نیست.

این هم بازتاب کتاب های شریعتی در جهان و ایران:
عناوین مقالات و اسم نویسنده به ترتیب ذیل است:
- حیات و اندیشه‌های دکتر علی شریعتی / ا.ح.ح. عبیدی.

من اگر از دیگران مثال آوردم برای این بود که کسی نگوید اینها برداشت شخصی من است و صحیح نیست.
در ضمن جنابعالی که این را می فرمایید چرا خودتان از کتب دیگران مثال آورده اید؟

نقل قول: چند کتاب خوب درباره حضرت فاطمه ما داریم؟ بدون شک یکی از بهترین کتاب ها کتاب فاطمه فاطمه است بود.
شریعتی در این کتاب سعی میکنه وظایف زنان امروزی رو شرح بده. وظیفه ای که برگرفته از وجود مبارک حضرت فاطمه بود.
من میدونم کاربرانی مثل ایرانی هیچوقت کتاب های شریعتی مثل این کتاب رو مطالعه نکردند. و از هر کجا چیزی شنیدند رو بدون سند اینجا مینویسند.

شما از کجا فهمیدید که من کتب شریعتی را نخوانده ام؟‌
اتفاقا کسی که مشخص است نگاهی هم به کتب شریعتی نکرده شما هستید.
همین کتابی که مثال زده اید (فاطمه فاطمه است) ثابت کرد که شاید نه کتاب را خوانده اید و نه اصلا دید نقادانه به کتب دارید. در این کتاب که یک سخنرانی دو ساعته است چه اطلاعاتی درباره حضرت فاطمه وجود دارد؟ چه تحقیقی، چه پژوهشی درباره حضرت زهرا در این کتاب است؟ غیر از این است که یک کتاب ادبی است؟
همانطور که پدر شریعتی گفته علی شریعتی بیانی ساحرانه داشت و می توانست از هیچ کوه بسازد!
برای همین است که امثال شما که روش صحیح مطالعه و چگونگی ارزشگذاری کتب را نمیدانید تصور می کنید یک کتاب که نثر ادبی و کمی سخنرانی است حرفی برای گفتن دارد!

نقل قول: سخنان شریعتی آنچنان بر جامعه میتونه تاثیر داشته باشه که رو به درست کردن جوک هایی درباره شریعتی شدند.جوک هایی که جملات قصار شریعتی رو مورد تمسخر قرار میده.

همین سخن شما ناآشناییتان با شریعتی و آثارش را نشان می دهد.
این جوکها وپیامکهایی که درباره شریعتی ساخته شد دلیلش برخلاف گفته های سوسن شریعتی و ... چیزی نبود جز نوعی عکس العمل به کنشهای جاهلانه طرفداران شریعتی.
طرفداران شریعتی به تبعیت از شریعتی (که هر نوشته خوبی را دیده بود بدون ذکر منبع در کتبش آورده و به خودش نسبت داده بود!) هر نوشته ای را در هر جا می دیدند به اسم شریعتی درجامعه مطرح می کردند و قشر بامطالعه که می دانستند این جملات از شریعتی نیست با ساخت پیامکها به تمسخر کار طرفداران شریعتی پرداختند وگرنه کاری به شریعتی نداشتند.
شما به شعر کارو نگاه کنید! مگر ممکن است چنین شعر کفر آمیزی از فردی با تفکرات رادیکال اسلامی همچون شریعتی باشد؟

نقل قول: ولی شریعتی با همان تفکراتش اگر موجب سرماخوردگی مسلمانان شود
یک اسلام شناس ایرانی می نویسد:" اندیشه شریعتی از جمله مرتجع ترین و خطرناک ترین اندیشه هاست که نهایتا به استبداد و خفقان می انجامد"

نقل قول: شریعتی خدمات زیادی رو برای انقلاب انجامد داد. نباید غرض ورزانه بخوایم شریعتی رو بکوبیم.

