تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دکتر شریعتی و ولایت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
با تشکر از دوستان عزیز
(۲۴/دی/۹۱ ۱۹:۰۴)freewish نوشته است: [ -> ]واقعا این جملات جای تفکر فراوان دارد. بحث های ولایت فقیه و مردم سالاری و هدایت جامعه به شدت به هم تنیده شده اند و هر روز اهمیت آنها در جهان بیشتر روشن می شود.

با تشکر از شما دوست گرامی، این جملات از کدام کتاب شریعتی است؟

بن مایه ذیل جملات نوشته شده است ...
(۱۵/دی/۹۱ ۱۶:۴۲)black نوشته است: [ -> ]تو متن اومده علی هنوز پسر بچه ای هشت ساله هست. انتظار ندارین که از همون اول ...Huh

جل الخالق چی میگی داش بلک. یا حرضت عباس همینو کم داشتیم به قران. منظورت چیه نکنه از همون اول..... برو اعتقاداتو درس کن پسر خوب. شریعتی اینجا اشتباه تابلوی مرتکب شده والا ما هم با این تعطیل بودنمون اینارو خوب میفهمیم شما که والا درس خونده هستی داداشه
....................................................................................................​..
شریعتی جمله ای دارد به این مضمون: "و اگر نتوانند شخصیت علمی اش را انکار کنند شخصیت اخلاقی اش را انکار میکنند!!!!" (البته اگه این جمله مال خودش باشه!!!)
شده قضیه این تالار. اعضا نمیتوانند بحث و استدلال کنند.شروع می کنند به ترور شخصیتی: سنی هستی؟ مسیحی هستی؟ مرجع فکریت چیه؟ چه کتابهایی میخونی؟!! کدوم نویسنده و روشنفکر و مرجع تقلید و ... را قبول داری؟!! و جدیدا زن هستی یا مرد؟
خدمت دوستانی که زن هستند و اینجا با پروفایل مردانه عضو شده اند و تصور کرده اند که من مرد هستم آنهم یک مردجوان تحصیلکرده روشنفکر و خیلی عالیه اگه همچین شوهری بیابند!!!
اولا: بنده زن هستم
ثانیا: اگر مرد هم بودم یک زن روشنفکر را به همسری انتخاب میکردم. پس هیچیک از اعضای این تالار (مرد یا زن) مناسب بنده نیستند.
پس بیخود وقتتان را تلف نکنید و نپرسید که من مرد هستم یا نه؟!!!!
سلام
دوستان عزیز
در مورد شخصیت دکتر شریعتی در این مبحث :
مباحثی پیرامون دکتر علی شریعتی
(صفحه: 1 2 3 4 ... 21 )

به طور کامل بحث شده .

لطفا به موضوع مطرح شده در این تاپیک توجه کنید .
حقیقتا این مطالب دکتر در مورد ولایت فقیه برای بنده تازگی داره.
پس به نظرم اگه سعی کنیم حول همین موضوع بحث کنیم بسیار بهتره.
(۲۵/دی/۹۱ ۰:۳۴)رنجستان نوشته است: [ -> ]جل الخالق چی میگی داش بلک. یا حرضت عباس همینو کم داشتیم به قران. منظورت چیه نکنه از همون اول..... برو اعتقاداتو درس کن پسر خوب. شریعتی اینجا اشتباه تابلوی مرتکب شده والا ما هم با این تعطیل بودنمون اینارو خوب میفهمیم شما که والا درس خونده هستی داداشه
سلام اخوی
امام علی یه حدیث داره که میگه:
پیامبر دری از در های علم رو برای من گشود......
فکر کنم شنیدی
امام علی هم از همون کودکی تحت تربیت پیامبر بوده. ولایت ظاهری و ولایت معنوی.
طبیعتا امام علی هم اسلام رو از پیامبر گرفته. در این شکی نیست دیگه.
مهدی عزیز چه خوب فرمودند که:

(۲۸/دی/۹۱ ۲۲:۲۴)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]مهدی عزیز چه خوب فرمودند که:

با سلام و احترام و
با تشکر از تذکر بجای شما دوستان

-------------------------------
ادامه :

«نهضت تشبه به غرب همچون طوفانی، برج و باروی تعصب را

که بزرگترین و قوی ترین حفاظ های وجود ملت ها و فرهنگ ها بود، فروریخت

و راه برای نفوذ و ویرانی ارزشهای تاریخی و سنتی و اخلاقی ملت های شرق باز شد

و مردم ما در برابر آن بی دفاع ماندند»

«جهل توده هاي عوام مقلد منحط و بنده واري كه رآي شان

را به يك سواري خوردن يا يك شكم آبگوشت به هر كه باني شود؛

اهدا ميكند و تازه اينها غيراز آراء اسير گوسفندي است ...

[/font]

[font=Arial]رهبري نمي تواند خود زاده آراء عوام و تعيين شده پسند عموم

و برآمده از متن تودة منحط باشد ...

امامت هدفش را بر اساس حقيقت انتخاب ميكند. كدام حقيقت؟

حقيقتي كه ايدئولوژي و مكتب (اسلام) نشان داده است

امت و امامت -- ص ۵۰۴ و ۶۰۴ و ۶۱۹ و۶۲۰ و ۶۲۴ و ۶۲۷
سخنرانى اُمّت و امامت در جامعه شناسی
اين سخنرانى در تاریخ ۱۱ الی ۱۴ فروردین ماه ۱۳۴۸ برابر با ۱۲ الی ۱۵ محرم الحرام ۱۳۸۹در حسينيه ارشاد ايراد گرديده است.
دوستان البته خودم هنوز وقت نکردم کامل گوش بدم. این چند ماه رو سرم بدجور شلوغه.
اگه کم و کاستی بود ببخشید دیگه.

قسمت اول

قسمت دوم

قسمت سوم

قسمت چهارم

قسمت پنجم

قسمت ششم

قسمت هفتم

قسمت هشتم

قسمت نهم
(۱۸/دی/۹۱ ۴:۰۳)ایرانی نوشته است: [ -> ]شریعتی همانطور که قبلا گفتم با تفکرات متضاد سایر فرقه ها هم راه می آمد و هرگز اندیشه ثابتی که بتوان او را بدان منتسب نمود نداشت.

اگر خروجی آثار شریعتی متنوع بوده و به قول شما ایشان با تفکرات سایر فرقه ها راه می آمده به دلیل روح چند بعدی او و همان تئوری معروف او عرفان برابری و آزادی بود. این شعار به قدری ایدئولوژی کاملی را ترسیم میکند که حتی ترکیب و تعامل دو به دو آنها خود غذای کامل ایدئولوژی یک حزب را تفسیر میکرد و به این دلیل بود که انواع احزاب طرفدار شریعتی بودند.
این مسئله از بزرگترین نقاط قوت یک فرد متفکر مبارز است که هم اکنون در اکثر کشورهای دنیا طرفدار دارد.شریعتی نمونه کامل و آرمانی عرفان برابری آزادی را در امام علی (علیه السلام) به تصویر میکشد.

پس این موردی که شما آن را نقطه ضعف شریعتی میدانید در واقع نقطه قوت اوست.شریعتی همانند منشوری است که هر جناحی و هر ایدئولوژی میتواند از آن سیراب شود و از او بهره گیرد.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع