|
مباحثی پیرامون دکتر علی شریعتی
|
|
۱۷:۲۱, ۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۸۹ ۲۳:۰۷ توسط K-1.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت تمامی دوستان ببخشیدا نمیخواهم توهین کرده باشم ولی من از چند وقت پیش این سوال برایم پیش امد که ایا دکتر علی شریعتی فراماسونر است یا خیر ؟ هر چیزی از ایشان پیدا کردید خوشهالیم بدون هیچ چشم داشتی در این پست قرار دهید . |
|||
|
| آغاز صفحه 21 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۵۵, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #201
|
|||
|
|||
|
اگه دتر در صدد تحقیق نبود ، به دنبال چی بود پس ؟
جواب اینم یکی بده. |
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۱۹/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۱ ۲۲:۱۰ توسط black.)
شماره ارسال: #202
|
|||
|
|||
|
ببینید جناب راستین من اصلا این نقل قولی که گذاشتین رو قبول ندارم.
برای ردش هم خیلی استدلال دارم. که اکثرا تو پست های قبلی توضیح دادم. ولی باز هم اگه بخواین حرفام رو تکرار میکنم. شهید بهشتی یکی از کسانی بوده که خیلی به دکتر شریعتی علاقه مند بوده.و این با حرفایی که تو اون پست زده شده زمین تا آسمون فرق داره. باز هم اگه مشکلی یا سوالی یا دلیلی دارین من جواب میدم از کتاب های خود دکتر. |
|||
|
|
۲۲:۱۳, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #203
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
البته درست میفرمائید ،هیچ نقلی بدون منبعی پذیرفته نیست. اما بنده دراخر متن مورد نظر منبع رو قرار دادم.! میتونید پیگیر سندیت اون منبع بشید. درضمن بنده مشکل یا سوال یا دلیلی ندارم شما منبع اون متن قبلی رو خواسته بودید،چون قبلا دراین مورد تحقیق کرده بودم واین متن رو داشتم براتون قرار دادم! |
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #204
|
|||
|
|||
|
سوال های منو یکی جواب بده. 2 تا سوال پرسیدم
|
|||
|
۲۳:۲۰, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #205
|
|||
|
|||
|
در جواب سرورمون (سوال اول) بايد بگم كه خير.
اول انقلاب بسياري از افراد توانايي مناظره با كمونيست ها رو داشتن. اما در يك برنامه تلويزيوني معروف تنها 2 نفر بيشتر ظاهر شدن. يعني آيت الله مصباح و دكتر سروش، بعضي وقتا هم شهيد بهشتي و مطهري ميومدن . اما پاي ثابت اون دو نفر بودن. اين هم كه گفتيد مولانا، شايد از دلايل انحراف اين فرد هم همين بوده. ما معمولا با 2 مقوله ي عرفان و فلسفه مواجه هستيم. بياد نميارم كدوم شاگرد علامه طباطبايي بودن؟ اما يه زماني شد جلوي علامه يه شعري رو خوندن. همونجا جناب علامه بهشون تذكر دادن كه انتخاب كن كدوم رو ميخوايي پيش بگيري.(منظور از شعر همون جلوه گاه و جولانگاه ذوق و غريهه ي عرفاني)فلسفه و منطق رو يا شعر و عرفان رو. كمتر كسي تو تاريخ پيدا ميشه كه هر دو استعداد رو بتونه در خودش جمع كنه و مهمتر از اون به ورطه ي هپروت و غير مستقيم كشيده نشه. از نمونه افرادي كه هر دو رو باهم جمع كردن و در راه حق موندگار شدن، ميشه به امام خميني اشاره كرد. اما آقاي سروش با اختلاط اين دو به يه ناكجا ناآبادي رسيد كه هر چي بيشتر جلو ميره بيشتر غرق ميشه. از نمونه هاي بارز اختلاط اين دو رو ميشه به سخنرانيش تحت عنوان ولايت سياسي و ولايت باطني اشاره كرد. ان شا الله توضيحات بيشتري ميدم. الهم ادخلني مدخل صدق و اخرجني مخرج صدق و جعلني من لدنك سلطانا نصيرا |
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #206
|
|||
|
|||
|
وقتی خود اقای شریعتی اجازه تصحیح آثارش رو می ده و بارها اعلام می کنه که من انسانم و حتما اشتباهاتی دارم، چرا بعضی ها دوست دارن ایشون رو خراب کنن؟
آیا آیت الله مصباح یزدی جایی گفتن عصمت دارن؟ اگر از ایشون یه حرف اشتباه بیاریم به این معناست که ایشون کلا مشکل دارن؟ شما چند تا کتاب کوچیک از شریعتی بخونید (خداییش 1 کتاب فاطمه فاطمه است یا شهادت ایشون که حجم کمی هم دارن بخونید) اگر متحول نشدید، بیایید بگید ایشون منحرف بودن و کلا بر ضد اسلام. تخریب یک بنا هر چند پر عظمت یک صدم ساختن اون بنا نیرو نمی خواهد. |
|||
|
|
۸:۳۱, ۲۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #207
|
|||
|
|||
|
سلام