نقش شریعتی در به ثمر رسیدن انقلاب ایران را کتمان نمی کنم. اما این دلیل بر اخلاص او نمی شود.
شریعتی همانطور که قبلا گفتم با تفکرات متضاد سایر فرقه ها هم راه می آمد و هرگز اندیشه ثابتی که بتوان او را بدان منتسب نمود نداشت.
به عنوان نمونه زمانی که رژیم پهلوی در صدد سرکوب مارکسیستها بود شریعتی در نقد مارکسیسم به سخنرانی پرداخت که با عنوان درسهایی درباره مارکسیسم در کیهان چاپ شد یا پس از کشته شدن حسن آلادپوش و محبوبه متحدین، نواری با نام آنان پرکرد و برای خانواده هایشان فرستاد!!!!!

لطفا نوشته من ویرایش نشود.
(در تاپیک فلسفه و ... نوشتم شریعتی گفته فیلسوفان پفیوزهای تاریخند که ویرایش شد! آیا شریعتی چنین سخنی را نگفته؟ بر چه اساس باید این نوشته من حذف شود؟)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۹:۳۸, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #33
آواتار
(۱۸/دی/۹۱ ۴:۰۳)ایرانی نوشته است:  نقش شریعتی در به ثمر رسیدن انقلاب ایران را کتمان نمی کنم. اما این دلیل بر اخلاص او نمی شود.
شریعتی همانطور که قبلا گفتم با تفکرات متضاد سایر فرقه ها هم راه می آمد و هرگز اندیشه ثابتی که بتوان او را بدان منتسب نمود نداشت.
به عنوان نمونه زمانی که رژیم پهلوی در صدد سرکوب مارکسیستها بود شریعتی در نقد مارکسیسم به سخنرانی پرداخت که با عنوان درسهایی درباره مارکسیسم در کیهان چاپ شد یا پس از کشته شدن حسن آلادپوش و محبوبه متحدین، نواری با نام آنان پرکرد و برای خانواده هایشان فرستاد!!!!!
لطفا نوشته من ویرایش نشود.
(در تاپیک فلسفه و ... نوشتم شریعتی گفته فیلسوفان پفیوزهای تاریخند که ویرایش شد! آیا شریعتی چنین سخنی را نگفته؟ بر چه اساس باید این نوشته من حذف شود؟)

با سلام و احترام

1- تعامل با دیگر فرقه ها یکی از مزایای اوست ،
جذب حداکثری همین است ...
حزب الله مگر چه دارد که اینهمه طرفدار دارد ؟ از شیعه و سنی و مسیحی و ...
حتی افرادی که در سوریه و لبنان و... که دین ندارند و خود را "حر" می نامند و ...
اینها شاید شیعه و مسلمان نیستند ، ولی حامی حزب الله هستند ...

2- عبارت شریعتی پیرامون فیلسوفان از خود اوست ، ولی نیاوردن کل عبارت
و سخنان دیگر او پیرامون این جمله "تحریف" است ...
هرچند جعل نباشد ...

3- فکر نمی کنم ما کاسه ی داغ تر از شهید چمران باشیم ،
یا سوادمان خیلی بیشتر از او باشد ...
ساختن پیامک و ... نیز بر همه روشن است که کار حزب سبز خارج نشین است ،
که از روی بیچارگی این کارها را می کنند ...
اینرا از نقدهای بیرحمانه ی آنها می توان فهمید ...

