کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دشمن شناسی یا سفسطه!
۱۸:۰۴, ۲۸/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۱ ۱۸:۳۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
با سلام خدمت دوستان گرامی و کاربران و خوانندگان محترم

از بدو گسترش مباحث دشمن شناسی و خصوصا مطرح شدن ماجرای فراماسنر ها تحلیل های خوب و موفقی از اساتید فن مشاهده میشد که در بعضی مواقع با عدم بکار گیری منطق در تحلیل در بعضی ابعاد رو به انحراف رفتیم

مثلا در تعریف دشمن در یک قالب خاص
ایجاد دشمن فرضی
اغراق در قدرت و توانایی دشمن و ....

بنده در این زمینه انتقادی جدی به عزیزانی دارم که میخواهند به سبک کارآگاه گونه ای به ضرب زور و پیچاندن از هر ماجرایی رد پایی از دشمن پیدا کنند بدون اینکه به مسایل واقعی و همه جوانب ان نگاه کنند !

بزارید چند مثال برای شما بزنم

عدد 33 عدد مقدس فراماسون هاست پس هر کسی عدد 33 را استفاده کرد ماسون است
یک نوعی مغلطه است که در تاپیک
مغالطات به ان پرداخته شده است
این مغالطه به این حالت است که جمله اول درست است ولی عکس ان صحیح نیست
هر گردویی گرد است . ایا هر گردی گردوست!!

مثلا میبینیم که گفته میشود امام خمینی (رحمة الله علیه) ساعت 9.33 دقیقه به زمین نشست پس ماسون است !!!!!!(کما اینکه اقا خلبانی بلد نبوده!)

ماسون ها به معماری علاقه دارند = هر معماری ماسون است = هر بنایی ماسونی است = معمار کبیر انقلاب ماسون است!!!

مثال دوم
مستر شولوخوف ساعت زرد دارد و ماسون است
لرد همستون ساعت زرد دارد و ماسون است
=
هر کس ساعت زرد دارد ماسون است

مهدی 59 ساعت زرد دارد پس ماسون است!!!

توضیح بیشتری فکر کنم لازم نیست

معمولا در اولین برخورد میبینیم واقعا چقدر عجیب است و مغز درگیر این مسئله میشود ولی در تحلیل بالاتر میبینیم اصلا چنین چیزی نیست!

البته همیشه به این سادگی نیست ولی معمولا این تکنیک ها در بسیاری از تحلیلهای دوستان مشاهده میشود

این نوع تحلیل یعنی عدم دید باز و منطقی و دیدن مسایل مهمتر

مثلا این لنک را ببینید

به وضوح این مسال در ان دیده میشود و بیشتر مایه خنده و مسخره کردن این نوع افکار شده اصل ماجرا را هم زیر سوال میبرد!!

یکی از موارد دیگر اثبات امری بر پایه دلیلی است که خود اثبات نشده
مثلا شاید ارنولد معتاد باشد ! پس ان چیز سیاهرنگ داخل جیبش تریاک است و الان دارد میرود مصرف کند !!
بیگ بنگ نشان میدهد که خدایی وجود ندارد
فرضیه تکامل ثابت میکند خدایی وجود ندارد

[تصویر: 23426521318530930892_thumb.png]
همین عکس را ببینید
الان برای شما یک تحلیل دشمن شناسانه!! میکنم

این سرباز یک اسلحه امریکایی دارد . یعنی اینکه سلاح امریکایی بهترین سلاح بوده و قدرت در دست ماست
یک دهان بند دارد یعنی به شما اجازه حرف زدن نمیدهیم
پیشانی بندش شکل حلال است و هلال نماد شاخ شیطان است که در برج ساعت مکه هم دیده میشود
رنگ سبز ان یعنی براندازی جمهوری اسلامی
بین دهان بند و پیشانی بند هم مثل یک چشم بزرگ است !
این سرباز دست ندارد یعنی قوه و توانایی شما هم از ماست و ....