نميدونم. شايد منظورم رو درست نرسوندم. بنده خدمتتون عرض كردم كه ايشون حداقل 2 دوره در زندگيشون داشتن كه من اون دو دوره رو گفتم. در ضمن به هيچ وجه قصد تخريب نداشتم. فكر نميكنم از نوشته هام هم چنينين چيزي برداشت بشه؟؟! آري در دوره اول كمي مواضع نا منصفانه و بعد متعادل تر. از جناب freewish هم تشكر ميكنم. دقيقا همينه. آدم با خوندن كتاب فاطمه، فاطمه است و حسين وارث آدم متحول ميشه. اما كاركرد اصلي شريعتي در اين مقطع و كمي جلوتر هست. يعني اين معلم سفر كرده براي متحول كردن انسان و در مسير مستقيم قرار دادن او بسيار موثره. بشخصه اگر ببينم كسي مغرض نيست و دوست داره وارد اين بحث ها بشه اول از همه بهش ميگم كتابچه ي "پس از شهادت " ايشون رو بخونه. خودم هم از اين كتاب قبل از همه چيز شروع كردم. اما امام علي عليه السلام ميگن عدل يعني همه چيز در سر جاي خود. نگاه عادلانه به شريعتي به نظر من مثل يك پدر و مادر ميمونه كه با اغنا يا تطميع يا اجبار، فرزند خوشون رو به مدرسه ميفرستند. اما از اينجا به بعد نقشش كمرنگ ميشه و اين معلمين ديگرند كه نقششون پررنگ ميشه.( در اين تمثيل فقط مقطع فرستادن به مدرسه مورد توجه است، نه اينكه گفته شود پدر و مادر در طول دوران با فردند و فرد از آنها آموزش زندگي ميبيند و ....) مقام معظم رهبري در جايي ميگن (نقل به مضمون)كه شريعتي رو دو گروه ( مثل خيلي هاي ديگه) خراب كردن. اول گروهي كه بي دليل به اون تاختند و مورد هجومش قرار دادن و دومي كه ضربش بيشتر بود(به اين نكته ي مخرب تر بودن اشاره ميكنن) كسايي كه بدون دليل و آبكي از ايشون دفاع ميكنند و ميكردند. الهم ادخلني مدخل صدق و اخرجني مخرج صدق و جعلني من لدنك سلطانا نصيرا |
|||
|
|
۷:۵۳, ۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۸:۰۱ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #208
|
|||
|
|||
دکتر شریعتی و استاد مطهری![]() دکتر شریعتی در زندانهای ساواک ![]() دکتر شریعتی در سفر حج ![]() دکتر شریعتی به همراه استاد مطهری در سفر حج ____________________________________________________________ ![]() |
|||
|
|
۱۱:۲۷, ۸/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۱ ۱۱:۲۸ توسط آشفته.)
شماره ارسال: #209
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان، همه بیداران، همه اگاهان و همه و همه و همه
میشه خواهش کنم این تاپیک رو ببندید؟؟ باور کنید بحث پیرامون دکتر شریعتی اشتباهی بس عظیم است وقتی بزرگانی مث شهید چمران، امام موسی صدر، شهید بهشتی و حضرت آقا پشت دکترند و بزرگانی مث علامه طباطبایی شهید مطهری و ... در مقابل ایشان. و وقتی میبینم که همه مشکلاتی که بین این دو (شریعتی و مطهری) ایجاد شد از رفتن مطهری از حسینیه ارشاد شروع میشود و اختلافهایی که فقط درصدد تفرقه افکنی بود و لاغیر. و مطهری میگه شریعتی منو از حسینیه حذف کرد و شریعتی میگه رفتن مطهری اشتباهی بود که من از آن اطلاعی نداشتم و نه من جای ایشان را تنگ کرده بودم و نه ایشان جای مرا. و و و مطمئن میشم که نمیشه به نتیجه ای رسید. بعضی چیزها خیلی مبهمه، مثلا کتاب فاطمه فاطمه است با حجاب نداشتن همسرش در تضاده. اما با همه این حرفها من به این نتیجه رسیدم که شریعتی را نباید از روی خاطرات ارزیابی کرد بلکه باید از روی نوشته هایش اورا شناخت. و خواهش میکنم این بحث 21 صفحه ایتان را تمام کنید. چون فقط باعث تفرقه بین خودی ها میشود و مطمئنم که روح آن دو شهید هم ناراضی اند. یا علی. |
|||
|
|
۱۵:۲۹, ۱۶/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۲ ۱۵:۴۰ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #210
|
|||
|
|||
|
شماها آدمای جالبی هستید
ضد و نقیض رو کنار هم قرار دادید مثل این میمونه که من احادیث عمر بن خطاب و امام علی رو در یک تاپیک ارسال کنم (۲۲/تیر/۹۲ ۱۹:۲۴)فرمیسک نوشته است:برادر من خودتو خسته نکن چشم بر روی حقیقت بسته اند چسبیدن به نکات مثبت شریعتی هر کی یه جمله به ذهنش میریسه میگه شریعتی گفته احادیث ائمه رو شریعتی گفته شریعتی کسی بود که هیچ یک از علمای عصر خودش قبولش نداشتند مطهری امام خمینی آیت الله خامنه ای آیت الله مصباح یزدی علامه طباطبایی هیچکدام ایشان رو قبول نداشته و تفکراتش از منظر اسلام مورد قبول نیست من دست خط برخی از حضرات رو دارم (۲۲/تیر/۹۲ ۱۶:۲۳)سید ابراهیم نوشته است:هر دو سرباز اسلام بودند اخوی ولی هربار شهید مطهری سایه ایشون رو با تیر میزد بارها گفت من این آقا رو قبول ندارم عمر و علی هم هر دو سرباز اسلام بودن |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 062.jpg]](http://www.shariati.org/gallery/062.jpg)
![[تصویر: 027.jpg]](http://www.shariati.org/gallery/027.jpg)
![[تصویر: 052.jpg]](http://www.shariati.org/gallery/052.jpg)
![[تصویر: 054.jpg]](http://www.shariati.org/gallery/054.jpg)
![[تصویر: 287-111-1389-7-11-14-57-52-222.jpg]](http://drshariati.org/files/last/287-111-1389-7-11-14-57-52-222.jpg)
![[تصویر: 066.jpg]](http://www.shariati.org/gallery/066.jpg)