4- شما هم اگر نقدی دارید ، سخنان اکبر گنجی و سید ابراهیم نبوی را تکرار نکنید ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: freewish ، Mohammad Trust ، faateme-313 ، black ، یاســین ، MAHDI59
۲۰:۵۵, ۱۹/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۱ ۲۰:۵۶ توسط black.)
شماره ارسال: #34
آواتار
نقل قول:شما با این علم غیبتان نوسترآداموس نیستید؟ از کجا فهمیدید که من کتب شریعتی را نخوانده ام؟‌
اتفاقا کسی که مشخص است نگاهی هم به کتب شریعتی نکرده شما هستید.
همین کتابی که مثال زده اید (فاطمه فاطمه است) ثابت کرد که شاید نه کتاب را خوانده اید و نه اصلا دید نقادانه به کتب دارید. در این کتاب که یک سخنرانی دو ساعته است چه اطلاعاتی درباره حضرت فاطمه وجود دارد؟ چه تحقیقی، چه پژوهشی درباره حضرت زهرا در این کتاب است؟ غیر از این است که یک کتاب ادبی است؟
همانطور که پدر شریعتی گفته علی شریعتی بیانی ساحرانه داشت و می توانست از هیچ کوه بسازد!
برای همین است که امثال شما که روش صحیح مطالعه و چگونگی ارزشگذاری کتب را نمیدانید تصور می کنید یک کتاب که نثر ادبی و کمی سخنرانی است حرفی برای گفتن دارد!
شما حتما از بچگی با ادبیات مشکل داشتی؟
کتاب کویر را خواندید؟ ببینید در قالب ادبیات چه نقد هایی رو بر رژیم حاکم بر ایران وارد کرد؟
بوته هایی که به جرم گستاخی در برابر کویر از ریشه کنده میشوند و آن ها را در تنور می افکنند؟
100 درصد شما داری به کتب شریعتی با دید غرض ورزانه نگاه میکنید.
حالا باید از کتاب فاطمه فاطمه هست برای شما نمونه بیارم تا خاموش بشید؟
به قول شهید مطهری که در جواب انتقاد شاگردانش نسبت به شریعتی گفت: درست است که شریعتی اشکالاتی در نوشته هایش هست ولی شما در حدی نیستید که بخواهید شریعتی رو به چالش بکشید.
نقل قول:
یک اسلام شناس ایرانی می نویسد:" اندیشه شریعتی از جمله مرتجع ترین و خطرناک ترین اندیشه هاست که نهایتا به استبداد و خفقان می انجامد"
احتمالا این اسلام شناس ها از امثال اکبر گنجی نیستند که؟Huh
اگه نیستند دلاییلش رو بیارید.
نقل قول:همین سخن شما ناآشناییتان با شریعتی و آثارش را نشان می دهد.
این جوکها وپیامکهایی که درباره شریعتی ساخته شد دلیلش برخلاف گفته های سوسن شریعتی و ... چیزی نبود جز نوعی عکس العمل به کنشهای جاهلانه طرفداران شریعتی.
طرفداران شریعتی به تبعیت از شریعتی (که هر نوشته خوبی را دیده بود بدون ذکر منبع در کتبش آورده و به خودش نسبت داده بود!) هر نوشته ای را در هر جا می دیدند به اسم شریعتی درجامعه مطرح می کردند و قشر بامطالعه که می دانستند این جملات از شریعتی نیست با ساخت پیامکها به تمسخر کار طرفداران شریعتی پرداختند وگرنه کاری به شریعتی نداشتند.
شما به شعر کارو نگاه کنید! مگر ممکن است چنین شعر کفر آمیزی از فردی با تفکرات رادیکال اسلامی همچون شریعتی باشد؟

خب شما از جامعه فکر کنم عقب هستی. از جملات قصار شریعتی کسانی سوئاستفاده میکنند که قصد درگیر کردن شریعتی با حامیان انقلاب رو دارند نه طرفداران شریعتی؟
جمله هایی ضد انقلابی رو به نام ایشون میزنن تا بتونن گروه ها رو بندازن به جان هم.
جملات قصار شریعتی برای این طرفدار دارند که آرمانگرایی رو در قالب ادبی ارائه میده.