بنده گاهی وقت ها نمیدانم به بعضی تحلیل ها بخندم ! تعجب کنم !
...
البته بنده یک نقد سازنده کردم و کاری به هیچ کسی ندارم .
متاسفانه این روند یکی از بزرگترین شخصیت های انقلابی اسلامی شیعی و عارف بزرگی را هم زیر سوال میبرد
شما سابقه تحصیلی و اجتهادی ایشان را بررسی کرده اید؟
سابقه اجتهادی درک محضر بزرگان عرفان و فقه
نگارش کتبی بی نظیر در عرفان فقه و ...
تایید همه علماو عرفای خالی از هوای نفس و ......
حالا به خاطر ساعت و 2 تا عدد میگید ... واقعا خنده دار و ابلهانه است این نمونه تحلیل ها و نگاه ها .

در پناه خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، sarallah ، black ، میلاد.م ، faateme-313 ، Havbb 110 ، MohammadSadra ، Agha sayyed ، سید ابراهیم ، سجاد313 ، rastin ، جویای حقیقت ، MAHDI59 ، مسافر ، شهـاب ، درست پسند ، ترنم ، ANTI satan ، paramida.ir ، آیلار ، مجتبی110 ، خادمة الزهرا ، ضحی ، قلب ، revenger ، azade ، help me ، #1Zero ، m.hossein
۱۹:۳۹, ۲۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
هوشمندانه عمل کردن واقعا مسئله دیگری هست .
بعضی وقتها کاری می کنیم که فکر می کنیم در ظاهر مفید هست ولی داریم آب در آسیاب دشمن می ریزیم .
راست گفته اند که :
دشمن دانا بلندت می کند .......... بر زمینت می زند نادان دوست

بعد حرف از دشمن شناسی می شود همه می زنند زیر خنده ! خوب حق دارند !!!

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، faateme-313 ، Agha sayyed ، وحید110 ، Havbb 110 ، درست پسند ، ANTI satan ، ضحی ، قلب ، azade
۲۱:۳۵, ۲۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #3

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
اینکه جناب وحید 110 عزیز این تاپیک رو ایجاد کردن ، واقعا جای تشکر داره . اما لازمه یه سری نکات رو از منظر خودم یادآوری کنم :
نقد ، خودش یه مبحث گسترده اس و اصولا نقد برای این صورت میگیره که اگر جایی و یا رفتاری و یا هر چیز دیگری مشکلی داشت ، آن را برطرف کنن . اصول اولیه نقد رعایت نکات فرهنگی هست . اینکه یه کاری نقد بشه ، بسیار خوبه . اما وقتی نقد جای خودش رو به تمسخر میده ، یه کم رنج آور میشه و این از معاونت تالار بعیده . با اینکه تمامی نکاتی که وحید 110 عزیز ذکر کردن رو قبول دارم ، اما شیوه ی بیان اون رو به هیچ وجهه نمی تونم قبول کنم . چون پر از اشکالات اخلاقی و فرهنگی هست . حقیر کلا زیاد آدم انتقادپذیری نیستم ؛ اما به نقدها گوش میدم . نقدی که با لحن خوب و بیان روان گفته میشه رو با اینکه کلا نقدپذیر نیستم ، قبول میکنم . در مقابل نقدی که با لحن شما به این حقیر منتقل بشه ، حتی اگه حق هم باشه ، اصلا قبول نمی کنم و چه بسا از باب مغالطه هم استفاده کنم !!! این حقیر حتی به نقد شما هم انتقاد دارم !!!
شاید یکی از دلایلی مهمی که امروز استاد رائفی پور رو به این سطح از محبوبیت رسونده ، شیوه ی بیان ایشون هست . با اینکه ایشون بعضا نقدهای صریح و حتی تند هم داشتن ، اما کمتر کسی بوده که از ایشون دلخور شده باشه (حساب کسانیکه مخالف ایشون هستن رو جدا کنین .) .
باز هم تاکید میکنم نکاتی که شما اشاره کردین کاملا درسته و حقیر صددرصد قبول دارم . اما با این شیوه ی بیان واقعا مخالفم . لطفا تجدید نظر کنین .
در پایان اگه از گفته های این حقیر ناراحت شدین ، از شما عذرخواهی میکنم .
در پناه الله
یا مهدی مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، مجید املشی ، ضحی ، arnh ، help me
۲۱:۵۸, ۲۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #4

