۲۸/دی/۹۱, ۱۸:۰۴
به نام خدا
با سلام خدمت دوستان گرامی و کاربران و خوانندگان محترم
از بدو گسترش مباحث دشمن شناسی و خصوصا مطرح شدن ماجرای فراماسنر ها تحلیل های خوب و موفقی از اساتید فن مشاهده میشد که در بعضی مواقع با عدم بکار گیری منطق در تحلیل در بعضی ابعاد رو به انحراف رفتیم
مثلا در تعریف دشمن در یک قالب خاص
ایجاد دشمن فرضی
اغراق در قدرت و توانایی دشمن و ....
بنده در این زمینه انتقادی جدی به عزیزانی دارم که میخواهند به سبک کارآگاه گونه ای به ضرب زور و پیچاندن از هر ماجرایی رد پایی از دشمن پیدا کنند بدون اینکه به مسایل واقعی و همه جوانب ان نگاه کنند !
بزارید چند مثال برای شما بزنم
عدد 33 عدد مقدس فراماسون هاست پس هر کسی عدد 33 را استفاده کرد ماسون است
یک نوعی مغلطه است که در تاپیک
مغالطات به ان پرداخته شده است
این مغالطه به این حالت است که جمله اول درست است ولی عکس ان صحیح نیست
هر گردویی گرد است . ایا هر گردی گردوست!!
مثلا میبینیم که گفته میشود امام خمینی (رحمة الله علیه) ساعت 9.33 دقیقه به زمین نشست پس ماسون است !!!!!!(کما اینکه اقا خلبانی بلد نبوده!)
ماسون ها به معماری علاقه دارند = هر معماری ماسون است = هر بنایی ماسونی است = معمار کبیر انقلاب ماسون است!!!
مثال دوم
مستر شولوخوف ساعت زرد دارد و ماسون است
لرد همستون ساعت زرد دارد و ماسون است
=
هر کس ساعت زرد دارد ماسون است
مهدی 59 ساعت زرد دارد پس ماسون است!!!
توضیح بیشتری فکر کنم لازم نیست
معمولا در اولین برخورد میبینیم واقعا چقدر عجیب است و مغز درگیر این مسئله میشود ولی در تحلیل بالاتر میبینیم اصلا چنین چیزی نیست!
البته همیشه به این سادگی نیست ولی معمولا این تکنیک ها در بسیاری از تحلیلهای دوستان مشاهده میشود
این نوع تحلیل یعنی عدم دید باز و منطقی و دیدن مسایل مهمتر
مثلا این لنک را ببینید
به وضوح این مسال در ان دیده میشود و بیشتر مایه خنده و مسخره کردن این نوع افکار شده اصل ماجرا را هم زیر سوال میبرد!!
یکی از موارد دیگر اثبات امری بر پایه دلیلی است که خود اثبات نشده
مثلا شاید ارنولد معتاد باشد ! پس ان چیز سیاهرنگ داخل جیبش تریاک است و الان دارد میرود مصرف کند !!
بیگ بنگ نشان میدهد که خدایی وجود ندارد
فرضیه تکامل ثابت میکند خدایی وجود ندارد
![[تصویر: 23426521318530930892_thumb.png]](http://upcity.ir/images/23426521318530930892_thumb.png)
همین عکس را ببینید
الان برای شما یک تحلیل دشمن شناسانه!! میکنم
این سرباز یک اسلحه امریکایی دارد . یعنی اینکه سلاح امریکایی بهترین سلاح بوده و قدرت در دست ماست
یک دهان بند دارد یعنی به شما اجازه حرف زدن نمیدهیم
پیشانی بندش شکل حلال است و هلال نماد شاخ شیطان است که در برج ساعت مکه هم دیده میشود
رنگ سبز ان یعنی براندازی جمهوری اسلامی
بین دهان بند و پیشانی بند هم مثل یک چشم بزرگ است !
این سرباز دست ندارد یعنی قوه و توانایی شما هم از ماست و ....
بنده گاهی وقت ها نمیدانم به بعضی تحلیل ها بخندم ! تعجب کنم !
...
البته بنده یک نقد سازنده کردم و کاری به هیچ کسی ندارم .
متاسفانه این روند یکی از بزرگترین شخصیت های انقلابی اسلامی شیعی و عارف بزرگی را هم زیر سوال میبرد
شما سابقه تحصیلی و اجتهادی ایشان را بررسی کرده اید؟
سابقه اجتهادی درک محضر بزرگان عرفان و فقه
نگارش کتبی بی نظیر در عرفان فقه و ...
تایید همه علماو عرفای خالی از هوای نفس و ......