شما مرثیه دکتر چمران برای شریعتی رو خوندین؟
مراسمی که امام موسی صدر برای ایشون تدارک دیدند رو چی؟

خدا را سپاس که عمر را در خواندن و نوشتن گذراندم که بهترین شغل را در زندگی، مبارزه برای آزادی و نجات ملتم می‌دانستم و اگر این دست نداد، بهترین شغل یک آدم خوب، معلمی و نویسندگی است و من از هجده سالگی کارم این هر دو.
و حماسه‌ام این که، کارم گفتن و نوشتن بود و یک کلمه را در پای خوکان نریختم. یک جمله را برای مصلحتی حرام نکردم و قلمم همیشه در میان من و مردم در کار بود و جز دل‌ام یا دماغ‌ام کسی و چیزی را نمی‌شناخت و فخرم این که در برابر هر مقتدرتر از خودم متکبرترین و در برابر ضعیف‌تر از خودم متواضع‌ترین بودم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: freewish ، faateme-313 ، یاســین ، MEHJR
۱۹:۳۲, ۲۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #35

نقل قول: شما حتما از بچگی با ادبیات مشکل داشتی؟

نقل قول:برای شما نمونه بیارم تا خاموش بشید؟

نقل قول: به قول شهید مطهری ... شما در حدی نیستید که بخواهید شریعتی رو به چالش بکشید.

نقل قول: خب شما از جامعه فکر کنم عقب هستی.

ممنون آقای بلک
اگر اهانت و بی احترامی دیگری ندارید که به من بگویید بفرمایید تا بحث را منطقی ادامه دهیم!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۰:۱۶, ۲۱/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۱ ۲۰:۲۵ توسط black.)
شماره ارسال: #36
آواتار
دارم به زبان خودتون با شما حرف میزنم. ناراحت که نشدین؟
البته بنده اهانتی نکردم. از روشن فکری مثل شما بعیده که قسمت های خاصی از نوشته های من رو کات کنید و برچسب اهانت بزنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faateme-313 ، یاســین
۲۰:۵۲, ۲۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #37
آواتار
با سلام دوباره ...
از دوستان تقاضا دارم ، بحث را به شکل علمی و مستند ادامه دهند ...
قصد این جستار تقدیس دکتر شریعتی نیست ، بلکه بحث پیرامون اعتقاد او
به مسئله ی ولایت و دموکراسی و ... است که گروه هایی مشخص به این مواضع
نقد دارند ...
در زمینه ی نقد شریعتی هم حداقلش اینست که بدانیم که
تایر شریعتی بر جوانان نسل ما و نسل انقلاب و دهه شصتی ها
کاملا غیر قابل انکار است ...
خود سید ابراهیم نبویخارج نشین هم در ابتدای نقدش می گوید:
[i]من با عشق شریعتی مذهبی شدم، با عشق شریعتی انقلابی شدم، با عشق شریعتی وارد سیاست و دولت شدم و...[/b]
برویم سراغ موضوع جستار

دکتر شریعتی معتقد است :
«رسالت سنگین رهبری در راندن جامعه و فرد از آنچه هست
بسوی آنچه باید باشد به هر قیمت ممکن،
بر اساس یک ایدئولوژی ثابت...
اگر اصل را در سیاست و حکومت به دو شعار رهبری و پیشرفت-
یعنی تغییر انقلابی مردم- قرار دهیم آنوقت انتخاب این رهبری بوسیله افراد همین جامعه،
امکان ندارد زیرا افراد جامعه هرگز به کسی رای نمی دهند
که با سنت ها و عادات و عقاید و شیوه زندگی رایج همه افراد آن جامعه مخالف است...
کسی که با کودکان به سختی رفتار می کند
و آنها را در یک نظم دقیق متعهد می کند
و به آنها درس جدید تحمیل می کند، مسلما رای نخواهد آورد...
امام مسوول است که مردم را بر اساس مکتب تغییر و پرورش دهد ،

حتی علیرغم شماره آراء...