(۲۸/دی/۹۱ ۱۸:۰۴)وحید110 نوشته است:  همین عکس را ببینید
الان برای شما یک تحلیل دشمن شناسانه!! میکنم

این سرباز یک اسلحه امریکایی دارد . یعنی اینکه سلاح امریکایی بهترین سلاح بوده و قدرت در دست ماست
یک دهان بند دارد یعنی به شما اجازه حرف زدن نمیدهیم
پیشانی بندش شکل حلال است و هلال نماد شاخ شیطان است که در برج ساعت مکه هم دیده میشود
رنگ سبز ان یعنی براندازی جمهوری اسلامی
بین دهان بند و پیشانی بند هم مثل یک چشم بزرگ است !
این سرباز دست ندارد یعنی قوه و توانایی شما هم از ماست و ....

ببخشید بعد آن آرم الله و کلمات یا مهدی بر روی پیشانی بندش نماد چیست؟ و چه معنی دارد؟!!
یا نکته انحرافیه؟!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
۲۲:۰۵, ۲۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #5

تاپیک بسیار بسیار خوب و به جایی هست. البته به نظر بنده حتی برای نوشتن چنین مطلبی دیر هم شده!! یعنی باید زودتر از اینها به این مغالطه اشاره میکردیم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، مجید املشی ، فاطمه خانم ، ضحی ، قلب
۲۲:۳۱, ۲۸/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۱ ۲۲:۳۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #6
آواتار
دوست عزیز بنده مقداری طنز وارد نوشته کردم که معمولا در نوشته هایم استفاده میکنم . اما مغالطه معنای اصطلاحی این نوع استدلال است و من باب توهین نیست . اسامی هم طوری انتخاب کردم ک به کسی بر نخورد .
ان مثال عکس هم برای این بود که این عکس بدیهی است ولی با همین سبک استدلال ان را به یک دشمن تبدیل کردم .
نهایتا بنده همیشه تقد پذیر بوده ام (ان شا الله)
دقیقا بفرمایید کجایش ضد فرهنگی است و چرا تا اصلاح کنم Smile
نقل قول:ببخشید بعد آن آرم الله و کلمات یا مهدی بر روی پیشانی بندش نماد چیست؟ و چه معنی دارد؟!!
یا نکته انحرافیه؟!!

بنده در حدی نیستم که با این الفاض شوخی کنم یا اصلا حرفی از ان به میان اورم .

حامد جان اصلا قصد نوشتن نداشتم اما دیشب بنده خدایی داشت در مورد ماسون بودن حضرت امام (رحمة الله علیه) صحبت میکرد . این بود که دیدم این نوع سفسطه داره زیادی ضربه میزنه گفتم تذکری بدهم ....

در پناه خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Havbb 110 ، جویای حقیقت ، فاطمه خانم ، ضحی ، قلب
۲۲:۵۰, ۲۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #7

نقل قول: بنده در حدی نیستم که با این الفاض شوخی کنم یا اصلا حرفی از ان به میان اورم .

بنده هم نگفتم شما با این الفاظ شوخی کن.
منظورم این بود که این استدلالی که شما انجام دادید با آن آرم و کلمات جور در نمی آمد و بهتر بود عکس دیگری را انتخاب می کردید.
ماجرای اون خطاط را شنیدید که سه گونه خط نوشتی؟
یک مشابهت غریبی با من داره !!!!!

آن خطاط سه گونه خط نوشتی: یکی او خواندی، لا غیر .... یکی را هم او خواندی هم غیر او .... یکی نه او خواندی نه غیر او. آن خط سوم [b]منم که سخن گویم. نه من دانم، نه غیر من!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
۲۳:۱۳, ۲۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۸/دی/۹۱ ۲۱:۳۵)جویای حقیقت نوشته است:  
باز هم تاکید میکنم نکاتی که شما اشاره کردین کاملا درسته و حقیر صددرصد قبول دارم . اما با این شیوه ی بیان واقعا مخالفم . لطفا تجدید نظر کنین .

(۲۸/دی/۹۱ ۲۲:۳۱)وحید110 نوشته است:  اما مغالطه معنای اصطلاحی این نوع استدلال است و من باب توهین نیست . اسامی هم طوری انتخاب کردم ک به کسی بر نخورد .
ان مثال عکس هم برای این بود که این عکس بدیهی است ولی با همین سبک استدلال ان را به یک دشمن تبدیل کردم .