حالا به خاطر ساعت و 2 تا عدد میگید ... واقعا خنده دار و ابلهانه است این نمونه تحلیل ها و نگاه ها .
در پناه خدا
با سلام خدمت دوستان گرامی و کاربران و خوانندگان محترم
از بدو گسترش مباحث دشمن شناسی و خصوصا مطرح شدن ماجرای فراماسنر ها تحلیل های خوب و موفقی از اساتید فن مشاهده میشد که در بعضی مواقع با عدم بکار گیری منطق در تحلیل در بعضی ابعاد رو به انحراف رفتیم
مثلا در تعریف دشمن در یک قالب خاص
ایجاد دشمن فرضی
اغراق در قدرت و توانایی دشمن و ....
بنده در این زمینه انتقادی جدی به عزیزانی دارم که میخواهند به سبک کارآگاه گونه ای به ضرب زور و پیچاندن از هر ماجرایی رد پایی از دشمن پیدا کنند بدون اینکه به مسایل واقعی و همه جوانب ان نگاه کنند !
بزارید چند مثال برای شما بزنم
عدد 33 عدد مقدس فراماسون هاست پس هر کسی عدد 33 را استفاده کرد ماسون است
یک نوعی مغلطه است که در تاپیک
مغالطات به ان پرداخته شده است
این مغالطه به این حالت است که جمله اول درست است ولی عکس ان صحیح نیست
هر گردویی گرد است . ایا هر گردی گردوست!!
مثلا میبینیم که گفته میشود امام خمینی (رحمة الله علیه) ساعت 9.33 دقیقه به زمین نشست پس ماسون است !!!!!!(کما اینکه اقا خلبانی بلد نبوده!)
ماسون ها به معماری علاقه دارند = هر معماری ماسون است = هر بنایی ماسونی است = معمار کبیر انقلاب ماسون است!!!
مثال دوم
مستر شولوخوف ساعت زرد دارد و ماسون است
لرد همستون ساعت زرد دارد و ماسون است
=
هر کس ساعت زرد دارد ماسون است
مهدی 59 ساعت زرد دارد پس ماسون است!!!
توضیح بیشتری فکر کنم لازم نیست
معمولا در اولین برخورد میبینیم واقعا چقدر عجیب است و مغز درگیر این مسئله میشود ولی در تحلیل بالاتر میبینیم اصلا چنین چیزی نیست!
البته همیشه به این سادگی نیست ولی معمولا این تکنیک ها در بسیاری از تحلیلهای دوستان مشاهده میشود
این نوع تحلیل یعنی عدم دید باز و منطقی و دیدن مسایل مهمتر
مثلا این لنک را ببینید
به وضوح این مسال در ان دیده میشود و بیشتر مایه خنده و مسخره کردن این نوع افکار شده اصل ماجرا را هم زیر سوال میبرد!!
یکی از موارد دیگر اثبات امری بر پایه دلیلی است که خود اثبات نشده
مثلا شاید ارنولد معتاد باشد ! پس ان چیز سیاهرنگ داخل جیبش تریاک است و الان دارد میرود مصرف کند !!
بیگ بنگ نشان میدهد که خدایی وجود ندارد
فرضیه تکامل ثابت میکند خدایی وجود ندارد
همین عکس را ببینید
الان برای شما یک تحلیل دشمن شناسانه!! میکنم
این سرباز یک اسلحه امریکایی دارد . یعنی اینکه سلاح امریکایی بهترین سلاح بوده و قدرت در دست ماست
یک دهان بند دارد یعنی به شما اجازه حرف زدن نمیدهیم
پیشانی بندش شکل حلال است و هلال نماد شاخ شیطان است که در برج ساعت مکه هم دیده میشود
رنگ سبز ان یعنی براندازی جمهوری اسلامی
بین دهان بند و پیشانی بند هم مثل یک چشم بزرگ است !
این سرباز دست ندارد یعنی قوه و توانایی شما هم از ماست و ....
بنده گاهی وقت ها نمیدانم به بعضی تحلیل ها بخندم ! تعجب کنم !
...
البته بنده یک نقد سازنده کردم و کاری به هیچ کسی ندارم .
متاسفانه این روند یکی از بزرگترین شخصیت های انقلابی اسلامی شیعی و عارف بزرگی را هم زیر سوال میبرد
شما سابقه تحصیلی و اجتهادی ایشان را بررسی کرده اید؟
سابقه اجتهادی درک محضر بزرگان عرفان و فقه
نگارش کتبی بی نظیر در عرفان فقه و ...
تایید همه علماو عرفای خالی از هوای نفس و ......
حالا به خاطر ساعت و 2 تا عدد میگید ... واقعا خنده دار و ابلهانه است این نمونه تحلیل ها و نگاه ها .
در پناه خدا