رهبری باید بطور مستمر، به شیوه انقلابی- نه دموکراتیک- ادامه یابد ...

او هرگز سرنوشت انقلاب را بدست لرزان دموکراسی نمی سپارد..»

امت و امامت و مسوولیت شیعه بودن و انتظار مذهب اعتراض
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، freewish ، faateme-313 ، سید ابراهیم ، MAHDI59
۲۳:۲۴, ۲۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #38
آواتار
در تکمیل صحبت های جناب شهاب بهتره سخنرانی انتظار مذهب اعتراض در 8 آبان 1350 رو هم بزارم تا استفاده ببرید:
پارت اول
پارت دوم
پارت سوم
پارت چهارم
پارت پنجم
پارت ششم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهـاب ، سید ابراهیم ، MEHJR
۱۷:۱۵, ۲۴/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۱ ۱۹:۵۴ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #39
آواتار
با سلام و عرض ادب. شهاب گرامی و bladk عزیز بحث بسیار جالبی است. بسیار ممنون.

به نظر حقیر این بحث بسیار میتواند از این فراتر هم برود. شهاب گرامی سخنی را بیان کرده اند که حقیقتا مستند است و می شود از دل این واقعیت نتایج مهمی را گرفت.

کاری که نتوانستند با دکتر چمران بکنند، به خاطر غفلت ما با دکتر شریعتی کردند....

حرف بسیار است، اگر به کتاب شریعتی جستجو گری در مسیر شدن اثر شهید بهشتی نظری بیاندازید مسلما بسیار راه گشاست.

فقط خنده مان گرفت از اظهار نظر دوستی که فرموده بودند من تا الان روحانی ندیدم که از ایشان انتقاد نکرده باشد.... یعنی نهایت تعصب و بی انصافی است.... اگر کمی به سخنان شهید بهشتی و علامه جعفری و حتی حضرت آقا عنایت کنید کلی از مسائل دستتان می آید.

ولی بازهم خدا خیر کثیر عنایت کند به شما دوستان.

یا علی مدد

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، MEHJR ، شهـاب ، MAHDI59 ، black
۱۹:۰۴, ۲۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #40

(۲۳/دی/۹۱ ۲۰:۵۲)شهـاب نوشته است:  دکتر شریعتی معتقد است :
«رسالت سنگین رهبری در راندن جامعه و فرد از آنچه هست
بسوی آنچه باید باشد به هر قیمت ممکن،
بر اساس یک ایدئولوژی ثابت...
اگر اصل را در سیاست و حکومت به دو شعار رهبری و پیشرفت-
یعنی تغییر انقلابی مردم- قرار دهیم آنوقت انتخاب این رهبری بوسیله افراد همین جامعه،
امکان ندارد زیرا افراد جامعه هرگز به کسی رای نمی دهند
که با سنت ها و عادات و عقاید و شیوه زندگی رایج همه افراد آن جامعه مخالف است...
کسی که با کودکان به سختی رفتار می کند
و آنها را در یک نظم دقیق متعهد می کند
و به آنها درس جدید تحمیل می کند، مسلما رای نخواهد آورد...
امام مسوول است که مردم را بر اساس مکتب تغییر و پرورش دهد ،

حتی علیرغم شماره آراء...

رهبری باید بطور مستمر، به شیوه انقلابی- نه دموکراتیک- ادامه یابد ... [/b]

او هرگز سرنوشت انقلاب را بدست لرزان دموکراسی نمی سپارد..»

امت و امامت و مسوولیت شیعه بودن و انتظار مذهب اعتراض

واقعا این جملات جای تفکر فراوان دارد. بحث های ولایت فقیه و مردم سالاری و هدایت جامعه به شدت به هم تنیده شده اند و هر روز اهمیت آنها در جهان بیشتر روشن می شود.

با تشکر از شما دوست گرامی، این جملات از کدام کتاب شریعتی است؟
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]