خب همانطور که مشخص هست کسی با اصل موضوع مشکلی ندارد و فقط نوع بیان هست که محل بحث شده.
نه توهینی و نه تمسخری در این ارسال دیده نمیشه. به نظر میشه اسم این رو گذاشت یک تلنگر بجا.
آنچه واضح هست در این ارسال، برای رد استدلالی از همان استدلال در مثال دیگری استفاده شده تا بی پایه بودن آن مشخص شود. همین.

در مورد بحث دشمن شناسی هم آفتی که گریبان بعضی را گرفته، این است که گاهی ما اولین چیزی که به ذهنمان خطور می کند را می پذیریم !!! و همان را نیز معیار سنجش قرار می دهیم.
در صورتی که در موضوعاتی مثل نماد شناسی، نظر دادن بدون داشتن زمینه و اطلاعات درست، می شود همان خیال پردازی!!!

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Havbb 110 ، جویای حقیقت ، فاطمه خانم ، آیلار ، ضحی ، قلب
۲۳:۱۴, ۲۸/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۱ ۲۳:۱۴ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #9
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

وحید گرامی شما مطمئنید که فرضیه ی انفجار بزرگ هنوز به نظریه انفجار بزرگ تبدیل نشده؟؟؟!!!!!
فکر می کنم یکی دو سال پیش بود که تبدیل به نظریه ی علمی شد و از طرفی دیگر چه ربطی دارد بیگ بنگ به ناخداگرایی؟؟؟؟
کسانی که چنین ادعا می کنند و به پشتوانه ی بیگ بنگ سعی در اثبات ایده های ناخداگرایانه ی خود دارند آیا از آنها نپرسیدید که انرژی لازم برای انفجار از کجا آمده؟؟؟؟
فکر می کنم تالار بیشتر از اینکه به مسائل علمی و فنی و صنعتی که موجب پیشرفت و ارتقای سطح علمی و صنعتی می شود بپردازد،به مسائل دیگری که سودمند نیست می پردازد.
من به شدت از معاون گرامی وحید عزیز تشکر می کنم که با ایجاد این تاپیک هدف تالار که خودسازی و امادگی برای بندگی و سعادت واقعی است و در پست های جناب علی110 نیز به شدت یافت می شود،را روشن نمودند.
و به عزیزان توصیه می کنم راهی را که بنده رفتم نروید که چیزی گیرتان نمی آید.آدم باید کاری بکند که به درد دنیا و آخرتش بخورد یا حداقل یکی از این دو.

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، جویای حقیقت ، درست پسند ، ضحی
۰:۱۲, ۲۹/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۱ ۰:۴۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #10
آواتار
نقل قول: وحید گرامی شما مطمئنید که فرضیه ی انفجار بزرگ هنوز به نظریه انفجار بزرگ تبدیل نشده؟؟؟!!!!!
فکر می کنم یکی دو سال پیش بود که تبدیل به نظریه ی علمی شد و از طرفی دیگر چه ربطی دارد بیگ بنگ به ناخداگرایی؟؟؟؟

مثال بود عزیزم
در ضمن حالا فرضیه یا نظریه ... کلا بحثش رو بزاریم برای جای دیگه ان شا الله .
بحث اثبات وجود و عدو در علم تجربی و مسایل خاص و جالبی داره خودش

منظور این بود که هر علمی باید پایه های اصولی و منطقی رو رعایت کنه برای باور پذیری
مثلا همین داستان چوپان دروغ گو .... خیلی واضح است و قرار نیست هر چیزی که گفته شد بپذیریم !
بنده خلاصه نوشتم برای اینکه دوستان در تحلیل هاشون طوری عمل نکنند که وقتی اسم دشمن شناسی میاد مضحکمون کنن .
مباحث ارشمندی مثل یهود شناسی و صهیونیسم و شیطان بزرگ نشود تحلیل های مثل چوپان دروغگو تا کردن دلار و ....

در پناه خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Havbb 110 ، سجاد313 ، ضحی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]