تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کارگاه خلاقیت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
هدف از ایجاد این تاپیک ، بوجود اوردن مکانیه که بشه توش فکر کرد
من اینجا سوالی مطرح میکنم که دوستان میتوانند نظرات خودشون رو ارسال کنن، مهم این نیست که اون کارها حتما قابل انجام باشه، مهم اینه که فکر رو ازاد بذارید تا بتونه خلاق باشه، به این کار میگن brainstorming که یکی از تکنیک های خلاق مدیریت و معمولا در واحد های بازاریابی استفاده میشه، من امروز یه مثال میارم تا کم کم دستتون بیاد، البته هدف اصلیه من اینه که اگه کسی مثلا میخواد کاری رو توسعه بده یا موقعیت شغلی ایجاد کنه و ...بتونه از همفکری دوستان استفاده کنه
در واقع با پرورش این مهارت در مواقع تصمیم گیری و بروز مشکل ذهن فقط یک راه حل نمیده بلکه کلی راه جلوی پای شما میذاره
اولین سوال:
1-برای حل الودگیه تهران چه راهکارهایی پیشنهاد میکنید؟(هر کس دوست داشت راجع به اهواز هم میتونه بگه)
اول خودم یه چند مورد بگم ،جواب ها به 20-30 رسید سوال بعدی مطرح میشه
این سوال امتحانی بود ، بعد از این سوالات جالبتری میذارم

1-باردار کردن ابر ها و بارش باران
2-ایجاد ستون های مکش هوا،یه چیزی شبیه گردباد(یا مثلا کرمچاله های فضایی) که هوا رو زیر رو کنه
3-توسعه فضای سبز پشت بام ها
....
پس راهکارها عملی هم نبود مهم نیست،در ضمن تاپیک سیاسی نشه قراره فقط خلاقیتمون زیاد شه
بقیه اش با شما...
4- میشه یه ابر الکترونی ایجاد کرد و ذرات الوده رو باردار کرد و تخلیه الکتریکی کرد.
سلام
کاش می گفتید راهکار موقت یا راهکار طولانی مدت
اما راه طولانی مدتش که بهبود سیستم های حمل و نقل و کاهش تولید آلاینده ها هست که می شه با ساخت اگزوز های دارای جداکننده الکتریکی ذرات آلودگی انجام بشه (دوران دبیرستان تو کلاس جشنواره خوارزمی استادمون به ما پیشنهاد داد چنین دستگاهی رو برای اتوبوس ها بسازیم)
اما راه کوتاه مدتش ، برای هر ذره ای باید جدا عمل کرد ، مثلا برای مونو اکسید کربن کار خیلی سخته ، چون تا جایی که من اون زمان های تحقیق کردم از معلم شیمی مون ، بهتر از همه به هموگلوبین جذب میشه!به این راحتی نمیشه در مورد کل هوا نظر داد ، باید تک تک برای هر آلاینده ای راه حلی ارائه کرد.
ببخشیدوقتی راهکاری عملی نباشه به چه دردی میخوره؟ضمن اینکه ایران قبلاسیستم باردارکردن ابرهاروازروسیه خریده...تااونجایی که میدونم.
فروش ماشین یه مدت قطع بشه!!Cool
اصن قانون بذارن هر خونواده فقط یک ماشین!!Angel
گذشته از شوخی همون باردار کردن ابرام که گفتید راهکار خوبیه!(چقد خلاقیت به خرج دادم واقعا!!Big Grin)
(۲۲/دی/۹۱ ۲۲:۲۳)hoorie نوشته است: [ -> ]اصن قانون بذارن هر خونواده فقط یک ماشین!!Angel

سلام
آخه چرا شوخی؟
تو کوچه ما یه همسایه مون 4نفرن،3 تا ماشین دارن
یکی دیگه هم 8 نفرن البته دو خانواده و 5 تا ماشین دارن، فکر کنید عرض کوچه ما هم 5-6 متری
پشت هر حرف شوخی یک حرف جدی نهفته است!!Wink
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه دوستان
اول چندتا نکته بگم
قراره اگه این تاپیک منحرف شه حذف شه، با این شرط این تاپیک برقرار شدهBlush
دوم اینکه این سوال امتحانی بود، مثلا اگه یکی از بچه های تالار بقالی داشت و میخواست درامد بیشتری داشته باشه میتونه اینجا مطرح کنه و از ایده های دوستان استفاده کنه
سوم اینکه اگه به ذهن اجازه بدید فکر کنه، قفلهاش باز میشه، در مدیریت یه مانعی وجود داره به اسم تصمیم رضایت بخش،وقتی شخصی به نتیجه ای میرسه دیگه ذهنش دوست نداره فکر کنه تا یه جواب دیگه هم پیدا کنه و همیشه اولین جواب ما بهترین جواب نیست.
حالا چرا حتی اگه عملی نبود من اصرار دارم بنویسید چون ممکن در ذهن کس دیگه ای جرقه بزنه و شخص دوم یه راه عملی به ذهنش بیاد و دیگه اینکه قوه تخیل ادم راه میفته، وقتی از تخیل استفاده میکنید اون بخش که مربوط به تخیل هست خون بیشتری درش جریان پیدا میکنه و به مرور زمان به فرد خلاق تبدیل میشید
و در زمان فعلی ما خلاقیت مزیت رقابتی محسوب میشه
پس قرار نیست ما به مسئئولین راه کار بدیم، قراره خلاقیتمون رو زیاد کنیم

5-بهبود سیستم های حمل و نقل و کاهش تولید آلاینده ها هست که می شه با ساخت اگزوز های دارای جداکننده الکتریکی ذرات آلودگی انجام بشه

6-برای هر ذره ای باید جدا عمل کرد،باید تک تک برای هر آلاینده ای راه حلی ارائه کرد.

7-فروش ماشین یه مدت قطع بشه!!

8-اصن قانون بذارن هر خونواده فقط یک ماشین!

9-(این کار رو در چین انجام میدن) کشت گیاه چای(همون چای سیاه خودمون) در بلوارها(چای سیاه جاذب الودگیه)

10-دانشگاه ها رو مجازی کنن که افراد کمتری در خیابان تردد کنن
اصولا بهترین راه ترک تهرانه!
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
حالا یک سوال دیگه
تصور کنید یه سینما دارید در یک شهری که جمعیت متوسط داره، میخواید درامدش رو زیاد کنید،چه کارهایی به ذهنتون میرسه
من یکیشو میگم بیشتر نمیگم که کسی نگه آسون هاشو خودش میگه سخت هاش رو ما (از این کارا که معلم ها انجام میدنBig Grin)
خوب:
1-سانس های نصف قیمت واسه مدارس
......
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع